amigdas.com

Cum de a alege o grilă pentru celulele iepure

Grila metalică pentru cuști și cuștiPentru reproducerea păsărilor și animalelor, pe fermă sunt construite cuști și cuști speciale. Acest lucru este necesar pentru a limita mișcarea și a exclude impactul factorilor distructivi ai lumii externe. O rețea pentru celule și stilouri a fost utilizată pe scară largă. Este bine suflat, iar animalele primesc suficientă lumină. Materialul este ușor și ușor de instalat, servește mult timp. Nu este necesară întreținerea suplimentară. În plus, nu schimbă caracteristicile efectelor umidității și ale temperaturii.

Tipuri de plase pentru celule

Zhivnost este întotdeauna vizibilă proprietarului său. În funcție de tipul de persoană și dimensiune, sunt selectate dimensiunea celulei și grosimea firului. Construcția este realizată din polimeri și metal. Producătorii de bovine nu utilizează material din aluminiu din cauza moliciunii. În funcție de tipul și producția de celule, se produce o plasă de metal:

 • firele răsucite sunt cusute împreună;
 • tablă metalică extinsă - metalică de celule romboide, întinse;
 • Rabitsa - cu celule pătrată și ortorombică, singure din spirale comprimate;
 • țesute - formate ca urmare a intercalării firelor;
 • Sudurile sudate - perpendiculare sunt sudate pentru durabilitate.

Criterii de selecție

Sârmă sudată - facem celule cu mâinile noastreDimensiunea celulei depinde de dimensiunea reprezentantului și de numărul de persoane. Păsările se trezesc bine într-o cușcă fără schelet. Animalul va necesita un schelet suplimentar. Materialul de plasă este utilizat diferit - separat pentru podea și pereți. Parametrii care afectează starea animalului sunt de asemenea importanți. Este necesar să selectați un material care să nu emită toxine, astfel încât să nu rănească locuitorul celulei. Pe podea alegeți un capabil să reziste la greutatea animalului, iar peretele - impactul acestuia. Sfaturi de bază pentru alegerea unui design:

 1. Celula pentru perete Merită să alegeți mai puțin decât dimensiunea animalului.
 2. Dacă este necesar Este necesar să se țină seama de inserția liberă a capului individului în celulă, fără a fi blocat (de exemplu, în timpul hrănirii).
 3. Puteți să cumpărați un design O astfel de dimensiune încât animalul nu și-a putut pune capul în celule.
 4. Pe podea o rețea fină este bine.
 5. Pui și găini adulți potrivi diferite în celule de mărime.
 6. Crescătorii dobândesc O sârmă puternică care nu poate fi roșată.
 7. Materialul nu ar trebui rugina în timpul utilizării prelungite.

Plasă metalică pentru celule

Realizați o rețea galvanizată și nu galvanizată. A doua rugină și este mai puțin durabilă. Conexiunile cablurilor sunt alese pentru a fi fixate, pentru a evita fixarea părților corpului între ele. Poate cădea penajul sau blana între bare. Cresterea excesiva a articulatiilor este de asemenea nedorita pentru a exclude leziunile labe. Satisface cerințele unei sârme sudate din oțel zincat, care este realizată din sârmă trasă la rece cu conținut scăzut de carbon. Avantajele alegerii sale:

 1. Zincarea este necesară, pentru a crește rezistența și rezistența la coroziune.
 2. O astfel de celulă va dura 10 ani cu o utilizare atentă.
 3. Merită să alegeți firul galvanizarea la cald, deoarece această metodă aplică în mod uniform un strat protector. Pentru a distinge aceasta va ajuta influxul pe cusăturile de sudură.
 4. Există un fir cu protecție suplimentară a polimerului. Este mai rezistent la coroziune.
 5. Conectarea barelor: locuitorul celulei nu va fi rănit dacă tijele sunt sudate calitativ.
 6. Sârmă de profil rotund și un diametru de cel puțin 2 mm va evita deteriorarea.
 7. Plasă de metal pentru celule simplifică eliminarea deșeurilor.

Grilă pentru celulele iepure

Producătorii de bovine aleg sârmă din metal, galvanizată, sudată. Este potrivit pentru rezistența la iepure. Grosimea firelor este de 1,5-1,8 mm pentru tineri. Persoanele adulte au nevoie de o sârmă de la 2 la 2,2 mm. Dimensiunile celulei pentru pereți - 48x24 mm, podeaua - 48x16 mm. Aceste dimensiuni sunt medii, pot varia de la rasa de iepure. Partea superioară cu o celulă de 25-150 mm și un diametru tija de 3-4 mm. Există celule rectangulare și pătrate. Acestea din urmă scot mai puțin de încărcătură. Grinzile cu o grosime a firului mai mică de 2 mm atârnă de asemenea. Dacă este vizibilă curbura celulei, aceasta indică sudarea de calitate slabă. Celulele mici ale podelei nu vor permite ca iepurele să cadă. Restul recomandărilor sunt cum să alegeți o rețea pentru celulele iepure:

 1. Pereții celulei sunt aleși mai mare, deoarece este mai ieftin.
 2. Polimer de rețea nu ar trebui să aleagă - de la mai mult rău-o la capacul musca iepuri T, iar plasa devine dur ...
 3. Podeaua din rețea permite evitarea curățării frecvente a deșeurilor. De asemenea, salvează iepurii de la contaminare, într-un astfel de design este mai ușor să dezinfecteze.
 4. Acoperirea protectoare rezistă excrementelor de umezeală și iepure.
 5. Plasele din tablă zincată sunt potrivite pentru stilouri și cuștiPentru rasele mari dintr-o cușcă este necesară o zonă plană. Există rase mici, cu păr tare care acoperă picioarele, se simt confortabil pe grilă.
 6. Un material durabil economisește de la deteriorarea celulelor iepurilor, care adesea răsucă și zgârie învelișul. Este mai bine să utilizați o rețea cu intersecții perpendiculare ale firului. Acest lucru reduce riscul de deteriorare a blanii și a membrelor iepure.
 7. Nu puteți folosi o grilă cu o joncțiune mobilă - aceasta va duce la o rănire la iepure și la o infecție ulterioară a rănii. O grosime a firului mai mică de 2 mm poate duce la deteriorări.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Făcând o cușcă pentru mâinile proprii ale puiilorFăcând o cușcă pentru mâinile proprii ale puiilor
Cage pentru găinile ouătoare cu mâinile proprii: desene și fabricarea pas cu pasCage pentru găinile ouătoare cu mâinile proprii: desene și fabricarea pas cu pas
Cuștile pentru puii de carne: instrucțiuni și recomandăriCuștile pentru puii de carne: instrucțiuni și recomandări
Cage pentru pui mana proprieCage pentru pui mana proprie
Construim cuștile pentru prepelițe cu mâinile noastreConstruim cuștile pentru prepelițe cu mâinile noastre
Gabioni cu mâinile lor: instrucțiuni de instalare pas cu pasGabioni cu mâinile lor: instrucțiuni de instalare pas cu pas
Facem cuștile pentru un iepure din mâinile noastre: o instruire pas cu pasFacem cuștile pentru un iepure din mâinile noastre: o instruire pas cu pas
Cum se face o cușcă pentru iepuri cu mâinile taleCum se face o cușcă pentru iepuri cu mâinile tale
Cage pentru iepure decorativCage pentru iepure decorativ
Cum să faci o cușcă pentru prepelițe cu mâinile taleCum să faci o cușcă pentru prepelițe cu mâinile tale
» » Cum de a alege o grilă pentru celulele iepure
© 2021 amigdas.com