amigdas.com

Cum se construiește o toaletă fără cisternă în zona suburbană

Amenajarea unei cabane de varăFiecare loc de dacha ar trebui amenajat pentru un sejur mai confortabil. Cu toate acestea, în primul rând trebuie să construiți o toaletă. Acest lucru trebuie făcut înainte de începerea construcției casei. La urma urmei, o astfel de clădire este pur și simplu necesară pentru oameni. Construcția unui foișor sau a unei băi se poate face puțin mai târziu. Atunci când o toaletă este construită într-o reședință de vară, aveți posibilitatea să luați în mod calm alte activități, de exemplu, pentru lucrări de plantare sau pentru construcția altor clădiri.

Este demn de remarcat faptul că vila poate fi construită de propriile mâini. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să solicitați ajutor din partea specialiștilor care vor lua o mulțime de bani pentru munca lor. Înainte de începerea construcției este necesară o atenție deosebită ridica un loc pentru o toaletă și selectați tipul acesteia. Modul de construcție depinde de acest lucru.

Construim o toaletă de țara fără o gropă

Pentru a construi o toaletă de vacanță fără a se evapora, este necesar lipiți de un anumit plan. Iată câteva etape de bază, conforme cu care veți face baie confortabilă, durabilă și fiabilă:

 1. Toaletă în cabanăMai întâi de toate, trebuie să alegeți locul potrivit.
 2. Selectați și achiziționați toate materialele de construcție.
 3. Alegeți un design.
 4. Instalați structura principală.
 5. Instalați un sistem de stocare sau de procesare.
 6. Pentru a instala echipamente suplimentare pentru a elimina mirosurile.
 7. Gândiți-vă la iluminat.

Unde este toaleta?

Atunci când alegeți un loc pentru o toaletă în zona suburbană, nu uitați de standardele și cerințele pentru plasarea unei astfel de clădiri. În special se referă la acele instalații care vor avea contact nu numai cu solul, ci și cu apele subterane. Atunci când alegeți locul potrivit ia în considerare mai multe reguli:

 1. Unde să plasați toaletaToaleta trebuie construită la 25 de metri de orice iaz. În cazul în care zona suburbană este situată pe un teren înclinat, atunci stabilirea unor astfel de structuri ar trebui să fie sub sursa de apă. Acest lucru nu va permite canalizarea să intre în apă.
 2. Dacă există o pivniță sau o pivniță, atunci toaleta trebuie plasată la 12 metri de clădiri similare.
 3. De asemenea, baia ar trebui amplasată la 8 metri de saună sau de saună.
 4. Toaleta trebuie plasată la 4 metri de clădirile unde trăiesc animalele.
 5. Nu aruncați ochii lângă copaci și arbuști. Între ele ar trebui să fie o distanță de 4 metri.
 6. Toaleta trebuie plasată la un metru de la granița cu locul învecinat.

În plus față de aceste reguli, atunci când alegeți locul potrivit ia în considerare vântul a crescut. Acest lucru va evita problemele cu vecinii.

Când nu poți construi o toaletă cu groapă

Există situații în care construcția unui hambiscan este pur și simplu interzisă. Acest lucru se aplică în primul rând apelor subterane. Dacă se află la o adâncime mai mică de doi metri și jumătate, este interzisă construirea unei băi cu o evacuare.

În această situație, puteți instala pe site-ul dvs. o corvoadă sau un dulap. Se permite, de asemenea, utilizarea biotoiletelor. Astfel de structuri nu vor permite impurităților să pătrundă în pământ și apoi să intre în apă. Asemenea dulapuri sunt sigure.

Proiectare toaletă

Construcția unei toalete stradale fără o groapăDupă alegerea locului potrivit este să se gândească la apariția unei clădiri. Dacă construiți o toaletă fără a se evapora, este mai bine să acordați atenție clădirilor precum "birdhouse" sau "hut". Desigur, fiecare structură are propriile sale avantaje și dezavantaje. În primul caz toaleta este maxim spațioasă. Cu toate acestea, clădiri precum "birdhouse" sunt supuse influenței mediului și fenomenelor atmosferice. Dar pereții structurii tipului "colibă" sunt protejați în mod fiabil de ploaie și zăpadă. Aici, acoperișul este mai afectat.

Dacă este necesar, puteți construi o toaletă obișnuită, dar fără un bazin. Într-o astfel de situație, în zona subsolului, este amplasat un container retractabil, care este proiectat pentru a colecta canalizare. Ca un container similar, puteți folosi o găleată, o cutie, o cutie sau o cutie obișnuită de lemn umplută cu turbă, rumeguș și nisip.

Tipuri de cabane de vară

Există mai multe moduri de a construi o toaletă de țară. Există 4 tipuri mai frecvente:

 1. Toaletă, dotată cu o cavitate.
 2. Toalete chimice sau toalete.
 3. Pulbere-dulap.
 4. Backlash-dulapuri.

Caracteristicile principalelor tipuri de băi

Toaletă fără cisternăDacă nu există dorința de a construi o toaletă cu un bazin de evacuare, atunci merită acordată atenție dulapului. Această clădire este o digestă ermetic sigilată. În acest caz, poate fi destul de mare. Curățarea unui astfel de dulap este de obicei este făcută de o mașină de canalizare.

Nu mai puțin relevante erau dulapurile sub formă de pudră și praf. În acest caz, sub scaunul de toaletă, există de obicei un container special, care este proiectat pentru a colecta canalizare. Periodic, acest container trebuie curățat. Cu fiecare utilizare a unei toalete similare, este necesar să se presara apele uzate cu un strat tot mai mare de turbă. De aceea, o găleată de turbă ar trebui să fie întotdeauna așezată una lângă cealaltă. O versiune similară a toaletei dacha este destul de simplă și nu necesită cheltuieli speciale. Cu toate acestea, procesul de curățare a rezervorului din canalizare este destul de neplăcut.

O bună alternativă este o bio-toaletă sau dulap chimic. În acest caz, toate impuritățile sunt defalcate treptat de bacterii speciale. Merită menționat faptul că astfel de procese sunt absolut sigure pentru mediul înconjurător. În plus, nu este nevoie să acoperiți totul cu turbă sau să vă curățați.

Cum se construieste

Pentru a ridica rapid o toaletă, trebuie să achiziționați mai întâi toate materialele necesare. Pentru construcție veți avea nevoie de:

 1. material pentru acoperișuri. Acest material va proteja structura de efectele precipitațiilor atmosferice.
 2. Consiliul de bord sau tivita. Acesta este materialul principal.
 3. Placi din placaj. Acest material va fi necesar pentru acoperirea pereților și pentru realizarea unui scaun de toaletă.
 4. Placi de podele.
 5. Șuruburi, bolțuri, cuie.
 6. Plăci metalice sau ceramice, metal zincată, ardezie.
 7. Blocare de uși.

Crearea unei fundații

Nu fiecare proprietar al zonei cabana în timpul construcției toaletei acordă atenția cuvenită amenajării unei fundații fiabile și durabile. Și nu-i surprinde. La urma urmei, de multe ori cabane de vara sunt simple structuri din lemn. Ca urmare, o astfel de atitudine neatentă poate duce la multe probleme. Când se construiește o cabană de vară, se pot folosi următoarele opțiuni de subsol:

 1. Aspectul toaleteipanglică. Atunci când se creează o astfel de fundație, este necesar să se sapă un șanț, la fundul căruia este necesar să se creeze o pernă de nisip de 15 centimetri grosime. Acest strat trebuie atent atent și apoi manipulat. După aceasta, este necesar să se facă cofrajele. Acest lucru este potrivit pentru metal, plăci sau placaj. În interiorul structurii finite este necesară întinderea armăturii, a cărei secțiune transversală nu este mai mică de 12 milimetri. Piesele separate de armare trebuie conectate cu fire. Gata de construcție ar trebui să fie umplut cu un strat uniform de beton.
 2. în formă de coloană. În acest caz, baza este realizată din stalpi de beton sau lemn. Dacă este necesar, stâlpii pot fi întăriți sau înlocuiți cu butoaie din metal. Acest lucru va întări pereții groapă, care va fi situat sub fundație. În această gaură, puteți aranja un recipient, unde vor curge toate impuritățile.

Următoarea etapă de construcție

Odată ce a fost pusă fundația structurii și o construită o groapă sub ea pentru sistemul de colectare a apelor reziduale, este posibilă începerea construcției cadrului. Hidroizolarea în acest caz se poate face curat. Este suficient să se plaseze un strat de material de acoperire între fundație și cadru. Scheletul finit al cabanei de vară este necesar acoperiți cu un grund special și vopsea. Aceasta va proteja structura de decădere și distrugere rapidă.

Puteți utiliza o bară pentru a colecta cadrul. Gata de construcție ar trebui să fie instalat pe fundația pregătită, apoi la fiecare parte de colț a bine cadru, atașați rafturi verticale. În viitor, ele vor fi atașate structurii pielii și a ușilor.

Acoperiș și podea

Pentru a face un acoperiș, trebuie să fixați grinzile de sus. Acestea ar trebui să se extindă puțin de-a lungul perimetrului întregului cadru. Acoperișul specialiștilor pe acoperiș recomandă plasarea sub o pantă. Aceasta va elimina precipitațiile atmosferice. Acoperișul trebuie așezat pe traversele ramei. Acest lucru necesită un strat de material de acoperire. Acest material trebuie așezat între acoperiș și cadru.

Când acoperișul este gata, puteți începe așezarea podelei. În acest caz, este mai bine să folosiți o placă specială. Nu uitați că în acest stadiu este necesar face un loc, care se va asemăna cu podiumul. Desigur, acest lucru este necesar în cazurile în care un scaun de toaletă în toaletă nu va fi instalat. Scaunul poate fi asamblat din barele din lemn și curățat cu atenție cu placaj. Trebuie să fie atașat la cadrul și fundația structurii.

Etapa finală

După ce podeaua și acoperișul sunt gata, puteți trece la acoperirea pereților. Faceți acest lucru nu numai în exterior, ci și în interior. Cel mai adesea pentru aceste scopuri folosiți o căptușeală, placi, placaj, carton ondulat, siding și alte materiale. Pentru ca carcasa să fie bine fixată, aceasta trebuie fixată pe barele încrucișate ale cadrului, care sunt tăiate dintr-o bară sau dintr-o placă groasă.

iluminat

Cum să dotați stofa stradalăDupă ce construcția este gata, merită luată în considerare iluminarea. Pentru aceasta puteți folosi lampă convențională, care poate lucra de la o baterie obișnuită. Există lanterne care pot fi conectate la baterie. Ele, ca reguli, sunt echipate cu LED-uri. Desigur, dacă există o posibilitate, este mai bine să ne gândim la o sursă de alimentare pe scară largă. La urma urmei, pentru a face acest lucru, este suficient să întindeți cablul de la sursa de alimentare, care este cea mai apropiată.

Dacă în apropiere nu există nicio sursă de energie electrică, pot fi făcute ferestre mici. Pentru a lumina ziua în toaletă, este necesar să instalați o fereastră mică sub acoperiș pe unul dintre pereți. În acest caz, poate fi lustruit sau fixat la o plasă convențională.

Ventilarea în camera vilei

Ventilarea ar trebui să fie în orice toaletă. Aceasta permite elimina mirosurile neplăcute. Pentru aranjamentul său în structura finită este necesar să se facă o gaură. Pentru ventilație, puteți utiliza o țeavă de canal din plastic cu o secțiune transversală de 10 centimetri. Acesta poate fi fixat pe peretele din spate al structurii cu o clemă. Înălțimea conductei ar trebui să fie cu 20 centimetri mai mare decât acoperișul clădirii. Pentru a îmbunătăți tracțiunea, puteți instala un deflector de duze pe capătul țevii.

Cumpara sau construit

Până în prezent, există multe organizații care se angajează în punerea în aplicare a toaletelor gata pentru cabane. Desigur, dacă există o dorință și anumite abilități, puteți construi în mod independent. Nu este absolut nimic în neregulă cu asta. De fapt, în această problemă, multe depinde de posibilitățile financiare. Dacă nu există timp liber, dar finanțele permit, atunci puteți cumpăra un dulap gata.

Dacă vă decideți să-l construiți singur, atunci ar trebui să acordați atenție structurilor din lemn sau cărămidă. Pentru a construi o toaletă dintr-un copac, puteți folosi barele. Nu uitați de o fundație bună. Ar trebui să fie suficient de puternic și de fiabil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Toaletă cu raft pe castron - cum să alegiToaletă cu raft pe castron - cum să alegi
Scoateți toaleta din țară cu propriile mâini și pentru a comandaScoateți toaleta din țară cu propriile mâini și pentru a comanda
Cum se construiește un foișor cu grătar de grătar: fotografieCum se construiește un foișor cu grătar de grătar: fotografie
Dulap uscat cu mâinile propriiDulap uscat cu mâinile proprii
Casă de vacanță pentru o vacanță cu mâna proprieCasă de vacanță pentru o vacanță cu mâna proprie
Toaletă în dacha cu propriile mâini: tipul de groapă, desene și dimensiuniToaletă în dacha cu propriile mâini: tipul de groapă, desene și dimensiuni
Toalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuriToalete pentru cabane: soiuri, fotografii și prețuri
Dormitoare cu grătar sau grătar: fotografiiDormitoare cu grătar sau grătar: fotografii
Cum se construiește o toaletă în casă cu propriile tale mâini:Cum se construiește o toaletă în casă cu propriile tale mâini:
» » Cum se construiește o toaletă fără cisternă în zona suburbană
© 2021 amigdas.com