amigdas.com

Cum de a trata erupțiile cutanate în piept la bărbați?

Fractura in zona inghinalaIntertrigo vintre - o inflamatie care apare din cauza cutanate secreție prelungită produse de iritare (transpiratie, sebum) a suprafeței pielii. Dacă o astfel de boală nu este tratată, atunci în acest caz, pliurile pielii încep să fie afectate de agenți infecțioși: fungi, bacterii sau viruși. Deși erupția cutanată apare mai frecvent la copiii mici, apare adesea la adulți. O astfel de problemă delicată duce adulții la confuzie și rareori tratează această problemă cu un medic.

Cu toate acestea, accesul în timp util la un specialist și tratamentul va ajuta la evitarea riscului de posibile complicații. Cum de a trata erupțiile cutanate la bărbați și femei? Să încercăm să ne dăm seama.

De ce scutecele de scutec?

Ce contribuie la dezvoltarea erupțiilor cutanate? Astfel de produse naturale de metabolism, cum ar fi sebumul și transpirația, sunt prezente pe pielea oricărei persoane. Efectul lor agresiv este neutralizat de funcția protectoare a pielii. Dar, ca urmare a factorilor provocatori suplimentari, pielea devine vulnerabilă la diferite influențe și infecții.

De ce poate exista erupții cutanate? Acest lucru este cauzat de următoarele motive:

 • creșterea temperaturii corpului, din cauza căreia salonul și transpirația încep să fie intens emise, creând un mediu umed constant pe piele;
 • incontinență - un astfel de lichid biologic este capabil să irită pielea în continuare;
 • Cauze ale erupțiilor cutanateexcesul de greutate - persoanele obeze sunt, de obicei transpira mai intens decat persoanele cu un fizic normal, iar în inghinală frecarea lor puternic, din cauza cantității mari de grăsime subcutanat;
 • igiena slabă - cu îngrijire insuficientă pentru corpul dvs., secrețiile naturale rămase pe piele pot deveni un mediu nutritiv pentru microorganismele patogene;
 • - uscarea necorespunzătoare a faldurilor la înghițire după ce a luat dușul; - pielea umedă este mai grav rănită la frecare;
 • reacție alergică la geluri sau săpun - iritarea pielii cu efect ulterior al sebumului și transpirației poate provoca dezvoltarea unei reacții inflamatorii puternice;
 • Îmbrăcămintea și lenjeria din materiale sintetice - sintetice previne evaporarea transpirației și umidității, creând astfel condiții de umiditate ridicată pe piele.

simptome

Pentru erupțiile de scutec în zona abdomenului, următoarele simptome locale sunt caracteristice:

 • senzatii dureroase ale zonei afectate a pielii;
 • arsuri și mâncărime ale pielii, uneori chiar intolerabile.

Din simptomele obișnuite s-au adăugat nervozitate, insomnie, stare proastă, stres constant. Lăcrierile frontale la femei și bărbați se dezvoltă în mai multe etape.

Fotografii ușoare intertrigoPrimul grad de severitate se caracterizează prin faptul că pielea nu este încă afectată, dar există o ușoară înroșire.

La gradul al doilea începe să formeze eroziune, fisuri, iar dacă infecția este atașată, atunci există pustule.

Cel de-al treilea grad de gravitate este însoțit de crăpări și eroziuni sângerate, iar pe pielea deteriorată există o acoperire maro-cenușie.

Boala se dezvoltă rapid, literalmente în 2 - 4 săptămâni, ajungând la a treia etapă. Dar la unii pacienți, erupția cutanată poate să apară în câteva ore.

diagnosticare

Locația specifică a localizării și simptomele caracteristice nu cauzează îndoieli în diagnosticare. Interferența trebuie distinsă de neurodermatida cronică limitată, eritrama, dermatofitoza, psoriazisul. Cu o astfel de boală, este necesar să mergem la medic, deoarece doar determină specialistul, cum să remediați această boală în fiecare caz specific.

Tratamentul erupțiilor cutanate la nivelul bustului 1 grad de severitate

Dacă a existat un intertrigo în zona inghinală a bărbaților, cum să tratăm? La începutul bolii, tratamentul presupune stabilirea igienei necesare și eliminarea multor factori provocatori. Ar trebui să fie spălat în mod regulat, folosind detergenți neutri, să usuce ușor pliurile inghinale, să le lubrifiați cu o cremă protectoare și să purtați lenjerie de calitate. În timpul tratamentului, femeile sunt sfătuite să poarte pantaloane alungite în loc de chiloți care ajută la prevenirea frecare a pielii.

În plus, tratamentul local cu medicamente dintr-un anumit grup. Soluțiile antiseptice sunt necesare pentru tratarea pielii înainte de aplicarea unguentului. Soluția cea mai frecvent utilizată de acid boric de 10% pe glicerol, care are acțiune antifungică, antiseptică și astringentă. O astfel de soluție este recomandată pentru a lubrifia zonele afectate și pentru a permite pielea să se usuce, după aplicarea unui unguent terapeutic.

Utilizarea unguentelor de uscare ajută la neutralizarea proceselor inflamatorii și protejează pielea împotriva iritației. Se recomandă aplicarea acestora într-un strat subțire pe pielea uscată. Pentru tratarea erupțiilor cutanate de scutec de gradul întâi de severitate este, de asemenea, necesară cu unguente antiinflamatorii și de vindecare. Îmbunătățește inflamația, reduc umflarea și înroșirea, restaurează pielea și îmbunătățește trofismul. Aceste medicamente includ Bepanten, D-Panthenol Cream, Dexpanthenol.

Cel mai mare efect terapeutic al erupțiilor cutanate la nivelul blazului la un adult este furnizat de preparate complexe. Unguentul "Zhivitsa" este un preparat natural, format din ulei vegetal, grăsime de pin și ceară de albine. Are efect antiviral, analgezic, anti-edemat, antiinflamator și vindecător.

Ghimbir pentru tratamentul erupțiilor cutanateUrmătorul instrument folosit pentru tratarea complexă a fraudei este Vitaon Balzam Karavaeva. O astfel de preparare vegetal natural conține un amestec de trandafir sălbatic fructe, plante medicinale Hypericum, rostopască, cimbru, pelin, coada șoricelului, fenicul si fructe de chimen, flori de mușețel și gălbenele, frunze de mentă. Datorită acestei compoziții, procesul de inflamare este eliminat, mâncărimea este facilitată, se obține efect antiseptic și vindecător.

La Cree Cream este un preparat complex combinat care conține extracte de plante, bisabolol și pantenol. Are efect antiinflamator, antialergic, înmuiere și regenerare.

Tratamentul erupțiilor cutanate la nivelul gurii cu 2 grade de severitate

Cu progresia unei astfel de patologii ca erupția cutanată la bărbați, tratamentul implică utilizarea unor astfel de medicamente, cum ar fi:

 • antibiotice;
 • antihistaminice;
 • antivirale și antifungice.

Pentru tratarea erupțiilor cutanate de gradul II cu pustule, fisuri, eroziuni de sângerare este necesară luând în considerare agentul cauzal al infecției pielii. Tratamentul local al erupțiilor cutanate la nivelul căilor inferioare la bărbați și femei include utilizarea de chatterbox-uri de farmacie și unguente de vindecare. A avut un efect bun radiații ultraviolete ale pielii, după aplicarea cărora trebuie aplicată pe piele unguent terapeutic.

Este necesar să respectați regulile de igienă personală, dar fără utilizarea detergenților, care pot provoca iritarea pielii. În acest caz, se recomandă utilizarea bujiilor de coajă de stejar, alternarea și musetelul într-o baie sau spălarea pielii după un duș cu decoct de legume.

Tratamentul erupțiilor cutanate la nivelul gurii cu 3 grade de severitate

Tratamentul erupțiilor cutanateDacă aveți orice scutec erupții cutanate inghinale la femei, tratamentul treilea grad de gravitate, în orice caz, nu se poate face cu ajutorul unor uleiuri, unguente si creme sunt folosite pentru a trata erupții cutanate scutec 1 și 2 grade. Astfel de agenți hidrură suplimentar pielea și contribuie la crearea unui film de protecție, încetinind vindecarea rănilor. În acest caz, este prescris un tratament antibiotic general și antihistaminic.

Erupțiile cutanate începute trebuie tratate cu loțiuni. Se utilizează următoarele soluții medicinale: Soluție de rivanol 0,1%, soluție de azotat de argint 0,25% și soluție de rivanol 1%. Astfel de soluții sunt fabricate într-o farmacie. Luați alcool steril, faceți-l ca bază pentru loțiune, înmuiați-l în soluție și aplicați-l pe erupția cutanată. Păstrați-o până când materialul se scurge complet. După vindecarea rănilor umede și a pustulelor, se recomandă unguent de zinc.

Prevenirea erupției cutanate

Cum să evitați erupțiile cutanatePentru a evita erupțiile cutanate în zona gurii, trebuie să respectați igiena personală și pliurile de piele se usuca usor. Este necesar să se evite contactul și frecarea pielii în regiunea coapsei și înghinchilor. Se recomandă purtarea lenjeriei de calitate, care nu poate irita și freca pielea și, de asemenea, poate elimina contactul cu pielea cu alergenii.

Astfel, erupția cutanată în gât în ​​bărbați și femei este un fenomen destul de neplăcut. În cazurile neglijate, această boală provoacă disconfort sever. Auto-medicamentul nu merită, dar e mai bine să vezi un doctor. Numai el poate numi un tratament competent care va ajuta la eliminarea unei astfel de afecțiuni patologice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum și ce să tratăm erupția cutanată la nou-născuțiCum și ce să tratăm erupția cutanată la nou-născuți
Cum transpirația, tratamentul transpirației?Cum transpirația, tratamentul transpirației?
Rasește în jurul gurii unui copil: motivele aparițieiRasește în jurul gurii unui copil: motivele apariției
Zgârieturi corporale: cauze ale erupției cutanate și tratamentul acesteiaZgârieturi corporale: cauze ale erupției cutanate și tratamentul acesteia
Erupțiile pe frunte ale unui adult: cauzele petelor roșiiErupțiile pe frunte ale unui adult: cauzele petelor roșii
Crema pentru nou-născuți din erupție cutanată: care dintre ele să alegeți?Crema pentru nou-născuți din erupție cutanată: care dintre ele să alegeți?
Erupțiile la nivelul gâtului la adulți și copii: cauze și metode de luptăErupțiile la nivelul gâtului la adulți și copii: cauze și metode de luptă
Erupții cutanate pe corpul unui adultErupții cutanate pe corpul unui adult
Erupții la piept la femei: cauze, fotografii ale erupțiilor pe sternErupții la piept la femei: cauze, fotografii ale erupțiilor pe stern
Fotografie a erupțiilor cutanate alergice la copiiFotografie a erupțiilor cutanate alergice la copii
» » Cum de a trata erupțiile cutanate în piept la bărbați?
© 2021 amigdas.com