amigdas.com

Care este pridvorul și ce este?

Usi cu pridvor pentru a alege de laÎn structura panourilor ușilor individuale există o verandă. Cu toate acestea, nu toată lumea știe ce este. De fapt, acest element este o continuare a pânzei. Arată ca o bară mică, care are o grosime mică. Designul său se îndreaptă spre rama ușii la o distanță scurtă. Pentru ce este aceasta? Care sunt caracteristicile modelelor cu un vestibul? Vom vorbi despre acest lucru în acest articol.

Care este vestibulul

Veranda este o proeminență din metal, situată pe blocul de ușă de intrare. Adesea este instalat pe structuri de ușă ignifugă. Dacă vorbim despre scopul său, principalul lucru este să crească rezistența la fisuri a produsului și să sporească caracteristicile sale de izolare termică. De asemenea, utilizarea acestui element în structura blocurilor de uși este asigurată de acesta caracteristici de izolare fonică ridicate.

Când ușa este închisă, nu puteți ajunge la cilindrul de blocare. Și acest lucru se datorează în mare parte vestibul. Nu vă permite să stoarceți ușa și să o scoateți din balamale. Când ușa este închisă, materialul de etanșare se fixează cu ușurință pe cadrul ușii. Acest lucru asigură protecția apartamentului de la fenomene precum:

 • mirosuri neplăcute;
 • proiecte;
 • aer rece.

Tipuri de vestibuli

Există mai multe construcții de vestibuli, utilizat în ușile metalice:

 • Un singur nivel;
 • duplex;
 • trei niveluri.

Diferența dintre ușile cu și fără pridvor

Cum sa alegi o usa cu pridvorÎn primul rând, este necesar să evidențiem caracteristicile inerente ușilor echipate cu pridvor. Modelele standard ale ușilor metalice au, ca parte a designului, o foaie dreaptă. Nu există nici o ponderare de-a lungul marginilor sale. Atunci când o astfel de ușă este închisă doar în jurul perimetrului, există mici decalaje între cutie și bara.

Ușile echipate cu vestibuli au pe marginea pânzei bar suplimentar, care este la o distanță scurtă în cutie. Pe partea de sus, este presat de elemente proeminente. Acest lucru asigură o etanșare maximă a produsului ușii. În plus, prezența pridvorului asigură aspectul estetic al ușii.

Într-un alt mod, astfel de elemente, prezente în compoziția ușilor metalice, sunt numite cu un sfert sau mai multe ori. Grosimea standard a vestibulului este de un sfert din grosimea panzei. Prin aceasta, unul dintre titlurile sale este legat. Un altul se referă la metoda de fabricare a ușilor de acest tip. Faltz în panza în timpul suspendării pridvorului taie tăietorul de frezat.

Majoritatea acestor elemente sunt oferite pentru produsele din lemn. Unele modele de pânze din MDF au, de asemenea, o verandă. Cel mai adesea acest element este echipat cu ușile metalice și versiunile blindate.

Funcțiile verandei și avantajele acesteia

Care este funcția vestibulului?Acum, toată lumea înțelege diferența dintre ușile și porțile din produsele convenționale. Cu toate acestea, mulți se întreabă dacă este recomandabilă instalarea structurilor uși echipate cu astfel de elemente. La urma urmei, echiparea structurilor ușii cu aceste detalii duce la o creștere a prețului pe ușă. În plus, este nevoie de acțiuni suplimentare. Ce obține proprietarul achiziționând o astfel de ușă?

Pro lui ușa cu o pridvor

Structurile cu vestibul sunt mai preferate, cu care este conectat după avantajele acestora:

 • Izolare fonică. Produsele furnizate cu vestibulu asigură o strângere strânsă și elimină golurile pe laturi. Ca urmare, există obstacole în calea penetrării zgomotului apartamentului.
 • Izolare termică. Datorită etanșării articulațiilor, trecerea căldurii din apartament și intrarea frigului de pe scară prin deschidere sunt excluse.
 • Deschiderea incintei. Când se realizează instalarea unei uși metalice convenționale, pot exista decalaje între cutie și țesătură, având dimensiuni diferite, alinierea necorespunzătoare. Toate acestea îngreunează estetica aspectului exterior al structurii ușii. Datorită pridvorului, toate aceste neajunsuri pot fi ascunse.
 • Estetica. Prezența în structura vestibulului oferă ușile cu un farmec deosebit inerent în interiorul clasic. În plus, un astfel de element îndeplinește o funcție decorativă și decorează produsul.

Nu refuzați să cumpărați o structură de ușă cu pridvor datorită stereotipurilor și opinia că o astfel de ușă pentru interioarele moderne nu este potrivită. În unele cazuri, acest design se potrivește armonios cu designul camerei, completând perfect interiorul său.

Caracteristicile armăturilor utilizate

Datorită anumitor caracteristici ale designului, sunt necesare ușile cu un vestibul pentru ele selectați accesorii speciale. Mai întâi de toate, avem nevoie de bucle speciale. Nevoia de utilizare a acestora se datorează faptului că în astfel de structuri de ușă axa lor este deplasată într-o oarecare măsură dincolo de limitele vestibulului. Prin urmare, este recomandabil să utilizați următoarele modele:

 • Avantaje la ușile cu pridvorCard de colț. Ele au forma de colțuri, care sunt atașate la elementul de articulație. Fixarea lor se realizează în același mod ca și din buclele drepte. La marginea găurii, o parte este fixă, iar cea de-a doua este înșurubată la marginea pânzei și la partea interioară a vestibulului.
 • Twisted - ele sunt o bună alternativă pentru prima. Ca parte a designului lor există șuruburi și balamale. Prima parte este înșurubată direct în cutia dintre pridvor și platbande. Al doilea ac de păr este plantat oblic la pânză, ușor atingând pridvorul.

Trebuie să setați alte setări dacă utilizați ușă mai aproape. În considerare, este necesar să se ia în considerare momentul în care o parte a panoului va atinge cutia de la exterior, astfel încât mișcarea structurii la sfârșitul închiderii ar trebui să fie mai netedă.

concluzie

Ușa metalică este achiziționată de majoritatea oamenilor pentru a asigura protecție împotriva penetrării. Dar un produs modern poate fi mai funcțional, oferind proprietarului premiselor mai multe avantaje. Achiziționarea unei structuri de ușă cu un vestibul nu permite doar transformarea apartamentului într-o cetate, ci și eliminarea pierderilor de căldură și a curenților.

Dacă există o astfel de ușă în apartamentul tău, poți exclude zgomotul În locuința dvs., care pătrunde în locuință de la aterizare. Și acest lucru are un efect pozitiv asupra confortului general atunci când stați. Desigur, astfel de modele au un preț mai mare comparativ cu construcțiile ușilor convenționale din metal. Dar nu merită. Este suficient să cumpărați și să instalați un astfel de produs și este puțin probabil să vă regretați decizia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Variante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografieVariante ale unui pridvor din policarbonat într-o casă privată pe o fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Cum să faceți o vizieră peste pridvor cu propriile mâiniCum să faceți o vizieră peste pridvor cu propriile mâini
» » Care este pridvorul și ce este?
© 2021 amigdas.com