amigdas.com

Ce este ecoshpon, utilizarea acestui furnir pentru fabricarea ușilor

Ce fel de material e ecoshpon?Producția modernă de materiale de construcție se axează pe disponibilitatea lor pentru absolut toate categoriile de cumpărători. Desigur, lucrurile făcute în întregime din lemn sunt foarte frumoase. Dar au un preț ridicat și sunt grele. Noile tehnologii fac posibilă producerea de materiale mult mai ieftine și mai ușoare. Deci e EcoSpon.

Caracteristicile EcoShield

Plăci subțiri din lemn, Folosit in productia de mobilier - acest furnir. Ecoshpon este, de asemenea, foi, dar nu din lemn pur. Este realizat din așchii uniforme colorate și lipite cu ajutorul unei prese. Aerul sub presiune este stors din scânduri. Foile sunt mai multe straturi, puternice și similare în textura cu lemnul natural. Acest material este ușor, este ușor de tratat. Acest furnir este excelent pentru producția de uși de interior.

Ecoshpon poate simula matrice de lemn dintr-un număr mare de palete de culori. Volumul și gravura dau plasticului un aspect natural. Dar puteți vedea cu ușurință că acest material este nenatural. Până în prezent, nici o tehnologie nu a reușit să reproducă complet textura lemnului. Dar eco-brațul este cel mai apropiat de obiectiv. ea superior în laminat de calitate și alte acoperiri artificiale. Principalul său avantaj este prețul. Usile de interior cu astfel de acoperire sunt mult mai ieftine comparativ cu furnirul natural.

demnitate

Fabricat cu tehnologie modernă, un astfel de furnir are multe avantaje operaționale:

 1. Rezistent la umiditate. Nu umflați atunci când apa intră pe suprafața furnirului. Poate fi folosit in camere cu umiditate ridicata (baie, bucatarie).
 2. Acest material este foarte ușor. Acest lucru facilitează lucrările de instalare.
 3. Nu își schimbă culoarea sub razele directe ale soarelui.
 4. Rezistență la uzură datorită unui strat special de protecție. Acest material nu poate fi zgâriat. Probabilitatea fisurilor și a chipsurilor este redusă din cauza rezistenței foarte mari.

deficiențe

Împreună cu părțile pozitive, acest material are dezavantaje, care trebuie luate în considerare atunci când cumpărăți vopseaua ecologică:

 1. Acest furnir are izolație fonică redusă.
 2. Ekošpon trece prost în aer, deoarece în compoziția materialului există o componentă sintetică. Microclimatul casei suferă, camera trebuie ventilată frecvent.
 3. Acest material va pierde în putere în comparație cu matricea naturală. Utilizarea forței fizice va provoca daune semnificative suprafeței. În caz de daune grave, va fi dificil să restabiliți ușa.

Tehnologia de fabricare a ekoshpon

Ecoshpon nu poate fi comparat cu furnirul din lemn natural. În exterior seamănă cu o suprafață din lemn, dar asta material artificial. Reprezintă plasticul multistrat. Pentru producție se utilizează prese continue cu două benzi. Ei pun materia primă și presează cu o presiune tot mai mare. Creșterea treptată a presiunii permite îndepărtarea tuturor incluziunilor de aer, materialului i se dă plasticitate.

Usi de interior furniruite

Cum se utilizează eco-șamponul

Tehnologie de vopsire se bazează pe lipirea eco-lână la baza ușii. Poate fi făcută fie dintr-un masiv curat, fie din plăci MDF pregătite. Ușile din ecoshpona mult mai ieftine decât ușile din matrice. Foarte convenabil pentru camere cu mobilitate sporită. Mare pentru o opțiune bugetară.

Sortimentul este mare, deci atunci când alegeți o ușă, trebuie să respectați următoarele reguli:

 1. Este necesar să se determine funcția pe care ușile o vor efectua. Cu un geam transparent nu este potrivit pentru o baie sau toaletă. Pentru dormitor nu este nevoie de o ușă complet realizată din lemn masiv.
 2. În prealabil, merită să luați în considerare cine va efectua instalarea ușilor. Contractorul trebuie să precizeze care ușă este cel mai bine să cumpere.
 3. Cereți un certificat de calitate de la vânzător. Aflați locul prietenos și siguranța ușii în funcție de importanță.

Cum să ai grijă de ekoshponom

La suprafață, finalizat ekoshponom, a avut întotdeauna un aspect atractiv, este necesar să se ocupe corect. Utilizați trebuie să fie de înaltă calitate mijloace pentru lustruirea ekoshpon. Componentele de curățare sunt de asemenea necesare. Contaminarea vizibilă trebuie ștersă cu un burete umezit cu un remediu. Fonturile de pe inserțiile de sticlă sunt curățate cu un ștergător.

Ce este necesar pentru instalarea ușii

Cum se instalează ușile din EcoShieldPentru a instala ușa, trebuie să pregătiți toate instrumentele necesare:

 • nivel;
 • un marker;
 • clei;
 • spuma de montaj;
 • accesorii pentru uși.

Înainte de instalare este necesar pereții aliniate. Acest lucru va ajuta la eliminarea distorsiunilor. Acordați întotdeauna atenție podelei și versanților. După îndepărtarea ușii vechi, este necesară corectarea deschiderii, pentru a întări structurile slăbite cu o grindă de lemn. Acest lucru va evita nealinierea.

Dacă ușa este decorată, apoi fixați balamalele și consolidați foaia de ușă pe ele. Găurile găurite sunt închise cu culoarea furnirului. Mânere și încuietori sunt instalate. cel puțin se stabilește un prag. Forma panoului trebuie să fie perfect dreptunghiulară, iar colțurile - drept.

Dacă aveți o întrebare privind alegerea unui material pentru ușă, atunci trebuie să începeți din considerente practice. Uită-te mai atent la EcoShape. Această calitate, material durabil și frumos va împodobi locuința de mai mulți ani.

Astăzi gama de vată ecologică se extinde continuu. Acest lucru permite clienților să aleagă cu succes un model pentru gustul lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ldsp, MDF și DSP, ce este: decodarea materialelor de mobilierLdsp, MDF și DSP, ce este: decodarea materialelor de mobilier
Mdf - ce este și cum este folosit în producția de ușiMdf - ce este și cum este folosit în producția de uși
Presă de vid: construcție, alegerea tehnologiei, domeniul de aplicarePresă de vid: construcție, alegerea tehnologiei, domeniul de aplicare
Cum se face furnirul și ce este?Cum se face furnirul și ce este?
Bucatarii: descriere, catalog si preturiBucatarii: descriere, catalog si preturi
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)Yuzhnoportovy fabrică de produse din lemn (Moscova)
Avantajele bucătăriilor lui HoffAvantajele bucătăriilor lui Hoff
Usi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lorUsi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lor
Panouri din lemn pentru pereți: avantaje și metode de instalarePanouri din lemn pentru pereți: avantaje și metode de instalare
» » Ce este ecoshpon, utilizarea acestui furnir pentru fabricarea ușilor
© 2021 amigdas.com