amigdas.com

Cum sa alegi un balancer bun pentru capturarea peisajului de iarba

Caracteristicile capturiiSudak este un trofeu râvnit pentru mulți pescari. Și deși mulți cred că pot fi prinși doar de apă deschisă, aceasta este o eroare profundă. Fanii cu experiență de pescuit reușesc să pescuiască cu succes chiar și în sezonul rece, când rezervoarele sunt acoperite cu gheață groasă, iar activitatea peștelui este redusă. Dar cu ajutorul balancerilor eficienti pe biban, puteți prăji prada mare în astfel de condiții dificile.

Specificitatea pescuitului de iarnă

Cum de a prinde zanderDacă vorbim despre un astfel de locuitor al adâncimii ca pe o papură, atunci el este creditat cu o misterioasă și imprevizibil comportament. Spre deosebire de alți reprezentanți ai faunei acvatice, aceasta duce un mod particular de viață, dând preferință anumitor locuri și mâncare. În timpul iernii, activitatea sa scade drastic, astfel încât pentru capturare de succes trebuie să utilizați metode și tactici secrete.

Caracteristici de pescuit de iarnăÎn timpul iernii, vânătorul cu coadă se duce să se hrănească mult mai rar decât în ​​vară sau în primăvară. Probele mici formează turme care dețin locurile cu prezența prăjiților și a altor produse alimentare, în timp ce cele mai mari sunt obișnuiți să vâneze singuri. Dacă ați reușit să obțineți o pradă bună din gaură, nu vă grăbiți părăsi Acest site și prinde-l de câteva ori. Cel mai probabil, există frați în jurul valorii.

Natura caracteristicilorNu este niciun secret pe care îl oferă bibanul preferință modul de viata de noapte, deci este mai bine sa mergeti la pescuit in dimineata devreme sau inainte de amurg. Desigur, șansele maxime de succes apar pe timp de noapte. Apropo, întunericul nu împiedică prădătorul să vadă bine sub apă și să distingă prada de alte obiecte. În timpul zilei mușca sunt rare.

În ceea ce privește alegerea habitatelor, este considerată bibanul conservator Locuitor de apă, care păstrează aceleași locuri în timpul iernii și al verii. Acesta poate fi găsit în hrisca, gropi, fruntea sau haldele unde există un fund hard, nisipos sau stâncos. Rolul cheie în găsirea unui loc potrivit pentru capturare este jucat de disponibilitate apă curată și curenți. Dacă într-un anumit loc există o cantitate mare de praf, atunci este inutil să pescuiți acolo.

Cele mai bune modeleVremea afectează, de asemenea, bibanul. Scăderea temperaturii aerului și a unui vânt puternic, în special cel nordic, fac prădătorul inferior activitate și mergeți la adâncime. Dar aici este o vreme clară, geroasă și liniștită - un timp foarte promițător pentru pescuit. Potrivit unor pescari cu experienta, bibanul intr-un mod special musca bine in primele si ultimele zile ale iernii, insa surul strident este considerat un moment de calm.

Timpul potrivit pentru prindere

Balancer de conveniențăSudak este un prădător de noapte, este rareori prins în timpul zilei. Dar, imediat ce vine, se transformă într-un vânător adevărat, care reprezintă o amenințare imensă pentru toți cei care se prăjeau. Peștele are o viziune excelentă, care îi permite să găsească cu succes mâncare chiar și în întuneric. Este aproape imposibil să vă ascundeți de o coadă de șuncă.

Sosirea iernii reduce semnificativ procesele metabolice din corpul unui prădător, ceea ce îi afectează în mod negativ activitatea. Prin urmare, el poate să-și facă griji nu numai noaptea, ci și în timpul zilei în care îi este foame. Desigur, șansele de a prinde un trofeu mare cresc odată cu apariția întunericului. După ce prindeți un pește, peștele se întoarce în partea inferioară și digeră încet hrana.

Cei mai buni balanteriPotrivit statisticilor, majoritatea mușcăturilor apar în dimineața, seara sau noaptea, deci este mult mai rezonabil să începeți pescuitul la aceste intervale.

Alege un loc promițător

Pescarii experimentați recomandă să nu se îndepărteze de gaură, unde au fost mușcături și cel puțin un specimen a fost prins. Poate că aceasta vă va duce la o turmă întregă, care va asigura un succes maxim. În acest scop, ar trebui să exersați un număr mare de găuri și să încercați să aruncați un echilibrat cel puțin de câteva ori. Dar pentru a opri la gaura pentru mai mult de 5-10 minute nu este necesar. Dacă în acest timp lipsesc muscaturile - căutați un alt loc.

Având în vedere lungimea scurtă a zilei de iarnă, căutarea peștilor ar trebui făcută corect, acordând prioritate acestor zone:

 1. Zone adânci de mare.
 2. Pit.
 3. Îngrămădite.
 4. Edge.
 5. Korjasnikul.

Dacă nu există posibilitatea de a studia tipul de fund, acest lucru poate complica procesul de a găsi un loc bun pentru pescuit. Prin urmare, găurirea găurilor începe numai după o analiză aprofundată a reliefului de fund. Este cunoscut faptul că peștele păstrează întotdeauna fundul, înălțându-se spre straturile superioare în cazuri extrem de rare. Această caracteristică îi obligă pe pescarii să utilizeze tehnici de cablare speciale, ridicând echilibrul la o înălțime de 50 de centimetri de jos.

Subtilitățile de cumpărare de momeală

Pentru a simți toate avantajele pescuitului de iarnă, trebuie să știți care sunt balancerii cei mai atrăgători, pe iarbă. De fapt, alegerea unui produs potrivit care să demonstreze performanțe fenomenale, atrăgând toți locuitorii subacvatici, este ușor. Principalul lucru este de a avea o idee generală despre tipurile de astfel de invenții și de a fi ghidat de subtilitățile de bază alese. În caz contrar, pescarul novice poate fi pur și simplu dezamăgit în acest mod de a prinde și nu se mai întoarce niciodată la el.

Deci, echilibrul este o momeală dificilă de iarnă, care trebuie să fie corect tratată. Cumpărarea de produse ieftine, substandard este inutilă, deoarece acestea sunt ineficiente și nesigure. Dar aici, produsele provenite de la producătorii dovediți demonstrează rezultate complet diferite, permițându-le să provoace un interes printre cei mai leneși și inactivi. Dacă nu există abilități de pescuit, atunci cu ajutorul balancerilor de calitate le puteți găsi rapid.

Încercarea de a afla care echilibru este mai bun pentru bibanul de pescuit în timpul iernii, acordați atenție produselor de la astfel de mărci:

 1. Rapala.
 2. Lucky John.
 3. Kuusamo.
 4. Nils Master.

Potrivit profesioniștilor, balancatorii de marcă demonstrează o capacitate excelentă de captură, deci dacă într-un anumit punct nu funcționează, cel mai probabil nu există pești triviali. Atunci când se utilizează instrumente de calitate slabă, o astfel de concluzie este problematică, deoarece absența mușcăturii poate fi explicată atât de jocul de calitate slabă, cât și de o formă necorespunzătoare de momeală.

Un model de calitate este în valoare de zece copii ieftine, dar de ce cumpără zece lucruri inutile, dacă poți lua unul, dar eficace? De-a lungul timpului, veți putea obține experiență suplimentară și veți începe să infuziți abilitățile dobândite în viață.

balancers 7 centimetri sunt perfecte pentru biban medii și mari de capturare, deși restricții severe cu privire la dimensiunea acolo. Dar, dacă utilizați o mică momeală, atunci ei vor doar nu Peck biban, dar biban și bătături prea mare nu va pătrunde în gaura, și cu ei nu este foarte convenabil de a lucra cu.

Despre colorare se rătăcesc multe discuții, dar, de fapt, nu afectează activitatea peștilor, deoarece momeala este forțată să se joace la adâncimi mari, unde întunericul total împiedică distincția între culori și forme.

Instalarea de unelte de pescuit

Atunci când pescuiți pe rocker, este important să abordați corect problema de unelte de rigidizare. O astfel de ocupație implică utilizarea unei forme bune, cu o putere și o fiabilitate maximă. Acesta va fi folosit pentru a efectua mătură eficace cu mușcături. Un buzunar moale este inutil, deoarece bibanul are o maxilară puternică și dură, ceea ce îl face pe pescar să efectueze curse puternice și confortabile.

Tija este echipată cu o secțiune transversală de 0.25 mm. Nu este necesar să se utilizeze curele, deoarece bibanul de șobolani rareori gustă linia. În plus, produsele metalice îl pot sperie. Atunci când alegeți lungimea optimă a liniei, trebuie să înțelegeți că peștele va trebui extras dintr-o adâncime impresionantă, așadar stocul liniei ar trebui să fie adecvat.

Pentru a crește eficiența pescuitului, este necesar să se acorde atenție clarității cârligelor. Dacă sunt zdrobiți din orice motiv, încercați să le ascuțiți, pentru că nu va fi înlocuit. Dacă nu efectuați această acțiune, atunci numărul de mușcături și de adunări nereușite va fi maxim.

Caracteristicile tehnologiei de prindere

Pescarii experimentati recomanda folosirea tehnicii clasice de pescuit, ceea ce implica mentinerea unor pauze cu durate diferite. Durata pauzelor ajunge de la 30 de secunde la un minut. După ce ați terminat o serie de mișcări cu un echilibru, puteți începe să întrerupeți.

Chiar dacă momeala demonstrează un joc ideal, fără pauze, nu ar trebui să se aștepte rezultate bune. Este puțin probabil ca peștii să reacționeze la pradă potențială propusă și, cel mai probabil, vor pluti prin. În timpul opririi rocker-ului se produce o mușcătură rapidă și precisă, astfel încât să nu pierdeți niciodată un astfel de moment.

Având în vedere scăderea activității peștilor în sezonul rece, pescarul ar trebui să abandoneze mișcările de măturat în favoarea scurtelor, rapidele de 10-15 centimetri în lungime. Acestea ar trebui repetate timp de 1-2 minute. În cazul în care nu au fost muscaturi în acest timp, va trebui să utilizați o altă tactică. Dacă astfel de pași nu dau rezultate, este mai bine să schimbați bine.

Apăsarea periodică pe fund crește șansele de a prinde o bună pradă, chiar dacă se află la o distanță îndepărtată. Orice vibrație determină prădătorului un interes suplimentar, astfel încât el nu poate să le refuze și va găsi în mod necesar sursa minții. Și dacă din fund se ridică turbiditatea, peștele nu va pierde ocazia de a vedea ce se întâmplă acolo.

Și, deși peștele preferă modul de viață de jos, în absența hranei, se ridică periodic la suprafață, încercând să găsească cel puțin niște alimente. Dacă nu există nici o mușcătură în partea de jos, încercați să echilibrați puțin mai mult jucând cu ea. Poate că bibanul a schimbat preferințele sale și acum se află pe partea de sus. Acest fenomen este, de asemenea, observat la încălzirea sau schimbarea condițiilor atmosferice.

Cel mai bun balancer pe buza de iarnă

Evaluările celor mai bune modele de echilibrare simplifică foarte mult alegerea opțiunii potrivite, așa că nu le ignorați, ci studiați și sunteți interesați de produse noi. Dacă vorbim despre cele mai populare invenții, dovedită de timp și experiență de pescar, ele sunt reprezentate de următoarea listă:

 1. Balancer Kuusamo Tasapaino, care este produs de către producătorul finlandez, acesta este unul dintre cele mai catchability momeala pentru pescuit de iarna, care funcționează bine, nu numai în căutarea de biban, dar, de asemenea, în vânătoarea de știucă sau biban. În linie există diferite produse în formă și nuanțe de culoare.
 2. Lucky John Mebaru - un fel de favorit pentru pescuitul de iarnă. Greutatea sa poate ajunge la 18 grame, ceea ce face ca momeala sa fie eficienta pentru curentii puternici.
 3. RAPALA Jigging - costuri ridicate, dar acest lucru explică incredibilul său captură. Modelul utilizează o apelație la nivel mondial, permițând să prindeți cu succes o varietate de pești predate.

În listă există și alte modele, dar cele enumerate mai sus merită un respect special. Prin urmare, dacă nu știți care balancer să alegeți pentru pescuitul de iarnă, ia în considerare aceste recomandări.

Prindeți țesătura în iarna pe balancer este o modalitate excelentă de a avea un moment bun, după ce ați primit o mulțime de impresii de neuitat. Dar că rezultatul unui astfel de pescuit a fost pozitiv, este important să țineți cont în mod corect de toate subtilitățile ocupației viitoare și să ascultați sfatul unor stăpâni experimentați de pescuit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Secretele de prăjituri corecte în timpul iernii pe un cărucior de echilibrareSecretele de prăjituri corecte în timpul iernii pe un cărucior de echilibrare
Secretele de prindere a stiuca pe un balancer de spinneret iarnaSecretele de prindere a stiuca pe un balancer de spinneret iarna
Prindeți un biban: ceea ce poate pescuii pește, secretele pescuituluiPrindeți un biban: ceea ce poate pescuii pește, secretele pescuitului
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Caracteristicile de pescuit crap în timpul iernii în iaz pe mormyshkuCaracteristicile de pescuit crap în timpul iernii în iaz pe mormyshku
Caracteristicile pescuitului de vară și de iarnă pe CupidonCaracteristicile pescuitului de vară și de iarnă pe Cupidon
Pescuitul de iarnă de biban pe o nudă de cicadaPescuitul de iarnă de biban pe o nudă de cicada
Pescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuituluiPescuitul în Belarus: cele mai bune locuri, caracteristicile pescuitului
» » Cum sa alegi un balancer bun pentru capturarea peisajului de iarba
© 2021 amigdas.com