amigdas.com

Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție

Ce ar trebui să fie un reportaj pentru un câineO pungă de transport pentru câinii mici și mijlocii ajută la rezolvarea mai multor sarcini în ceea ce privește transportul animalelor de companie. Aceasta se aplică nu numai animalelor foarte mici, dar și câinilor de dimensiuni medii.

Desigur, această adaptare nu va fi necesară pentru toți câinii. Unele specii vor fi utile numai dacă călătoresc în transportul public. Pentru reprezentanții raselor mici care preferă să se miște doar pe mâini, înfricoșătoare și sensibile la situații stresante, un astfel de transfer poate fi o salvare reală.

Și deși astăzi astfel de dispozitive pentru transportul câinilor sunt folosite mai des ca un accesoriu de modă, un produs executat competent poate rezolva o mulțime de probleme practice.

Saci pentru transport

Transportul câinilor poate efectua o serie de funcții:

 1. Dacă sunteți obișnuiți să vă luați animalul de companie peste tot cu tine - va fi convenabil pentru dvs. și pentru animalul de companie și pentru alții. Într-o astfel de pungă, câinele dvs. se va simți calm și nu va provoca neplăceri nimănui.
 2. Dacă câinele dvs. se obosește foarte repede și petrece cele mai multe plimbări pe mâini - veți fi mult mai confortabil cu transportul.
 3. O pungă spațioasă poate servi ca o transportare a animalelorCel mai urgent motiv pentru achiziționarea unui astfel de accesoriu este o vizită la clinicile veterinare.
 4. Dacă animalul dvs. pentru anumite motive este parțial sau complet imobilizat - să îl dați într-o pungă va fi mult mai uman decât pe mâini.
 5. Un câine decorativ poate călători într-un astfel de transport într-un avion sau într-un autobuz, fără a fi nevoie să îl plasați în compartimentul pentru bagaje al transportului.
 6. Dacă animalul dvs. de companie aparține reprezentanților clasei de spectacol și participă la expoziții și concursuri - transportul va fi o adevărată descoperire. La urma urmei, poate fi transportat astfel de câine pregătit, împletit și bine îngrijit, fără a risca să piardă toată strălucirea și frumusețea de-a lungul drumului.
 7. Produsele sub formă de case mici pot fi folosite în mod constant ca dulap. Acesta va fi foarte convenabil pentru proprietari și pentru animalele de companie înșiși, care astfel își primesc spațiul personal.
 8. Dacă animalul tău se caracterizează printr-o mentalitate instabil slabă, shake-uri și începe să bată isterica la vederea altor animale sau străini, este mai bine să-l pună într-un mijloc de transport și eliberarea numai pentru administrarea nevoilor naturale.

Soiuri de transport pentru câini

Geanta de transport pentru caini - fotografie a produsuluiSacii de pungi pot varia în funcție de dimensiune și formă. Pentru a transporta rase mici, industria textilă de astăzi oferă o selecție mult mai mare de astfel de produse. Câinii medii pot ridica o pungă specială cu un cadru.

Ventilatoare ale tendințelor modei sunt oferite produse cu logo-uri de branduri renumite și alte accesorii pline de farmec care nu au sarcină funcțională și sunt pur decorative.

 1. Geantă de mână peste umăr - cusută sub formă de geantă de mână standard pentru femei și are o gaură specială pentru capul animalului. Echipat cu fulgere și mânere scurte. Când transportați animalul se află sub axila proprietarului. Trebuie remarcat faptul că un astfel de model nu este foarte confortabil pentru un câine - animalul este limitat în mișcări, nu își poate schimba liber poziția și nu este prea convenabil pentru el să respire.
 2. Mai confortabil pentru versiunea animală - un model feminin de tipul de plajă.
 3. Bag-box este realizat din materiale translucide și este prevăzut cu un cadru rigid. Animalul poate vedea în mod liber tot ceea ce se întâmplă în jur și are acces suficient la aer proaspăt. Există mai multe tipuri de astfel de produse - sub forma unei case, a unei cuști sau a unei pungi de călătorie. Are un capac cu compartimente pentru jucării canine. Un astfel de sac poate fi folosit acasă ca un loc de dormit pentru câini.
 4. Din practica copiilor a fost împrumutat model sub forma unei prașne, care a devenit extrem de popular în curând. Acest accesoriu este ideal pentru câinii mici și timizi care caută în mod constant protecție. Pentru proprietar, această opțiune este convenabilă, deoarece încărcătura pe umerii și coloana sa este distribuită corect și lasă mâinile libere. Astfel de pungi sunt produse pentru bărbați și femei.
 5. Similar în construcții pe sacul de rucsac - rucsac. Pot fi deschise sau închise. În modelul deschis sunt găuri pentru labe și cap. Modelul închis presupune că câinele se află într-o poziție așezată.
 6. Geantă de transport pentru rasele mici de câini și pisiciVarietate de sac-cutie - cărucior pe roți. Foarte convenabil pentru transportul câinilor medii, dacă proprietarul merge adesea la cumpărături sau călătorește cu animalul său de companie. Avantajul acestui sac este că câinele nu trebuie să continue tot timpul. Cu toate acestea, un astfel de cărucior nu se potrivește unui animal sensibil și timid care nu se simte în siguranță în el. Pentru a folosi acest sac permanent, câinele trebuie mai întâi să fie obișnuit cu el. În plus, animalul este aproape de pământ și nu se poate mișca. În vremea caldă, un astfel de sac crește riscul de supraîncălzire.

Dacă intenționați să călătoriți cu un câine, adresați-vă companiei de transport cerințele și restricțiile pentru astfel de transferuri. Categoric, nu se recomandă să închiriați aceste pungi de la proprietarii familiali de animale. Chiar dacă sacul pentru un câine este bine spălat, acesta va păstra încă mirosul unui alt animal. Dacă ai o mână de mâna a doua, trebuie spălată cu grijă de mai multe ori, uscată în soare fierbinte și procesată de paraziți. În pungă trebuie să puneți jucării sau obiectele personale ale câinelui dvs. Puteți freca pereții într-un patch de păr. Nu utilizați parfumuri parfumate - poate provoca disconfort la animal.

Cum sa alegi sacul potrivit pentru un caine

Există mai multe criterii de selecție atunci când cumpărați saci de transport pentru câini.

 1. dimensiune - animalul ar trebui să fie liber să rămână înăuntru, să stea, să stea și să se întoarcă.
 2. material trebuie să fie durabile, ușor de spălat și hipoalergenic.
 3. Punga trebuie ușor de dezasamblat pentru curățare și spălare.
 4. Foarte important, astfel încât produsul să aibă mai multe ferestre pentru acces liber la oxigen.

Prezența tuturor vizierelor, șireturilor și a altor lucruri mici - acest lucru este departe de cel mai important lucru într-o astfel de pungă. Nu-și pierde capacitatea de a alege o pungă de culoare neagră - în vreme caldă, riscul de accident vascular cerebral este crescut.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un câine echipei să mintăCum să înveți un câine echipei să mintă
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Carne de vită pentru câini: cum să daiCarne de vită pentru câini: cum să dai
Carnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să daiCarnea este cea mai bună mâncare naturală pentru câini: cum să alegi, cu ce să dai
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Câți câini trăiesc în medie?Câți câini trăiesc în medie?
Scopul de a cumpăra saci de transport pentru câini de rase mici și mediiScopul de a cumpăra saci de transport pentru câini de rase mici și medii
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Canalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenziiCanalul canal pentru câini: compoziție, conducători, recenzii
» » Geantă de transport pentru câini - tipuri și criterii de selecție
© 2021 amigdas.com