amigdas.com

Pescuit excelent în Teritoriul Krasnodar

Pescuit în teritoriul KrasnodarRegiunea Krasnodar poate fi considerată un adevărat paradis pentru pescari. Un râu mare Kuban curge de-a lungul teritoriului regiunii. Limitele Azov atrag pescari din toată țara.

Nu uitați de pescuitul maritim în Teritoriul Krasnodar. Mulți turiști combină odihna de plajă cu pescuitul. Astfel de servicii sunt oferite în toate stațiunile din regiune.

Prindeți-vă pe râul Kuban

Kuban este considerat unul dintre cele mai pline de râuri din sudul țării. Lungimea totală depășește 900 de kilometri, iar Teritoriul Krasnodar reprezintă aproximativ 600 de kilometri de căi navigabile. Datorită faptului că râul este foarte lung, pescarii disting câteva caracteristici ale pescuitului în diferite zone.

În partea inferioară a Kubanului există multe mâneci bogate în prădători. Este acolo, care ascunde mare stiuca, bibanul si bibanul. Se ascund în gropi, iar unii pescari folosesc sunete de ecou în timpul pescuitului. În locurile de rupturi, asp este foarte comună. Unii oameni ajung la 10 kilograme, dar capturarea lor este foarte dificilă. Și, de asemenea, pe role lovesc yazya și chub.

Delta fluviului este bogată în diverse specii. În plus față de prădători, acolo puteți găsi mullet, crap, crap, crap, somn, bream și roach.

Unii pescari petrec mult timp în căutare de viermi verzi. Această momeală este foarte populară pentru persoanele mari. Trăsătura principală a unei astfel de momeală este că numai un pește foarte mare îl poate înghiți. Bătrânul doar nu mușcă viermele. Cu ajutorul unei astfel de momeală, puteți prinde somn mare, crap și biban.

Caracteristicile pescuitului pe estuare

Estuarele Azov se întind de câteva zeci de kilometri de-a lungul coastei mării. Ei atrag fanii unor astfel de pești rare ca pelengas. Este foarte dificil să îl prindeți, deoarece specia este renumită pentru precauție. Pestele intră în pachete mari. În timpul zilei se duc la adâncime, dar dimineața devreme se găsesc la suprafață. Peștele se bucură de primele raze ale soarelui, așa că îl prind în dimineața devreme.

Și, de asemenea, limani atrage iubitorii de maimuțe mari. Acolo puteți prinde pești de la un adult. Cel mai adesea, maimuțele sunt prinse pe o furculiță. Ca momeală, puteți folosi lăcuste, raci și mici pești.

Pescarii experimentați știu că fiecare dintre estuare are propriile caracteristici. Ei spun că estuarul Akhtanovsky este renumit pentru abundența lui de șopârlă, crap, crap, bean și ceh. Estuarul Lebyazhy este renumit pentru apa clară. Acolo puteți să prindeți un stiuc, un zander și o pâlnie. Ca momeală, este mai bine să folosiți viermi și viermi. Estuarul Kirpil este renumit pentru abundența sa de rahitism și stiuca.

În corpul de apă Besug, apa conține o cantitate mică de sare. Acolo puteți întâlni un stiucă, un berbec și chiar o hamsa. Acest pește este foarte îndrăgit de locuitorii din regiune. În estuarul Akhtarsky există și apă ușor sărată, astfel încât peștele care trăiește acolo este foarte delicat. Cel mai adesea, pescarii se întorc acasă cu capturile de somn, șopârlă, crap și țipar. Zona Vitiazevsky atrage turiștii din Anapa și împrejurimile sale. Acolo puteți prinde rame, biban, crap și crap.

Pescuitul maritim în provincie

Pescuitul pe mare a fost întotdeauna popular. Pe malul marii există multe companii care oferă servicii pentru turiști. Unii turiști nu iau echipamentul necesar cu ei să se odihnească. Se duc la mare pe bărci echipate cu accesoriile necesare pentru pescuit. Cea mai comună captură a pescarilor este următoarea:

  • stavrid negru;
  • zbați;
  • mare bas;
  • mare urchin.

Locuitorii locali preferă, de asemenea, pescuitul pe mare, dar nu se pot bucura de hobby-ul lor preferat ori de câte ori ar dori. Acest lucru se datorează costului ridicat de întreținere a echipamentului de înot. Ambarcatiunile si ambarcatiunile trebuie depozitate in garaje speciale. Și, în plus, trebuie să cumpărați combustibil.

A plătit pescuitul în regiune

pescuit în KrasnodarÎn regiune există multe centre de agrement plătite, care sunt gata să ofere serviciile lor în orice moment al anului. Iubitorii de pescuit pe mare merg la baza "Lotus", care se află nu departe de Primorsko-Akhtarsk. Acolo puteți nu numai să pescuiți, ci și să vă odihniți cu întreaga familie. Baza este situată pe teritoriul celebrului rezervație naturală, care atrage iubitorii de natură. Aici puteți vedea faimoasa plantație de lotuși din întreaga lume.

La centrul de recreere sunt oferite diverse servicii, pe care turistii le place. Iubitorii de pescuit maritim pot închiria bărci și bărci pentru a se bucura de un hobby. Unii pescari preferă să meargă pe mare în grupuri mici. Ei capturează bovine și urci de mare. Acest pescuit nu costă prea mult. Familiile pot aprecia bunele locații de joacă pe teren. Există clădiri excelente, în care există camere cu toate facilitățile. Puteți merge la saună sau puteți sta într-o cafenea de pe plajă.

În Arkhipo-Osipovka există un sanatoriu popular printre pescari "Vulcan". Acolo, organizați captura de stavrid negru și mullet. Proprietarii de vacanță pot fi cazați în clădiri confortabile. Angajații sanatoriului organizează pescuitul maritim pe bărci. Ele oferă toate uneltele necesare. Costul de odihnă a unui oaspete începe de la 2500 de ruble.

Ventilatoarele de pescuit pe estuare se îndreaptă către regiunea slave a regiunii. Există mai multe baze bine cunoscute. Deci, baza "Silver Liman" este populară pentru iubitorii de odihnă liniștită. Acesta este conceput pentru a găzdui doar opt oaspeți. Aproape de bază puteți prinde specii precum heringul și pelengasul din Marea Neagră. Vălătorii merg la estuare împreună cu ghizii. Nu trebuie să gestioneze bărcile în mod independent sau să le umple. Costul de trai și de pescuit începe de la 3 mii de ruble pe persoană pe zi.

Kiyashkin Liman atrage fanii să pescuiască în condiții naturale. Aproape de acesta există o bază care oferă toate condițiile de odihnă. Pescarii pot închiria o barcă sau pot folosi serviciile de ghiduri. În rezervor puteți prinde bibanul, stiuca și zander.

Fani ai pescuitului râului pot vizita baza de pe "Dana" de pe râul Sosva. Aici puteți merge la pescuit în timpul verii. Costul pescuitului nu depășește 200 de ruble pe zi. Închirierea unei barci costă 50 ruble pe oră. Ventilatoarele de pești pradă pot prinde bibanul și stiuca. Ei bine, peck la momeala și momeala. Un pește liniștit este, de asemenea, reprezentat în rezervor. Puteți prinde crap și crap, cântărind până la 2 kilograme.

Pescuit Krasnodar tarifeÎn teritoriul Krasnodar, o mulțime de rezervoare artificiale, care se concentrează pe pescuitul plătit. Valoarea capturii variază foarte mult în funcție de bază. Deci, în regiunea Belorechensky există o bază, care oferă o odihnă bugetară. Costul pescuitului nu depășește 250 de ruble pe persoană pe zi. Cazarea costă 800 de ruble pe zi. Baza este situată la doar 65 de kilometri de capitala regiunii, deci merită să faceți o rezervare în avans.

Există mai multe centre de recreere scumpe în regiune. Deci, în ferma Maievsky există un complex foarte frumos de iazuri. Pe maluri sunt construite chioșcuri și poduri, care sunt populare. Costul de cazare variază de la unu la patru mii de ruble pe zi. În rezervor puteți găsi următoarele tipuri:

  • crap;
  • crapul crucian;
  • știucă;
  • plătică;
  • crap.

În cartierul Anapa există un centru de recreere "ferma Kuban". Pe teritoriul său există clădiri mari și case mici proiectate pentru reședința unei singure familii. Baza este foarte bine amplasată, așa că pescuiesc atât pe iazuri, cât și pe estuare, și pe râul Kuban.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Pescuit excelent pe râul KubanPescuit excelent pe râul Kuban
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
» » Pescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
© 2021 amigdas.com