amigdas.com

Care companie produce cele mai bune încălzitoare de apă de stocare

Cum de a alege un cazan pentru casa taPentru a organiza încălzirea apei atunci când este imposibil să se alimenteze din aprovizionarea cu apă caldă urbană, cea mai bună opțiune este încălzirea apei. În casa privată, apartament, birou sau magazin din țară, este uneori necesară prezența apei calde.

Incalzitoarele electrice de apă produc fluxuri și tipuri de depozitare. Primul tip vă permite să încălziți rapid apa, dar după oprirea fluxului de umiditate fierbinte este scăzută. Tipul debitului necesită, de obicei, un consum mare de energie, iar cablajul nu-l rezistă întotdeauna.

Unitatea de stocare permite o perioadă lungă de timp pentru a obține apă încălzită. Pe măsură ce se utilizează sau după răcire, încălzirea se efectuează automat.

Ce este un boiler de apă de stocare

Unitatea se încălzește în unitate timp îndelungat până la temperatura setată. După aceasta, încălzirea intră în modul de așteptare și se efectuează după cum este necesar. Durata procesului depinde de mulți factori, cum ar fi dimensiunea rezervorului, capacitatea unității, materialul elementului de încălzire.

Principalele componente ale încălzitorului electric

 • Rezervorul intern, a cărui capacitate este produsă în volume de la 10 la 20 de litri.
 • Teng sau elementul de încălzire, capacitatea sa în cazanele de depozitare variază de la un an jumătate la doi kilometri și jumătate. În cele mai noi modele există două moduri de funcționare: încălzire și regim de așteptare.
 • Anod din magneziu pentru a reduce formarea ruginei.
 • Izolarea termică între stratul interior și exterior pentru a menține temperatura acumulată.
 • Termostatul trebuie să stabilească și să mențină temperatura dorită.
 • O supapă de siguranță pentru scăderea presiunii înalte.

Cum funcționează cazanele

Sistem de incalzire a apeiO caracteristică a cazanelor electrice de stocare este aceea de a menține apă încălzită înainte într-un anumit interval de temperatură consumă o cantitate mică de energie. Chiar și un rezervor de 150 litri necesită 1-2 kW de energie pentru funcționarea automată. Este o capacitate economică și face cazanele foarte populare printre o gamă largă de consumatori.

Puterea consumată de un încălzitor electric instalat într-un apartament sau într-o casă va fi diferit, deoarece în propriile case, temperatura inițială a apei reci este întotdeauna mai mică. Mai multă energie electrică va fi necesară pentru încălzirea apei în timpul iernii.

Cantitatea de capacitate utilizată va fi afectată de numărul de consumatori conectați la un cazan. Fluxul de apă din rezervor și încălzirea ulterioară a porțiunii sosite va necesita noi costuri.

Dezavantajul rezervoarelor de stocare electrice este acela că, pentru un consum mare de apă, sunt necesare încălzitoare de dimensiuni mari, care nu pot fi întotdeauna strânse în spațiul limitat al băii. Recent, s-au creat modele fundamentale noi ale acestui tip care permit amplasarea cazanului sub tavan sau fixarea acestuia într-un dulap plat situat în peretele de capăt al toaletei.

Astfel de unități noi sunt în prezent foarte scumpe, prin urmare, dacă condițiile permit, este de dorit să cumpărați un încălzitor vertical obișnuit.

la debitul de apă de la încălzitorul de apă este mai mare de 85% utilizatorul începe să simtă disconfortul asociat cu scăderea temperaturii în rezervor cauzată de o cantitate mare de apă rece rece. Pentru a evita astfel de probleme, multe companii fac dispozitivul la punctul de sosire a apei reci, sub forma unui plan de pulverizare pentru amestecarea cea mai uniformă.

Cum să economisiți bani

Modele de încălzitoare de apăDacă încălzitorul este oprit definitiv și rezervorul plin de apă rece este apoi încălzit, pierdere parțială de căldură, este deci economic să lucrați în modul automat. Unitățile moderne garantează că reducerea temperaturii va fi minimă, doar o jumătate de grad pe oră, iar pentru o zi în modul standby se vor consuma până la 2 kW de energie electrică.

Modelele moderne vă permit să treceți la apa de încălzire la o rată de noapte redusă atunci când costul energiei electrice este mai mic. Setați astfel încât să nu se efectueze încălzirea în timpul zilei. Dacă este necesar, eliminați această restricție prin simpla apăsare a unui buton.

Pentru inovații este posibilă transportul și încălzirea pe jumătate de capacitate. Pentru a face acest lucru, într-un incalzitor de apă de stocare pentru casa a pus doi tenen, diferite în putere. Dacă nu este necesară încălzirea rapidă a apei, menținerea temperaturii este mai lentă datorită conservării fondurilor.

Pentru o muncă mai economică este mai bine să cumpărați un rezervor mare și setați temperatura la 50 ° C, maximul pentru un volum mic de încălzitoare de apă:

 • Rezervorul interior și conductele de apă caldă vor dura mai mult datorită riscului redus de coroziune;
 • Când temperatura este coborâtă, scala se formează în rezervorul interior și pe suprafața dispozitivului de încălzire;
 • Puterea este redusă în modul de așteptare;

Ce companie de încălzire a apei este cea mai bună

Multe companii încearcă să facă totul pentru utilizarea pe termen lung a unităților produse pe termen lung.

Ariston

Încălzitor de apă pentru casăÎncălzitoarele de apă ale acestei companii italiene, angajate în fabricarea și vânzarea de echipamente pentru mai mult de 50 de ani, au design modern modern și va permite utilizarea cu succes a unității pentru instalarea în incinta oricărui proiect.

Unitățile sunt produse luând în considerare ultimele noutăți ale tehnologiei, ceea ce a făcut posibilă crearea unui număr de modele cu o acoperire interioară a rezervorului, care protejează carcasa de formarea unui strat de rugină.

În dispozitivul unității se folosește un disecator eficient, care permite amestecarea porțiunilor de apă încălzite și noi.

Releul de protecție de încălzire a apei ferme de declanșare prezente în situații de urgență, pentru a preveni deteriorarea unității și înfrângerea umane curente. De asemenea, este imposibilă pornirea încălzitorului de apă în absența apei din rezervor.

Oceanul atlantic

Marcu a început să existe în 1968. În prezent este produsă spre vânzare de cele mai mari companii din Europa și Franța.

Acest boiler electric de stocare are un element tubular. Capacitatea rezervorului este de la 30 la 160 de litri. Apa din rezervor este furnizată sub presiune, media consum de energie de 1,5 kW pe oră când este încălzit.

Pentru confortul utilizatorilor există un indicator al incluziunii și un mod de încălzire a apei accelerată. Există modele cu un mod vertical și orizontal de montare pe perete.

În interiorul rezervorului este acoperit cu un aliaj de titan cu includerea cobaltului și cuarțului, care asigură protecția împotriva clasei de apă 4. Fără apă în formă goală cântărește aproximativ 19 kg. Izolarea termică este realizată din spumă poliuretanică modernă, care menține căldura ridicată.

Boilerul are un element de încălzire în cupru, anod de magneziu, o supapă este prevăzută pentru a preveni întoarcerea apei încălzite înapoi în conducta.

Electrolux

Cea mai veche marca de incalzitoare de apa din lumea producatorilor spanioli. A început producția în 1919. Compania încearcă să combine în eșantioane de produse de înaltă calitate și eleganță. O altă regulă majoră a firmei este că modificarea prețului nu afectează calitatea produselor, numai funcționalitatea se poate schimba.

Pentru confortul consumatorilor sunt utilizate diferite relee, indicatoare de pornire, prezența unui termometru, un senzor de limită și o protecție împotriva supraîncălzirii. Suprafața interioară a rezervorului este realizată din ceramică de sticlă, care în sine nu acumulează rugina.

Procesul de curățare a încălzitorului de apă este mult mai ușor. Există o funcție de dezinfecție a apei, adică consumatorul primește apă tratată de microbi și bacterii. Modul celor două finisaje este setat să economisească energie electrică.

Gorenje

Produce Slovenia. Sortimentul prezentat pe piață poate satisface gusturile absolut diferite ale consumatorilor. eliberare putere și deplasare diferite. Pot fi utilizate în băi pentru spălare și volum mic al rezervorului sunt aranjate sub mașina de spălat vase.

Unitățile de acumulare sunt produse cu un tenon tubular uscat, temperatura apei de lucru este de 75 ° C. Puterea de operare în medie variază în limitele a 2 kW. Oferă control hidraulic, protecție împotriva supraîncălzirii, senzor de pornire, supapă de siguranță.

Este disponibil numai tipul vertical cu montare pe perete, în stare nefuncțională cântărește 27 kg. Există o conductă inferioară.

Cum de a alege un boiler bun pentru casa ta

Calculăm volumul

De unde să alegiExistă o zicală că nu se produce multă apă caldă. Și chiar și după acest principiu este necesar să se calculeze cantitatea necesară de apă, astfel încât să nu plătească prea mult pentru litri suplimentari.

Pentru spălătorile de zi cu zi și bucătăria, vor fi necesare aproximativ 10-25 litri de apă încălzită. Pentru a lua o baie sedentară într-o capacitate standard, veți avea nevoie de 50-70 de litri. Desigur, nevoile pentru procedurile de apă variază de la o persoană la alta, iar timpul anului oferă diferențe semnificative.

Pentru o familie de doi oameni unul bun va cumpăra și instala un cazan de 80 de litri. Dacă există mulți oameni în familie, trebuie să alegeți un încălzitor de apă de 120 de litri și să utilizați apă în modul economic. Pentru a evita astfel de dificultăți, va fi corect să cumpărați o unitate bună cu o capacitate de 160 de litri.

Aceste calcule sunt aplicabile unei familii ale cărei membri consumă apă tot timpul. Ajustarea poate fi făcută dacă unii dintre ei nu-i place să stea în baie, dar preferă un duș rapid în dimineața și în seri. Redarea rolului și retragerea simultană și venirea de la locul de muncă.

Alegeți un rezervor de acoperire

În interiorul rezervorului, nu puteți scăpa de contactul constant al apei cu pereții, ceea ce determină formarea unui strat de rugină. Aplicarea ca o acoperire internă din oțel inoxidabil prelungește mult durata de viață a încălzitorului de apă. Puteți cumpăra un strat anticoroziv al rezervorului, care este fabricat din pulverizare din titan sau din porțelan din sticlă.

Este considerat cel mai bugetar sticlă ceramică. Dar este dăunătoare pentru scăderea bruscă a temperaturii, ceea ce permite formarea celor mai mici fisuri de pe suprafață. Garanția pentru o astfel de acoperire este de până la 5 ani. Alegeți o opțiune ieftină sau costisitoare, cu o durată de viață lungă este decisă de fiecare consumator independent.

Principiul variantelor de bronz uscat și umed

Principiul cazanuluiWet teng, este doar un reboiler mare, plasat într-un cazan de încălzire. Catifea uscata este buna deoarece elementul de incalzire este ascuns intr-un element metalic sau ceramic si nu intra in contact cu apa. K avantajele alegerii unei celule uscate pentru casă puteți include:

 • Utilizarea fără contact cu umezeala împiedică formarea ruginei pe element și eșecul său rapid;
 • Imposibilitatea formării unei scale de bandă de încălzire contribuie, de asemenea, la prelungirea duratei de viață;
 • Este absolut sigur pentru utilizatori în ceea ce privește contactul cu energia electrică cu masa principală de apă, deoarece ceramica este un bun dielectric și este mai promițătoare alegerea încălzitoarelor de apă cu un ten uscat.

Ce fel de încălzire a apei să cumpere, alege consumatorul, luând în considerare nevoile și oportunitățile financiare. Până în prezent, aproape toate familiile se bucură de realizarea modernă a ingineriei electrice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un încălzitor de apă pentru uz casnicCum de a alege un încălzitor de apă pentru uz casnic
Robinet de încălzire cu apă - duza pentru macaraua și încălzirea apeiRobinet de încălzire cu apă - duza pentru macaraua și încălzirea apei
Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.
Instalați singur încălzitorul de apă: sfaturi și videoclipuriInstalați singur încălzitorul de apă: sfaturi și videoclipuri
Alegem un încălzitor electric instantaneu electricAlegem un încălzitor electric instantaneu electric
Încălzitorul de apă cumulat sau care curge: care este mai bine?Încălzitorul de apă cumulat sau care curge: care este mai bine?
Alegerea unui încălzitor de apă de stocare pentru case și cabaneAlegerea unui încălzitor de apă de stocare pentru case și cabane
Încălzitor electric pentru apă curgătoare pe robinet - argumente pro și contraÎncălzitor electric pentru apă curgătoare pe robinet - argumente pro și contra
Prețul încălzitoarelor de plafon IR de tipuri de elemente infraroșiiPrețul încălzitoarelor de plafon IR de tipuri de elemente infraroșii
Încălzirea casei de la soareÎncălzirea casei de la soare
» » Care companie produce cele mai bune încălzitoare de apă de stocare
© 2021 amigdas.com