amigdas.com

Alegem un încălzitor electric instantaneu electric

Selectarea unui încălzitor de apă caldă menajerăMulți locuitori din mediul urban sunt conștienți de cât de des vara și nu numai utilitățile opresc apa caldă, iar locuitorii posesiunilor suburbane nu pot vorbi. Acesta este motivul pentru care mulți au decis să își asigure furnizarea independentă de apă caldă prin cumpărarea de încălzitoare și cazane.

Astăzi vom spune în detaliu despre încălzitoarele-flow-through, va vorbi despre ce opiniile lor pe piață, veți învăța cum să selectați sisteme de încălzire a apei de scurgere și modelul electric diferă de gaz. De asemenea, vom descrie câteva modele populare.

Cum functioneaza incalzitoarele cu apa?

Principiul funcționării încălzitoarelor instantanee de apă este destul de simplu:

 • din apeduct, apa intră în încălzitor, apoi trece prin camera în care se află bronzul;
 • în această cameră este încălzită la temperatura de care aveți nevoie;
 • Prin intermediul unui robinet special este deja servit într-o stare fierbinte.

Nu există rezervor separat de apă și nu se acumulează, deci aceste încălzitoare de apă sunt mici și nu ocupă mult spațiu în baie.

O caracteristică a încălzitorului instantaneu de apă este posibilitatea de încălzire instantanee a apei la temperatura dorită fără acumulare. Avantajul imens este că nu aveți nevoie să alegeți un încălzitor mare de apă dacă aveți o familie mare, cum este de obicei cazul modelelor cumulative.

De asemenea, avantajul fără îndoială al încălzitorului este că consumă energie doar în timpul trecerii apei prin ea însăși. Nu este nevoie de mult timp de așteptare pentru încălzirea apei, încălzitorul de apă va funcționa în timpul deschiderii macaralei și servește imediat apă fierbinte.

Modelul electric al încălzitorului instantaneu de apă este presiunea și lipsa presiunii. Unitățile fără presiune sunt utilizate pentru vile și cabine de duș, nu consumă cantități mari de energie electrică și nu au putere prea mică. Încălzitoarele de apă cu presiune pot fi folosite în orice condiții.

De asemenea, pe piață există încălzitoare de apă care curg cu gaz, dar ele au caracteristici mai specifice în ceea ce privește aplicarea, dar vom reveni la descrierea lor mai târziu.

În mod natural, încălzitoarele cu flux sunt foarte convenabile și pot aborda orice tip de cameră. Acestea sunt ușor conectate, atunci când se utilizează un încălzitor de tip electric, nu este nevoie să se instaleze o rețea suplimentară la domiciliu și există, de asemenea, posibilitatea de a seta regimul de temperatură dorit.

Avantajele și dezavantajele încălzitoarelor de apă

Care sunt avantajele încălzitoarelor de apă?Ca și alte tipuri de echipamente, încălzitoarele de apă de tipul fluxului pot avea atât avantaje, cât și dezavantaje. Prin urmare, gândiți-vă cu atenție asupra achiziției și decideți în ce condiții intenționați să o aplicați, ce încărcări să dați și multe altele.

În plus față de încălzitoarele de apă curente de pe piață de astăzi, există o mulțime de alte tipuri de dispozitive de încălzire, în special, cunoscute de multe cazane, în cazul în care apa este încălzită de prezența unui rezervor special de stocare în ele.

Incalzitoare de gaze

De exemplu, încălzitoarele cu flux de gaz sunt operate cu ajutorul unui arzător cu gaz. Ele sunt de dimensiuni mici, nu au nevoie de un rezervor pentru a stoca apa și sunt ușor de montat chiar în baie.

Dar, împreună cu astfel de avantaje, Modelele de gaze au o serie de deficiențe:

 • putere mică, care nu permite încălzirea rapidă a apei la temperatura dorită;
 • productivitate scăzută;
 • suficiente specificații ale utilizatorului pentru apartament, dar nu pentru o casă de țară.

Cu toate acestea, dacă vă decideți să instalați un încălzitor de apă pe gaz în cabană, este mai bine să le puneți deodată mai multe și, de asemenea, pre-instalați coșul de fum pentru a asigura siguranța în timpul lucrului cu dispozitivul de gaz.

Incalzitoare electrice instantanee de apa

Încălzitoare de apă electrică și de gazDar aceste unități sunt potrivite nu numai pentru apartamente, ci și pentru case de țară. Putem numi următoarele avantajele încălzitorului electric instantaneu electric:

 • disponibilitatea setării temperaturii necesare;
 • compactitatea dispozitivului și capacitatea de montare oriunde;
 • încălzirea aproape instantanee a apei;
 • există o funcție de selectare a puterii bronzului, ceea ce va permite monitorizarea nivelului consumului de energie electrică;
 • în timpul instalării la setul de coșuri pentru dacha nu este necesar.

Dar, împreună cu plusurile, acest model are minute proprii:

 • aparatul trebuie să fie foarte energetic intens, astfel încât bronzul să poată face față încălzirii unei cantități mari de apă;
 • dacă un încălzitor cu un tenon cu o putere cuprinsă între 10-12 kW, atunci consumul de energie electrică va fi enorm.

Amintiți-vă la momentul cumpărării că acest tip de încălzitor de apă consumă o cantitate mare de energie la putere mare. Cu toate acestea, pentru dispozitive cu consum redus de energie care fac față încălzirii apei într-un apartament tipic, acest lucru nu este esențial.

Caracteristicile cazanelor de stocare a gazelor

Tipuri de camere de apăCazane de gaz de depozitare au câteva dintre următoarele avantaje:

 • capacitatea mare a dispozitivului, datorită disponibilității schimbătorilor de căldură eficienți și a arzătoarelor cu gaze puternice;
 • capacitatea rezervorului de la 50 la 500 de litri, ceea ce face posibilă achiziționarea unui astfel de cazan nu numai pentru un apartament, înainte și pentru o reședință de vară.

Cu toate acestea, există un astfel de dispozitiv și neajunsurile sale. În primul rând, aceasta este dimensiunea sa. Deci, rezervoarele unui astfel de cazan ar trebui amplasate doar într-o încăpere specială, de exemplu, într-o încăpere sau în subsol. În plus, atunci când îl instalați, va trebui să instalați un coș de fum în casa casei, iar acesta este un cost suplimentar și un timp de lucru.

Cazane electrice de stocare

Incalzitoare electrice de apa destul de popular printre cumpărători, în primul rând, având în vedere astfel de avantaje:

 • confortul relativ și ușurința instalării;
 • asigurarea că apa este încălzită la temperatura dorită;
 • în ceea ce privește consumul de energie electrică.

Dar au de asemenea dezavantaje:

 • un rezervor de stocare foarte mare și necesitatea de a selecta o locație pentru acesta;
 • greutate mare a structurii.

Dacă aveți un apartament nu prea mare și este acasa, la mai multe persoane, este mai bine să opteze pentru un model de flux electric, mai degrabă decât cumulativ, în caz contrar se va „mânca“ spațiul de locuit deja mici în apartamentul tău. Dar dacă, cu un număr mare de membri ai familiei, zona casei sau apartamentului este de asemenea considerabilă, este mai bine să faceți o alegere în favoarea unității de stocare.

Cum de a alege un încălzitor electric de apă

Caracteristici ale încălzitorului de apă instantaneeDe ce vorbim despre un incalzitor electric, nu un incalzitor de gaz? Pentru că pentru o casă sau un apartament în toate privințele este cea mai bună soluție:

 • un astfel de dispozitiv este compact și nu ocupă un spațiu de locuit util;
 • putere mare, care, cu ajutorul său, înlocuiește complet mixerul, deoarece încălzitorul este capabil să alimenteze cu apă temperatura dorită.

Atunci când alegeți un încălzitor de curgere, asigurați-vă că aveți grijă de puterea încălzitorului său. În ciuda dimensiunii reduse, încălzitorul este capabil să încălzească instantaneu apa la o temperatură ridicată. Pentru ca acest lucru să se întâmple, încălzitorul de apă ar trebui să depășească prin câțiva litri de apă într-o înregistrare de mai multe ori, astfel încât puterea elementului de încălzire ar trebui să fie de cel puțin 3 kW, cu toate acestea, mai bine de a alege un dispozitiv cu mai multă putere. Cea mai bună opțiune pentru o casă este putere aproximativ 10 kW.

În plus, când cumpărați un încălzitor electric de debit, uitați-vă cu atenție la corpul său și aflați din ce constă. Designul este montat pe perete și este expus la efecte la temperaturi ridicate și la acțiunea substanțelor corozive. Cea mai bună opțiune este un încălzitor cu un rezervor de email, care este cel mai bun în măsură să reziste schimbărilor de temperatură și a tuturor tipurilor de substanțe care saturează apa curgătoare.

Merită, de asemenea, să acordați atenție construcției de cupru sau polipropilenă. Încălzitoarele cele mai scumpe sunt echipate cu o protecție specială împotriva scării atunci când sunt încălzite sub forma unui anod, care este capabil să lucreze câțiva ani în apă tare. Pentru ao înlocui cu una nouă, după distrugere, este necesar când se declanșează indicatorul sub forma unei lămpi.

În cazul în care nu vă puteți permite să cumpărați un încălzitor de apă, puteți să acorde atenție în vrac. Apa în ele cade într-un container special pentru încălzire prin turnare. Teng în astfel de construcții nu va fi prea puternic, dar pentru scopuri interne acest lucru va fi suficient. Cu toate acestea, un astfel de încălzitor de apă are un dezavantaj: nu numai fierbinte, dar și apă rece poate intra în gura. Mai ales o astfel de opțiune economică va mulțumi locuitorilor de vară, care nu o vor folosi adesea.

Marci renumite de încălzitoare instantanee de apă

Ce încălzitoare de apă sunt mai bune

Acum vom vorbi despre cum funcționează aceste mărci de încălzitoare de apă, cum ar fi:

 • Aquatherm;
 • Atlanta;
 • Evan;
 • Thermex.

Descrierea încălzirii Aquatherm

Modelele acestui brand sunt Simularea unui mixer simplu cu pârghie. Jetul de apă care este mai puternic este rece. Când porniți alimentarea lămpii, lumina se aprinde și puteți vedea ce se întâmplă în aparat. Corpul încălzitorului, sub formă de cilindru, este fabricat din plastic de înaltă calitate din materiale sanitare, deci nu vă faceți griji cu privire la calitatea acestuia.

În jos există o conductă de ramificație pentru admisia apei, există și un fir pentru o robinet standard, pe care îl puteți cumpăra suplimentar.

Pentru a schimba mixerul, apa trebuie tăiată, apoi scoateți robinetul vechi și puneți încălzitorul de apă în locul său, scoțând piulițele de prindere de pe conducta de admisie.

Țeava de alimentare cu apă este fabricată din oțel inoxidabil, iar încălzitorul însuși funcționează din rețeaua de 220 V, prin urmare este strict recomandat să nu se deterioreze firul din corpul structurii. Înăuntru este un tene, care asigură funcționarea încălzitorului și un senzor responsabil pentru prezența unui debit de apă. Dacă nu există apă, instalarea nu va funcționa.

Asigurați-vă că ați împământat priza din aparat. De asemenea, este echipat cu izolație din elemente de încălzire.

Produse Atlant

Aceste încălzitoare de debit sunt echipate numai cu control al temperaturii. Tanul, instalat în interior, este fabricat din ceramică și este capabil să ofere o eficiență ridicată a încălzitorului. Puterea structurii este reglată cu ajutorul unui buton rotativ, variind de la 30 la 85 de grade, deși o astfel de temperatură a apei nu este suficientă pentru nevoile gospodăriei.

Descrierea încălzitoarelor de apă EVAN

Caracteristicile încălzitorului de apăProdusele EVAN sunt mai complexe și mai profesioniste. Are mult mai multă putere decât încălzitoarele de mai sus, precum și performanțe ridicate. Deci, într-o oră un astfel de încălzitor este capabil tratați aproximativ 3 mii de litri de apă.

Acest aparat electric poate oferi o casă mare cu apă caldă în același timp, care include cinci băi. Desigur, un astfel de dispozitiv pentru case de talie mare, în care familia trăiește permanent, va face tot ce este mai bun. Apa o circulă și diferă de apa rece.

Dar este de remarcat faptul că, în locul de admisie a apei, temperatura maximă este de 75 de grade, în timp ce în conformitate cu normele, temperatura maximă a bateriei este de 60. Astfel, prin utilizarea de încălzire poate crea un sistem de încălzire, dar este foarte consumatoare de timp și de sarcină complicată.

La intrare și ieșire diferența de temperatură este de 35 de grade, deci dacă doriți să încălziți casa utilizând dispozitivul, trebuie să vă asigurați că modurile sunt strict identice.

Marca EVAN include:

 • inverse și supape de siguranță în scopul de a proteja împotriva fluxului de curent incorect;
 • protecție, capabilă să se oprească automat la supraîncălzire;
 • protecția împotriva căderilor de tensiune în rețea și alte elemente.

Corpul este fabricat din oțel, masa acestuia fiind de 10 kilograme. Dacă decideți să alegeți dispozitivul acestui brand - cu siguranță nu veți regreta alegerea.

Caracteristicile încălzitoarelor de apă Thermex

Modelul în cauză este suficient de simplu și nu există ajustări. Este o cutie mică care este așezată pe podea sau suspendată pe perete, este echipată cu două butoane pentru comutarea ventilatoarelor în funcție de puterea lor.

Puterea unității variază între 3,5 și 10 kW, acesta poate fi utilizat numai într-o singură baie. De asemenea, modelul este echipat cu două duze de admisie, una este pentru duș, iar cealaltă este pentru un robinet convențional.

Deci, am vorbit despre dispozitivele de încălzire pentru tipul de apă și de stocare și ați aflat despre caracteristicile modelelor electrice și ale gazului.

Incalzitoare de apa sunt foarte importante în timpul verii, când apa este de multe ori taie, și pentru oamenii de case de țară sunt simple - primul lucru necesar, deoarece în afara marilor orașe ale alimentării centralizate de apă caldă este rar acolo.

Acum știți despre clasificarea încălzitoarelor de apă și veți înțelege cum să alegeți modelul potrivit, care este potrivit pentru casa dvs. și va aranja financiar.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un încălzitor de stradăCum de a alege un încălzitor de stradă
Cum se instalează un încălzitor de apă pentru un apartament?Cum se instalează un încălzitor de apă pentru un apartament?
Cum sa alegi un boiler electric de apaCum sa alegi un boiler electric de apa
Cum de a alege un încălzitor de apă pentru uz casnicCum de a alege un încălzitor de apă pentru uz casnic
Încălzitor electric de scurgere pentru un robinetÎncălzitor electric de scurgere pentru un robinet
Robinet de încălzire cu apă - duza pentru macaraua și încălzirea apeiRobinet de încălzire cu apă - duza pentru macaraua și încălzirea apei
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.
Caracteristicile încălzitoarelor de apă cu debit de gazCaracteristicile încălzitoarelor de apă cu debit de gaz
Încălzitorul de apă cumulat sau care curge: care este mai bine?Încălzitorul de apă cumulat sau care curge: care este mai bine?
» » Alegem un încălzitor electric instantaneu electric
© 2021 amigdas.com