amigdas.com

Blitz incubator de la producător

Blitz incubator-descriereInstrumentul principal al producătorului de păsări este incubatorul. Achiziționarea unui astfel de echipament trebuie să fie abordată foarte responsabil, deoarece incubatorul afectează numărul de incubație expulzată. Orenburg produce incubatoare Blitz. Mulți oameni doresc să cumpere acest echipament, deoarece este destul de înaltă calitate. Incubatorii au făcut timp de nouăzeci de ani, iar modelul Blitz a fost produs timp de cinci ani.

În acest timp, așa opțiuni acest incubator:

 1. Incubatorul Blitz este regula.
 2. Incubatorul Blitz 48.
 3. Blitzul digital este patruzeci și opt.
 4. Blitz este șaptezeci și doi.
 5. Blitz are șaptezeci și două de cifre digitale.

Avantajele Incubatorului

Acest dispozitiv este mai bun decât modelele anterioare pentru mulți motive:

 1. Este acoperit de o garanție mare.
 2. Există opțiuni cu afișaj digital.
 3. Ventilatorul este deja montat în aparat.
 4. Apa este turnată foarte simplu și convenabil.
 5. Containerul în care sunt localizate ouăle se rotește automat.
 6. putea muncă Atât de la o priză pentru două sute douăzeci de volți, cât și de la douăsprezece volți.
 7. Materialul corpului este mai puternic decât în ​​alte modele.
 8. Corpul nu poate să ruineze.
 9. Susțineți temperatura necesară.
 10. În interiorul dispozitivului este galvanizat.

Descrierea incubatorului Blitz 48

Blitz patruzeci și optAcest incubator este prevăzut pentru patruzeci și opt ouă de pui. Cu toate acestea, poate pune douăzeci de ouă de gâscă, treizeci și opt de rațe sau o sută treizeci de ouă de prepeliță.

cadru din componente rezistente. Producătorul a folosit placaj, spumă pentru pereți și metal pentru placare. Partea superioară a incubatorului este luminată, deoarece este proiectată pentru o muncă îndelungată. Și, de asemenea, există un fan. Dacă doriți, este raportată o rețea specială pentru prepeliță. Greutatea acestui echipament este de 8 kilograme, șapte sute de grame.

Incubatorul are un termometru încorporat. Eroarea este doar o zecime de grad. Și, de asemenea, este posibil să se schimbe nivelul de umiditate în aer.

Blitzul cu incubație 48 poate fi alimentat de la o priză de 220 volți. Și, de asemenea, există posibilitatea de a bea de la douăsprezece volți. Pentru aceasta, bateria este bună. Dacă se pierde energia electrică, dispozitivul va trece automat la alimentarea bateriei. O baterie cu o capacitate de 55 Ah poate fi utilizată timp de aproximativ douăzeci de ore. În kitul cu echipamentul, bateria nu este cuprinsă, trebuie să fie cumpărată separat.

Descrierea incubatorului blitz 72

Un astfel de aparat este mult volumetric anterior. Ea are șaptezeci și două ouă de pui. Și există o posibilitate de a pune cincizeci de ouă de curcan, treizeci de ouă de gosling, cincizeci și șapte de ouă de rață sau două sute de ouă.

Structura echipamentului nu se deosebește de blitz 48. Temperatura și umiditatea nu sunt afectate de condițiile meteorologice din exterior, în incubator microclimatul.

Greutatea blitzului incubatorului 72 de la producător este de nouă și jumătate de kilogram. lui putere - Șaizeci de wați. Dar, de asemenea, acest miracol al tehnologiei este pe o garanție de doi ani. Dacă este nevoie, atunci kit-ul vine cu o grila obișnuită sau cu o grădină pentru prepelițe.

Versiuni digitale

Incubatoarele blitz 48 și blitz 72 au versiuni digitale. Ele au unele diferențe față de modelele simplificate.

Nu s-au schimbat astfel parametrii:

 1. Incubatorul Blitz Șaptezeci și doiDacă temperatura se abate de la cel puțin un grad, se va auzi un semnal sonor.
 2. Umiditatea se schimbă cu ajutorul unui amortizor special. Apa este turnată din sticle instalate în exterior, pentru a completa lichidul de care nu aveți nevoie pentru a deschide incubatorul.
 3. În cazul în care electricitate într-o rețea de două sute douăzeci de volți, incubatorul va trece automat la energia acumulatorului.
 4. Aparatul consumă puțină energie electrică în modul de urgență, va dura douăzeci de ore de funcționare.

Versiunile digitale ale dispozitivelor sunt ușor mai puternice

Când profesioniștii au venit cu o nouă versiune a echipamentului descris mai sus, au venit cu o mulțime de inovații. Acum, sarcina fermierilor de păsări este mult simplificată. Doar ei au nevoie cârlig dispozitivului la priză, deoarece:

 1. Modul de temperatură cerut de treizeci și opt de grade este setat automat de fabricant automat.
 2. Containerul cu ouă se transformă automat după două ore.
 3. Există conectori pentru conectarea bateriei.

Descrierea blitz-ului incubatorului

Peretele lateral al echipamentului este realizat dintr-un material destul de puternic - spumă de polistiren cu o grosime de treizeci de centimetri. Procesul de naștere poate fi urmărit fără a împiedica incubarea puilor, deoarece partea superioară a recipientului este transparentă. Ouăle se rotesc automat la fiecare două ore, restul ouălor rămânând la locul lor.

Blitz rataUn astfel de dispozitiv, de la producător, cu toate componentele cântărește doar patru kilograme. Pentru a configura incubatorul pentru a blitz norma, pasagerul trebuie doar să intre în umiditatea dorită a aerului și temperatura de incubare.

În trusă Acesta include:

 1. Un ventilator care este necesar pentru schimbarea aerului în interiorul unității.
 2. Regulator digital de temperatură.
 3. Capacitățile necesare pentru a adăuga apă. Sunt două în set. Se umple fără a deschide capacul dispozitivului.
 4. Unitatea de alimentare este de 12 volți, ceea ce este necesar pentru alimentarea de urgență.

Cum se utilizează incubatoarele blitz

Dispozitivul trebuie plasat pe o suprafață robustă și stabilă. Rezervoarele de apă ar trebui umplete și așezate pe lateral. Apoi, trebuie să alegeți nivelul corect de umiditate, deoarece variază pentru diferite tipuri de ouă.

Dacă animalul care urcă, poate înota în apă, trebuie să setați șasezeci de procente de umiditate, apoi să ridicați la optzeci sau optzeci și cinci. Iar pentru păsările care nu fac parte din apa, este necesar să se umidă patruzeci sau patruzeci și cinci la sută și apoi să se ridice la șaizeci și cinci sau șaptezeci la sută.

Apoi, trebuie să plasați capacitate pentru ouăle de pe axul reductorului. După aceea, capacul dispozitivului trebuie acoperit. Apoi, trebuie să reglați temperatura și umiditatea aerului. În cele din urmă, conectați dispozitivul la priză și porniți tava și încălzirea. Aparatul se va încălzi timp de aproximativ două ore. Temperatura este normală, dacă valoarea ei este de treizeci și șapte, întregi, opt zecimi de un grad. Sistemul de rotație de la producător trebuie să fie rotit la patruzeci și cinci de grade, este posibilă o eroare de cinci grade.

De asemenea, este important să verificați eficiența ventilatorului și a termometrului. Toate aceste verificări trebuie, de asemenea, efectuate cu o sursă de alimentare de douăsprezece volți.

Cum să aplicați corect ouăle

 • incubatorLa fiecare trei zile trebuie să adăugați apă.
 • În fiecare zi trebuie să verificați temperatura.
 • Ouăle trebuie să fie așezate cu un cap abrupt în sus sau pe o parte.
 • După ce dispozitivul este închis, este necesar să verificați dacă toate mecanismele sunt pornite.
 • Când începe a doua etapă de ecloziune, este necesar să se ventileze recipientul de mai multe ori pe zi.

Cu două zile înainte de incubație, întrerupe rotirea automată a panoului. În cazul în care ouăle stau plictisitoare în sus, ar trebui să fie așezate pe o parte, dar nu una lângă cealaltă. Și toate tancurile trebuie umplute cu apă caldă curată.

Un astfel de dispozitiv va merge atât la începător, cât și la profesionist. Producătorul are multe modele de a alege.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Incubarea ouălor de rață, cum să eliminați rață într-un incubatorIncubarea ouălor de rață, cum să eliminați rață într-un incubator
Incubarea ouălor de rață la domiciliuIncubarea ouălor de rață la domiciliu
Incubator automat pentru oua de puiIncubator automat pentru oua de pui
Incubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desenIncubatorul din frigider cu propriile mâini: instrucțiuni pas cu pas, desen
Cum să faci un incubator cu mâinile taleCum să faci un incubator cu mâinile tale
Cum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile taleCum sa faci un incubator dintr-un frigider cu mainile tale
Incubator pentru prepelițe cu mâinile propriiIncubator pentru prepelițe cu mâinile proprii
Termoregulator pentru un incubator cu mâinile taleTermoregulator pentru un incubator cu mâinile tale
Modul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesuluiModul de incubare a ouălor de pui, caracteristici ale procesului
Incubarea ouălor de gâscă acasăIncubarea ouălor de gâscă acasă
» » Blitz incubator de la producător
© 2021 amigdas.com