amigdas.com

Implantare toate pe 4: toate pe 4 tehnologie, avantaje

Tehnica de implantare folosind tehnologia all-onNoile tehnologii din domeniul stomatologiei pot elimina orice problemă existentă. În acest caz, este posibil să se restabilească absența dinților. Dar implantarea fiecărui dinte individual reprezintă un cost financiar temporar și semnificativ. Prin urmare, tehnica tuturor celor 4 este o alternativă și o variantă simplă de implantare a majorității dinților.

Implantarea pe 4: descrierea tehnologiei, avantajele și dezavantajele

Implantarea totul pe 4 - această fixare a protezelor imobile pe patru implanturi, care sunt instalate în regiunea superioară și inferioară. Proteza este fixată pe implant cu ajutorul șuruburilor specializate. Astfel, devine posibil să se realizeze o bună stabilizare și supraviețuire a protezei.

Această proteză este eliminată de două ori pe an. Este imposibil să eliminați acest design independent. Această problemă este numai medicul dentist. De două ori pe an, protezele trebuie monitorizate și luate măsuri preventive. Pacientul care a beneficiat de implantarea tuturor la 4 ar trebui, fără întârziere, să fie supus unui examen preventiv. În caz contrar, sunt posibile mai multe complicații.

Indicatii pentru implantarea dintilor

 1. Unul dintre principalii indicatori ai implantării dinților este volumul mic al țesutului osos. Acestea sunt maxilarul superior și inferior. Este dificil să se facă față problemei - lipsa volumului de țesut osos pentru procedura planificată. În special în departamentul de mestecat.
 2. Lipsa dinților pentru o perioadă lungă de timp este, de asemenea, o indicație a procedurii. În același timp, volumul țesutului osos din departamentele solicitate scade. Acest lucru se poate întâmpla chiar și atunci când se utilizează o proteză detașabilă.

Pentru a instala și fixa în continuare un design care nu poate fi detașat, sunt necesare șase până la zece implanturi. Aceasta va necesita o operație preliminară pentru a restabili cantitatea necesară de volum osoasă. Implanturile pot fi instalate numai după aceea. După o perioadă de timp (până la 8 luni), se poate efectua o procedură de proteză a dinților.

Avantajele implantării pe 4

Pro-uri de implantare all-onDiferența între toate pe 4 și protezele detașabile sunt riscurile, care pot fi obținute ca urmare a leziunilor mucoasei. În plus, pot exista dificultăți în stabilirea sau corectarea.

Un pacient care utilizează o proteză amovibilă prezintă în permanență disconfort funcțional. Majoritatea pacienților care utilizează o proteză detașabilă experimentează o lipsă de încredere în tot. În unele cazuri, ei pot simți inferioritatea statutului lor social. Dar, în cazul tuturor celor 4, nu este nevoie să instalați mai multe implanturi în același timp. Datorită acestui fapt, există patru implanturi, care sunt introduse în anumite poziții în raport unul cu celălalt. Astfel, implantarea rândului din față este efectuată în poziție înainte. Implantarea laterală se face într-un unghi de 45 de grade.

În această variantă, se creează o distanță mare între cele două implanturi. În acest fel, sarcina este distribuită uniform și nu afectează funcționarea. Mai multe implanturi simplifică operația. Astfel, devine posibilă desfășurarea unei operațiuni operaționale, dar în această versiune este posibilă prezicerea eficacității cu precizie.

Tipuri de proteze pentru toate cele 4 tehnologii

Pentru procedura de implantare toate pe 4 vor fi utilizate numai structuri care nu pot fi detașate. În multe clinici stomatologice acestea sunt de obicei numite condiționate. Ele sunt fixate pe șuruburi speciale. Dar, în același timp, se întărește din greu. Astfel, în timpul purtării protezei, pacientul nu poate elimina structura pe cont propriu. Inspecția și întreținerea preventivă a unei structuri nedemontabile se efectuează de două ori pe an.

Proteza folosită pentru toate cele patru tehnologii a fost supusă unor studii clinice. Majoritatea pacienților care le utilizează sunt mulțumiți de rezultat. În plus, fiabilitatea lucrării, care, realizată pe tehnologie, nu provoacă nici o îndoială. Alegerea acestei tehnologii, orice pacient poate rămâne mulțumit.

Etapa pregătitoare înainte de implantare tot pe 4

Care sunt trăsăturile de imputare totalăEtapa pregătitoare înainte de implantarea tuturor celor 4, de regulă, nu există. Dar, în cazul în care în locația planificată a implanturilor a fost focare identificate de infecție, atunci acest lucru, fără îndoială, va afecta calitatea operației care se desfășoară. Înainte de implantare, este necesar să opriți focalizarea infecției și numai atunci începeți operația.

În plus, dacă rădăcinile dinților distruși s-au găsit în cavitatea bucală sau există dinți mobili. Acestea vor trebui eliminate, dar, de regulă, acest proces se desfășoară în timpul operației.

Etapa pregătitoare este efectuarea de către pacient a examenului.

 • livrarea testelor de sânge;
 • Diagnosticul cu raze X.

Dacă pacientul este sănătoasă ca rezultat al examinării, atunci se poate conta pe procedura chirurgicală rapidă. Cu toate acestea, dacă s-ar găsi boli sistemice, precum și a bolilor de sânge, slăbirea sistemului imunitar, atunci nu se poate conta pe efectuarea acestei operații.

Trebuie remarcat faptul că un alt tip de implant poate fi oferit pacienților numai cu absența completă a dinților maxilarului superior și inferior. Doar în acest caz vor fi alocate toate cele 4 tehnologii, ceea ce, fără îndoială, este benefic în timp și preț.

Comparație între toate tehnologiile 4 și 6

Stomatologia identifică astăzi două tehnologii - totul este pe 4 și pe 6. Să luăm în considerare avantajele și dezavantajele acestora. Și, de asemenea, învățăm domeniul de aplicare al acestor tehnici de implantare.

 1. Cum se efectuează implantarea?Principala indicație pentru aplicarea tuturor tehnologiilor pe 4 este lipsa mai multor dinți. În a doua variantă - poate fi absența dinților, precum și prezența bolilor dentare concomitente.
 2. Contraindicațiile ambelor metode sunt desfășurarea operațiilor chirurgicale generale.
 3. Absența procesului inflamator, a sănătății osoase sau a atrofiei medii.
 4. În ambele tehnologii, implantul este plasat imediat în mufa dintelui îndepărtat.
 • Ambele opțiuni ajută la restaurarea rapidă a funcției de masticare.
 • Păstrați estetica unui zâmbet.
 • Proteza este fixată cu șuruburi și, dacă este necesar, este permisă scoaterea structurii pentru inspecția de rutină.
 • Pentru tratament, este utilizată doar modelarea computerizată, care ajută la modelarea șabloanelor la instalarea implanturilor. Astfel, este exclusă o eroare medicală și este permisă acuratețea operației.
 • Proteze, eventual, în prezența atrofiei țesutului osos.
 • Protezele pot dura mult mai mult decât cele obișnuite.

Dezavantajele sunt politica de preț pentru implantare, este de câteva ori mai mare. În plus, dacă implanturile sunt instalate simultan cu proteza, este posibilă inflamarea. Și, de asemenea, merită atenție la lipsa punctelor de control.

Procesul de implantare tot pe 4

Operația efectuată pe toate cele patru tehnologii, în general, nu diferă de celelalte, care se desfășoară în domeniul implantării. Dar, după instalarea implantului, acesta începe imediat să se rădăcească. Dar, în acest caz, o importanță deosebită este executarea corectă a fixării primare. Este de remarcat că puteți pune imediat o proteză imobila pe implant. Și, de asemenea, este posibil să se fixeze vechea proteză detașabilă. În acest caz, îl fac imobil.

Timpul petrecut pentru a efectua această manipulare nu este mai mare de patru ore. În acest caz, membrana mucoasă nu este vătămată. În această tehnică, sarcina este distribuită implanturilor.

În situații dificile, când volumul țesutului osos este minim, pacientul este recomandat să efectueze șablon personalizat. Se face pe baza unei imagini 3D a unei tomograme.

Înainte de introducerea tuturor celor patru tehnologii, dentistul determină "frontul de lucru". Planuieste cum va injecta implanturi in maxilarul maxilarului. După aceea, în timpul procedurii chirurgicale, se efectuează implantarea conform unui șablon pre-pregătit. Șase luni mai târziu, iar în unele cazuri patru luni mai târziu, proteza temporară este înlocuită de o proteză permanentă - imobila.

Dificultăți în timpul procedurii toate la 4

Tehnologia de implantare all-onComplicațiile pot apărea în cazul oricărei intervenții chirurgicale, inclusiv a tehnologiei inovatoare, toate pe 4. Ar trebui atribuite - fractura bazei protezei. Dar acest lucru se poate întâmpla numai cu o construcție temporară. Proteza permanentă permanentă nu se poate rupe deoarece este fabricată din material durabil.

În plus, partea negativă a tehnicii ar trebui să fie atribuită perioadei postoperatorii timpurii. În acest moment, poate să apară inflamarea membranei mucoase. În viitor, va reveni la normal dacă pacientul acordă atenția cuvenită îngrijirii structurii.

Un alt punct negativ - o inflamație a țesuturilor din apropierea implantului. Pereimlantita apare când apar microbi de natură patogenă în regiunea implantului și a țesutului osos care o ține. Adică, fragmentul care ține implantul este distrus. Dar astfel de cazuri sunt rare. Deoarece cu bună igienă orală și îngrijire atentă a structurii, această boală nu apare.

Cum să aibă grijă de proteze, stabilită prin metoda tuturor celor 4?

Orice proteză dentară, indiferent de tipul și tehnologia sa de operare, necesită o atenție deosebită. Este de remarcat faptul că este recomandat să aveți grijă de protezele chiar mai mult decât pentru dinții sănătoși. Proiectul, care este instalat folosind metoda all on 4, nu face excepție.

Îngrijirea protezelor nedemontabile nu este diferită de dezinfectarea cavității bucale. Dar, pentru o curățare temeinică, regulată a protezei, va trebui să cumpărați perii, perii și un agent de irigare pentru cavitatea orală. Se recomandă curățarea suprafeței protezei și a zonei din jurul acesteia folosind o pastă de dinți specializată pentru proteze permanente. Poate fi achiziționat în rețeaua de farmacii.

Prețul pentru implantare folosind toate cele 4 tehnologii

Implantarea prin noi tehnologiiSpre deosebire de o proteză detașabilă, utilizarea tehnologiei inovatoare costă de mai multe ori, pe de o parte. Dar este demn de remarcat faptul că această metodă vă permite să stabiliți imediat mai multe modele, care vă permite să economisiți pe fiecare proteză individuală, pe de altă parte.

Prețul operației nu este numai instalarea implanturilor, ci și fixarea lor. Prețul procedurii nu depășește două sute cincizeci de mii de ruble. Acest preț include o proteză temporară din plastic, care va fi instalată în aceeași zi.

În etapa următoare va trebui să puneți câteva sute mai mult. De când va fi proteză permanentă. În acest caz, pacientul poate alege independent materialul de construcție, pe care va depinde costul final al protezei.

Există și alte metode inovatoare pentru instalarea de structuri care nu pot fi detașate. Dar, fiind de acord cu unul dintre ei, avem nevoie de o consultare a unui specialist în acest domeniu. Deoarece lista contraindicațiilor și prezența bolilor include infecția membranei mucoase a cavității bucale. În plus, starea dinților nativi determină în mare măsură metoda care va fi mai eficientă din punct de vedere al costurilor.

Toate pe 4 tehnologie - Aceasta este o metodă inovatoare care permite să scutească o persoană de disconfort constant în cazul unei proteze demontabile stabilite. Și, de asemenea, pentru a scăpa de disconfort social, în absența unei dentiții. Este de remarcat faptul că în fiecare an pacientul trebuie să vină la o examinare a cavității orale. De asemenea, de două ori pe an pentru a efectua o curățare planificată a unei structuri fixe. Doar în acest caz, sumele cheltuite pentru construcția artificială vor fi justificate. Durata unei proteze permanente care utilizează toate cele 4 tehnologii poate dura până la cincisprezece ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este implantarea dinților și instalarea implantuluiCe este implantarea dinților și instalarea implantului
Care este forma de guma in timpul implantarii?Care este forma de guma in timpul implantarii?
Proteză dentară detașabilă așa cum se întâmplăProteză dentară detașabilă așa cum se întâmplă
Ce sunt implanturile dentare: tipuri și descriereCe sunt implanturile dentare: tipuri și descriere
Ce este o proteză imediată și când este prescrisăCe este o proteză imediată și când este prescrisă
Implantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentarImplantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentar
Proteze detașabile parțiale, structuri dentareProteze detașabile parțiale, structuri dentare
Proteze dentare complete, tipuri și costuri dentareProteze dentare complete, tipuri și costuri dentare
Proteze fixe: tipuri, prețProteze fixe: tipuri, preț
Implantarea bazală: avantajele implantării bazale a dințilorImplantarea bazală: avantajele implantării bazale a dinților
» » Implantare toate pe 4: toate pe 4 tehnologie, avantaje
© 2021 amigdas.com