amigdas.com

Pescuit excelent în Murom și în zonă

Cum să pescuiască în MuromMurom este unul dintre cele mai cunoscute orașe din regiunea Vladimir. Acesta este situat pe malul drept al Oka. În această zonă nu sunt multe rezervoare, dar ele sunt destul de populare cu pescari. De cele mai multe ori, iubitorii de pescuit se îndreaptă spre râul Oka. Se întinde pe 20 de kilometri pe teritoriul districtului Murom. Datorită prezenței acestui râu pescuitul din Murom și zona este atât de popular.

Pescuitul pe râul Oka

Râul Oka este popular printre entuziaștii de pescuit. Desigur, nu peste tot poți conta pe o bună capturare. În oraș, o mulțime de deșeuri sunt turnate în râu, astfel încât pescuitul în centru nu va fi posibil. Acolo, peștele practic nu mușcă. Dar în zona podului temporar puteți conta pe o bună capturare. Acest pod este situat chiar la începutul drumului spre Nižni Novgorod. Începe să funcționeze la sfârșitul lunii aprilie, imediat după gheață. În noiembrie, este dezmembrat până anul viitor.

Majoritatea pescarilor captează peștii de pe țărm. Se spune că în zonă se găsesc următoarele specii de pești:

  • Roach;
  • plătică;
  • ide.

Proprietari fericiti de ambarcatiuni poate conta pe o captură bună mistreți și roșii în timpul verii. Unii pescari captează până la 7-8 kilograme pentru o zi incompletă. Cel mai adesea ele aleg următoarele locuri:

  • zona de dig pe malul drept al Oka;
  • cartierul fabrica de macaroane de pe malul stâng.

Iubitorii de pescuit de noapte se pot bucura de hobby-ul lor preferat în august și septembrie. Este în acest moment începe să prck burbot. Cel mai bine este să instalați uneltele la ora 8-9 seara. La ora 5 dimineața, burbotul intră în gropi și devine imposibil să-l prindem. Uneori, noaptea bate de dace, dar este activă numai în septembrie.

Vechiul albie

Pescuitul în Murom și în zona înconjurătoareȘi printre pescari, vechiul canal al lui Oka, care este numit Omul Vechi, este foarte popular. Este posibil să considerăm drept principalul său avantaj, că navele nu navighează pe ea, în consecință, acolo sunt mult mai multe pești. Mulți pescari vin la Staritsa cu familia, pentru că există o natură foarte frumoasă. Proprietarii de ambarcațiuni sunt cel mai des expediați pe insulă, care separă vechiul canal de unul nou. Există o pădure de pini, în care există aer foarte curat.

În timpul iernii, pe canalul vechi al Oka, roachul și șoferul sunt foarte buni la mușcături. Unii oameni norocoși reușesc să prindă peștele, dar nu prea mare. Ventilatoarele de pești predate merg la rezervor în primăvară și toamnă. Mulți pescari se întorc acasă cu o bună captură de biban și stiuca. Din păcate, este destul de dificil să prindă persoane mari. Majoritatea pescarilor se plâng de șlefuirea greoaie a știucătoarelor. În vara, în plus față de roach și baster, puteți conta pe o bună captură yazya.

Locuri de pescuit în districtul Muromsky

Unii iubitori de pescuit sunt gata să părăsească orașul pentru o distanță considerabilă pentru a vă bucura de hobby-ul preferat. La 50 de kilometri de oraș există Munții Dmitriev. Pescarii iubesc acest loc pentru natura frumoasa si apa curata in rau. Cei mai mulți fani se întorc acasă cu roach, roach și stiuca.

La 30 de kilometri de orașul din vecinătatea satului Doshchatoy se află un pescuit celebru printre pescari. În vară, zeci de pescari de la Murom vin acolo. Ei observă că roaba din acest loc este destul de mare. Greutatea medie a persoanelor capturate este de 800 de grame. Puteți să prindeți până la 10 kilograme de pește pe zi.

O mare popularitate se bucură de Zaton pe Oka. Băncile din acest loc sunt destul de supraaglomerate. Peștele se ascunde în pădure. Iubitorii spun că puteți prinde copii care cântăresc 3 kilograme. Cele mai mici picior cântăresc aproximativ 900 de grame. Și, de asemenea, în acest loc puteți prinde bibanul. Ele sunt prinse cu ajutorul de spinning.

Locurile de captură plătite

Taxe de pescuit în MuromUnii iubitori de pescuit sunt gata să cheltuiască bani pentru a se bucura de hobby-ul preferat. Ei nu sunt pregătiți să studieze predicția mușcăturii peștilor din Murom și să caute locuri bune pentru pescuit. Acești pescari merg la iazuri plătite situate în zona fabricii de instrumente. În rezervor există o mulțime de crap, deci nici un pescar nu va merge acasă fără o captură. Costul pescuitului nu este prea mare. O excursie pentru o persoană care vrea să prindă crapul va costa 500 de ruble. Dacă pescarul intenționează să prindă crapul crucian, va trebui să plătească 200 de ruble. Costul tururilor este indexat anual.

Există o restricție care se referă la greutatea peștilor capturați. Greutatea totală a capturii nu trebuie să depășească 3 kilograme. Urmați regula angajați ai bazei. Dacă greutatea capturilor este mai mare, atunci pentru un kilogram de crap este necesar să plătească 130 de ruble. Un kilogram de crap crucian costă 60 de ruble. Unii pescari vin la iazuri cu familia lor să se odihnească. După pescuit, pregătesc captura direct pe plajă.

Locuri de pescuit în MuromȘi, de asemenea, printre iubitorii de pescuit sunt iazuri populare, situate la 27 de kilometri de orașul din apropierea satului Molotitsy. Există drumuri de acces foarte convenabile și parcare pentru mașini. Deplasați-vă pe teritoriu Puteți merge doar. O călătorie pentru o persoană costă 1200 de ruble. Pentru femeile și copiii cu vârsta sub 8 ani, nu trebuie să plătiți dacă nu intenționează să pescuiască.

Există restricții care se referă la capturare. Costul voucher-ului include 10 kilograme de captură. Dacă masa este mai mare, este necesară o plată suplimentară. Un kilogram de pește este estimat la 100 de ruble. Angajații bazei cântăresc captura la plecare.

În rezervor se permite numai pescuitul de pe țărm. Fiecare pescar poate folosi nu mai mult de 3 unelte. Fiecare dintre ele trebuie să fie echipat cu unul sau două cârlige. Dacă această regulă este încălcată, pescarul va fi taxat cu 5 mii de ruble. După impunerea unei amenzi administrația are dreptul de a cere, astfel încât infractorii să părăsească teritoriul.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuit excelent în regiunea Kaluga și KalugaPescuit excelent în regiunea Kaluga și Kaluga
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Pescuit excelent în Tyumen și regiunea TyumenPescuit excelent în Tyumen și regiunea Tyumen
Pescuit excelent în Teritoriul KrasnodarPescuit excelent în Teritoriul Krasnodar
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Pescuit excelent pe râul KubanPescuit excelent pe râul Kuban
Pescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popularPescuitul în regiunea Vitebsk este foarte popular
» » Pescuit excelent în Murom și în zonă
© 2021 amigdas.com