amigdas.com

Kamiistad baby: instrucțiuni pentru utilizarea gelului

Kammistad BabyKamistad Baby este un medicament care este utilizat pe scară largă în stomatologie. Acest agent se eliberează sub formă de gel. Se caracterizează printr-o culoare maro-gălbuie și mirosul de mușețel. Medicamentul se referă la un grup de medicamente care au un efect analgezic al acțiunii locale. În stomatologie, gelul Kamistad Baby este utilizat pentru ameliorarea sindromului durerii la pacienți.

Forma de eliberare și compoziție

Gel Camistad Baby este conceput pentru aplicații topice. Acesta este închis într-un tub de aluminiu cu o capacitate de 10 grame, care este ambalat într-o cutie de carton. 100 g de gel conțin următoarele substanțe active componente:

 • lidocaină 2 g;
 • extract de farmacie de mușețel - 18,5 g.

suplimentar ingrediente în componența acestei facilități sunt:

 • trometamol;
 • carbomer;
 • 50% soluție de clorură de benzalconiu;
 • sodiu zaharinat;
 • ulei de scorțișoară confortabil;
 • 98% acid formic;
 • apă.

Indicații pentru utilizare

Gel Kamistad Baby este folosit pentru anestezie adulți și mici pacienți cu probleme în cavitatea bucală. De obicei, acest instrument este atribuit în următoarele cazuri:

Boala stomatiteistomatită. Utilizarea medicamentului asigură îndepărtarea senzațiilor dureroase din cavitatea bucală care apar la copii. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că acest remediu poate fi utilizat numai dacă pacientul nu prezintă leziuni mucoase. Gel Kamistad Experții pentru copii nu recomandă utilizarea în cazul în care boala în curs de desfășurare este însoțită de apariția eroziunii.

În cazul stomatitei, utilizarea acestui medicament poate reduce semnificativ durerea la copil. Cu toate acestea, pentru tratamentul bolii, utilizarea acestui remediu este absolut inutilă. Problema este că acest medicament nu are un efect antiviral, astfel încât utilizarea acestuia nu permite să facă față infecției care a cauzat boala;

erupție dinți. Fiecare părinte știe foarte bine că acest proces este însoțit de senzații dureroase. Experții recomandă utilizarea acestui gel în momentul erupției în dinții permanenți ai bebelușului. Pentru eliminarea durerii la sugari, utilizarea Kamistad este nedorită;

adaptare la protezele dentare. Când se utilizează gelul Kamistad Baby, durerea poate fi redusă prin aplicarea unui gel în zona inflamată a mucoasei orale. Când se aplică medicamentul, este necesar să se pună imediat pe proteză, în timp ce acest lucru este necesar în așa fel încât să nu provoace frecarea sau expresia mucoasei. Atunci când există frecare sau eroziune, atunci nu este necesar să se aplice arbitrar fonduri. Cel mai bine este să consultați un medic dentist pentru a putea corecta poziția protezei;

ortodontic procedură. Când există o mișcare a dinților, copilul poate avea senzații dureroase, ducând la disconfort grav. Pentru a scăpa de disconfort, puteți folosi Kamistad Baby. Cu toate acestea, în cazul utilizării acestui remediu, medicul trebuie să știe despre acest lucru, astfel încât, după procedeul ortodontic, complicațiile să fie eliminate;

Boala gingiviteialveolita. Preparatul sub formă de gel este utilizat în scopul anesteziei superficiale. Poate fi folosit și pentru ameliorarea inflamației care poate apărea după îndepărtarea dintelui. Aplicarea gelului are loc peste godeu. În cazul în care expertul observă progresia procesului inflamator, atunci în acest caz este necesar să contactați imediat medicul dentist. După examinarea cavității bucale, el îndepărtează cheagul de sânge din fântână și apoi îl prelucrează folosind un medicament special.

Specialiștii recomandă utilizarea gelului Kamistad chiar și cu gingivită. Utilizarea acestui medicament promovează eliminarea senzațiilor dureroase în inflamații și bolile la nivelul buzelor. În special, cu aerisire, formarea de vezicule, precum și boli ale mucoasei orale.

dozare

Prepararea Kamistad Baby sub formă de gel este disponibilă în două formulare:

 • pentru copii;
 • adult.

Medicamentul KamistadForma standard a acestui produs poate fi utilizată pentru tratamentul adulților, precum și a copiilor de la vârsta de 12 ani. Acest lucru este indicat în manualul de instrucțiuni. Pentru pacienții tineri cu vârsta sub 12 ani, nu se recomandă utilizarea preparatului Kamistad Baby în formularul standard. Diferă în unele nuanțe în compoziția sa. În special, printre componente, care sunt incluse în compoziția sa, în loc de Lidocaine există polidocanol. În plus, instrumentul destinat copiilor are o limită de vârstă. Medicul îl poate prescrie numai copiilor mai mari de 3 luni.

Dacă este detectat un proces inflamator pe mucoasa orală sau într-o situație în care copilul are dinți, este necesar să se pregătească mai întâi mucoasa pentru aplicarea ulterioară a gelului. Se recomandă efectuarea procedurii de clătire a gurii, apoi folosirea unui tampon de bumbac, uscarea suprafețelor pe care sa produs înfrângerea.

După aceasta, este necesar cauza o bandă de gel cu grosimea de 5 mm. Mișcările de mișcare ale degetelor ar trebui să distribuie gelul în întregul loc al mucozitei. Experții recomandă utilizarea acestui medicament de 3 ori pe zi. Dacă este necesar, numărul de tratamente cu medicamente poate fi crescut, dar numărul lor pe zi nu trebuie să depășească de 6 ori. Pentru a lubrifia gingiile, Kamistad Baby nu trebuie utilizat mai mult de 3 ori pe zi.

Acest medicament poate fi, de asemenea, utilizat pentru a trata zonele iritate ale mucoasei, care au fost provocate de purtarea de proteze sau bretele.

Pentru ca k minim pentru a reduce durerea cauzată de frecare, acest medicament trebuie aplicat în acele zone în care sistemele dentare intră adesea în contact cu pielea. Frecvența aplicării nu trebuie să depășească numărul de tratamente pentru utilizarea standard a acestui gel.

supradoză

Nu au fost identificate cazuri de supradozaj în timpul tratamentului cu acest medicament. Cu toate acestea, pentru a evita apariția lor, este necesar să nu se depășească doza indicată în instrucțiuni. Dacă gelul de pe mucoasa orală este aplicat în cantități mari, acest lucru poate duce la apariția următoarelor neplăcute simptome:

 • Efecte secundare - greațăvărsături;
 • apnee de somn;
 • bradicardie.

O atenție deosebită trebuie acordată folosirii acestui remediu pentru a ușura durerea la copiii mici.

Kamistad: instrucțiuni de utilizare

Gelul Kamistad este utilizat local pentru a reduce durerea pe zonele inflamate ale mucoasei orale. Se aplică prin frecare ușoară, făcând mișcări de masaj după aplicare.

Când se utilizează medicamentul retragere durerea rezultată din purtarea protezelor, gelul trebuie aplicat în locurile în care stoarcerea apare periodic. Tratamentul cu medicație este prescris de medicul curant pe bază individuală. Durata utilizării remedierii depinde în mare măsură de gradul de gravitate al bolii copilului.

Contraindicații pentru utilizare

Din cauza faptului că această substanță conține o substanță precum lidocaina, medicamentul are o anumită listă de limitări pentru utilizarea sa. Acesta conține următoarele stări în care acest lucru înseamnă nu este atribuită:

 • vârsta de până la 3 luni;
 • sarcinii;
 • perioada de lactație;
 • intoleranța individuală a substanțelor prezente în gel;
 • prezența insuficienței renale sau hepatice;
 • bradicardie;
 • insuficiență cardiacă;
 • hipertensiune arterială.

Dacă un copil are unul dintre cazurile descrise mai sus, medicul are tot dreptul să nu prescrie acest medicament și să facă o alegere în favoarea unui alt mijloc de ameliorare a durerii în cavitatea bucală.

Trebuie menționat faptul că acest medicament conține antiseptic substanță, cum ar fi clorura de benzalconiu, astfel încât experții nu recomandă utilizarea medicamentului în același timp cu preparate de iod, care duc la activarea acestui antiseptic.

Efecte secundare

Efectul secundar - mâncărimeDacă medicamentul este utilizat în deplină conformitate cu instrucțiunile și recomandările conținute în acesta, nu apar reacții adverse. Cu toate acestea, pot apărea uneori variații locale. Acestea includ următoarele:

 • senzație de arsură;
 • mâncărime;
 • hiperemie.

Costul pregătirii

În orice farmacie puteți achiziționa acest instrument, deoarece este destul de comună. În acest caz, nu este nevoie să faceți o rețetă. Cu toate acestea, pentru ca tratamentul să fie sigur, este necesar în avans consulta cu un doctor. În acest caz, simptomele neplăcute vor fi eliminate atunci când medicamentul este tratat. În ceea ce privește costul gelului, este necesar să spunem că acesta este oferit în farmacii la un preț scăzut.

Un tub standard cu acest instrument de 10 g poate fi achiziționat la un preț de 300 de ruble. Acest instrument este oferit numai sub formă de gel. Ambalarea cartonului conține instrucțiuni de utilizare. Atunci când se utilizează gelul, este necesar să se respecte cu strictețe toate recomandările privind utilizarea medicamentului, astfel încât să nu se dăuneze copilului.

analogi

Pregătirea Kamistad Baby sub formă de gel este un remediu nou și nu întotdeauna persoana care are nevoie de acest medicament îl poate detecta în farmacie. Pentru a începe tratamentul copilului dvs. cât mai curând posibil, mulți părinți sunt de acord să utilizeze analogi. Acestea ar trebui utilizate numai în conformitate cu recomandările medicului. Nu cumpărați în mod arbitrar înlocuitori și tratați-i dacă nu există aprobarea medicului. Printre analogii care au același efect farmacologic asupra organismului copilului ca și remediu original, sunt următoarele medicamente:

 • Perparat Anestezinnovocaina;
 • bupivacaină;
 • Septanest;
 • Benzocaină.

Trebuie remarcat faptul că analogii au anumite indicații, în baza cărora sunt numiți, deci nu utilizați medicamente interschimbabile fără a consulta un medic.

Kalgel sau Kamistad - care este mai bine?

Când este necesar să se reducă durerea în cavitatea orală a unui copil, este dificil pentru părinți să aleagă eficient remedia eficientă. Adesea pentru îndepărtarea durerii numit Kamiistad Baby. Dar pe langa el exista un alt agent eficient pentru anestezia locala - Pasta Kalgel. Care dintre aceste două medicamente vor fi mai preferate?

Dacă comparați aceste două fonduri, trebuie remarcat faptul că aceștia au un nivel similar acțiune. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că Kalgel conține mai puțin lidocaină decât Kamistad, deci nu există o răcire puternică a mucoasei cu acest medicament.

În ceea ce privește Kamistadul, are o pronunțare mai pronunțată acțiune. Dar efectul utilizării sale este furnizat numai dacă aplicarea sa este în conformitate cu sistemul prescris de dentist. Prin urmare, nu utilizați acest remediu împreună cu copilul în mod arbitrar. Este necesar să se consulte un medic care va prescrie un regim de tratament adecvat.

concluzie

Atunci când stomatită sau când copilul începe să taie dintii, stomatologi prescrie, un instrument cum ar fi un gel de Kamistad, cereri depuse la instrucțiunea de preparare este prezentă în cutie. După ce l-ați familiarizat cu atenție, puteți afla despre indicațiile privind utilizarea acestui medicament, contraindicații și efecte secundare. Respectând recomandările și nu încălcând dozele alese de medic, puteți să vă salvați copilul de durerea din cavitatea bucală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?Ce medicamente pentru durere pot să fac cu alăptarea?
Kalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizareKalgel de la o durere de dinți la un copil: instrucțiuni de utilizare
Descrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizareDescrierea gelului de dentinox. Instrucțiuni de utilizare
Gel dentinoc: instrucțiuni de utilizareGel dentinoc: instrucțiuni de utilizare
Babikalm pentru nou-născuți: instrucțiuni de utilizareBabikalm pentru nou-născuți: instrucțiuni de utilizare
Alcool aciclic pentru gât, instrucțiuni de utilizare, prețAlcool aciclic pentru gât, instrucțiuni de utilizare, preț
Dantinorm baby: manual de utilizareDantinorm baby: manual de utilizare
Aqualor baby pentru nou-născuți și copii: instrucțiuni de utilizareAqualor baby pentru nou-născuți și copii: instrucțiuni de utilizare
Vitaon de la răceala comună la copii și în timpul sarciniiVitaon de la răceala comună la copii și în timpul sarcinii
Instrucțiuni de utilizare a gelului pentru copiiInstrucțiuni de utilizare a gelului pentru copii
» » Kamiistad baby: instrucțiuni pentru utilizarea gelului
© 2021 amigdas.com