amigdas.com

Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale

Bloc de intrare termică ușăTermodveri va fi o opțiune ideală pentru o casă de țară. Tehnologia de producție presupune utilizarea nu numai a materialelor de înaltă calitate, ci și a tehnologiilor speciale. Astfel, ușa are calități ridicate de izolare termică. Și această tehnologie este numită termo-fracturare. Esența sa constă în faptul că elementele interne ale cutiei și a pânzei sunt conectate la părțile exterioare cu ajutorul izolatoarelor. Acest lucru elimină complet podul de frig.

Datorită tuturor calităților sale, ușa termică este instalată cu succes și funcționează în case de țară. În cazul în care temperatura aerului este scăzută în timpul iernii și înaltă în timpul verii. În aer liber, umiditate ridicată. În plus, rezistă și razele ultraviolete.

Avantajele ușii termice

Pana in prezent, astfel de usi cu mare succes au trecut toate testele. Ca urmare, au fost recunoscute ca fiind cele mai bune ca o ușă de intrare. Acest lucru este confirmat de certificatul corespunzător. Avantajele acestui design sunt:

 1. Profesioniștii ușii de frânăIzbucnirea termică a cadrului ușii. Un strat de folie termo-reflectorizantă este așezat în interiorul structurii. Servește ca termos.
 2. Designul este conceput astfel încât să poată fi utilizat în condițiile din nordul îndepărtat.
 3. În procesul de producție se utilizează materiale izolante speciale. Și anume până la 7 straturi.
 4. Metalul utilizat pentru producție are un strat triplu. În plus, este tratată cu tehnologie laser specială. Aceasta protejează structura de căldură și deformare.
 5. Ușile au izolație fonică ridicată.
 6. Există 4-6 rigidizări, o cutie încălzită, un regulator al pridvorului, precum și bucle speciale. Rigiditatea se adaugă nu numai prin nervuri montate vertical, ci și prin părți orizontale.

Astăzi, ușile termoizolante din metal sunt foarte populare în multe țări.

Cadru de ușă izolat

Primul strat este materiale de economisire a căldurii. Cel de-al doilea strat este un mijloc termo-reflectant. Acestea vă permit să protejați vata minerală de spumă prin congelare și montare în timpul instalării ușii.

Sealant KIM TEC

Prezența materialului de etanșare din poliuretan din Germania - KIM TEC asigură o etanșare ridicată. Astfel de usi se inchid in liniste. Un design ridicat de izolare termică și fonică este asigurat de geometria opritorului profilului panzei la cutia din cinci planuri.

Acoperire triplă a polimerilor din metal

Datorită tehnologiilor speciale, sunt fabricate ușile care pot fi operate în exterior. Primul strat asigură o acoperire anti-coroziune. Pentru a crea un al doilea strat, se utilizează un primer de polimer. Acesta include zinc. Cel de-al treilea strat este acoperire cu polimer, care îndeplinește funcția decorativă. Este conținutul de pigment care oferă rezistență la radiațiile ultraviolete. În ceea ce privește tehnologia laser. Pentru procesare se utilizează echipamente germane. De asemenea, exclude complet încălzirea sau deformarea structurii.

Caracteristici distinctive ale ușii termice

Numeroși parametri distinge o ușă de metal cu fractură termică de la modele simple.

 1. Caracteristicile ușii termice de intrareRezistență mare la efracție.
 2. Calități de căldură. Designul are o rezistență termică ca peretele de cărămidă, cu grosimea de 150 cm. Economisirea de căldură permite economisirea considerabilă a încălzirii spațiului interior. Dacă încălzirea este efectuată de electricitate, atunci etanșeitatea va reduce și aceste costuri.
 3. În producția de modele sunt folosite materiale speciale care pot absorbi zgomotul.
 4. O acoperire specială din metal protejează nu numai împotriva razelor ultraviolete, ci și datorită procesului de coroziune.
 5. Protecție neprețuită și fiabilă.
 6. Calitate impecabilă.
 7. Instalarea se face cu ajutorul ancorelor prin rackul cutiei. Multe modele oferă paranteze lungi. Ele vă permit să instalați ușa într-o cărămidă sau beton.
 8. Pe suprafața ușii termice, condensul, înghețul sau gheața nu se vor forma niciodată. Și acesta este un alt factor care mărește durata de viață a produsului și aspectul acestuia.

Adesea, proprietarii de case de tara stabilesc o usa foarte scumpa in casa lor. Dar, odată cu debutul iernii, se confruntă cu probleme. De exemplu, suprafața interioară a foii de ușă acoperite cu gheață. Astfel de uși nu vor putea să mențină în totalitate căldura din casă. Acest lucru se întâmplă deoarece pentru o casă de țară, ușile care sunt instalate în apartament nu sunt proiectate. Nu pot suporta scăderea temperaturii, pe de o parte -30 și pe cealaltă +30.

Acesta este motivul pentru care ușile cu fractură termică au devenit foarte solicitate. Toate părțile metalice ale foii de ușă și rafturile cutiei nu se ating de ele. Acest lucru evită formarea unui pod de gheață rece și păstrează temperatura cea mai confortabilă în cameră.

Design decorativ de usi termice

Cel mai simplu material utilizat în scopuri decorative este panourile MDF și un strat de polimer. De regulă, panourile aparțin categoriei de elită. Dar, de fapt, acest material nu este atât de scump, deci disponibil pentru fiecare cumpărător. Principalele avantaje ale MDF sunt:

 • Durabilitate.
 • O culoare saturata.
 • Rezistență ridicată la factorii agresivi de mediu.
 • Forța de aderență.
 • Instalare sau înlocuire ușoară.

Pentru finisarea ușii termice mai multe soiuri MDF panouri.

 1. Decorarea ușilor termiceVinil. Imită orice suprafață. Acest lucru se aplică atât lemnului, cât și metalului.
 2. Panoul. Folosit pentru a crea o simulare a designului lemnului valoros.
 3. Furnir natural. O opțiune elegantă și elegantă. Pe fundalul restul ușilor va arăta grozav.
 4. Pictate. Panourile sunt realizate cu un design original. Se aplică pe suprafață prin aerisire.
 5. Panouri cu înveliș anti-vandal. Cea mai bună și cea mai potrivită opțiune pentru o ușă termică. Mai ales dacă se intenționează instalarea într-o casă de țară. Construcția este acoperită cu un strat de plastic special. Este capabil să protejeze orice ușă de influențele mecanice sau chimice. În plus, este rezistent la radiațiile ultraviolete. Și aceasta înseamnă că produsul nu va arde la soare. De remarcat este și proprietățile sale excelente de stingere a incendiilor.

Acoperire cu polimeri ușile pot rezista la coroziune. Un strat decorativ puternic pe suprafața metalică este creat de vopseaua cu pulbere. Aplicați-l sub influența unui câmp electrostatic. Mai mult, tratamentul termic se efectuează. În acest stadiu, vopseaua pulverizată polimerizează și creează o protecție puternică pe suprafața ușii. Prin urmare, acest tip de design este, de asemenea, considerat anti-vandal. Avantajele vopselei polimerice sunt o gamă bogată de culori și texturi. Ușa termică va servi mult și adevărat. În acest fel, își păstrează caracteristicile estetice și de performanță originale.

Ușa modernă termică are multe avantaje și caracteristici. În timpul procesului de fabricație, se respectă toate standardele tehnologice de calitate. Și, de asemenea, complexul echipamente electronice. În plus, efectul fragmentării termice este suplimentat de o cârpă groasă și de materiale izolante multicomponente. Această folie de plută, spumă de polietilenă spumată, penoplex.

Un tip special de construcții metalice capabil să reziste la orice impact. Design exterior simplu. Dar este foarte important pentru orice spațiu rezidențial sau birou.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un tip de izolație pentru pereții din exteriorul și în interiorul caseiCum de a alege un tip de izolație pentru pereții din exteriorul și în interiorul casei
Cum se izolează podeaua mansardăCum se izolează podeaua mansardă
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Cum se face izolarea casei de lemnCum se face izolarea casei de lemn
Cum să izolați casa cu spumă cu propriile mâiniCum să izolați casa cu spumă cu propriile mâini
Ușă de intrare la o casă privată: tipuri și alegeriUșă de intrare la o casă privată: tipuri și alegeri
» » Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
© 2021 amigdas.com