amigdas.com

Miter a văzut cu broșă: scopul și aplicarea

Miter SawPentru a vedea barele de lemn sub absolut orice pantă și unghi, utilizați un ferăstrău cu secțiune transversală. Acest lucru se datorează faptului că acest instrument are o serie de avantaje comparativ cu cele convenționale.

Până în prezent, puteți găsi un număr foarte mare de opțiuni foarte diferite de la producătorii de renume. De asemenea, există o oportunitate de a vă face un instrument acasă.

Scopul văzutului final

Spectrul de utilizare a unui ferăstrău capăt:

  • În primul rând, este important să aplicați ferăstrăul, să efectuați așezarea plăcilor, baghetelor și, de asemenea, atunci când lucrați cu o căptușeală. La urma urmei, instrumentul în cauză poate efectua tăierea diagonală a oricăror materiale cu o mare precizie.
  • În al doilea rând, fierăstrăul de sfârcit va fi foarte util atunci când filetează bare înguste, rafturi, plăci.

Proiectarea sculelor

Dispozitivul are un design necomplicat. Baza este un modul funcțional, care constă în:

  • cerc de lucru, motor electric cu reductor;
  • manere cu un comutator.

Descrierea mașiniiAcest modul fixat pe o bază specială. La fabricarea la domiciliu a dispozitivului dat este necesar să se țină seama de faptul că motorul electric poate fi utilizat în două feluri: fie colector, fie asincron. Acestea din urmă funcționează mult mai liniștit și, de asemenea, se caracterizează printr-o mai mare practicitate și rezistență.

În ceea ce privește motorul electric, apoi este instalat pe partea dreaptă a cercului de ferăstrău. Deși piața poate satisface modelul, pe care motorul este instalat în spatele discului. Această opțiune este cu siguranță mai convenabilă, deoarece sondajul nu se suprapune, ceea ce este valabil mai ales atunci când utilizați pantele instrumentului.

Cutia de viteze efectuează transmisia (centura sau treapta de viteză) a mișcărilor de la motor la cercul de ferăstrău.

Treapta de viteze funcționează cu ușurință fără alunecare chiar și la turații maxime, iar centura este mai practică, deoarece reduce semnificativ vibrațiile și reduce sunetul.

Trebuie remarcat faptul că există și modele cu transmisie directă, care sunt cea mai fiabilă opțiune. Cu toate acestea, cuplul lor este mult mai mic.

Pentru ce folosiți broșura? Datorită mecanismului lung, ferăstrăul miter are capacitatea de a tăia chiar cele mai late panouri.

Deoarece băut este obiectul de tăiere destul de periculos, în scopul de a preveni leziunile neașteptate, oricare dintre producătorii adaugă la capacul de design de protecție.

În ceea ce privește dispozitivul de creștere a puterii, pentru cea mai mare siguranță, ele sunt, de regulă, echipate cu un start bun. Acest detaliu este caracterizat prin blocarea mecanismului de torsiune la înlocuirea cercului și oprirea completă la oprirea cercului.

Echipamente laser si electronice

Cum să folosiți ferăstrăulÎn cazuri rare, ferăstrăul cu șlefuit are componente electronice în componența sa. Cu toate acestea, există modele care se caracterizează prin prezența reglajului electronic al vitezei de rotație. Datorită acestui lucru există o oportunitate excelentă de a controla fluxul de lucru.

În lumea modernă, mulți producători se străduiesc să exceleze și să inoveze, astfel că introduc din ce în ce mai multe idei îndrăznețe și costisitoare. De exemplu, ghidarea cu laser a unui ferăstrău este o opțiune opțională, dar foarte utilă și costisitoare.

Folosind un laser, este trasată o linie clară. Această funcție este necesară în special pentru maeștrii neexperimentați.

Caracteristici suplimentare

Pe lângă funcțiile de bază, pot exista și alte funcții, cum ar fi:

  • Îndepărtarea prafului este foarte necesară, de fapt, atunci când lucrați cu un ferăstrău transversal puteți vedea o cantitate mare de praf de lemn, precum și rumeguș. Astfel, având această funcție, puteți fi siguri că gunoiul va fi imediat eliminat din punctul de alocare fără a se răspândi în continuare în încăpere.
  • Extinderea tablei - această funcție este ideală pentru cei care lucrează cu bare laminate sau cu bare lungi.

Criterii pentru alegerea unui scop cu o broșă

Pentru ca achiziția să aducă numai beneficii și banii nu au fost irosiți, înainte de a cumpăra, trebuie să decideți:

  • Cum de a alege un ferăstrău cu secțiune transversalăpentru care veți avea nevoie de un instrument - de fapt, este necesar un ferăstrău cu o broșă pentru realizarea unei pregătiri profesionale pe scară largă. În cazul în care este planificată o utilizare rară, este posibil să ne limităm la obișnuitul aspect al clasei gospodăriei.
  • cu mărimea și greutatea ferăstrăului - se recomandă de asemenea să se precizeze cursa maximă liberă a capului de lucru.
  • ce diametru a discurilor de lucru este necesar - este necesar să se observe că este necesar să se aleagă pe baza diametrului de la 0,2 m (dar în nici un caz nu mai puțin).
  • cât de sigur este instrumentul achiziționat.

De asemenea, parametrii adâncimii și lățimii tăieturii sunt considerați parametri importanți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Mitrul a văzut: cum să alegeți un fierăstrău pe lemn?Mitrul a văzut: cum să alegeți un fierăstrău pe lemn?
Cum sa alegi un ferastrau de mana pentru metalCum sa alegi un ferastrau de mana pentru metal
Clasificarea și funcționarea lamelor de ferăstrăuClasificarea și funcționarea lamelor de ferăstrău
Lemn tăiat manual: numire, varietăți și sfaturi de alegereLemn tăiat manual: numire, varietăți și sfaturi de alegere
Mini-ferăstrău circular: caracteristici, reguli de funcționareMini-ferăstrău circular: caracteristici, reguli de funcționare
Avantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemnAvantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemn
Cum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile taleCum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile tale
Fereastra de uz casnic pe discFereastra de uz casnic pe disc
Criterii de alegere a unei piese de lemn pentru lemnCriterii de alegere a unei piese de lemn pentru lemn
Tipuri de ferăstrău - manual, benzină, scule electriceTipuri de ferăstrău - manual, benzină, scule electrice
» » Miter a văzut cu broșă: scopul și aplicarea
© 2021 amigdas.com