amigdas.com

Costum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenzii

Costum plutitor pentru pescuitul de iarnaCe fel de dificultăți nu sunt create în timpul pescuitului de iarnă. De mai multe ori au fost momente când pescarii au intrat în apă rece și au murit. Mai ales pradă înfricoșătoare pe golfurile de mare, în râurile uriașe, unde gheața este întotdeauna subțire.

În astfel de cazuri, un costum float poate fi salvat pentru pescuitul de iarnă în Rusia. Particularitatea acestui îmbrăcăminte este proprietățile sale bune de izolare termică și faptul că nu se udă în timp ce se află în apă.

Numirea unui costum plutitor

Ideea de a face astfel de haine a apărut în Finlanda, unde acum este imposibil ca pescarii să meargă fără pescuit. În multe cazuri, acest lucru poate salva viața umană. Spre deosebire de hainele clasice de iarnă, plutitorul nu este doar un costum de vreme caldă pentru pescuit. În primul rând, el joacă Rolul asigurării în cazul în care un pescar intră sub gheață. Materialul impermeabil din care se face acest costum nu numai că îl ține pe persoana care a intrat în apă, dar și pentru câteva secunde o transformă automat cu susul în jos, fără a lăsa să se amețească.

Producătorii folosesc pentru a crea diverse materiale de înaltă calitate, care protejează perfect împotriva răcelii, împiedicând înghețarea pescarului chiar și la un regim de temperatură de 40 de grade sub zero.

Descrierea și criteriile de selecție

Costumul-float are multe avantaje, printre care se numără următoarele:

 • Materialul impermeabil din care se face îmbrăcămintea pescarilor se distinge prin bună higroscopicitate.
 • Există Velcro, guma care nu va lăsa apa să intre înăuntru.
 • Puteți să-l utilizați pentru o lungă perioadă de timp.
 • O greutate mică vă ajută să rămâneți în orice loc.
 • În cazul în care pescarul intră sub gheață, hainele de pe el nu-l vor lăsa să se înece, el va întoarce persoana.
 • Costum-float de pescuit poate rezista la greutatea imensă a corpului uman - până la 140 kg.

Cunoscând costumul a fost numit un flotor: acesta deține un anumit timp pe suprafața rezervorului proprietarului, dar, desigur, nu poate continua pentru totdeauna.

La ce să vă concentrați atunci când cumpărați

Alegerea unui produs vital este foarte importantă. Ce trebuie să acordați atenție atunci când cumpărați astfel de haine:

 • Salopete plutitoareBună tăiere și calitate (fără fire proeminente, cusute fiabil).
 • Lucrul ar trebui să stea confortabil, să stați, să alergați, să vă mutați cu mâinile. Cumpăra haine pentru anotimpurile anului - iarna sau demi-sezon.
 • Sub haine ar trebui să se obțină lenjerie de diferite grosimi.
 • Buzunarele laterale nu vor fi inutile, dar nu merită să le urmăriți.
 • Informațiile din interiorul produsului merită citite complet instrucțiunile.
 • Pe pantaloni ar trebui să fie fermoare, care extind partea inferioară a piciorului, există manșete speciale și Velcro.
 • Curea pentru o centura cu un blocaj sau legaturi interne speciale.
 • În haine separate trebuie să existe o jachetă specială mare și un fermoar special închis cu o supapă.
 • Suturi lipite complet.
 • Hota cu reglare bună.
 • Dungi speciale care reflectă lumina.
 • Accesorii bune.

Alegerea corectă a hainelor pentru pescuitul de iarnă garantează nu numai păstrarea căldurii în îngheț, ci și salvarea pe apă în cazul unui eventual accident.

Avantaje importante

Pentru exterior, este utilizată o anumită țesătură placată cu membrană, rezistentă la rezistența la apă și vapori. Ar trebui să își păstreze caracteristicile chiar și după multe spălări. Rolul izolației este jucat de un material special din lână și sintetice, care îi ajută pe pescar să se simtă bine atât pe stradă, cât și în prezent, în îngheț și în apartament.

Suită plutitoare pentru pescuitul de iarnă în RusiaFloat este un produs capabil să mențină până la 140 kg greutate pe apă timp de 1-2 ore, dacă este necesar. O umplutură specială unică, din care este realizat stratul plutitor, exclude posibilitatea amestecării apei înconjurătoare cu cea care a intrat deja în haine.

Acest lucru ajută o persoană să reziste la vremea rece pentru o lungă perioadă de timp în așteptarea ajutorului. Un avantaj major al acestui echipament este confortul său. La pescuit este ușor să vă mișcați, folosiți o foraj sau o tijă. În haine, fiecare detaliu este gândit (buzunare diferite, glugă, manșete speciale și multe altele) care oferă un plus de confort.

Varietatea de produse ajută la alegerea unui model mai potrivit, în funcție de clima din zona în care este planificată pescuitul.

În ciuda faptului că aproape toate astfel de haine pentru pescarii sunt potrivite pentru categoria de unisex, producătorii nu uită de fete, deoarece printre ei există mulți iubitori de pescuit de iarnă, turism și diverse hobby-uri extreme. Fetele doresc mereu să arate frumos și elegant. Prin urmare, atunci când creați modele pentru ele, luați întotdeauna în considerare subtilitățile figurii feminine. Jacheta din aceste seturi poate fi trasă cu ușurință la talie, iar centurile diferite cu dispozitive de fixare puternice ajută să se potrivească hainele pentru ei înșiși.

Costum-float pentru pescuit de iarna rusească de producție, datorită proprietăților sale foarte utile în zona de pescuit de iarnă, și nu numai în caz de pericol de înec, dar doar o zi rece pe lac.

Recenzii clienți

Îmi place pescuitul, și mai ales în timpul iernii, iar acest costum frumos de înot pentru pescuitul de iarnă doar mă salvează în înghețuri severe.

Când mă duc la pescuit, mă gândesc mereu la siguranța mea, de aceea am cumpărat acest costum minunat care îmi va salva viața. Deși, sper, nu va trebui să o testez în acest fel.

Am căutat haine rusești de mult timp și am dat peste acest miracol! Este foarte convenabil pentru mine să pescuiesc în această rochie și mă bucur că am ascultat un prieten care, în urmă cu șase luni, a intrat într-o situație neplăcută (aproape înecată). A fost salvată doar datorită unui costum plutitor, fiind în apă timp de aproximativ o oră, până când a sosit ajutorul. Acum nici el, nici eu nu mergem să pescuim fără acest costum.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce aveți nevoie pentru pescuitul de iarnă pentru un pescar începătorCe aveți nevoie pentru pescuitul de iarnă pentru un pescar începător
Cum de a alege un costum pentru pescuitul de sulițeCum de a alege un costum pentru pescuitul de sulițe
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Organizarea pescuitului în regiunea OrenburgOrganizarea pescuitului în regiunea Orenburg
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Caracteristicile pescuitului la rezervorul din PestovoCaracteristicile pescuitului la rezervorul din Pestovo
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Costum special pentru pescuit: un rating de îmbrăcăminte pentru pescuitCostum special pentru pescuit: un rating de îmbrăcăminte pentru pescuit
» » Costum plutitor pentru pescuit de iarna: descriere, recenzii
© 2021 amigdas.com