amigdas.com

Ferăstrău electric cu ferăstrău pentru metal

Cilindru pentru scaun cu sectiune rotunda pentru metalSaber văzut

poate fi considerată ca o versiune intermediară între un ferăstrău cu lanț și un jigsaw electric.

Afinitatea lor cu jigsaw-ul electric este mișcarea pendulului (mișcării reciproce) a lamei de tăiere. Dar cu o ferăstrău cu lanț sunt conectate printr-un corp de lucru complet autonom. Nu necesită o platformă de sprijin, cum ar fi un ferăstrău circular sau un ferăstrău electric.

Din cauza acestui ferăstrău electric, sabia este un asistent excelent pentru operațiunile de dezmembrare în locuri dificil de accesat. O altă calitate pozitivă a acestui instrument este omnivoră.

Aplicarea unui ferăstrău electric de sabră

Pendulul a văzutCu acest instrument puteți tăia materiale precum:

 1. piatră;
 2. din plastic;
 3. Metale neferoase;
 4. Țevi, fitinguri, profile din oțel;
 5. Lemnul (este posibil și cu unghiile).

Dar sarcini precum tăierea metalului gros și a pietrei, pentru jigsaw-urile electrice, sunt impracticabile. Alte tipuri de ferăstraie, de asemenea, nu pot concura cu sabii în condiții egale. Nu veți putea monta un ferăstrău circular în locul în care ferăstrăul electric poate funcționa fără probleme. Un ferăstrău cu lanț, care a întâlnit o garoafă mică pe drum, va necesita imediat ascuțirea.

Un avantaj important al unui ferăstrău electric de sabie este o tăiere curată și precisă. De aceea majoritatea dulgheri, montatori și dulgheri doresc să lucreze cu un astfel de instrument. Puteți tăia ramuri de copaci de grădină, tăiați plăci sau tăiați lemn de foc gros, dar pentru aceste scopuri este mai bine să utilizați un ferăstrău cu lanț. Are o anvelopă de tăiere mai lungă și o productivitate mai mare. Și chiar și în procesul de recoltare a lemnului de foc nu necesită precizie specială.

Pentru ferăstraie pentru metal electric se produce o gamă diferită de lame înlocuibile. De aceea, cu ajutorul lor puteți tăia materiale precum:

 1. Beton și cărămidă beton;
 2. aluminiu;
 3. Oțel inoxidabil;
 4. particleboard;
 5. placaj;
 6. gips-carton;
 7. din plastic;
 8. Lemn uscat și umed.

Trebuie remarcat faptul că acest echipament este destinat tăierii directe. Dar, dacă este necesar, îi puteți cumpăra lenjerie subțire specială, care este destinată tăierii figurine. În cazul ferăstrăului cu sabii, lungimea lamelor este relativ mică. Acesta variază între 100-350 milimetri.

Alimentarea este furnizată de cablul de alimentare și de sursa de alimentare cu curent alternativ. Dar pentru funcționarea offline veți avea nevoie de un ferăstrău fără fir fără fir - este puternic și compact.

Specii de ferăstraie

Ca de obicei, absolvirea ferăstrăului sabotului se face în funcție de puterea motorului:

 1. Soiuri de ferăstraie pentru metalPentru lucrările de uz casnic, echipamentul este destinat puterea motorului 400-600 wați. Pentru a face lucrări de tâmplărie și sculptură mică și pentru tăierea copacilor, acest lucru este suficient.
 2. Dacă este planificată efectuarea unei mici reparații sau o gamă mai largă de sarcini de zi cu zi, atunci cu o lopată electrică cu puterea motorului de 700-1000 wați.
 3. Pentru muncă mai serioasă, aveți nevoie de un instrument, puterea motorului de peste 1200 de wați. El este durabil, fiabil și nu se teme de lungi lucrări. Poate să taie cu ușurință beton și zidărie fără probleme. Chiar și în aparență, este posibil să se facă distincția între o lopată electrică montată la sabot. Se aseamănă ușor cu un lanț, deoarece are o lamă largă de ferăstrău și arcuri largi.

Și acest echipament diferă de numărul de lame de lucru. În cazul standard, instrumentul are doar un singur instrument. Ferăstraiele puternice Alligator au două lame de tăiere. Ele se mișcă în direcția opusă. Din acest motiv, curățenia tăieturii este mărită, iar vibrația este redusă. A treia foaie fixă, situată în mijloc, este responsabilă de direcția exactă a tăieturii.

Caracteristici de alegere

Primul criteriu în care trebuie acordată atenția este puterea instrumentului. Numai atunci când definiți acest parametru, puteți trece la următoarele criterii.

 1. Caracteristicile selecției ferăstrăului pentru metalAcordați atenție schimbării fără cheie a cârpei. Dacă aveți de gând să lucrați cu materiale diferite, atunci această oportunitate va fi utilă.
 2. O opțiune utilă este de a regla adâncimea de tăiere. Este necesar atunci când lucrați cu materiale de diferite grosimi. Pe lângă prelucrarea precisă, economiseste și resursa lamelor, asigurând aceeași lungime de uzură pe întreaga lungime. Există două opțiuni pentru modificarea adâncimii de tăiere - fără cheie și cu ea. Este mult mai convenabil să utilizați opțiunea fără o cheie.

O lamă pentru un ferăstrău cu sabot poate fi proiectată numai pentru a lucra cu un fel de instrument sau poate avea o coadă universală. Convenabil pentru nevoile interne este opțiunea atunci când puteți introduce diferite tipuri de lame, fără a pierde timpul în căutarea unui produs de marcă.

Soft start oferă control electronic al vitezei. De asemenea, garantează o precizie ridicată în funcționare și menține revoluții stabile. Merită acordată atenție și ergonomie. Echipamentele bune se disting prin astfel de caracteristici:

 1. Posibilitatea de a răsuci lama cu 180 de grade;
 2. o contragreutate;
 3. Reglarea pantofului de ghidare;
 4. Prezența garniturilor de cauciuc care absoarbe vibrațiile.

În modelele ieftine modul de mișcare a pendulului de lame este permanent pornit. Dar există echipament care poate fi oprit. Datorită acestei posibilități, ferăstrăul produce un propil mai curat și mai curat, mai puțin vibrează.

După câteva ore de antrenament, este posibilă funcționarea sigură a dispozitivului. Acest dispozitiv va fi deosebit de ușor de învățat de cei care au lucrat anterior cu un ferăstrău cu lanț. Pentru a începe procesul, trebuie doar să apăsați ușor butonul de pornire și să aduceți dispozitivul în zona de tăiere. Echipamentele din material sunt scufundate independent, iar comandantul trebuie doar să-l ghideze în direcția corectă. Îngrijirea ferăstrăului cu sabii electrice este simplă: curățarea și lubrifierea regulată.

Ce companie să alegeți

Aceste instrumente sunt produse de multe companii din întreaga lume. Practic toate firmele pentru persoana în cauză sunt cunoscute. În Rusia, următoarele companii sunt cele mai populare:

 1. DeWalt;
 2. METABO;
 3. Interskol;
 4. makita;
 5. Bosch.

Firește, aceasta nu este întreaga listă de producători de încredere.

Cele mai bune ferăstraie cu sabo

Ajutați-ne 400 xe

Cele mai bune ferăstraie cu saboDin exterior este neobișnuit. Producătorul asigură că forma cazului reduce munca fizică. Acest lucru indică faptul că, cu ajutorul acestuia pentru un anumit timp, puteți procesa mai multe materiale decât folosind un model mai puternic. Are iluminarea proprie a zonei de lucru.

Acest fierăstrău poate fi folosit în spații strâmte. Caracteristicile dispozitivului sunt decente, dar nu există un accident vascular cerebral pendul.

Avantajele acestui echipament sunt:

 1. Prezența unui set de trei pânze;
 2. Prezența iluminării;
 3. Se poate face față unei plăci metalice, grosimea căreia este de 20 de milimetri;
 4. Reglează frecvența cursei;
 5. Fiabilitate ridicată;
 6. Dimensiune compactă;
 7. Cursa are o frecvență de 3500 de unități pe minut;
 8. Fixarea unei pânze de strângere rapidă.

Dezavantaje ale acestui dispozitiv:

 1. Putere mică (400 wați);
 2. Lungimea cursei scurte;
 3. Prețul ridicat;
 4. Poți să-l dai într-o pungă de prelată;
 5. Absența unui accident vascular cerebral.

Bosch PSA 700 E

Ferăstraie fără fir fără firPe corp există mai multe părți cauciucate, pe care cad mâinile. Controlul se efectuează cu ajutorul unui mâner în formă de D cu un declanșator. Motorul electric de 710 wați este amplasat sub carcasă. Greutatea dispozitivului este de numai 3 kilograme.

Există un sistem de control al vitezei netede. Frecvența maximă a mișcării panzei este de 2700 de mișcări pe minut. Pentru a lucra cu oțel, acest dispozitiv este mai bine să nu utilizați.

avantaje:

 1. Foarte repede puteți vedea lemn;
 2. Reglează frecvența mișcărilor fierăstrăului;
 3. Înlocuirea rapidă și ușoară a pânzei;
 4. Greutate și dimensiuni mici;
 5. Vine cu lenjerie de înaltă calitate;
 6. Fiabilitate ridicată.

Dezavantajele sunt:

 1. Nu este inclus niciun caz de plastic;
 2. Nu este cel mai bun mod de a face față metalelor;
 3. Poate părea lungimea cursei scurte.

Elitech PS 500

Acest fierăstrău este foarte simplu. Un nivel suficient de ridicat de vibrații și chiar garnituri de cauciuc nu ajută. În consecință, nu va funcționa mult timp pentru a lucra cu acest tip de instrument. Dar această opțiune este cea mai bugetară.

Avantajele acestui dispozitiv sunt:

 1. Prezența butonului pentru fixarea comutatorului;
 2. Prezența fixării rapide a unei pânze;
 3. Cost redus;
 4. Expendables ieftine;
 5. Greutatea nu este mai mare de 1,7 kilograme.

dezavantaje:

 1. Nicio carcasă din plastic;
 2. Cablul de rețea este de numai 2 metri;
 3. Nu este recomandat pentru utilizarea cu produse metalice;
 4. Frecvența joasă a loviturilor de filet;
 5. Nivel ridicat de vibrații;
 6. Designul fiabil al echipamentului nu poate fi apelat;
 7. Puterea motorului este de 500 de wați.

Cel mai bun reîncărcabil

Fierăstrău pentru metal MakitaRoybi RRS 1801 M - Cel mai bun ferăstrău acumulator reîncărcabil. Mânerul acestui ferăstrău electric este în formă de D. Principala diferență este prezența unei baterii. Aceasta nu va căuta o priză. Deci, puteți lucra chiar și într-o încăpere unde nu există electricitate, dar va trebui să stocați baterii, deoarece acestea durează doar o perioadă scurtă de timp. Lungimea cursei poate ajunge la 22 de milimetri, iar numărul lor este de 3100 pe minut. Este posibil să reglați fără probleme frecvența de deplasare. Masa dispozitivului este de numai 1,9 kilograme, ceea ce facilitează munca comandantului. Accidentul pendulului este absent.

avantaje:

 1. Greutate redusă;
 2. Lucrați fără energie electrică;
 3. Funcționează bine cu diferite tipuri de lemn;
 4. Sistem bun anti-vibrații;
 5. Este inclusă și pânza pentru metal;
 6. Metoda de fixare a lamei este de fixare rapidă.

dezavantaje:

 1. Cu mare dificultate de a face față cu oțel;
 2. Livrat fără carcasă;
 3. Nu este inclus nici un încărcător și o baterie.

Cele mai bune ferăstraie cu un motor puternic

Makita JR 3070CT

Această unitate are dimensiuni mari, în interior este un motor electric, a cărui putere este de 1510 wați. Din acest motiv, masa ajunge la 4,4 kilograme. Dar dacă aveți nevoie să depășiți fără probleme orice metal, plastic și lemn, atunci el va face fără dificultate. Această mașină poate crea în lemn tăiat la o adâncime de 255 milimetri, iar în produse metalice - 130. În această unitate există un accident vascular cerebral pendul. Acesta este controlat de un comutator cu patru poziții. Există un bun sistem anti-vibrații, din acest motiv mâinile comandantului nu sunt practic tensionate. Dar prețul său este mare.

avantajele sunt astfel de calități:

 1. Kitul este inclus;
 2. Frecvență reglabilă a cursei;
 3. Menținerea constantă a frecvenței cursei sub sarcină;
 4. Se potrivește bine cu lemnul și metalul;
 5. Număr mare de mișcări;
 6. Practic nu se simte vibrații;
 7. Cursa pendulului are o ajustare în patru trepte;
 8. Puterea este aproape maximă;
 9. Canvasul poate fi înlocuit fără unelte suplimentare.

dezavantaje:

 1. Cablul de rețea nu este foarte lung (2,5 metri);
 2. Cost ridicat.

Stomer SSS-1000

Dimensiunea relativ mică a ferăstrăului, în care motorul este instalat cu o capacitate de 1100 wați. Greutatea acestei unități este de 3,85 kg. Prețul său este scăzut, dar nu există nici o mișcare a pendulului. Din comenzi există doar un buton de control al frecvenței. De asemenea, în această unitate nu este cel mai bun motor. Acest lucru este dovedit de periile care vin împreună cu kitul. Nu există o mandrină de acțiune rapidă, ceea ce înseamnă că lama este înlocuită cu o cheie.

Desigur, nu există nici o carcasă din plastic pentru a transporta echipament. Dar poate fi achiziționat suplimentar, dacă este necesar. Dar sunt incluse și cârpele pentru metal și lemn. Pentru oțel, este cel mai bine să nu utilizați această unitate.

avantaje:

 1. Prețul scăzut;
 2. Un număr bun de mișcări, care este de 2500 de unități pe minut;
 3. Design convenabil;
 4. Există două fișiere în kit;
 5. Prezența unui sistem de ajustare neîntreruptă a frecvenței unui curs;
 6. Se potrivește bine cu lemnul;
 7. Bună putere a motorului.

dezavantaje:

 1. Nu există un accident vascular cerebral pendul;
 2. Nu este cel mai bun mod în care această sabie electrică interacționează cu produsele din metal;
 3. Pentru a înlocui pânza, aveți nevoie de o cheie.

Atunci când alegeți acest instrument trebuie să se bazeze pe caracteristicile sale și clienți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi un ferastrau de mana pentru metalCum sa alegi un ferastrau de mana pentru metal
Cum sa alegi un ferastrau electric pe discCum sa alegi un ferastrau electric pe disc
Cum de a alege jigsaw dreaptaCum de a alege jigsaw dreapta
Clasificarea și funcționarea lamelor de ferăstrăuClasificarea și funcționarea lamelor de ferăstrău
Avantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemnAvantajele și caracteristicile ferăstrăului electric pentru lemn
Cum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile taleCum sa faci o fabrica de la un ferastrau cu mainile tale
Proiectare de uz casnic: avantaje, siguranțăProiectare de uz casnic: avantaje, siguranță
Criterii de alegere a unei piese de lemn pentru lemnCriterii de alegere a unei piese de lemn pentru lemn
Tipuri de ferăstrău - manual, benzină, scule electriceTipuri de ferăstrău - manual, benzină, scule electrice
Tăiere cu ferăstrău, transfer de desene pentru un miracol pe placajTăiere cu ferăstrău, transfer de desene pentru un miracol pe placaj
» » Ferăstrău electric cu ferăstrău pentru metal
© 2021 amigdas.com