amigdas.com

Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80

Caracteristicile oțelului GOST 2688-80Corzi fabricate în conformitate cu sortimentul GOST 2688-80, sunt corzi constând dintr-o manta din otel si un miez organic fabricat din materiale artificiale sau naturale. Pentru produsele care respectă standardul GOST 2688, sunt stabilite nu numai cerințele tehnice pentru proiectare, materiale și metode de execuție, ci sunt dezvoltate și standarde pentru condițiile de depozitare, transport, control și testare.

Asta este Garantarea calității și asigurarea muncii sigure și pe termen lung Fabricat în conformitate cu corzile de oțel GOST 2688-80. Condițiile tehnice sunt stabilite în standardul general pentru acest tip de produs: GOST 3241-91 (ISO 3108).

Cerințe tehnice

Cablurile din oțel GOST 2688 sunt fabricate pentru mașini industriale și dispozitive de ridicare, încărcături în mișcare și oameni. Designul și materialele furnizează proprietățile specificate, în funcție de scopul și condițiile de funcționare.

Cerințe generale pentru construcție

Frâna din oțel GOST 2688-80 - schema parametrilor principaliTeaca exterioară a cablului este formată din șase fire de sârmă croșetate pentru un proces tehnologic. Tehnologia și echipamentele furnizează o atingere liniară a elementelor strandului. În fiecare fir există 19 fire de oțel cu secțiune transversală circulară. Ele sunt aranjate în trei straturi:

 1. Axa centrală este de 1 buc.
 2. Stratul mijlociu - 6 buc.
 3. Stratul superior - 12 buc.

În rândurile superioare jumătate din fire are un diametru diferit de celelalte, care oferă rotunjimea încuietorilor și o suprafață mai uniformă a unei plăci.

Interiorul este un miez nemetalic. Este realizat din diverse materiale naturale și artificiale, în funcție de scopul cablului. Miezul organic asigură o mai mare elasticitate și mobilitate a cablului decât firul de oțel înfășurat.

Cerințe pentru produs și materiale

Coarda GOST 2688-80 - cerințe materialeSârmă de oțel pot fi galvanizate și nu au o acoperire, dar trebuie să îndeplinească cerințele GOST 7372-79. Orice acoperire cu zinc nu ar trebui să aibă urme de rugina si micro-fisuri si nu pot contine impuritati straine.

Prezența firelor scufundate, proeminente și sfâșiate pe suprafața produsului este inacceptabilă. Pasul firelor din stratul exterior al firelor nu trebuie să depășească nouă diametre de filet.

Pentru lubrifierea cablurilor se recomandă utilizarea Torsiol-55 sau a altor uleiuri fabricate conform documentației normative. Miezurile nu sunt saturate numai la cererea consumatorului.

Lungimea produsului este determinată în procesul de producție de către contor. Capetele din apropierea liniei de decupare trebuie să fie strâns legat sau sudat. Pe suprafața frânghiei, este permis prezența grămezii din miezul organic și decalajul dintre fire. Dimensiunea spațiului trebuie să se încadreze în intervalul de toleranță pentru fiecare tip de produs.

Acceptarea și controlul tehnic

Fiecare lot de produs este supus controlului. Partea consideră cabluri de același tip și mărime în pachet, furnizate cu un document de calitate. Documentul de calitate certificat de ștampila departamentului de control tehnic trebuie să prezinte rezultatele testelor și să indice Forța de rupere a frânghiei sau valoarea totală a forțelor de tracțiune toate firele, de la care este rulată cochilia. Documentul lot conține informații complete despre compoziția materialului de bază și tipul de lubrifiant. Acesta indică numărul și simbolul produsului, lungimea, greutatea, numărul de tambur și data fabricației.

Caracteristicile tehnice și controlul cablurilor din oțelProdusele de marfă sunt mai atent verificate și testate decât sunt utilizate în industrie pentru a muta mărfurile. În frânghia de marfă, 25% din cabluri sunt testate pentru îndoire și întindere și 100% pentru firul Freyud.

Pentru toate cablurile galvanizate, zece procente din cabluri sunt testate pentru rezistența aderenței zincului la substrat. vizual verificați prezența lubrifiantului și absența defectelor pe suprafață. Pentru cablurile de orice fel, sunt efectuate măsurători de control ale diametrului și ale șirului.

Ambalare, transport și depozitare

Funii se înfășoară în bobine și se înfășoară pe tobe din lemn sau din metal. O etichetă metalică este atașată la capăt. Eticheta de pe etichetă trebuie să conțină:

 1. Denumirea convențională.
 2. Numărul de serie.
 3. Marca sau numele producătorului.
 4. Data fabricării.
 5. Lungimea coardei sau a fiecărui segmente.
 6. Greutate.

Produsele sunt transportate în conformitate cu regulile stabilite pentru transportul mărfurilor în moduri deschise și închise de transport.

Corzi de oțel sunt stocate în conformitate cu cerințele GOST 15150 pentru grupul G2. Bobinele și bobinele pot fi plasate în încăperi neîncălzite și sub copertine.

Aplicații ale cablurilor din oțelÎn timpul depozitării la consumator, produsele sunt inspectate pe stratul exterior al firului și lubrifiate cel puțin o dată la 6 luni. Axa tamburului, pe care este înfășurat cablul, în timpul depozitării trebuie să fie paralel cu podeaua.

Desfaceți frânghiile din bobină sau bobină, ținându-le sub tensiune. Astfel se evită formarea de bucle și cusături. Tăiați piesa dorită cu un ferăstrău circular.

Respectarea regulilor de transport și depozitare vă permite să păstrați structura originală a frânghiei și să o protejați de coroziune și deteriorări mecanice.

aplicații

Cablurile din oțel, precum și cablurile și curelele acestora, au fost utilizate la scară largă în sistemele de ridicare, în setul complet Macarale, dispozitive de ridicare, mașini de foraj și de foraj. Ele sunt utilizate pentru instalarea de drumuri suspendate și structuri de construcție.

Pentru a deplasa persoane și bunuri utilizați produse de înaltă calitate și de înaltă calitate ale mărcilor B și VC.

Cablurile din oțel realizate din sârmă neacoperită sunt utilizate:

 • ca cabluri ascensor;
 • în macarale;
 • pentru setul complet de produse, care funcționează în interior și sub copertine.

În mediul agresiv al întreprinderilor industriale și în domeniul construcțiilor navale se recomandă utilizarea unor cabluri galvanizate din grupele Ж și ОЖ.

Pentru transport, operațiunile de mutare și încărcare a pământului se desfășoară în aer liber utilizați cabluri de oțel cu o acoperire cu zinc din grupele C și Z.

Conform condițiilor de utilizare, se recomandă utilizarea produselor de marcare:

 • 1570-1770 - pentru ascensoare și macarale;
 • 1370-1770 - în producția industrială și construcția navală;
 • 1370-2160 - pentru produse generale.

O gamă largă de cabluri de oțel sortimentului GOST 2688, care au o rezistență și durabilitate suficientă, le permite să lucreze cu diferite încarcă într-o varietate de condiții climatice și medii ostile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Gost pe oțel hexaedric, dimensiuniGost pe oțel hexaedric, dimensiuni
Descrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbonDescrierea oaspetelui 380-2005 pe oțel carbon
Cablu de oțel: criterii de clasificare și selecție pentru cabluCablu de oțel: criterii de clasificare și selecție pentru cablu
GOST 30136-95: cerințe pentru tija de sârmă și caracteristicile saleGOST 30136-95: cerințe pentru tija de sârmă și caracteristicile sale
Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80Caracteristicile cablurilor din oțel conform stării 2688-80
Țeavă fără sudură din oțel inoxidabil 12х18н10т гост 9941-81Țeavă fără sudură din oțel inoxidabil 12х18н10т гост 9941-81
Piulițe conform GOST 5927-70: elemente de fixare și standardizarePiulițe conform GOST 5927-70: elemente de fixare și standardizare
Conducte sudate din oțel electric conform GOST 10704 91Conducte sudate din oțel electric conform GOST 10704 91
Supape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehniceSupape GOST 5781 82: clasificare și caracteristici tehnice
Standardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la caldStandardul standard 8240 97 pe canalul de oțel laminat la cald
» » Cablurile de oțel dublu de către oaspetele 2688-80
© 2021 amigdas.com