amigdas.com

Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir

Usi furniruite si usi din PVC: facem o alegere.În timpul reviziei în casă sau apartament este necesar să se schimbe totul, inclusiv ușile de interior. Acestea sunt unul dintre elementele principale ale decorului, capabile să decoreze interiorul, să creeze o atmosferă confortabilă. Caracteristicile bune de performanță pot avea doar o ușă interioară de înaltă calitate și, în plus, ele ar trebui să fie combinate cu stilul general al locuinței.

Ușile sunt o perioadă destul de lungă de aproximativ 10-15 de ani, astfel încât acestea trebuie să aleagă dreapta, astfel încât acestea să funcționeze tot timpul sigur, sunt confortabile și frumos, și cel mai important, au de bună calitate. Mulți oameni la alegerea ușilor îngrijorați de această întrebare, care modele sunt mai bune, cu PVC sau furnir. Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să cunoașteți toate caracteristicile ambelor tipuri și apoi să cumpărați.

PVC sau furnir

Ambele variante ale acestor uși de interior aparțin segmentului de produse accesibile, ele fiind alese de majoritatea consumatorilor. Piața modernă oferă o gamă largă de construcții de ușă din furnir și film acoperite cu PVC. Care sunt avantajele și dezavantajele uneia și celeilalte opțiuni, care ar trebui să fie preferată.

Usi din furnir

Usile interioare din furnir sunt fiabile si durabile.Furnir este un material natural și datorită utilizării diferitelor tipuri de lemn are o gamă largă de culori și texturi. Cadrul usii este realizat dintr-o serie de roci ieftine care sunt acoperite cu MDF si furnir.

Grosimea foii de ușă este de aproximativ 40 mm, secțiunea subțire a furnirului poate fi din specii de lemn, cum ar fi nuc, stejar, mahon, fag. Ușile arată foarte frumoasă, cu o textura unică, deoarece furnirul poate fi tăiat de-a lungul fibrelor de lemn. În exterior, ele sunt foarte asemănătoare ușilor din lemn masiv. Avantajele usilor din furnir sunt calitati precum:

 1. Rezistența la efectele dăunătoare ale mediului.
 2. O gamă largă de roci, texturi și culori.
 3. Cele mai multe modele cu aspectul lor pot decora camera, notează aristocratismul și prezentabilitatea.
 4. O marjă mare de durabilitate și fiabilitate, cu produse de calitate corespunzătoare de îngrijire sunt durabile.
 5. Puteți restabili capacul dacă este necesar.
 6. O opțiune excelentă pentru un interior clasic.

În plus față de avantajele ușilor furniruite au dezavantaje.

 1. Ele sunt sensibile la umiditate ridicată în încăperi, schimbări de temperatură, acoperirea poate fi deteriorată, mai ales dacă a fost fixată prost.
 2. Influența razelor ultraviolete poate schimba culoarea originală a produsului. În comparație cu alte produse din materiale artificiale, furnalele sunt mult mai scumpe.

Trebuie remarcat faptul că modelele de înaltă calitate ale ușilor din furnir sunt acoperite cu un lac special. Acest strat protejează mai fiabil produsul de UV, schimbând geometria țesăturii atunci când este expusă la umezeală și alte deteriorări.

Produse din PVC

Ușile din PVC sunt economice, convenabile și nepretențioase în întreținere.Astfel de uși sunt mai accesibile, dar având în vedere o gamă largă de modele moderne de diferite culori și forme, uneori la un preț pot fi la nivelul ușii din lemn natural sau furniruit.

Prin naturalețe, ele sunt inferioare produselor de furnir, modelele interioare din PVC arată ca un solid sau construcție cadru pe bază de MDF, acoperită cu un film de clorură de polivinil. Acest material nu este toxic, este greu inflamabil, modelul aplicat filmului, pentru mulți ani își păstrează luminozitatea și claritatea.

Principalele avantaje ale usilor din PVC sunt calitati precum:

 1. Rezistența la căldură și umiditate, care este foarte importantă pentru acele încăperi în care temperatura constantă nu este menținută.
 2. O gamă largă, există întotdeauna o gamă largă de culori, texturi și forme. Acest lucru facilitează alegerea de a crea un design armonios în interiorul casei sau în alte încăperi.
 3. Rezistența stratului de acoperire îl face rezistent la impact, protejat de așchii și zgârieturi.
 4. Efecte ecologice, nu au impurități nocive, astfel încât acestea sunt sigure pentru sănătate.
 5. Nu vă fie teamă de razele UV.
 6. Dăunătorile minore pot fi eliminate prin metoda de restaurare.
 7. Cost redus, care este mai mic decât alte tipuri de materiale utilizate.

Ușile din PVC sunt cea mai bună opțiune în cazul în care casa are copii mici sau animale de companie. Pentru placare Utilizați filme sau plăci din materiale sintetice și naturale. Aspectul ramei de ușă din PVC este foarte atractiv, varietatea de modele ușurează alegerea opțiunii potrivite pentru orice tip de design.

Produsele din PVC au și ele aspecte negative:

 1. În cazul în care produsele sunt de o calitate slabă, atunci după un timp, poate apărea o peeling a margini sau blistere a filmului.
 2. În cazul unei acțiuni mecanice puternice, filmul se poate rupe.
 3. Dacă produsul are o valoare ridicată, este mai bine să alegeți o opțiune de furnir la acest preț.
 4. Chiar și cele mai frumoase modele de PVC nu pot produce impresia de naturalitate, este clar că ele sunt artificiale.

concluzie

Figura arată designul clasic al ușilor din PVC.Atunci când apare întrebarea, care uși sunt mai bine de ales, atunci ar trebui să țineți cont de stilul general al casei, de capacitățile sale financiare, de condițiile de viață. Dacă vorbim despre cameră sau camera de zi, este mai bine să alegeți ușile furniruite, dar pentru baie sau bucătărie modelul PVC este potrivit, ele sunt mai rezistente la umiditate.

Este foarte important să se ia în considerare ce fel de material a fost folosit în camera de zi pentru decorarea sa, în funcție de aceasta, alegeți cel mai potrivit. Ușile interioare selectate corect transformă întotdeauna camera, umplând atmosfera casei cu note pozitive.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să alegeți corect culoarea ușii interioareCum să alegeți corect culoarea ușii interioare
În ceea ce privește calitatea materialului, alegeți ușile de interiorÎn ceea ce privește calitatea materialului, alegeți ușile de interior
Mdf - ce este și cum este folosit în producția de ușiMdf - ce este și cum este folosit în producția de uși
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Usi Shtykov, alegeți produse de calitate din listăUsi Shtykov, alegeți produse de calitate din listă
Usi interioare în interiorul apartamentuluiUsi interioare în interiorul apartamentului
Usi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lorUsi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lor
Avantajele ușii interioare dublu balansateAvantajele ușii interioare dublu balansate
Varietate de uși de interior în leurua merlenVarietate de uși de interior în leurua merlen
» » Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
© 2021 amigdas.com