amigdas.com

Recenzii despre ușile de interior: care uși sunt bune?

Usile spre apartamentUșile interioare reprezintă un element important al oricărei reparații. Diferite perdele și arcuri și nu ar putea deveni un înlocuitor. Alegerea lor este luată în serios. Citiți recenzii pe Internet, dacă puteți viziona în direct. Imaginile de pe ecran nu transmit complet culoarea și textura. Cele mai multe abordare a problemei alegerii ușilor interioare pe un principiu rezidual, după tavan, pereți și dacă banii rămân pe ei.

Principalul lucru care este ghidat de cumpărare este aspectul. Această abordare atunci când alegeți ușile bune este în mod fundamental greșită și amenință cu mari probleme în viitor. Calitatea materialelor determină nu numai aspectul, ci și durabilitatea. La urma urmei, cine vrea sa cumpere usi interioare in 2 ani, cand isi pierde un aspect bun si incepe sa se destrame.

Caracteristici de selecție

Înainte de a cumpăra, trebuie să cunoașteți dimensiunile ușii, 80-95 cm - dimensiune standard. În cazul în care deschiderea este de 110 cm sau mai mult, atunci oscilarea și alunecarea sunt adecvate.

Când marcați estimarea pentru reparații, determinați imediat cantitatea pentru ușile interioare bune. Nu puteți salva aici, lucrurile de calitate sunt scumpe. Dacă vă așteptați să cumpărați treptat, pe măsură ce acumulați fondurile necesare, atunci veți întâlni o situație în care modelul necesar nu mai este produs de producător. Pentru a rămâne în cerere, firme actualizați seria de modele destul de des. Prețurile pentru materialele de construcție sunt în continuă creștere, iar dacă găsiți o opțiune bună, trebuie să o luați, mâine nu va fi mai ieftină.

Criterii de selecție

 1. Cum sa alegi usa dreaptaCompatibilitate ecologică. Preferați materialele naturale dacă vi se oferă oportunități financiare.
 2. Finisare externă. Cântare, crestături pe suprafața exterioară, semne de performanță slabă. Petrece un unghii pe acoperirea lacului, pe o bună acoperire de urme nu rămâne.
 3. Culoare și pictura. O suprafață bună este vopsită într-o singură culoare, fără nici o schimbare. Dacă vedeți, structura copacului - acoperirea exterioară este aplicată corect. Culoare murdară, noroi, pete, un semn de performanță slabă, un astfel de produs nu ar trebui să fie cumpărat.
 4. Dispersii netede între pânză și cutie, garanția unei operațiuni lungi, fără probleme.
 5. Un sigiliu al producătorului bun este inclus în livrarea standard.
 6. Dacă pânza este diferită de cutie - un semn de performanță slabă.

Măsurători ale ușii

 1. După măsurătorile înălțimii și lățimii, verificați diagonalele dintr-un colț în altul. O discrepanță mai mare de 1 mm indică o eroare.
 2. Lemnul corect uscat, neted din partea din față.

Verificarea sticlei

 1. În cazul în care geamul din ușă se zgârie încet, atunci este fixat incorect. Și vorbește despre calitatea scăzută.
 2. Sticla de sticlă bună este curată, fără divorț și pete. Detergenții și alte metode nu le elimină. Defecțiunea este eliminată prin înlocuirea geamului cu unul nou.
 3. Cu cât este mai mare costul sticlei, cu atât sunt mai bune caracteristicile și calitatea.
 4. Seal, o parte importantă a ușii, care fixează geamul. Adresați-vă vânzătorului ce este folosit ca agent de etanșare.

specie

Prețul ușilor este afectat de materialul din care sunt fabricate. Există 3 tipuri principale:

 • Lemn masiv.
 • Furniruite.
 • Laminat.

Elementele de bază pentru uși (cu excepția matricei) sunt materiale compozite - PAL, PFL, MDF, OSB. Ele sunt folosite pentru placare sau urzeală.

Lemn masiv

Care este materialul ușiiUsi de interior din lemn masiv sunt un semn de lux. Pentru uz industrial - frasin, arin, stejar. Cele mai puternice sunt stejarul. Astfel de uși vor fi o decorare a interiorului tău. Usi din rasinoase, cele mai ieftine, de la 5000 de ruble. Opțiunea exclusivă va costa 50 000 de ruble. Modelele comune costă 15.000-30000 de ruble.

Ușa din matrice este o structură compusă din ghidaje, panouri, traverse. Acest design permite designerilor să schimbe radical aspectul și să dea orice formă. Decoratia exterioara este foarte variata - mama-de-perle, aurire, tinting cu lac. Sticla standard este înlocuită cu vitralii cu cristale și pietre, ceea ce conferă ușilor un plus de lux și exclusivitate.

Calitatea și durabilitatea ușilor din matrice sunt afectate de tehnologia de prelucrare și uscare a lemnului. Dacă arborele nu a fost complet uscat și acoperit cu un strat de lac, schimbarea sezonieră a umidității în mediu va duce la deteriorarea vopselei. Acest dezavantaj este susceptibil la cutiile de usi si usile cu noduri.

Într-o nișă ieftină, de la 5000 de ruble, piața este deținută de producătorii din Belarus și chiar fabricile din China nu pot oferi un astfel de raport preț-calitate. Pădurile din Belarus sunt bogate în diferite tipuri de copaci, iar costul producției și al muncii este mai ieftin decât în ​​Rusia. Înainte de a cumpăra ușile de interior de la producătorii din Belarus, uitați-vă la recenzii, există falsuri de artizanat.

Când cumpărați de la 35.000 de ruble, puteți privi producătorii italieni. Veți obține o calitate ridicată și nici o problemă cu vopseaua umflată și hardware-ul depășit. Mulți ani de experiență și tehnologie avansată garantează. Singurul dezavantaj este lungul timp de așteptare și lipsa unei oportunități de a cumpăra produsul finit, numai la comandă.

furniruit

Usi interior usiUșile interioare din furnir sunt o opțiune bună pentru un preț mai mic, comparativ cu matricea. Ele sunt foarte durabile și nu sunt supuse umidității. Există o mulțime de opțiuni pentru decorarea exterioară. Prețul depinde de furnir, cu cât este mai scump lemnul, cu atât este mai mare prețul. Calitatea acestui lucru nu se schimbă. Opțiunea cea mai ieftină este un furnir artificial.

Acoperirea din furnir este împărțită în întregime și fragmentată. În primul caz, căptușeala este suprapusă pe întreaga suprafață. După aceasta, prelucrarea se face pe mașina de frezat, până la un tip complet finisat. Atunci când se face fațadă fragmentată, elementele individuale sunt prelucrate separat și apoi asamblate.

Prețul mediu al unei uși furniruite 10000-15000 freca, în funcție de producător. Există o mulțime de producători ruși în această nișă, dar, potrivit recenziilor cumpărătorilor, se remarcă trei lideri: Volkhovets, Aleksandrovsky Doors, Framir.

"Volhovets" produce uși de interior care costă de la 12.000 de ruble. Potrivit cumpărătorilor, prețul producătorului este pe deplin justificat. Fata de calitate, aspect frumos. În producție, "Volkhovodets" utilizează furnir de frasin, stejar canadian, mahon.

"Ușile Alexander" - un brand bine-cunoscut, printre producători, prețul începe de la 15000 de ruble. Dar costul crescut este justificat? În acest caz - complet. Compania nu produce usi goale, ci doar o matriță lipită. Acest lucru adaugă durabilitate și nu trebuie să vă faceți griji despre ruperea accidentală prin furnir. Gama de modele este foarte extinsă, existând astfel de tendințe de design - clasic, rococo, imperiu, modern. Pe Internet, nu există nici un răspuns rău la "ușile lui Alexandru".

Compania din Petersburg "Framir" concurează într-o categorie de preț scăzută, de la 7300 de ruble. Așa cum este scris într-o revizuire: "Pentru un astfel de preț, sunt pregătit să risc." Baza este fagurea de pin. Calitatea finisajului exterior este un furnir de inalta calitate, de calitate, impermeabil. Atunci când faceți o comandă, faceți o rezervare cu cel mai mic detaliu. Acest lucru se întâmplă cu toți producătorii din categoria de preț inferioară, cu excepția a tot ceea ce face.

laminat

Uși laminateUși laminate, cea mai ieftină opțiune. Ei au un aspect bun, o viață de serviciu de până la 10 ani, dar nu tolerează bine umiditatea. Înainte de instalare, este necesar să se deschidă mai multe straturi de lac și se lasă timp de o săptămână. În exterior, acestea sunt acoperite cu film de acril, melamină, clorură de polivinil, cu textura lemnului. Bine facut acoperire usa laminata, înfățișarea este indiscutabilă de la furnir. Laminarea este utilizată atât pentru finisarea țesăturii cu un cadru din matriță, cât și pentru o umplutură de tip fagure. Neregularitățile suprafeței sunt netezite cu un strat de MDF. Într-o versiune mai ieftină, MDF este înlocuit cu hârtie de melamină impregnată cu rășini.

Etape de fabricatie a usilor laminate

 • Asamblarea unui cadru dintr-un copac al raselor conifere.
 • Plăcile principale sunt umplute cu MDF, fibre, plăci aglomerate.
 • Lipire MDF gol.
 • Aplicarea foliei decorative laminate.

În zona viitorului castel se introduce o bară suplimentară pentru fixare. În cadru luminat, rama este carton, realizat sub formă de fagure de miere. Turta rezultată este lipită folosind o presă. Și după contracție, ușa devine robustă și puternică.

Ușile realizate cu această tehnologie nu sunt suficiente și au un aspect bun. Versiunea medie a ușilor laminate împreună cu cutia va costa 5000 de ruble. Durata de viață este semnificativ inferioară ușilor matricei, dar prețul și aspectul scăzut le-au făcut populare. Tehnologia de producție este în mod constant îmbunătățită.

Compania din Chelyabinsk "Krasnoderevschik" produce usi de la 5500 de ruble. Producția se realizează pe echipamente europene, precum și pe accesorii. Designul ușilor interioare este laconic. Noutatea acestui sezon este glazura non-lamelară. Sortimentul este împărțit în grupuri, ceea ce scurtează timpul de selecție. Dacă aveți o ușă de dimensiuni nestandard, este în regulă, pachetul include o placă telescopică.

"Sofia" - un producător renumit, anunțat în mod activ la televizor. Prețul începe la 11.500 de ruble. Costul corespunde calității produselor. Răspunsul clienților este doar pozitiv. Baze - schelet de pin acoperit cu MDF. Acoperire decorativă - film de polipropilenă. Care oferă protecție împotriva efectelor umidității, deteriorării mecanice și respectă standardele de mediu. Ochelarii sunt folosiți la rupere atunci când sunt rupți, sunt obținute bucăți tangente.

Recomandări generale

Recomandări pentru alegerea unei ușiAmintiți-vă că ușa nu este o foaie, dar, de asemenea, o cutie, tapițerie, prag, mobilier. La expozițiile de construcție, firmele atrag cumpărători cu prețuri scăzute. Dar apoi se pare că prețul include doar foaia de ușă, fără restul. Costul setului complet va costa de 2 ori mai scump. Și dacă adăugați aici și instalarea, atunci suma finală va depăși prețul expoziției. Pentru a evita confuzia la cumpărare, înmulŃiŃi costul ușii cu 2. Ușa și componenta acesteia (cutie, praguri, clypeus) trebuie să fie realizate dintr-un singur material.

Aveți o ușă interioară bună aveți un pașaport tehnic, în care este descris în detaliu modul în care a fost realizată ușa, cu respectarea normelor și regulilor. Firmele solide furnizează astfel de documente pe toate ușile. Nu este nevoie să știți ce înseamnă aceste GOST-uri și reguli. Prezența pașapoartelor pentru produse reduce riscul de a obține o ușă de calitate slabă. Producătorii meșteșugurilor nu fac acest lucru, atrăgând cumpărătorul un preț scăzut și așteptând că lăcomia îi va acoperi ochii.

Îți voi spune cazul meu. După revizie, pe ușă nu mai rămăseseră aproape nici un ban. Pe piața construcțiilor am ales ușile lui Verdu. În comparație cu o opțiune mai scumpă, Nu am văzut diferența vizuală. Am decis să comand direct de la producător, după cum sa dovedit, nu este departe. Când am comandat o ușă, mi s-au spus despre 2 tipuri de clypeus. La întrebarea mea: "Care este diferența dintre ele". Mi-au răspuns: "Și nimic, numai în dimensiune." De fapt, sa dovedit că plăcile ieftine trebuie să fie tăiate în mod independent, dar în scump totul sa făcut deja. Imediat după așezare, pelicula externă a platbandului a fost dezbrăcată. Și după 2 ani de funcționare, diamantul de pe sticlă sa desprins. Nu urmăriți ieftinițea și nu fiți pregătiți pentru rafinament.

Ce să căutați atunci când cumpărațiÎn noua sa ușă de apartament a ales o lungă perioadă de timp, a analizat o varietate de opțiuni, sa oprit la Profilul Dors. La comanda sa dovedit că prețul pe site este de 5000 de ruble, numai pentru pânză. O cutie, pixuri, bucle, praguri, este cumpărată separat. Toți împreună costând aproximativ 11000 de ruble. Și am găsit o opțiune mai ieftină. În primul rând am primit 16.000 de ruble. Ca urmare, am comandat o ușă într-un magazin online.

După livrarea ușii, am participat la instalarea sa. Și apoi am fost șocat, prețurile pentru instalarea ușii au fost de 2 ori mai mari decât costul acesteia. Dar nu a mai rămas nicăieri la comandă. Nu repetați greșeala mea și ordonați instalarea ușii imediat de la vânzător. Despre ușă nu se poate spune nimic rău, nu este mult timp.

Am comandat-o pe Internet, 5 bucăți. Am ales furnir, stejar usor, fara sticla. Costul pânzei este de 5000 de ruble. Cu munca și orice altceva, costa 12.000 de ruble pentru unul. Instalarea a fost făcută de persoane care nu sunt foarte profesioniste, reinstalate de 2 ori. Chiar și în timpul instalării, am reușit să despicăm colțul furnirului pe o parte. După comentariile mele am oferit o reducere de 1000 de ruble. Ușile erau livrate într-o cutie mare cu pașaport. După descoperire, a devenit clar că producătorul a economisit pe materialele din carcasă. În general, am fost mulțumit de cumpărare. Dar în acel moment cu clypeusul voi acorda atenție data viitoare.

Voi împărtăși experiența mea, poate că feedbackul meu va ajuta pe cineva. El a avut grijă de asta înainte ca repararea să înceapă. M-am uitat foarte mult pe Internet, citesc recenzii. Mai intai am vrut sa iau compania "Sofya". Dar citiți recenziile și fugiți îndoieli, dar pentru un astfel de preț nu ar trebui să fie. Intr-un magazin am fost informat de producatorul local "Rumax". M-am uitat la site-ul modelului și am contactat magazinul. Acolo mi-au răspuns: "Dar nu există un astfel de model, ordonăm doar cel mai popular".

Trebuia să găsesc modelul de care aveam nevoie în tot orașul. Într-unul din magazinele convenite să aducă la comandă. Nu există recenzii pentru acest model pe internet, a fost groaznic să comandăm o pisică într-o pungă. Dar totul sa încheiat bine, livrat și instalat în condiții de siguranță. Dezavantaje în ansamblu, nu am observat. Aspect - stejar alb cu două dungi pe laturi. Fără inserții de sticlă, arată foarte elegant. Singurul lucru care nu-i plăcea, grosime, ușor subțire. Dar nu puteți face nimic, cumpărarea prin Internet are dezavantajele sale.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Caracteristici de instalare de bucle ascunse pentru uși de interiorCaracteristici de instalare de bucle ascunse pentru uși de interior
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Usi de interior cu o cutie - dimensiunea optimăUsi de interior cu o cutie - dimensiunea optimă
Restaurarea ușilor interioare și prețul rezultatuluiRestaurarea ușilor interioare și prețul rezultatului
» » Recenzii despre ușile de interior: care uși sunt bune?
© 2021 amigdas.com