amigdas.com

Gel pentru dinți tus mousse: instrucțiuni de utilizare

Descrierea gelului pentru dințiProducătorii moderni de produse de îngrijire orală oferă un număr mare de produse care ajută la menținerea dinților sănătoși și albi. Acest lucru este deosebit de important pentru oameni

, care, datorită caracteristicilor organismului sau predispoziției ereditare, nu este dat să aibă dinți albi frumos.

Pentru a rezolva problemele orale, mulți experți recomandă utilizarea gelului de remineralizare GC Tooth Mousse. Tooth Mousse gel ajută adulții și copiii în mod eficient și într-un timp scurt pentru a scăpa de sensibilitatea crescută a dinților și petelor de pe suprafața dinților care însoțesc dezvoltarea cariilor.

Gelul dentar GC Tooth Mousse a fost creat ca un remediu pentru smalțul dintelui după albire, deoarece compoziția preparatului include o cantitate mare de fosfor, calciu și vitamine. Aceste calități fac posibilă utilizarea medicamentului pentru prevenirea cariilor.

Produs dentar Mousse pentru dinți este aprobat pentru utilizarea de către copii pentru tratarea și restaurarea laptelui și a dinților permanenți la copii, pacienți vârstnici, femei în timpul sarcinii.

Produsul poate fi utilizat la domiciliu pentru a restabili smalțul dinților. Datorită eficienței sale înalte, gelul dentar GC Tooth Mousse este foarte popular cu dentiștii din Europa, America și Rusia.

Avantajele unui produs dentar

Aplicarea unui gel pentru dințiGelul dentar Tus Mousse și-a dovedit în mod repetat eficacitatea. Principalul avantaj al remedierii este abilitatea de a elimina problemele apărute anterior ale cavității orale, precum și de a preveni distrugerea smalțului și dezvoltarea cariilor.

Remineralizează smalțul dintelui și stabilizează nivelul acidității în cavitatea bucală. Medicamentul nu conține fluor. Acest lucru vă permite să utilizați suplimentar medicamente care conțin fluor, numite de dentist.

Gelul Tus Mousse este sigur dacă este înghițit. În caz de înghițire accidentală, nu există efecte secundare și disconfort. Nu distruge smalțul dintelui și afectează țesuturile moi.

Gel GC Tooth Mousse poate fi folosit nu numai într-o clinică dentară, dar și acasă, cu un kappa și fără el.

Producătorul oferă o gamă largă de gusturi, care facilitează foarte mult utilizarea gelului pentru tratamentul copiilor.

Compoziția și forma de eliberare

Compozitia GC Tooth parte gel Mousse remineralizantă Recaldent complex sau CPP-ACP care constă din cazeină fosfopeptida- calciu amorf, adică calciu biodisponibil și fosfat. Medicamentul a fost dezvoltat și patentat de specialiști din Australia.

Gelul dentar este un preparat solubil în apă care conține numai substanța activă fără utilizarea componentelor auxiliare, inclusiv a zaharurilor.

Producătorul oferă câteva nuanțe de aromă: Pepeni, fructe multifruct, fructe, menta, capsuni.

Cum funcționează GC Tooth Mousse?

Efectul spumei gel tusMedicamentul conține un complex de Recaldent, constând din calciu și fosfat, care sunt principalele materiale de construcție ale dinților. Atunci când se utilizează gel dentar, substanțele se așează pe suprafață și umple lipsa de substanțe în țesuturi tari și moi. Aditivii aromatizanți din preparat măresc separarea saliva, ceea ce sporește efectul particulelor CPP-ACP. Cu cât preparatul este mai lung în cavitatea bucală, cu atât este mai eficient rezultatul aplicării sale.

În plus, gelul ajută la normalizarea echilibrului acid cavitatea orală și pentru o perioadă scurtă de timp pentru a elimina placa.

Indicații pentru utilizare

Gel Tus Mousse este utilizat pe scară largă în practica dentară. Medicii folosesc remedia în următoarele cazuri:

 • scăderea sensibilității dentare după înălbirea profesională, ca urmare a impactului termic sau mecanic;
 • îndepărtarea petelor rezultate din purtarea prelungită a armăturilor;
 • defecte ale smalțului dinților;
 • creșterea abraziunii sau eroziunii smalțului dinților;
 • restaurarea deteriorării suprafeței dentare ca urmare a activității profesionale;
 • normalizarea separării saliva și eliminarea uscăciunii membranelor mucoase orale la vârstnici;
 • tratamentul cariei la stadiul alb spot, prevenirea leziunilor carioase, fluoroza și hipoplazia;
 • eliminarea respirației urinare.

Compoziția unică a medicamentului face posibilă utilizarea acesteia pentru tratamentul copiilor sub vârsta de un an, a femeilor în timpul sarcinii, precum și a pacienților, care suferă de diabet zaharat, deoarece produsul nu conține zahăr.

Cu deosebită precauție, este necesar să se aplice gelul la persoanele predispuse la dezvoltarea unei reacții alergice la proteinele din lapte.

Contraindicații

Compoziția produsului include RECALDENT ™, care este produs din proteine ​​din lapte, astfel că nu se recomandă utilizarea gelului pentru pacienții predispuși la alergii la proteinele din lapte sau la conservanții benzoați.

Instrucțiuni de utilizare

Cum se utilizează tus mousse corectLa domiciliu, GC Tooth Mousse Se aplică numai la recomandarea dentistului. Frecvența și timpul de utilizare a medicamentului trebuie, de asemenea, stabilite de comun acord cu medicul. Dacă este necesar, remedierea poate fi folosită pentru o perioadă lungă de timp, timp de un an sau mai mult.

La domiciliu, gelul de spumă Tess se aplică după fiecare curățare a cavității bucale, de două ori pe zi, inclusiv curățarea înainte de culcare.

Ordinea de aplicare a gelului cu ajutorul unui dispozitiv de protecție a gurii

Pentru cel mai mare efect, se recomandă utilizarea unui kappa, care trebuie să fie individual. Înainte de fiecare utilizare a produsului, acesta trebuie clătit bine cu apă caldă menajeră.

Înainte de a utiliza produsul, trebuie să vă spălați dinții, recomandat suplimentar utilizați un agent de clătire sau un atelier dentar.

O cantitate mică de produs este aplicată pe suprafața piesei bucale și plasată pe ambele dentiții.

Durata utilizării remedierii nu este mai mică de trei minute. Apoi, scoateți kappa și distribuiți resturile remediei pe suprafața dinților.

Nu este recomandat să înghițiți saliva pentru a vă asigura un contact mai lung cu suprafața dinților și a saliva.

După ce a trecut timpul, scuipați spatulul. Gura nu este clătită.

Timp de o jumătate de oră nu ar trebui să vă spălați dinții, să mâncați alimente.

Kappa clătiți bine și uscați.

Folosind un gel fără un gura de protecție

Cum se utilizează un gel pentru dințiDinții curățați cu grijă și îndepărtați reziduurile de umiditate de pe suprafața lor cu un șervețel.

O cantitate mică de gel GC Tooth Mousse este aplicată cu un deget sau cu un aplicator pe rândul superior al dinților, apoi se aplică produsul pe dentiția inferioară.

Spațiile interdentare trebuie tratate cu un fir sau o perie.

Distribuiți uniform produsul pe întreaga suprafață a dinților, inclusiv guma. Lăsați gelul timp de cinci minute. Nu înghițiți, păstrați-vă ușor gura.

Dupa trecerea timpului, produsul trebuie spalat bine, iar cavitatea bucale nu trebuie spalata.

Nu se recomandă să mănânci timp de 30 de minute, clătiți-vă gura sau periați dinții.

măsuri de precauție

Când se utilizează spumă Gel Tus ar trebui să se respecte o serie de măsuri de precauție:

 • Produse pentru tus moussemențineți produsul într-un recipient bine închis, îndepărtați excesul de umiditate din gât și resturile preparatului;
 • În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu multă apă curentă. Dacă este necesar, consultați un medic;
 • dacă există o reacție alergică la componentele medicamentului, utilizați imediat medicamentul și solicitați ajutor medical;

Pret si unde se cumpara GC Tooth Mousse

Gelul Tus Mousse poate fi achiziționat la o farmacie sau clinică stomatologică. Prețul mediu al ambalării medicamentului este de la 960 la 1300 de ruble.

opinii

La fiica, în trei ani, a existat o sensibilitate crescută a unui dinți la utilizarea alimentelor acide. Copilul arată că durerile de dinți dăunează atunci când mănâncă căpșuni. Medicul dentist a recomandat utilizarea gelului Tus Mousse. După o săptămână de utilizare, condiția a devenit mult mai bună. Fiica mea a încetat să se înfurie.

Gelul Tus a ajutat mama să scape de gură uscată și să rezolve o serie de probleme cu dinții. Fiul la două săptămâni după ce a folosit gelul a încetat să se plângă de senzații dureroase atunci când respiră aer rece în timpul iernii. Mijloace eficiente. Mulțumesc.

După consumul excesiv de băuturi carbogazoase dulci, a apărut o sensibilitate crescută a dinților. Am experimentat dureri acute atunci când mănânc mâncare caldă și rece. La sfatul medicului a început să utilizeze GC Tooth Mousse gel. Rezultatul nu a durat mult. Disconfortul a dispărut în timpul mesei, dinții au devenit mai albi. Un pachet de droguri este suficient pentru o lungă perioadă de timp, ceea ce compensează prețul său ridicat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Remineralizarea dinților la domiciliu: indicațiiRemineralizarea dinților la domiciliu: indicații
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Carii dinților anteriori: cauzele și tratamentul boliiCarii dinților anteriori: cauzele și tratamentul bolii
Remineralizator de gel `roks` pentru copii [i adul] iRemineralizator de gel `roks` pentru copii [i adul] i
Pasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegerePasta de dinți rox: caracteristicile produsului și nuanțele de alegere
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
» » Gel pentru dinți tus mousse: instrucțiuni de utilizare
© 2021 amigdas.com