amigdas.com

Ce încuietori electromecanice să alegeți pentru branduri?

Blocare specială pe poartăÎn multe locuri din gard există porți. Pentru a asigura o viață sigură și pentru a împiedica intrarea străinilor pe teritoriul privat, se utilizează wickets care sunt echipate cu o încuietoare. Care dispozitiv de blocare să se instaleze - fiecare proprietar decide pentru el însuși.

Blocarea electromecanică a porții este aleasă de majoritatea proprietarilor. Este un dispozitiv de protecție în care se combină o componentă mecanică și electronică. Aceasta oferă posibilitatea de a deschide o astfel de încuietoare cu chei electronice sau mecanice. Acest castel are propriile caracteristici distincte. Una dintre ele este abilitatea de ao folosi pentru a deschide o cheie de card sau de tabletă. Aspectul său este că un astfel de dispozitiv de blocare nu diferă de blocarea mecanică obișnuită.

Construcția de blocuri electrice

Cum funcționează blocarea electromecanicăÎn prezent, piața oferă diverse dispozitive de protecție, care pot fi folosite pentru a asigura siguranța casei sau a întregului amplasament. Lucrările de instalare a acestor încuietori și întreținerea acestora sunt efectuate de companii specializate. Cu toate acestea, instalarea unei blocări electromecanice se poate face cu propriile mâini.

Dacă vorbim despre blocarea electromecanică a porții, atunci observăm că aceasta arată ca o constipație mecanică de tip standard, atât pe plan extern cât și prin aranjamentul său intern. Prezența componentei electronice este principala caracteristică distinctivă a acestui mecanism de protecție față de blocarea mecanică convențională.

Datorită mecanismului electric capacitatea de a gestiona în multe moduri. Pentru a deschide blocarea, puteți utiliza cheia. Puteți să-l deblocați cu un card magnetic sau să utilizați tastatura tastând cuvântul cod.

Destul de simplu este mecanismul de funcționare a unui astfel de dispozitiv de protecție.

Solenoidul în majoritatea construcțiilor este utilizat pentru a controla poziția șurubului.

Când se aplică un semnal de comandă, solenoidul trage șurubul de blocare de la partea de îmbinare a încuietorii. Apoi, are loc fixarea șurubului.

Fixarea sa în această poziție se realizează prin intermediul unui fixativ. Astfel, ușa se deschide. Când se recepționează un semnal repetat sau când tensiunea electrică este pornită, zăvorul se oprește în susținerea șurubului, iar arcul se întoarce în poziția închisă de către arc.

Dispozitivul de blocare electromecanic poate fi deschis din interior prin apăsarea butonului și în exterior - folosind o cheie convențională.

În momentul în care piața este reprezentată de două tipuri de încuietori electromecanice:

  • broaștei;
  • scrisoare de trăsură.

Dispozitivele de protecție de primul tip pot fi instalate pe porți sau pe ușile de intrare din casă. În cel de-al doilea caz, acestea sunt construite în interiorul cavității interioare a ușii. Pentru a deschide un astfel de mecanism, puteți folosi tasta sau puteți da un semnal de control. Prin aspectul lor, aceste produse de protecție nu se deosebesc de blocările mecanice.

Dacă proprietarul dorește să deschidă o astfel de încuietoare din interior, atunci trebuie doar să apăsați butonul. Puteți să o deschideți din exterior dacă utilizați semnalul soneriei în plus față de tastă. Cumparand un astfel de castel, în setul pe care utilizatorul îl poate detecta:

  • elemente de fixare;
  • piese de răspuns;
  • chei.

Caracteristici speciale

Dispozitiv de blocare electromecanicDacă aveți nevoie să instalați o încuietoare electromecanică pe poartă, nu trebuie să vă grăbiți să o cumpărați. Este necesar să vă familiarizați cu atenție cu caracteristicile acestor dispozitive și sortimentul din magazine. În prezent, dispozitivele de blocare sunt disponibile pe piață, care ar putea avea diverse desene și scopuri. Prin urmare, proprietarul poate ridica mecanismul necesar pe poartă la poarta sau la casa lui.

Deci, atunci când cumpărați o bancă electrică de blocare nu a fost irosită, este necesar să se concentreze asupra anumitor parametri. Luați în considerare caracteristicile tehnice ale produsului.

avantaje

Dacă vorbim despre caracteristicile dispozitivelor electromecanice de blocare, atunci observăm că ele oferă confortul de utilizare. Dacă este necesar, îl puteți bloca din interior. În acest caz, chiar folosind o cheie, o persoană din afară nu poate deschide o astfel de blocare.

încredere - una dintre caracteristicile principale ale mecanismelor electromecanice de blocare. Durata de viață poate fi destul de lungă fără înlocuire. Acest lucru este deosebit de important atunci când dispozitivele de protecție sunt instalate pe porți.

Interfonul video este unul dintre elementele sistemului de securitate de pe site. Aceste sisteme asigură conectarea dispozitivului de blocare.

Componentele, care sunt utilizate într-un circuit, asigură controlul asupra teritoriului și permit deschiderea și închiderea blocării la poarta prin telecomandă.

Când se instalează dispozitivul de blocare electrică pe perete, acesta poate fi montat atât în ​​poziție orizontală cât și verticală. Înainte de a cumpăra un dispozitiv de blocare electromecanică, este necesar să vă familiarizați cu diferitele tipuri de construcții care sunt oferite cumpărătorilor și apoi să faceți o alegere în favoarea opțiunii corespunzătoare.

Tipuri de încuietori

Pentru un astfel de parametru, cum ar fi modul de blocare a mecanismului de protecție, toate dispozitivele sunt împărțite în următoarele tipuri:

  • elektroblokiruyuschie;
  • solenoide;
  • cu motor;
  • închizător electric.

Posibilitatea de a instala un usa este disponibil pentru fiecare model. Chiar și cu oprirea alimentării, toate mecanismele instalate pe poartă rămân în stare de funcționare. Instalarea acestuia din urmă este adecvată numai dacă există o sursă de alimentare stabilă a întregului amplasament.

Montați încuietoarea electrică

Cum se instalează încuietoarea pe poartăDacă decideți să instalați dispozitivul de închidere de la poarta cu propriile mâini, înainte de a începe lucrul, trebuie să examinați structura porții și să evaluați calitatea acesteia. La poartă nu ar trebui să existe distorsiuni. În plus, ar trebui să se deschidă și să se închidă bine. Deschiderea porții trebuie să fie netedă și fără scânteiere.

Când aceste condiții sunt îndeplinite, puteți instala independent blocarea fără dificultăți. La urma urmei, orice proprietar poate folosi o mașină de găurit electrice și cu greu nimeni nu va avea dificultăți în utilizarea unei șurubelnițe.

Pentru a lucra la instalare, trebuie să mergeți după o introducere preliminară a instrucțiunilor de instalare. Dacă în viitor se planifică conectarea unei blocări și a unui interfon într-un singur complex, este necesar să se gândească la metoda de comutare și conectare la rețea.

Prima etapă a procesului de instalare a unui mecanism de blocare electromecanică - definirea locațiilor de montare pe țesătura porții și pe rama porții. Este necesar să luați dispozitivul de blocare și să-l atașați la locul de instalare, apoi utilizați un marcator pentru a marca punctele. Apoi vor fora o gaură în ele.

Ar trebui să știi că distanța dintre conectorul de împerechere, care este fixat pe cadrul porții, și un dispozitiv de blocare montat pe poarta trebuie să fie nu mai mult de 5 milimetri. Când toate găurile sunt realizate, încuietoarea este așezată pe locul selectat, după care este fixată cu ajutorul unor șuruburi autoportante.

În același mod, fixarea părții de îmbinare a încuietorii pe porțiunile cadrului porții. După aceasta, puteți trece la pasul următor, care constă în verificarea corectitudinii instalării blocării. Mecanismul de blocare trebuie să intre fără probleme în partea de îmbinare.

Următorul pas important este blocarea tastaturii de pe cartela de blocare sau de cititorul de coduri. După aceasta, este necesar să trageți cablul de la panoul electric și să îl conectați la bornele încuietorii.

Rețineți că schema de conectare trebuie să fie simplă și fiabilă. Când se face conexiunea, puteți aplica tensiune la încuietoare. Această etapă este foarte responsabilă, prin urmare este extrem de precaut să abordăm această lucrare.

În timpul conexiunii de testare, este necesar să se verifice funcționarea blocatorului pentru deschidere și închidere. Dacă funcționează în mod normal, atunci este închis un capac. După ce această lucrare poate fi considerată completă.

Caracteristicile funcționării

Cum se utilizează o blocare electromecanicăLa instalarea sistemelor de comandă a porților, blocuri electrice sunt folosite extrem de rar. Acest lucru se datorează în principal complexității instalării și costurilor mari ale forței de muncă în timpul executării lucrărilor. Un astfel de element al sistemelor de securitate, ca interfon video, este de obicei instalat de specialiști. Pentru a asigura o siguranță ridicată pe poartă, este necesar să se echipeze nu numai un interfon video, ci și o blocare electromecanică. Aceste două elemente constituie baza sistemului de securitate al oricărui teritoriu privat.

Pentru ca echipamentul instalat să dureze mult timp, este necesar să îl inspectați periodic și să efectuați lucrări de întreținere.

Datorită faptului că blocarea electromecanică fixată la poartă este expusă în permanență la precipitații atmosferice, este necesar să se verifice în mod constant funcționalitatea acesteia și, dacă este necesar, să se efectueze reparații.

Pentru a proteja castelul de ploaie, mulți proprietari au stabilit viziera metalică sau folosiți o carcasă. Prin recurgerea la utilizarea sa, este posibilă extinderea semnificativă a duratei de viață a dispozitivului de blocare electromecanică fără a fi necesară o inspecție frecventă.

concluzie

Blocați poarta - o soluție excelentă pentru a vă asigura siguranța site-ului dvs. Avantajul său este că garantează o protecție fiabilă a site-ului de penetrarea de către persoane neautorizate. Proprietarul poate folosi pentru a deschide o cheie, o cartelă magnetică sau pentru a deschide de la distanță. Modelele de încuietori electromecanice pentru porți sunt oferite într-o gamă largă, astfel încât să puteți alege dispozitivul potrivit. Poate fi instalat nu numai pe poartă, ci și pe ușa casei. Utilizarea unui astfel de dispozitiv de securitate împreună cu un interfon video va asigura siguranța traiului în casa acestuia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Blocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilorBlocați ușa din față: cum se schimbă larva și succesiunea pașilor
Cum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocatCum să deschideți ușa din față dacă blocajul a fost rupt sau blocat
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorareCum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Am nevoie de un mâner din plastic cu o încuietoare?Am nevoie de un mâner din plastic cu o încuietoare?
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Cum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâiniCum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâini
» » Ce încuietori electromecanice să alegeți pentru branduri?
© 2021 amigdas.com