amigdas.com

Care mixer al unei companii bine-cunoscute de a alege într-o baie

Tipuri de baterii pentru baieFiecare dintre noi are o teama de a surprinde in mod inadecvat sub vecinii vii. Această fobie este una dintre cele mai comune temeri ale locuitorilor care locuiesc în clădiri înalte. Elimină această posibilitate neplăcută de ușor - este necesar doar să decidă înainte de toate așa-numita problemă „apă“: înlocuirea conductelor vechi, instalați obiecte sanitare de înaltă calitate și să cumpere de înaltă calitate robinet bucătărie și baie.

Mixer turnat MOFEMCând se rezolvă problema alegerii unui mixer bun pentru bucătărie și baie, producătorul este cel principal. Numai cu achiziționarea unei macarale de o calitate adecvată, puteți uita de înlocuirea plăcuțelor de conectare, a capetelor de duș, a axelor macaralei pentru anii următori și, de asemenea, va lasa un sentiment de teama inundați-vă apartamentul și vecinii care trăiesc mai jos.

Înțelegeți problema alegerii și plății exagerate pentru acest brand, vă va ajuta să clasați macaralele pentru bucătării și băile de la diferiți producători. Mixerele de înaltă calitate pentru obiectele sanitare de uz casnic au inclus produse ale producătorilor din diferite țări, mulți s-au stabilit de mult timp pe piața mondială:

 • Germania - Grohe, Hansgrohe;
 • Franța - Jacob Delafon;
 • Finlanda - Oras;
 • Spania - Roca;
 • Bulgaria - Vidima.

Cumpărarea unui mixer în bucătărie sau baie - o sarcină la prima vedere, pare simplu, dar prin vizitarea supermarket materiale de construcții sau magazin, veți găsi o mulțime de soi pe rafturile modelelor actuale de la diferiți producători și cu siguranță poate face o greșeală cu alegerea. Pentru a preveni acest lucru, este necesar să vă bateți în avans cu informațiile necesare și să mergeți la cumpărături.

Care mixer este mai bine sa cumperi in baie?

Potrivit feedback-ului utilizatorilor, a devenit clar faptul că cumpărătorii nu doresc să plătească pentru un nume bine-cunoscut al producătorului, super-calitate și pentru o garanție de mai mulți ani. azi sunt disponibile produse populare de bună calitate. Visul pentru aproape fiecare familie este o baie de apă de la robinet, care nu necesită îngrijire timp de decenii.

Diferite tipuri de robinete pentru baie

Mixer de baie KRAUS

Sunt de acord că în baie alegem robinete nu pentru un an. Prin urmare, trebuie să luați în considerare nevoile întregii familii. Macaralele pot fi divizate în mod condiționat în astfel de tipuri și subspecii.

Prin funcționalitate:

 • Ball - compact și confortabil. Echipat cu o pârghie mâner, care poate fi ușor rotit în ambele direcții (de la cald la apă rece, se reglează temperatura apei corespunzătoare) și de a urca / coborî în poziția sa inițială, care permite deschiderea și închiderea apei și a regla puterea curentului de apă;
 • supapă - această specie a fost mult timp cunoscută. Mixerul este echipat cu două supape, datorită cărora puteți seta temperatura necesară și presiunea apei;
 • Termostatele sunt mixere reglați automat încălzirea apei și fluxul de putere. Acest lucru face ca utilizarea lor să fie mai sigură.

În funcție de tipul de atașare a mixerului:

 • pentru cabine de duș - de regulă, aici se referă doar la un cap de duș, care este instalat pe furtunul de duș. Astfel de mixere sunt montate pe un perete;
 • pentru chiuvete - adesea aceste mixere sunt instalate pe chiuvetă, dar există modele care trebuie montate pe perete;
 • pentru baie - acești mixere pot fi fixate atât pe suprafața băii, cât și pe perete. Adesea, clienții preferă prima opțiune. În băi mici, în care chiuveta este situată aproape de baie, mixerul este instalat astfel încât să poată fi folosit atât deasupra băii cât și deasupra chiuvetei. Cu toate acestea, din această perioadă de funcționare scade și trebuie fie să fie schimbate, fie reparate.

Cum să evitați greșelile atunci când alegeți un mixer de baie?

Baterii orientale pentru baiePentru a alege robinetul de baie potrivit și apoi nu regretați alegerea, trebuie să decideți unde și în ce scop va fi utilizat produsul. Determinați care dintre funcțiile mixerului aveți nevoie. Acest lucru va reduce timpul de căutare și atunci când mergeți la magazin, atenție la materialul din care este fabricat mixerul și calitatea asamblării acestuia.

Cel mai adesea producătorii folosesc alamă sau plastic pentru producția de macarale. Cea mai bună opțiune este alama, deoarece este mai bine în calitate iar mixerul din acesta va fi mai durabil și mai fiabil, dar și mai scump. Cu toate acestea, odată cu creșterea prețului, durata de viață va crește, de asemenea, în comparație cu cele din plastic. În plus, au un strat de crom pentru a îmbunătăți aspectul.

Producătorii fac de multe ori macarale din materiale mixte. Aceasta oferă cumpărătorului posibilitatea de a achiziționa un model cu un design atractiv la un preț relativ scăzut. Dacă ați făcut reparații în baie și ați instalat o instalație sanitară bună, trebuie să achiziționați și o robinet potrivit.

Atunci când alegeți o robinet de baie, nu numai designul și materialul sunt importante. Este, de asemenea, important acordați atenție specială producătorului, pentru că astăzi piața este plină de produse de proastă calitate.

Marci populare din lume

Datorită faptului că sortimentul de companii are un număr mare de modele diferite, am decis să comparăm produsele și prețurile cu exemplul cel mai popular mixer. Acesta este un mixer convențional cu o singură pârghie fără tehnologie și design "bloat".

Grohe

Grohe baie mixerProducător german de mixere fiabile și de calitate pentru bucătării și căzi de baie. Macaraua cu un singur pârghie (Eurosmart 33300) costă aproximativ 3660 de ruble. Compania Grohe pentru produsele sale oferă o perioadă de garanție impresionantă - până la 10 ani.

Grohe baie și bucătărie robinete sunt o combinație excelentă de ergonomie, design atent și funcționalitate. Cascade răsucite, structuri de podea și perete, oferte "one-armed" sau două pitch - spectrul de producător este extinsă.

Cumparand baterii de baie de la acest producator, tu poți fi sigur, că veți scăpa de zgomot și stropi excesivi. Calitatea și aspectul produsului vă vor încânta de cel puțin 10 ani, deci nu va trebui să reparați sau să înlocuiți mixerul mult timp. Producătorul face mixere în principal din alamă și numai unele părți sunt fabricate din silumin (un aliaj de siliciu și aluminiu).

Robinetele Grohe au un dezavantaj - prețul lor ridicat. Grohe mixere poate costa până la 100 de mii de ruble. Dar puteți găsi modele pentru 3-4 mii.

Puneți robinetul Grohe în baie acum 14 ani. Funcționează până acum, nimic nu a fost înlocuit, doar câteva filtre au fost curățate. Dacă există o dată o nevoie de a cumpăra un mixer nou, cumpara cu siguranta doar Groe!

Hansgrohe

Baie de mixat HansgroheAceastă companie este cunoscută ca cel mai bun producător de mixere pentru băi de o mică cvadratură. Costul modelului de macara cu un singur pârghie Hansgrohe Focus e 31740000 va fi de aproximativ 4300 de ruble. Designul acestor robinete de baie este minim în aspectul său cel mai bun.

Hansgrohe este lăudat în aproximativ același mod ca un concurent cu el. Au multe în comun: o ergonomie ridicată, o calitate excelentă a Germaniei și o selecție largă de delicii tehnologice. La o aprofundare mai detaliată în comparație cu produsele acestor producători, este posibil să se noteze distincții în design. Modelele Hansgrohe sunt realizate într-un stil mai relaxat, laconic, au dimensiuni mici, ceea ce le face populare în băi mici. Faptul că mixerele realizat în principal din alamă cromată, este o altă dovadă a unei funcționări neîntrerupte și de lungă durată a dispozitivului și o garanție a prezenței și funcționalității externe.

Compania oferă o garanție pentru produsele sale timp de 5 ani, deși mixerul vă va dura mult mai mult.

Dezavantajele includ costul ridicat.

Mixer Hansgrohe am fost ani 5 - 6. Și totul este ca nou! Aceasta este o robinet de baie anti-alunecare. Chiar și cu apa noastră, el este cel mai bun!

Jacob Delafon

Mixer pentru baie și bucătărie Jacob DelafonCompania a devenit renumită pentru designul unic al robinetelor de baie. Prețul aproximativ pentru o macara cu una armată Jacob Delafon Panache E71241 va fi de 5070 de ruble.

Jacob Delafon este o combinație unică de preț rezonabil, calitate europeană și stil francez. Există o evaluare informală a discuțiilor pe forum, conform cărora robinetele de baie Jacob Delafon sunt a treia dintre cele mai bune macarale. Numai macaralele germane sunt în frunte. Produsele acestei companii se remarcă prin acordarea unei atenții deosebite designului, fiind preferate formele netede, moi și raționalizate. toate mărfurile sunt fabricate din alamă (metal puternic cu fiabilitate excelenta si performanta de mediu). Se oferă o garanție de cinci ani de la producător.

Dezavantajul este că firma se extinde excesiv la soluții clasice.

Robinetele de baie din Delafon au cea mai bună turnare. Și cromarea nu se desprinde!

Oras

Mixerul Oras SafiraRecunoscut ca cel mai bun producător de mixere de baie în ceea ce privește raportul preț-calitate. Costul aproximativ pentru un model de macara cu o singura arma Oras Safira 1074X este de 8000 de ruble.

Producătorul Oras are sediul în Finlanda, iar instalațiile de producție, pe lângă Finlanda, se află încă în Republica Cehă, Germania și Polonia. Instalatiile sanitare ale acestei companii sunt destul de populare pe piata noastra. Robineții lor de baie au căzut în categoria cererii crescute. Ceea ce îi diferențiază de concurenții lor este cost relativ scăzut cu design excelent și calitate.

Gama liniară de produse de la Oras include absolut toate tipurile de robinete pentru baie. Cu toate acestea, producătorul se concentrează pe mai multe soluții tehnologice, cum ar fi termostatele fără contact și modelele. Tipurile cu un singur pârghie, precum și cele cu două valve sunt realizate în design clasic standard, ele vor satisface aspectul cu design elegant și forme de calm.

Dezavantajele sunt acelea Macaralele sunt fabricate din alamă și plastic ABS, și acest lucru poate scurta perioada de funcționare cu un anumit ghinion.

La domiciliu am instalat mixere de la producătorul ORAS peste tot. Nu este numai fiabil și convenabil, dar, de asemenea, foarte frumos!

Roca

Montare pe perete pentru baie RocaAcesta este un mixer bun pentru băi, realizat în diferite stiluri. Costul aproximativ pentru un model de macara cu o singura pârghie Roca Thesis 5A0150C00 este de 9120 ruble.

Robinetele pentru baie de la compania Roca - sunt cele mai multe lucrări reale de artă de design, disponibile la un cost relativ scăzut.

Macaralele Roca vă oferă posibilitatea de a dota în mod elegant o cadă cu orice design. Avangarde, clasice, proventice, high-tech - în cataloagele producătorului veți găsi modele de orice stil. Acest lucru este în ciuda faptului că prețul vă va surprinde plăcut prin accesibilitatea și calitatea - cu longevitate. În plus, aș dori să menționez compatibilitatea ecologică ridicată a robinetelor pentru căzile Roca. Prin achiziționarea acestor macarale, nu vă puteți teama de apă proastă. Acest fapt este confirmat de certificatele europene.

Dezavantajele includ o tendință excesivă la diferite soluții de proiectare, care uneori conduc la crearea unor produse care nu sunt foarte practice și convenabile de utilizat.

Mi-a plăcut, de asemenea, aceste mixere cu designul lor original. Aș spune că acesta este un adevărat miracol de designer!

Vidima

Mixer de baie VidimaAcest producător este cunoscut pentru mixerele de baie simple și de încredere. Costul aproximativ pentru un model de macara cu o singura maneta Vidima Orion B4227AA: 3290 de ruble.

Vidima își face mixerele sub motto-ul: "Simplu, de înaltă calitate, de încredere." Printre numeroșii producători mari, numai această companie bulgară face publicitate datelor despre resursele bunurilor lor. De exemplu, deschiderea / închiderea - până la 1,5 milioane de cicluri. Acest lucru oferă cumpărătorilor o idee reală despre cât de mult va dura acest dispozitiv, având în vedere utilizarea liniștită și intensivă.

Vidima nu își propune să depășească competitorii prin tehnologie și rafinament. Dimpotrivă, pariem pe confortul și simplitatea în exploatare, designul universal și un nivel ridicat de ergonomie.

Dezavantajul poate fi un design prea simplu.

Acesta este cel mai bun robinet de baie, foarte confortabil. Nimic inutil, totul este functional si de calitate! Vă sfătuiesc să alegeți un robinet în baia sau bucătăria acestei companii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se schimbă garnitura din robinet?Cum se schimbă garnitura din robinet?
Cum sa dati o baie cu mobilier din IkeaCum sa dati o baie cu mobilier din Ikea
Cum să dezasamblați și să reparați un mixer cu pârghie - lecție videoCum să dezasamblați și să reparați un mixer cu pârghie - lecție video
Cum să fixați o robinet într-o bucătărie care curgeCum să fixați o robinet într-o bucătărie care curge
Cum să dezasamblați un mixer cu pârghie - caracteristici și videoCum să dezasamblați un mixer cu pârghie - caracteristici și video
Modificarea garniturilor în macaraleModificarea garniturilor în macarale
Cum pot schimba garnitura din robinetul de bucătărie?Cum pot schimba garnitura din robinetul de bucătărie?
Instalarea mixerului cu mâinile în baie: sfaturi și videoclipuriInstalarea mixerului cu mâinile în baie: sfaturi și videoclipuri
Mixere cu încălzire prin apă: caracteristicile structurii și utilizăriiMixere cu încălzire prin apă: caracteristicile structurii și utilizării
Robineți sensibili de apă: tip de robineți și caracteristiciRobineți sensibili de apă: tip de robineți și caracteristici
» » Care mixer al unei companii bine-cunoscute de a alege într-o baie
© 2021 amigdas.com