amigdas.com

Jaluzele din lemn pentru dulapuri

Dulapul louvered completează perfect interiorul camerei.

Un element important al interiorului unei case de țară, al unui apartament în oraș sau al unui birou este un dulap. Built-in sau stand-alone, realizat din acest material sau material, poate avea un design diferit. Dar există asemenea lucruri o caracteristică comună - ușa. De exemplu, puteți utiliza ușile din lemn pliante pentru dulap. Acest tip de pliante ocupă un loc special în rândul diferitelor tipuri de mobilier. Astfel de modele diferă într-o serie de avantaje, ceea ce, de fapt, explică popularitatea lor în continuă creștere.

Caracteristicile sistemului de lămpi

Este de remarcat utilizarea largă a jaluzelelor, care sunt adesea folosite ca:

 • Fatada de noptiere, dulapuri si mobilier de bucatarie;
 • Sistemul Interroom;
 • O parte suplimentară a structurii ferestrei sau a ușii.

Dulapul poate avea ușile de închidere.

Baza proiectarea sistemului de ușii este un cadru robust în care barele transversale sunt fixate la un anumit unghi.

Atunci când selectați aceste produse, trebuie să acordați atenție mecanismului de ridicare - trebuie să respecte un nivel ridicat de fiabilitate și calitate. În cazul în care dispozitivul are o calitate discutabilă, atunci mișcările vor fi lipsite de netezime, care după un timp va duce la deformarea produsului.

Materialul pentru fabricarea geamurilor este: plastic, metal, lemn, bambus, țesătură. Pentru dulapuri și dulapuri cel mai des folosit sistem de usi din lemn. La urma urmei, acest material este convenabil pentru realizarea tuturor tipurilor de design. De exemplu, dacă intenționați să instalați ușile pliabile din lemn într-un dulap, acestea sunt acoperite cu o vopsea transparentă cu luciu lucios sau lac. Acest tip de decor poate sublinia în mod avantajos textura și culoarea arborelui de design.

Pentru a da lemnei efectul lemnului valoros acoperit cu pată. Unii maestri acasă aleg o vopsea de culori saturate, prin care jaluzelele se transformă într-un detaliu luminos al interiorului.

Avantaje și dezavantaje

Ușile răsucite în dulap au următoarele caracteristici pozitive:

 • Jaluzelele pentru dulap vin în diferite culori și nuanțe.Designul blind-ului permite utilizarea mai rațională a unui mic spațiu liber, în special pentru balcoane, loggii sau alte spații înguste.
 • Instalarea blind-urilor nu necesită pregătire specială, astfel încât noul master îl va face față.
 • Designul de jaluzele pliabile din lemn asigură intervale mici între lamele, care permit aerisirea conținutului dulapului. Datorită acestui sistem de uși nu există condiții pentru acumularea de umiditate. Ventilatia naturala pastreaza lucrurile si protejeaza de aparitia moliilor.
 • Dulapul cu jaluzele pliabile din lemn are un aspect frumos și elegant. O varietate de palete de culori vă permit să alegeți o opțiune potrivită pentru interior.
 • În plus, ușile de închidere sunt caracterizate printr-o funcționare pe termen lung, cu condiția să fie manipulate cu grijă.

Cu toate acestea, există și un astfel de produs pentru cealaltă parte, care nu este lipsit de deficiențe:

 • Ușile din lemn uși orbează mirosurile și lumina, ceea ce, în unele cazuri, nu este de dorit.
 • Nu este ușor să pictezi cerceveaua, pentru că pentru asta mai întâi trebuie să demontezi blind-urile. Apoi trebuie să procesați fiecare bar, ceea ce necesită mult timp.
 • Sistemul de protecție la ușă costă foarte mult.

Dulapul cu dulap este caracterizat printr-o ventilație excelentă.În plus, este nevoie de încăperea unde este instalat un dulap cu ușile din jaluzele controlul umidității. Lamele din lemn subțire din pânză sunt foarte sensibile, prin urmare, atunci când sunt ridicate, se pot deforma.

De asemenea, fluctuațiile de temperatură pot afecta negativ mecanismul ușii. Dacă salturile de temperatură sunt de regulă, atunci aceasta va afecta acoperirea: Lacul sau vopseaua își vor pierde proprietățile și descompun, rezultând o structură din lemn va pierde protecția și sub influența umidității va deveni rapid inutilizabil.

Instalarea ușilor de tip louvered

Pentru a realiza ideea de uși pentru obloane din lemn pentru cabinet, în magazin pentru aceasta există un set complet, care include mecanism de ridicare, șanțuri, elemente de fixare, instrucțiuni. După ce ați studiat cu atenție toate recomandările pentru instalare, puteți începe să lucrați în siguranță.

În primul rând, aveți nevoie pentru a face măsurători, după primirea rezultatelor, se taie lungimea necesară și ghidajul folosind o poftă de mâncare găuri forate în ele pentru viitoarele puncte de atașare.

Jaluzele pentru cabinet
Ușile de jaluzele pentru dulap pot fi cumpărate în magazin.Jaluzelele blindate pot, de asemenea, să limiteze camara sau altă cameră.Ușile louvered în dulap au fost utilizate în mod tradițional în America de Nord.Jaluzelele din baie sunt folosite foarte des.Jaluzelele din cameră pot fi decorate luminos.Jaluzelele de ușă pot ascunde o mașină de spălat și alte articole.Sala de dressing poate avea și jaluzele.Un dulap de bucătărie poate avea uși obișnuite sau obloane.

Apoi ghidajele sunt fixate pe dulap și este instalat zăvorul de primire. După aceasta, rețineți poziția axei de pe capătul superior al stofei din stânga, apoi trageți o gaură pe ea. Axa trebuie introdusă într-o astfel de poziție încât partea superioară să iasă dincolo de marginea capătului. Axa inferioară este setată în mod similar.

Următorul pas este să instalați bucle. Pe o suprafață plană orizontală, părțile separate ale ușii pliante trebuie să fie întinse. părăsi decalajul dintre elementele individuale de 3 mm. În același interval, plasați trei bucle. Apoi marchează locația acestor bucle pe frunze și găuri pentru elementele de fixare. Apoi, grajdurile sunt fixate pe pânză.

Instalarea ușilor orb se va face într-o formă pliată. Mai întâi introduceți axa inferioară în placa de recepție, apoi materia se ridică în spatele capului. După aceasta se verifică funcționarea mecanismului: în cazul în care se deplasează clapeta, mecanismul de ridicare va necesita reglaje suplimentare.

Jaluzele de culoare alba arata foarte interesant.Dacă se utilizează designul blind-urilor pe elementele de lemn vor exista defecte, ele pot fi reduse la nimic, deoarece acest material se împrăștie în "resuscitare".

Jaluzelele din lemn pentru dulapuri vă vor ajuta să transformați mobilierul într-unul neobișnuit și, de asemenea, să îl faceți confortabil. Designul lor original va armoniza perfect cu obiectele de orice stil de interior si design al camerei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cabinet pentru spălarea setului de bucătărieCabinet pentru spălarea setului de bucătărie
Fatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masaFatade de bucatarie de dimensiuni standard cu cutii, calculate pe masa
Cazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturiCazuri-coupe Ikea - idei, poze si preturi
Construcția unui dulap din ghips carton cu mâinile propriiConstrucția unui dulap din ghips carton cu mâinile proprii
Varietăți și fotografii ale dulapurilor de baieVarietăți și fotografii ale dulapurilor de baie
Cabinet, spațiu încorporat sub scări, design fotoCabinet, spațiu încorporat sub scări, design foto
Cum sa faci propriul dulap pe balcon cu mainile tale: tehnologia de asamblareCum sa faci propriul dulap pe balcon cu mainile tale: tehnologia de asamblare
Alegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finiteAlegerea unui dulap ieftin pe balcon. Fotografie a structurilor finite
Caracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisanteCaracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisante
Dulapuri pentru o bucătărie modernăDulapuri pentru o bucătărie modernă
» » Jaluzele din lemn pentru dulapuri
© 2021 amigdas.com