amigdas.com

Selectarea maximului de centrifugare pentru ultralight și jig

Producători de măști de filareÎn cercul fanilor pescuitului de spin, produsele Maximus sunt foarte populare. Timp de mulți ani, marca comercializează instrumente de înaltă calitate care sunt potrivite pentru pescuit în condițiile cele mai imprevizibile. Spinning Maximus este combinația perfectă a prețului optim și a celor mai performanți indicatori de performanță.

Descrierea mărcii

În spațiul intern, centrifugarea coreeană a apărut relativ recent, cu aproximativ 5 ani în urmă. Cu toate acestea, chiar și într-o perioadă scurtă de timp au început să se bucure de o popularitate incredibilă și au transformat literalmente ideea pescarilor ruși în legătură cu o astfel de unelte. Astăzi, produsele sunt vândute în mod activ în aproape toate magazinele de pescuit, în timp ce numărul fanilor continuă să crească. Dintre avantajele acestor forme sunt:

 1. Costul bugetar.
 2. Calitate ridicată.
 3. Gamă largă de modele.

Caracteristicile de Maskimus Spinning

Chiar si pescarii cu experienta care se angajeaza in pescuit sportiv vor putea aprecia toate avantajele lui Maximus, iar pentru incepatori vor fi aproape cea mai buna solutie. Sortimentul companiei prezintă o varietate de modele, deci nu este dificil să alegeți opțiunea ideală pentru anumite condiții de pescuit.

Avantajele acestor unelte sunt evidente:

 1. Cel mai bun Spinning MaximusToate produsele disponibile au cea mai bună calitate de construcție, astfel încât pot fi numite cele mai potrivite pentru pescuitul confortabil în orice condiții.
 2. Ca material pentru fabricarea formelor utilizate grafit de înaltă rezistență și cea mai ușoară.
 3. Prezența inserțiilor din carbură de siliciu în inele reduce intensitatea de frecare a filetului inelar. Ca urmare, durata de viață a produsului crește substanțial, iar uzura scade.
 4. Mânerul plăcii are o ergonomie specială, deoarece este fabricat din material din plută. În această configurație, sarcina pe mâner este redusă semnificativ.
 5. Alinierea inelelor se face prin metoda moderna, ceea ce face ca turnarea diferitelor momeli de greutate sa fie simpla si precisa.

Caracteristici de alegere

Înainte de a decide cu privire la achiziționarea primului instrument de pescuit, este necesar să se cântărească argumentele pro și contra și să se înțeleagă în ce scop se va aplica. De exemplu, filarea Maximus pentru jig diferă în mod esențial de modelele de mișcare sau ultrasunete. Același lucru se aplică formularelor destinate pescuitului cu barci. Deci, atunci când alegeți o tijă de pescuit, luați în considerare aceste nuanțe:

 1. Cum sa alegi sa se roteascaDacă sunteți un pescar novice, fiți atenți la formele universale de filare, deoarece cu ajutorul lor puteți pescui în direcții diferite, dobândind abilități importante.
 2. Când căutați produse ultralaytovyh, care sunt utilizate pentru pescuitul cu năluci ultraușoare, este util să se acorde preferință o tijă de lumină la doi metri lungime și o sarcină de încercare de nu mai mult de șapte grame.
 3. Profesioniștii de pescuit, care pescuiesc pe mari reprezentanți ai speciilor de pești predatori, vor aprecia demnitatea tijei la trei metri, cu o turnare de până la 80 de grame. De regulă, aceste bare sunt realizate din grafit super-puternic, dar foarte luminos, capabil să reziste celor mai mari încărcături.
 4. La vânzare, puteți găsi o serie de modele de bune pentru pescuit tvichingovoy - direcție specială de filare, ceea ce implică punerea în aplicare a labagii, „animarea“ momeala și îi conferă o imitație naturală a mișcărilor de pește. Lungimea modelelor de răsucire rareori depășește 2,5 metri.

Pentru o înțelegere mai detaliată, fiecare clasă trebuie examinată mai detaliat.

Formulare pentru ultralight și jig

Cum se utilizează filareaRecent, ultra-pescuitul de pește ruinat a devenit o activitate foarte populară, deoarece cu ajutorul acestuia puteți captura o varietate de pești, savurând senzația maximă și confortul pescuitului. Printre cele mai bune dispozitive pentru această direcție se află spinarea Maximus Fish Poison, care este capabilă să reacționeze la cele mai mici mușcături, rămânând foarte ușoare și puternice. Consumul liniei pe acest formular este minim, datorită aranjamentului inovativ al inelelor. Costul modelului de pe piață este de aproximativ 5 mii de ruble.

O altă serie interesantă de filare „lumina Maximus“ este Maximus Egoist X. Acestea includ diferite forme de lungime, care combină bună putere, greutate redusă și sensibilitate ridicată. În momentul încărcării, tija începe să izbucnească, ajutând ademenirea să creeze o imitație naturalistă a comportamentului pradă vie. Pentru 6 mii de ruble acest model poate deveni cea mai rezonabilă achiziție.

Dacă vorbim despre jiggări, atunci ar trebui să alocăm Maximus Dreamer X. Și, deși acest model este greu de apelat la buget, acesta este vândut la un preț adecvat, deci este disponibil pentru fiecare cumpărător mediu. Printre avantajele cheie ale formularului sunt:

 1. Design atractiv.
 2. Costuri accesibile.
 3. Sensibilitate ridicată.

Alegerea lui MaskimusCaracteristica principală de proiectare este utilizarea modulelor de grafit, care oferă putere maximă, luminozitate și sensibilitate. Chiar și cu aventura trofeului capturat, "Dreamer" se descurcă cu "ura". Cumpărați acest model poate fi prețul la 9 mii de ruble.

Maximus Ranger Rockfish - un alt tip de hârtie interesant, care are sensibilitate uimitoare și greutate de până la 100 de grame. Cu acest dispozitiv, puteți arunca cu precizie tachetul pe o distanță lungă, tăind orice pradă. Dacă sunteți îndrăgostiți de jigging nu pentru primul an, dar nu sunteți gata să plătiți sute de dolari pentru cumpărarea de filare, această opțiune pentru 6000 de ruble poate fi una dintre cele mai bune.

Spinning Maximus Workhorse este ideal pentru utilizarea unei varietăți de momeli. De fapt, este un analog simplificat al unor modele mai complexe pentru pescuitul cu jiguri. Prețul mediu pe piață este de 2000 de ruble.

Spinning Twins Maximus

Catalogul modelelor Maximus pentru twitching este foarte extins. Există oferte bune pentru începători și pentru profesioniști instruiți. Maximus Legend X merită o atenție specială. Această formă are un strat unic de lac care își poate schimba culoarea în funcție de condițiile din jur. În plus față de putere și fiabilitate, caracteristicile de filare sunt prezente în rotire, ceea ce face cablarea simplă. Acest model valorează aproximativ 3,6 mii de ruble.

Maximus Raptor-X este un instrument de lucru fin, cu o lungime de doi până la trei metri, care este echipat cu inele de titan și poate deveni indispensabil pentru capturarea trofeelor ​​capturate. Pentru achiziționarea acestui filare va trebui să plătească aproximativ 15,6 mii de ruble.

Efectuând evaluarea modelelor cele mai promițătoare pentru răsucire, nu puteți ignora formularul Spinning Maximus Marauder. Este considerat o adevărată legendă, în care toate detaliile și elementele sunt elaborate cu atenție. Printre avantajele modelului se numără ușurința deosebită, rezistența și proprietățile de aruncare ideală. Un astfel de dispozitiv poate fi folosit pentru pescuitul confortabil în condiții diferite. Poți să-l cumperi pentru 6,7 mii de ruble.

Opțiuni combinate

În plus față de Maximus spinus îngust, piața oferă o varietate de modele combinate. Acestea pot fi utilizate simultan în diferite direcții de pescuit, demonstrând un echilibru bun și calitatea muncii.

Printre acești spinners - Maximus High Energy, care este o dezvoltare ieftină, dar foarte elegantă și elegantă, care a devenit un cult în cercul pescarilor ruși. Apropo, în 2013, modelul a cunoscut mai multe schimbări, devenind mai elegant și mai calitativ. Acum vine cu inele anti-obraz, iar numele "X" a apărut în titlu. În această rotire se păstrează un echilibru uimitor și întruchipează toate cele mai bune proprietăți ale producătorului.

Ca materie de fabricație, se utilizează grafit elastic, care se manifestă bine atunci când este eliminată producția pe scară largă. Modelul este în căutare în rândul fanilor pescuitului ultralight și jig, iar costul său este de 3000 de ruble.

Maximus SeaWolf este un martor universal de filare care este vândut la un preț accesibil, dar poate fi o competiție demnă pentru modele mai scumpe. Marcajul din partea de sus a testului este de 35 de grame, iar indicatorii de putere și sensibilitate sunt pur și simplu șocante. Spinningul poate fi folosit atat pentru jigging, cat si pentru twitching, in timp ce costa doar 2 mii de ruble.

În prezent, catalogul companiei "Maximus" conține mai mult de două sute de forme diferite. În același timp, în fiecare an apar noi evoluții pe piață, care surprind consumatorii cu performanța și calitatea muncii. De exemplu, în 2015, au apărut în vânzare modele complet inovatoare, inclusiv seria păstrăvului Maximus Midori. În acest moment, există doar trei modele specializate, dar ele sunt foarte solicitate și sunt lideri de piață. Avantajele filtrării sunt evidente - combină o senzorială ideală și caracteristici de aruncare îmbunătățite.

De asemenea popular este tija Maximus Fjord, din material greu, care este destinată captării trofeelor ​​marine.

Prezentare generală a modelelor profesionale

În ciuda valorii bugetului majorității modelelor vândute, în gama Maximus există mai multe dezvoltări avansate care sunt apreciate de adevărații maeștri de filare. De exemplu, putem lua modelul de înaltă energie, care are o bună construcție de calitate și funcționalitate. Printre caracteristicile de filare:

 1. Lungimea este de 1,8 metri.
 2. Intervalul de testare este de 1-7 g.
 3. Construiți rapid.
 4. Costul de 3 mii de ruble.

Reguli pentru alegerea filajului

Această formă actualizată este ideală pentru capturarea producției la scară largă, combinând inovațiile și detaliile avansate. În producția dispozitivului, se utilizează un grafit HME cu modul înalt, care este foarte bine echilibrat și poate determina chiar mușcătura cea mai nesemnificativă. Materialul de fabricație demonstrează durabilitatea crescută, prin urmare, cu ușurință stinge orice ciomagii de pește.

Un alt pilot al pieței este modelul Egoist (Egoist). Cu o lungime de 1,83 metri, un interval de testare de 1-5 grame și o construcție rapidă, acesta poate fi utilizat pentru a căuta trofee mari într-o varietate de condiții. În ciuda prețului scăzut, care este de aproximativ 3500 de ruble, forma este un instrument profesionist cu ajutorul căruia puteți efectua turnări lungi și cu un confort deosebit pentru pescuit. Prezența unui mâner distanțat a redus greutatea fileii, astfel încât, chiar și cu utilizare prelungită, pescarul nu se obosește.

Seria "Dreamer" este destinată pescuitului cu jigging, folosind momeli grele. Lungimea de filare este de 2.74 metri, iar intervalul de testare este de 14-56 grame. Folosirea tehnologiei Sandwich de ultimă generație oferă o gamă îmbunătățită de turnare cu un diametru minim. Chiar dacă trebuie să efectuați fotografii exacte pe o distanță lungă, proprietățile aerodinamice rămân cele mai bune. În acest caz, procesul de gestionare a cablului rămâne confortabil și corect.

Sfaturi pentru începători

Care filare este mai bunăMajoritatea recenziilor produsului despre Maximus indică doar partea pozitivă a spinning-urilor. În același timp, ele sunt bine răspunsate atât de începători, cât și de pescari mai experimentați implicați în pescuitul sportiv.

Dar datorită varietății largi de modele destinate unei direcții specifice și unor condiții specifice, este de dorit să abordăm mai atent alegerea.

Înainte de a vizita magazinul trebuie să stabiliți țintă urmărită și situația în care va avea loc pescuitul. De asemenea, este important să se ia în considerare tipul de momeli și tehnica care va fi utilizată.

Este mai bine pentru un începător să obțină un dispozitiv universal care să funcționeze bine într-un râu rapid, pe un iaz în picioare și cu momeli grele și ușoare.

În orice caz, achiziția de spinning Maximus este o decizie înțeleaptă care va face viitoarea captură reușită și confortabilă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Spinning Volzhanka ca fiind cea mai bună soluție la domiciliuSpinning Volzhanka ca fiind cea mai bună soluție la domiciliu
Linia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegereaLinia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegerea
Descrierea bunelor spinări ultra-ușoareDescrierea bunelor spinări ultra-ușoare
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Selectarea unei bobine de pescuit puternic, cu eliberare rapidăSelectarea unei bobine de pescuit puternic, cu eliberare rapidă
Caracteristicile și avantajele liniei de împletitură de putere pro (avansat pro)Caracteristicile și avantajele liniei de împletitură de putere pro (avansat pro)
Spinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantajeSpinning `shimano katana`: descriere, avantaje și dezavantaje
Costum special pentru pescuit: un rating de îmbrăcăminte pentru pescuitCostum special pentru pescuit: un rating de îmbrăcăminte pentru pescuit
Oka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea RyazanOka și alte rezervoare atractive pentru pescuit în regiunea Ryazan
Catalogul balancatorilor rapali (rapa): culori si preturiCatalogul balancatorilor rapali (rapa): culori si preturi
» » Selectarea maximului de centrifugare pentru ultralight și jig
© 2021 amigdas.com