amigdas.com

Pescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelor

Echipe de armonie pentru pescuitNorocul de pescuit este în mare parte determinat de peisajul fundului și, de asemenea, depinde de diversitatea florei și a faunei care locuiește în rezervor. Nu ultimul loc în timpul pescuitului este dat echipamentului, care sa schimbat simultan cu evoluția omului. De exemplu, sonerii cu ecou ultrasonic "Garmin" pentru pescuit sunt adesea folosiți de fanii acestui tip de activități în aer liber.

Un pic de istorie

Echinocerometrul echinar harminSonarul sau sonarul este un dispozitiv electronic care emite impulsuri ultrasonice și primește ecouri care sunt reflectate de obstacole. Cu ajutorul său se realizează studii la structura și relieful fundului corpurilor de apă de orice tip (mare, ocean, lac etc.) la diferite adâncimi. De asemenea, servește la detectarea obiectelor sub apă, inclusiv a peștilor.

În general, pescuitul este un proces destul de simplu. Trebuie să găsim un pește și să îl prindem. Oamenii au învățat să pescuiască mult timp. Dar căutarea în coloana apei până la mijlocul secolului al XX-lea a fost realizată aproape orbește. Numai după sfârșitul celui de-al doilea război mondial, navele de pescuit au început să fie echipate cu instrumente construite pe baza sonarelor, care au fost folosite pentru detectarea submarinelor. Aceste dispozitive erau mari și puteau fi instalate numai pe nave mari.

producția de serie de echipamente semiconductoare (tranzistori, ceramica piezoelectrice și așa mai departe.), care a apărut în anii `50 ai secolului trecut, a creat un dispozitiv destul de compact, care au început să folosească ventilatoare și activități de apă. Dezvoltarea microelectronicii și a tehnologiilor digitale a dus la faptul că aceste mici dispozitive sunt echipate cu ecrane LCD mari și o mulțime de funcții utile.

Unul dintre celebrele producători de ecosoundere de pescuit este compania americană Garmin Ltd., care a fost înființată în 1989. Organizată de cei doi ingineri talentați - Gary Burrell și Min Kao. Combinația dintre numele lor și a devenit numele noii companii. Principiile de bază din primele zile ale existenței sale au fost:

 • de înaltă calitate și eficiență a funcționării produselor;
 • utilizarea de soluții și tehnologii inovatoare;
 • simplitatea controlului dispozitivelor fabricate.

Iarnă ecolot garmin

În totalitate, aceste principii sunt încorporate în dispozitivele oferite de companie fanilor pescuitului. Pentru ei, specialiștii Garmin au dezvoltat și au stăpânit producția în masă a unui număr mare de difuzoare de ecou ultrasonic, cu ajutorul cărora este ușor să se determine locul viitorului pescuit reușit.

Principiul de funcționare a peștelui

Diagrama structurală a oricărui sunet cu ultrasunete include un număr de elemente obligatorii. Acestea includ:

 • un transmițător;
 • receptor;
 • senzor-emițător (traductor, convertor);
 • afișare.

Cel mai important element al ecosounderului este un traductor care convertește semnalul electric în impulsuri ultrasonice. De asemenea, el își desfășoară transformarea inversă. De regulă, un traductor este realizat din cristale de titanat de bariu, care este plasat într-o carcasă protectoare și umplut cu un compus conducător de sunet. În plus, cristalul este acoperit cu o acoperire metalică.

Garmin Fish FinderCând este expus la semnale electrice de la emițător, cristalul începe să se schimbe în dimensiune, ceea ce provoacă apariția valurilor în coloana de apă. În același mod, undă reflectată cauzează apariția unei tensiuni alternante pe suprafața de lucru a cristalului, care intră în receptor.

Transmițătorul sunetului amator furnizează semnale electrice pe suprafața de lucru a senzorului-emițător, care asigură radiația coloanei de apă a impulsurilor ultrasonice cu o frecvență de 50, 192 sau 200 kHz. Aceste semnale, reflectate de la suprafața fundului, precum și de la obiecte sub apă și pești, sunt returnate, procesate și amplificate de receptor. Apoi rezultatele scanării sunt trimise pe ecran, unde sunt afișate în formă grafică sau alfanumerică. În plus, afișajul este utilizat pentru a afișa modurile de funcționare ale instrumentului.

Toate semnalele primite și procesate de către receptor apar pe monitor sub formă de puncte sau benzi verticale care sunt separate de linia de suprafață a apei la o distanță proporțională cu adâncimea la care este localizat obiectul. În acest caz, utilizând scanarea orizontală, imaginea curentă se mișcă lent pe ecran.

Revizuirea modelelor populare Garmin

Compania Garmin, a cărei ecosounder îndeplinește cerințele celor mai sofisticați pescari, este capabil să transmită utilizatorului informații despre structura fundului rezervorului și caracteristicile reliefului acestuia. De asemenea, vor indica habitatele peștilor și vor informa despre temperatura apei. În același timp, toate modelele sunt asamblate în carcase impermeabile și echipate cu iluminare de fundal a afișajului. Un traductor este inclus în livrarea aproape a tuturor modelelor.

Pentru ca potențialii consumatori să faciliteze selectarea unui sonor de ecou adecvat, întregul spectru de sonare produse poate fi împărțit în mai multe grupuri. Sonerele ecoului Garmin incluse în aceste grupuri sunt concepute pentru:

 • capturarea de pe o barcă;
 • pescuitul de pe țărm;
 • pentru prinderea peștilor în apă proaspătă sau salină.

În nomenclatorul companiei există ecrane de iarnă Garmin, capabile să scaneze rezervorul din gheață, precum și modele multifuncționale scumpe care sunt folosite pentru pescuit în orice condiții.

Clasificarea ecoticii Garmin.

Mulți fani ai activităților în aer liber, folosind sunetele de ecou ale lui Garmin pentru pescuit, sunt cele mai populare:

 • modelele de buget Garmin ecou, ​​costul căruia, în funcție de model, este în intervalul de 9 - 22 mii ruble;
 • modelele seriei Garmin Fishfinder, concepute pentru cei care iubesc vânatul de pește. Costul lor poate varia de la 20 la 40 de mii de ruble. și depinde de funcționalitatea dispozitivului.

Seria Garmin ECHO

Echo-urile din seria ECHO se datorează în primul rând prețului lor scăzut. Și dispozitivele cu costuri reduse diferă, fiind echipate cu ecrane monocrome. Cel mai accesibil dintre sonerii ecoului din această serie este capabil să detecteze peștii în apă dulce la o adâncime de până la 480 de metri și are:

 • ecran monocrom cu o diagonală de 4 ";
 • traductor cu două sau patru fascicule - prezența unui emițător cu 4 fascicule este indicată de abrevierea DV în desemnarea modelului;
 • semnal sonor despre detectarea peștilor.

În plus, afișajul ecosounder oferă o imagine video clară, oferind o rezoluție de 250 (afișare normală) sau 500 (afișare DV) a liniilor verticale. Senzorii ecourilor au o interfață simplă și intuitivă. Pentru ca utilizatorul să poată utiliza toate funcțiile furnizate, dispozitivul are un mod demonstrativ.

Garmin Fishfinder

Sonar, inclus în linia dispozitivelor Fishfinder, este proiectat pentru capturarea peștelui dintr-o barcă în corpuri mici de apă închise. Ele sunt echipate cu emițătoare cu fază lungă, oferind o imagine de ansamblu a suprafeței scanate pe o rază de 60 de grade.

Cea mai populară serie de sonerii Echo Garmin

Particularitatea semnalelor sonore ale acestei serii este disponibilitatea posibilităților de amplificare a traductorului și creșterea zonelor individuale pe ecranul monitorului.

Acest lucru vă permite să studiați mai atent imaginea video. În plus, utilizatorul are posibilitatea de a împărți ecranul în două părți și de a compara rezultatele scanării acelorași secțiuni ale rezervorului cu un fascicul îngust sau lat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Feeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiuneFeeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiune
Sunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpeSunet pentru pescuitul de la o barcă: modele bugetare și scumpe
Alegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea KemerovoAlegerea celui mai bun loc pentru pescuit în regiunea Kemerovo
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshkuPescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshku
Pescuit excelent în regiunea NovosibirskPescuit excelent în regiunea Novosibirsk
Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de varăSonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
Selectarea liniei de pescuit: caracteristici și producătoriSelectarea liniei de pescuit: caracteristici și producători
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
» » Pescuitul Garmin pentru pescuit: o revizuire a modelelor
© 2021 amigdas.com