amigdas.com

Care sunt cele mai bune usi din plastic din exterior?

Uși de exterior din plasticÎn țara noastră, un produs destul de popular este ușile din plastic de stradă, ceea ce este destul de logic, având în vedere numărul mare de avantaje pe care le au.

Indiferent de locul în care se intenționează instalarea unei uși de plastic - într-o cabană sau într-o casă de țară, este foarte important să îndeplinească anumite cerințe. Pe lângă aspectul estetic, acesta trebuie să aibă o construcție etanșă, să aibă proprietăți excelente de zgomot și izolare termică și să nu creeze probleme în îngrijire.

Din păcate, există destul de puține modele de uși de plastic de pe piață care au toate calitățile de mai sus. Din acest motiv, în acest articol, vom acorda atenție caracteristicilor care ar trebui luate în considerare atunci când selectați o ușă din plastic pentru o casă sau un apartament.

Cerințe pentru uși de plastic din exterior

Mai întâi de toate, trebuie să aflați prin disponibilitatea funcțiilor pe care le înțelegeți că avem o ușă de plastic de calitate în fața noastră.

Atunci când alegeți o ușă de plastic din stradă, este important să vă amintiți că aceasta trebuie să facă față următoarelor sarcini:

 • Ce este necesar pentru o ușă de stradăAu un aspect atractiv;
 • Asigură un nivel ridicat de protecție împotriva zgomotului și a căldurii;
 • Au caracteristici de înaltă rezistență și capacitatea de a tolera efectele mecanice;
 • Designul ușii ar trebui să permită proprietarului să observe situația din exterior. Pentru a face acest lucru, produsul ușii trebuie să fie dotat cu un sistem de supraveghere a ochiului, a sticlei sau a sistemului de supraveghere video;
 • Dispuneți de sisteme de blocare fiabile.

Blocuri de uși exterioare din PVC

Revenind la istorie, acum câteva decenii, cel mai comun material folosit pentru fabricarea de produse pentru uși, era un copac. Dar, treptat, masa naturală a lemnului a început să-și piardă popularitatea datorită apariției pe piață a blocurilor de uși mai durabile din oțel, care au devenit mai solicitate. Și un timp mai târziu, după ei, modele blindate au devenit disponibile consumatorului intern.

Odată cu trecerea timpului, când producția a început să mărească scara de producție și tehnologiile au început să se îmbunătățească, profilul plastic a fost folosit ca material pentru crearea de produse pentru uși. Sa bazat pe faptul că au început să fie produse primele plafoane de balcon. După un timp, primele eșantioane de uși de balcon din acest material au început să ajungă pe piață. Și destul de curând articole noi au apărut sub formă de construcții de ușă din metal-plastic.

După ce sa familiarizat cu noutățile, majoritatea consumatorilor și-au dat seama că folosirea celor mai noi materiale moderne în construcția obiectelor nu afectează negativ cu privire la caracteristicile lor de performanță. În plus, o astfel de decizie este benefică pentru ei, deoarece permite creșterea nivelului de protecție a intrării în casa privată. În acest context, designerii și designerii au decis să le acorde atenție și, în curând, proiectele de clădiri suburbane au devenit disponibile pentru consumatori, ca material principal pentru care aceste noutăți erau principalele.

Functii de usi de strada din plastic

Interesul ridicat pentru ușile din plastic în aer liber se datorează în mare măsură meritelor, datorită cărora pot fi utilizate produse din plastic pentru anumite sarcini, la care se pot considera următoarele:

 • Ușa din față realizată din plasticCapacitatea materialelor la un nivel suficient de ridicat pentru a rezista fluctuațiilor de temperatură și stres;
 • Prezența unor caracteristici de protecție termică ridicată. De exemplu, pentru a reduce pierderile de căldură, am început să oferim blocuri de intrare izolate pe bază de plastic. Beneficiul acestei decizii este confirmat de mulți proprietari de clădiri private, unde sunt instalate structuri similare.
 • Proprietatea este eficientă protejați de zgomotul exterior, care este asigurată de construcția ermetică a produsului, care are un contur compactat, o bandă și un prag, de-a lungul perimetrului căruia sunt fixate benzi speciale.
 • Blocuri de intrare din stradă din plastic, instalate pentru a limita accesul la casa de la țară, să facă față în mod eficient deplasării deformațiilor din structură. În același timp, materialul își păstrează textura originală, chiar sub influența negativă a factorilor externi, incluzând daune mecanice.
 • Structurile de uși exterioare din profil PVC nu sunt capabile să-și schimbe caracteristicile de performanță, chiar și atunci când sunt expuse permanent la umezeală;
 • Suprafețele de lucru ale unor astfel de blocuri au o mare protecție împotriva formării prafului.

Caracteristici de design

 • Cel mai adesea sunt fabricate uși de plastic din stradă pe baza unui profil special, 5 sau 7 camere, umplute cu schelet de armare din oțel.
 • Rama este confecționată dintr-un profil realizat dintr-un profil, a cărui rezistență este îmbunătățită de cadrul metalic, unde îmbinările colțurilor sunt fixate prin intermediul unor elemente structurale speciale, care conferă structurii o rigiditate sporită.
 • Fundația foii de ușă este cadrul de profil, pentru care se aplică, pe una sau pe ambele fețe, o folie metalică cu un strat galvanizat. Spațiul pânzei este umplut cu un material special, asigurând o protecție ridicată împotriva zgomotului exterior și reducând pierderile de căldură.
 • Pentru a crea un geam de blocuri de usi din PVC utilizați sticlă blindată sau trec printr-o întărire triplă specială. Opțiunea finală este determinată de clasa de produse, care afectează în final prețul cu amănuntul al ușii. Pliantele pot avea o versiune orb, proiectul fără geamuri.
 • Rolul armăturilor în aceste blocuri de intrare este realizat prin sistemele de blocare a șuruburilor, datorită cărora, atunci când pânza este închisă, este posibilă obținerea unei densități și a unei fiabilități extrem de ridicate.
 • Produsele de usi din plastic pot oferi diferite tipuri de clapete. Acestea din urmă sunt realizate ca un element de cadru al blocului și pot fi realizate pe bază de oțel sau aluminiu, pentru a asigura un strat termoizolant sau a nu-l avea.

Parametrii selecției corecte

Cum sa alegi usa dreaptaPentru orice produs de ușă din plastic, este important să aveți avantaje legate de prețul acestuia. Proiectele propuse astăzi, care sunt disponibile pentru fiecare consumator, pot oferi nivel ridicat de protecție de la pătrunderea neautorizată în proprietatea privată, precum și de protecție împotriva zgomotului exterior, influențe negative de la factori externi, inclusiv fluctuațiile de temperatură.

Asigurați-vă că aceste avantaje se datorează caracteristicilor de calitate care sunt inerente profilului utilizat în proiectarea acestor produse și un set de materiale de etanșare plasate de-a lungul conturului unității.

Elementele cheie

O atenție deosebită ar trebui acordată componente structurale, care determină corectitudinea deciziei de a achiziționa o ușă de stradă din plastic pentru protejarea casei:

 • Frame. Trebuie să aibă un cadru din oțel fixat în jurul perimetrului. În același timp, pereții săi trebuie să fie mai groși, spre deosebire de cadrul ferestrelor și să facă cel puțin 3 milimetri.
 • Profilul frunzei ușilor. Trebuie să aibă o performanță bazată pe un design cu cinci camere. Ușa însăși ar trebui să ofere un cadru care să aibă structura și configurația corespunzătoare. Cea mai înaltă performanță este demonstrată de un cadru în care sunt prevăzute nervuri longitudinale și transversale, dând întregii unități rigiditatea necesară.
 • Sisteme de inchidere a usilor din plastic. Pentru ele, este obligatoriu ca dispozitivele de blocare să fie amplasate pe toate secțiunile perimetrului rețelei.
 • Buclă. Un element important al structurii ușilor din plastic, pentru care este obligatorie o versiune anti-detașare, care se realizează prin intermediul unei structuri multistrat.
 • Geamuri cu geam dublu. Dacă acordați atenție majorității magazinelor moderne, atunci blocurile de intrare din plastic instalate în ele au ferestre cu geam dublu. Și caracteristicile lor ar trebui să aibă indicatori mai mari, spre deosebire de geamurile ferestrelor.
 • Izolarea foii de ușă. Problema disponibilității sale este decisă individual de consumator, ceea ce se datorează capacității materialelor din PVC de a rezista cu succes la performanțele la temperaturi scăzute.
 • Strălucirea blocului de intrare din stradă din plastic. Pentru a conferi o proprietate similară structurii, pe aceasta se prevăd garnituri pe bază de cauciuc, silicon și alte materiale care se află în exteriorul frunzei, precum și de-a lungul perimetrului interior al cutiei.

Nivelul rezistenței la efracție

Produsul de ușă din plastic destinat utilizării în exterior trebuie să aibă caracteristici de fiabilitate ridicate, care se realizează prin echipamente cu elemente structurale suplimentare:

 • Ușile din plastic sunt protejate?Utilizarea căptușelilor metalice, care au o secțiune transversală monolitară, care asigură întărirea designului frunzei și al cutiei;
 • Dotarea cu mecanisme tipice care asigură o fixare sigură a structurii pe pliuri și mecanisme de blocare;
 • Prezența obligatorie a accesoriilor, care au caracteristici ridicate de rezistență la vandalism și efracție. Utilizarea elementelor, cum ar fi blocuri, shulpov, conduce la o creștere a costului produsului ușii;
 • Obligatorie este prezența în construcția blocului de intrare a ușii profilului din PVC mai aproape de un mecanism electric.

concluzie

În ciuda faptului că ușile din plastic sunt deosebit de populare astăzi, diversitatea lor creează o problemă pentru consumatori, care a decis să le instaleze în casa lui. Blocuri de intrare stradală capabile să ofere o locuință cu protecție eficientă împotriva diferiților factori externi. Cu toate acestea, pentru ca proprietarul să profite de toate avantajele sale, trebuie să abordeze corect alegerea produsului ușii. Pentru aceasta, este necesar să se țină cont de parametrii cheie, fără a se uita de preferințele personale. Ușa, care are o combinație similară de caracteristici, va fi cea mai bună opțiune pentru consumatorul modern.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se face un geam pentru balcon cu ferestre din plasticCum se face un geam pentru balcon cu ferestre din plastic
Cât de ieftin de a construi o cabana?Cât de ieftin de a construi o cabana?
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Uși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografieUși de plastic de intrare pentru case private: descriere și fotografie
Ușă de intrare la o casă privată: tipuri și alegeriUșă de intrare la o casă privată: tipuri și alegeri
» » Care sunt cele mai bune usi din plastic din exterior?
© 2021 amigdas.com