amigdas.com

Soba electrică încălzită pentru prosop cu un termoregulator în baie

Reguli pentru conectarea șinelor electrice pentru prosoape încălzitePentru a crea un confort complet în baie, este necesar să instalați un încălzitor care să încălzească camera și să mențină un microclimat confortabil. Un astfel de dispozitiv este un uscător de prosop, cu care puteți usca prosoape, lenjerie de pat și haine. Până în prezent, radiatoarele din bai vechi sunt conectate la un sistem centralizat de încălzire. Acest lucru creează inconveniente mari, în special în timpul verii. De aceea, încălzitoarele electrice pentru prosoape cu un termoregulator, care au multe avantaje, devin din ce în ce mai populare.

Avantajele și caracteristicile încălzitoarelor electrice pentru prosoape

Criterii pentru alegerea șinelor electrice pentru prosoape încălzitePrincipalul motiv pentru cumpărarea radiatoarelor electrice este independența lor față de alimentarea cu apă. Deoarece instrumentele nu sunt aproape în contact cu apa, ele nu sunt susceptibile la coroziune și sunt ușor instalate. În plus, șinele pentru prosoape electrice au multe alte avantaje.

 1. Dispozitivele nu depind de încălzirea centralizată, ceea ce face posibilă crearea în orice moment a unei temperaturi confortabile în baie.
 2. Un radiator electric cu un termostat economisește semnificativ energie electrică. În majoritatea cazurilor Instrumentele au un temporizator pornit și oprit, ceea ce reduce costurile electrice.
 3. Prin aceasta este setată temperatura necesară, care este menținută automat. Dacă este necesar, dispozitivul poate fi setat la valoarea minimă sau complet dezactivat.
 4. Încălzitorul previne acumularea pe suprafețele de condens.
 5. Reglează regimul de temperatură și umiditate, eliminând mucegaiul, ciupercile și mirosul de umiditate.
 6. Designul radiatoarelor electrice vă permite să amplasați convenabil pe ele prosoape și lucruri pentru a se usca.

Instalați aceste șine de prosop nu numai în băi.

Caracteristici de design

Tipuri de șine electrice pentru prosoape încălzite cu termoregulator

În aparență, încălzitoarele pentru prosoape electrice nu se deosebesc de apă și de omologii lor combinate. Principala caracteristică este funcționarea rețelei electrice.

Incalzitoarele electrice moderne au o durată lungă de viață și o fiabilitate ridicată.

În ciuda faptului că de înaltă tensiune este utilizat pentru funcționarea de dispozitive, moderne încălzitoarele electrice pentru prosop sunt complet sigure. În proiectarea sa sunt utilizate materiale dielectrice și tehnologii moderne pentru izolarea curentului electric.

Dispozitivul șinei de încălzit pentru prosoape vă permite să îl conectați la orice priză și să îl instalați oriunde.

Multe radiatoare au elemente de fixare speciale cu funcția de a întoarce fiecare secțiune cu o sută optzeci de grade. Cu ajutorul lor, puteți crea orice configurație a suprafețelor de încălzire.

Structurile cu raft cresc transferul de căldură al produsului. Acestea sunt convenabile pentru uscarea articolelor de acoperit capul, pantofii și alte accesorii.

Temperatura de limitare a carcasei dispozitivului cu un regulator de temperatură este de șaptezeci de grade. Asta este vă permite să încălziți complet camera de baie chiar și în sezonul rece și prosoape uscate rapid sau lenjerie. În același timp, este exclusă posibilitatea arsurilor la contactul cu prosopul.

Încălzitoarele nu ocupă mult spațiu și se încadrează perfect în orice design de cameră.

În vânzare există produse cu cromate, cu efect de aur, argint sau bronz.

Încălzitoarele electrice pentru prosop cu termostat au multe soiuri. Prin urmare, este ușor să alegeți un produs în funcție de structura sa structurală, de design și de putere.

Tipuri de șine electrice pentru prosoape încălzite cu termoregulator

Incalzitoarele diferă unele de celelalte în ceea ce privește dispozitivele tehnice și metodele de conectare și atașare. Cele mai populare sunt două tipuri de instrumente: cu umplutură de țiței și cablu.

Parametrii produselor petroliere și cablurilor electrice:

 • Ambele încălzitoare au două moduri de conectare;
 • încălzită la optzeci de grade;
 • au o protecție împotriva supraîncălzirii, deci niciodată nu se supraîncălzește;
 • consumul lor de energie de la treizeci la 100 de wați.

Diferențe în instrumentație:

 • Încălzitorul de cablu se încălzește aproximativ douăzeci de minute, iar încălzitorul de ulei circa o oră;
 • după oprire prosopul de cablu se răcește rapid, dar petrolul încă mai păstrează căldură pentru o lungă perioadă de timp;
 • când conectați un dispozitiv de ulei de siguranță și de incendiu, astfel încât să nu o puteți instala nicăieri;
 • montarea unui produs petrolier este mai dificilă și mai dificilă.

Criterii de selecție

Caracteristici ale construcției de șine electrice prosop încălzitSelectați prosopul încălzit electric urmând aceiași parametri ca prosopul de apă. Dimensiunea încălzitorului recomandat să alegeți pe baza zonei de baie, în care va fi instalat, temperatura și umiditatea mediului, fie că va fi operat pe tot parcursul anului sau în afara perioadei.

Cele mai funcționale încălzitoare pentru prosoape sunt produse de "scară". Ele sunt realizate din oțel inoxidabil și umplute cu suporturi de căldură. Dispozitivele sunt echipate cu un element de încălzire cu o putere de 300 de wați și un termostat automat oprit. Recent, Acest tip de încălzitoare a început să fie echipat cu termostate, încălzirea maximă a dispozitivului timp de două până la patru ore, cu revenirea ulterioară la modul stabilit anterior. În plus, produsele au o funcție anti-îngheț, care le permite să fie instalate într-o încăpere neîncălzită.

Mai compacte, ieftine și mai simple sunt încălzitoarele pentru prosoape de "cordon". Ele au formă S, M sau U și sunt fabricate din țeavă din oțel inoxidabil, diametrul căruia este egal cu douăzeci și șapte de milimetri. Acestea sunt realizate destul de simplu: exteriorul produsului se realizează într-o jumătate de metri lungime și la capătul unei furci și se execută în interiorul cablului de încălzire țeavă în coajă de silicon rezistent la căldură. Puterea dispozitivului depinde de dimensiunea sa și este de la cincizeci și cinci la șaptezeci și cinci de wați. Kitul include trei suporturi pentru instalarea încălzitorului pe perete.

Dacă încălzitorul este necesar doar pentru a usca prosoapele, atunci alegerea trebuie făcută în favoarea versiunii cablului.

Dacă dispozitivul este utilizat ca dispozitiv principal de încălzire, alege cu siguranta o bobina cu umplutură cu ulei.

Atunci când alegeți un încălzitor electric pentru prosop, se recomandă să acordați atenție numărului de tuburi orizontale. Mai multe dintre ele, cu atât mai bine va fi încălzirea camerei. Este foarte convenabil să se usuce pe tuburi convexe.

Pentru băile mici, ar trebui selectate produse electrice care se pot deplasa și se pot deplasa. Într-un moment în care dispozitivul nu este utilizat, părțile sale laterale pot fi împinse deoparte, economisind astfel spațiu.

O opțiune bună pentru o cameră mică va fi o structură cu un raft, pe care puteți pune mai multe prosoape odată.

Reguli de bază pentru conectarea șinelor electrice pentru prosoape încălzite

Principalul avantaj al acestor încălzitoare este că, atunci când sunt instalate, nu este nevoie să se prăbușească în conductă.

Înainte de instalarea dispozitivului electric, trebuie să acordați atenție calității cablului electric. Pentru a vă asigura că, după primul salt de tensiune, nu este necesară reparația produsului, se recomandă instalarea unui RCD, precum și împământarea. Specialiștii nu recomandă instalarea unei prize de căldură a prosopului încălzit pe un perete rece. Se va forma condens și, prin urmare, se poate scurtcircuita.

În fiecare an, tipurile de încălzitoare electrice pentru prosoape încălzite cu un termoregulator devin din ce în ce mai multe. În arsenalul fiecărui producător există aproximativ cincizeci de modele și un număr mare de dimensiuni ale acestui produs. Prin urmare, înainte de a cumpăra produsul, trebuie să determinați scopul și dimensiunea achiziției. Cele mai simple modele pot fi achiziționate pentru cinci mii de ruble, iar mai multe radiatoare electrice moderne și echipate costă de la zece mii de ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să alegeți un cuptor finlandez pentru saună sau saunăCum să alegeți un cuptor finlandez pentru saună sau saună
Ce fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bineCe fel de încălzire electrică pentru prosop este mai bine
Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.Sfaturi pentru alegerea unui încălzitor electric de economisire a energiei pentru locuința dvs.
Uscătoare de prosoape în baie: fotografiiUscătoare de prosoape în baie: fotografii
Uscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografieUscătoare de prosoape în baie: soiuri, fotografie
Montarea unei șine de prosop încălzită în baieMontarea unei șine de prosop încălzită în baie
Uscatoare pentru uscarea hainei pe balconUscatoare pentru uscarea hainei pe balcon
Care sunt încălzitoarele de apă mai bune - cumulate sau care curgCare sunt încălzitoarele de apă mai bune - cumulate sau care curg
Cuptor electric pentru baie: avantajele unui cuptor electricCuptor electric pentru baie: avantajele unui cuptor electric
Sosuri pentru prosop de apă: care este mai bine să alegi?Sosuri pentru prosop de apă: care este mai bine să alegi?
» » Soba electrică încălzită pentru prosop cu un termoregulator în baie
© 2021 amigdas.com