amigdas.com

Evaluarea câinilor recunoscută ca fiind cea mai gravă

Cainii cei mai groaznici din lumeÎn primul rând, oamenii iubesc câinii pentru că sunt loiali stăpânului lor. De asemenea, animalele de companie pot oferi crescătorului lor o mică fericire în cazul în care proprietarul este trist. Animalele, spre deosebire de oameni, nu acordă atenție stării materiale, profesiei, apariției și realizărilor vieții unei persoane. Acest lucru demonstrează că animalele sunt cei mai buni prieteni ai unei persoane și, într-o oarecare măsură, dau oamenilor un exemplu de imitație.

Cei mai îngrozitori câini de pe planeta noastră

De obicei, oamenii doresc ca animalele lor să nu fie înfricoșătoare, ci să fie cele mai frumoase și mai atractive. Cu toate acestea, există proprietari care doresc ca animalele lor cele mai teribile să fie prieteni buni, care nu vor trăda niciodată. Fanii unor astfel de animale de companie participă în fiecare an la diferite concursuri. Participanții speciali pot juca un rol în groază. De asemenea, câinii cei mai îngrozitori sunt de multe ori fotografi, deoarece sunt interesați de oamenii cu aspect neobișnuit.

Cel mai groaznic câine este chinezul Crested Sam

În America, în fiecare an se desfășoară o competiție. Aceasta implică o mulțime de animale de companie, iar ca o recompensă oferă o sumă financiară uriașă. Primul loc din această listă de câini este cel mai groaznic Sam. Aceasta aparține rasei chineze crescute. Fapte interesante:

  • câini de rasă chineză crested mai mult în acest top;
  • câinele a primit de trei ori titlul celui mai groaznic câine de pe pământ;
  • faima sa a devenit cunoscută când a câștigat a treia victorie.

Cel mai groaznic câine din lume este chinezul Crested SamLa acea vreme, au scris articole despre câine și despre povestiri. Fotografiile lui Sam au devenit foarte populare și s-au răspândit rapid în întreaga lume.

El a părăsit lumea noastră în două mii cinci. Câinele rămâne cel mai teribil, iar în cazul în care trăia, a câștigat premii.

Părinții câinelui arătau foarte bine, din acest motiv juriul a fost șocat de cât de înfricoșătoare arată câinele. Acest animal este foarte mic, de asemenea aproape complet fără lână. Are doar câteva mici smocuri de păr pe urechi, față și cap. Sam este complet în negi, pielea are o nuanță întunecată și, de asemenea, este acoperită cu riduri. Este puțin probabil ca oamenii să vrea să lovească cel mai groaznic câine. De asemenea, câinele este lipsit de vedere, culoarea ochilor este neobișnuit de albă. Se pare că Sam nici măcar nu are elevi. Dinții la câine cresc pe diferite părți.

În realitate, faptul că un astfel de câine este în general în lume este foarte greu de crezut. Se pare că aceasta este doar o fotografie editată sau altceva. După ce câinele a devenit popular pe World Wide Web, mulți oameni au devenit interesați de acest lucru. Despre câine s-au creat chiar și site-uri separate. Era ceva asemănător cu locurile în care fanii câinelui s-au îngrămădit împreună. Imaginea acestui câine a fost folosită chiar și în diverse benzi desenate. Sam a fost găzduit de Susan Lockrid.

Femeia la găsit într-unul dintre adăposturi în 1999. Se pare că îi pare rău pentru Sam și ea sa hotărât să-i ajute pe săracă. Sam a trăit 14 ani, care este destul de mult pentru astfel de animale. Cu toate acestea, medicul, în revizuire, a constatat că câinele are probleme foarte mari cu inima. Din acest motiv, sa hotărât ca Sam să se culce, deoarece câinele a prezis o moarte dureroasă și prelungită. Câinele a părăsit mult timp lumea noastră, dar oamenii o mai aduc aminte că este cel mai groaznic câine. Ca regulă, iubitorii câinilor aleg câinii cei mai buni pentru reproducerea genului, dar în acest caz crescătorii de câini au avut un catel pe nume Pippi. Apariția lui nu este, de asemenea, cea mai atractivă.

Chinezesc Yoda

Descrierea câinelui chinezesc Crested YodaUrmătorul în clasamentul nostru va fi un câine foarte mic numit Yoda. A aparținut rasei câinilor chinezi crescuți. Din păcate, acest câine nu mai este cu noi, deoarece a murit în 2011. Yoda a câștigat și titlul de câine cel mai groaznic după Sam în aceeași competiție. Câinele a fost destul de înfricoșător de la naștere, dar a trăit, de asemenea, paisprezece ani. Yoda, alături de crescătorul ei, Terry Schumacher, a locuit în California. În ea, și țineți doar un concurs pentru cel mai groaznic câine al planetei. De fiecare dată când zeci de oameni vin la concurs cu câinii, dar numai unul câștigă.

Părinții câinelui sunt chihuahua și chinezul îngroșat. Când câinele era încă mic, viitoarea stăpână împreună cu fiica ei au luat-o pe Yoda în parc. La început proprietarii au crezut chiar că nu era un câine, ci un șobolan. Câinele era îngroșat cu bucăți de lână, iar limba era întotdeauna din gură. Crescătorul a primit o mie de dolari pentru apariția extraordinară a câinelui.

Chihuahua Ebiya

Următorul în clasament este un câine destul de mic numit Ebiya, ea aparține rasei Chihuahua. Câinele a fost numit cel mai groaznic câine din lume în 2010. Încă mai trăiește.

  • Câinele are probleme cu ochiul drept. Nu se deschide până la sfârșit, așa că câinele vede doar un ochi.
  • Câinele are o coloană curbată. Din acest motiv, câinele nu poate merge pe deplin, este vizibil înclinat în lateral.
  • Câinele are picioare răsucite.

Chihuahua Ebiya este considerat unul dintre cei mai groaznici caini din lumeStrângerea tuturor acestor lucruri se dovedește a fi un tip destul de înfricoșător. Cu toate acestea, proprietarul nu consideră că animalul ei de companie este urât.

Petul a trăit recent cu amelioratorul său. Înainte de aceasta, câinele trăia într-un adăpost, de unde a fost luată de amantă. Când crescătorul a scris cererea pentru a participa la concurs, femeia nu se aștepta să câștige deloc.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casăCum să faci în mod corespunzător un câine și o pisică în aceeași casă
Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?Cum câinii văd lumea noastră în comparație cu noi?
De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?De ce un caine place sa manance iarba in timpul unei plimbari?
Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?Ce fel de rasa de caini cu par scurt pentru a alege?
Collars `antilay`: modele pentru câini miciCollars `antilay`: modele pentru câini mici
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Câți ani locuiesc rușii în terrierul ăstaCâți ani locuiesc rușii în terrierul ăsta
Enroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinarăEnroxil: instrucțiuni pentru utilizare în medicina veterinară
» » Evaluarea câinilor recunoscută ca fiind cea mai gravă
© 2021 amigdas.com