amigdas.com

Snake Copper Ordinary este otrăvitor sau nu?

Pericolul cupruluiȘerpii au înspăimântat o persoană din timpuri imemoriale. Un animal care nu are picioare, dar înfiorător, târându-se cu dinți otrăviți, este periculos mortal. Oamenii au încercat să-i îmblânzească, dar riscul nu a fost încununat cu succes. Șerpii și fakirii pretind că există modalități de a prinde un șarpe fără să vă rănească, dar nu vă puteți baza complet pe aceste sfaturi. Șerpii sunt creaturi imprevizibile, dar rareori atacă mai întâi. Un prădător cu sânge rece atacă o persoană numai din motive de auto-apărare, deoarece mâncarea pentru majoritatea persoanelor nu este potrivită.

O lungă perioadă de timp aspidă Ei au fost considerați complice ai duhurilor rele și ale unor vrăjitori. Șarpele sa temut mai ales, în Rusia antică sa crezut că dacă un șarpe de culoarea cuprului îi va mușca pe un bărbat, el va pleca într-o altă lume înainte de apusul soarelui. Singura modalitate de a supraviețui a fost să tăiați membrele mușcate sau să tăiați o bucată de carne destul de mare în jurul mușcăturii. Oamenii credeau și, pentru a supraviețui, au mers la măsuri extreme.

A fost luată în considerare cuprul obișnuit vestitor nebun, vrăjitor asistent. Se credea că dacă medinca otrăvitoare a intrat în curtea rezidențială, atunci toate lucrurile vii care trăiesc în această curte sunt blestemate. De atunci, mulți sunt chinuiați de întrebarea: este o cupă otrăvitoare sau nu?

Copperhead. descriere

Medynka - mic mărimea unui șarpe care poate fi găsită în pădurile Europei. Acest specimen cu sânge rece aparține aceleiași specii, include 3 specii și se găsește cel mai adesea în sudul Indiei, în unele părți ale Europei și în nord-vestul Africii.

Acei indivizi care se găsesc în Rusia, este obișnuit să se refere la apariția pleavelor obișnuite. Este otrăvitoare, dar mărimea gurii sale este suficient de mică, deci nu reprezintă un pericol mortal pentru o persoană. Chiar dacă șarpele sa grăbit și s-a ciocnit, un bărbat nu va muri.

 • Numai bărbații arată ca cuprul, femeile de obicei de culoare gri, cu nuanțe de argint ușoare sau maro închis.
 • Bărbații sunt puțin mai mici decât femelele, iar coada acestei specii de șerpi este de 4-6 ori mai scurtă decât trunchiul. distinctiv trăsătură Această rasă este considerată a fi cântare roșu-cupru situată în apropierea capului și a burții.
 • CopperheadLungimea acestor indivizi este medie, nu depășește 70 cm.
 • Pe corpul acestui șarpe există un model de romburi și hexagoane de culoare neagră, atât de mulți îl confundă cu un adder. Cu toate acestea, puteți observa diferențele: elevul Copula este rotund, iar celulă are o verticală.
 • Șarpele acestei specii este bună dezvoltat musculatura, cântare densă, capul este aproape complet fuzionat cu trunchiul, care este o trăsătură distinctivă a acestei rase de la șerpi și viperi.
 • La un ochi obișnuit de cupru roșu. Probabil, prin urmare, acești șerpi îngrozesc o privire.

Distribuția și modul de viață

Acest șarpe are loc aproape în toate regiunile Europei, în unele zone din Kazahstanul de Vest, Iran, Caucaz și Asia Mică. Preferă cu frunze căzătoare păduri, dar pot fi găsite și în pădurile de conifere. Faptul este că în frunziș acești șerpi sunt mai convenabili să se ascundă. Pajiștile nu-i plac pajiștile și stepele, există o mare șansă să-și întâlnească inamicul natural.

Cuiburi în general, ea construiește în zone deschise, în cazul în care nu există tufișuri groase. La fel ca toți șerpii, un șarpe otrăvitor de cupru iubește soarele și căldura, așa că încearcă să vâneze numai după-amiaza. Foarte rar această specie poate fi găsită noaptea.

Practic, șarpele de șarpe singuratic. Sunt foarte rar capabili să se întâlnească cu câțiva indivizi într-un singur domeniu, astfel încât să poată ataca chiar și rudele. Șerpi din această rasă sunt foarte atașați de casa lor, un șarpe de cupru poate trăi într-un singur loc toată viața. Nu poți să urci într-un cuib în această creatură, își apără cu seriozitate propria casă.

Pădure de foioase - obiceiul de monede de cupruIndividul acestei specii nu este deosebit de ales în alegerea hranei. Dieta este destul de scumpă, deoarece dimensiunile mici ale șarpelui nu îi permit să prindă prada mare. Ea este mulțumită de insecte, dacă poate prinde un șoarece, apoi rozătoare. Rezultatul unei căutări de succes pentru un șarpe de cupru este o șopârlă prinsă. Această reptilă este foarte iubită de acest prădător, mai ales dacă șopârla are dimensiuni mici.

Acest prădător cu sânge rece este extrem de leneș și lent, atât de des victimă este posibil să se evite moartea. Șarpele aranjează adesea ambuscade, așteaptă, când mâncarea însăși va veni la ea în gură. După ce a observat victima, șarpele îngheață. De îndată ce rozătoarele sau șopârla se apropie de prădător pentru o distanță suficient de apropiată, șarpele se îndreaptă spre el. Această rasă în ceea ce privește metodele de vânătoare este foarte asemănătoare cu boa, mai întâi sufocă, stoarcerea victimei în ring, apoi mănâncă.

Acest prădător, ca toți reprezentanții oamenilor cu sânge rece, și-a dezvoltat propriile tactici defensive de-a lungul anilor. La vederea dușmanului, medinca se îndoaie într-un inel și, cu cât inamicul este mai aproape, cu atât inelele sunt mai strânse. Capul șarpelui se ascunde între inele, așteptând ca inamicul să se apropie. Lăsând inamicul cât mai aproape posibil, cuprul a răpit în direcția inamicului cu viteza fulgerului.

Copperul obișnuit poate să mănânce și să-și imagineze ca. Mai ales periculos este otravă pentru șerpi și șerpi. Apetitul acestei rase este excelent, este capabil sa manance pana la 3 soparla la rand. Au fost cazuri când șarpele din această rasă a înghițit prada cu o lungime de până la 35 cm, considerând că lungimea șarpelui în sine nu depășea 60 cm.

Pentru a găsi mâncare, un reprezentant al acestei rase este deseori rezolvat pentru jefuire. Se târăște în urmele rozătoarelor și mănâncă metodic urmașii altora.

reproducere

Bilele sunt colectate numai în de măritat perioadă.

 1. Ce mănâncă melcii?Rasa acestui șarpe este considerată vivipară, adică serpii se naște vii, nu mai mult de 17 cm lungime, dar se găsesc în cochilii ouălor.
 2. Nou-născuții curg din curând din filmul de protecție și încep o viață independentă.
 3. Copperhead este capabil de la un moment dat, dau naștere la 12 tineri.
 4. Animalele tinere mănâncă la început insecte, pe măsură ce cresc, învață să vâneze rozătoare și șopârle.
 5. Pentru împerechere, cuprul este gata după 3 ani de la naștere, doar încep pubertatea.

Datorită faptului că șopârlele, cum ar fi alimentele, nu sunt adesea găsite în abundență, medynka mici în cifre. Oamenii au început recent distrugând masiv o populație de polițiști, astfel că în unele țări sunt protejați prin lege.

O intepatura melcului este considerata periculoasa doar pentru alte persoane cu sange rece. Substanțele dăunătoare, desigur, sunt produse în corpul șerpilor acestei specii, dar pentru om concentrația de otrăvire este prea mică. Este pericolul de cupru periculos pentru o persoană sau nu? Nu, nu e periculos. Atunci când o persoană mușcă un sentiment median, neplăcut în jurul mușcăturii apar uneori, dar în cele mai multe cazuri șarpele nu mănâncă nici măcar pielea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Snake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nuSnake python - cum arată, fie că este otrăvitoare sau nu
Anaconda: caracteristică a unui șarpe gigant, în care locuieșteAnaconda: caracteristică a unui șarpe gigant, în care locuiește
Cum să scapi de șerpi în zona suburbanăCum să scapi de șerpi în zona suburbană
Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?Caracteristicile oroarei obișnuite. Cum se înmulțește șarpele?
Ce fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiescCe fel de șerpi sunt, cum se înmulțesc și unde trăiesc
Snake taipan, o descriere a taipanului de coastă și a șarpelui crudSnake taipan, o descriere a taipanului de coastă și a șarpelui crud
Ordinul Shtomerdnik: un mod de viață și un habitat al unui șarpeOrdinul Shtomerdnik: un mod de viață și un habitat al unui șarpe
Cel mai lung șarpe din lume, șerpi mariCel mai lung șarpe din lume, șerpi mari
Vipera obișnuită: descriere cu fotografie, tipuri de vipers otrăvitoareVipera obișnuită: descriere cu fotografie, tipuri de vipers otrăvitoare
A visat un mare șarpe? Ce poate să viseze acest vis reptilian?A visat un mare șarpe? Ce poate să viseze acest vis reptilian?
» » Snake Copper Ordinary este otrăvitor sau nu?
© 2021 amigdas.com