amigdas.com

Perdea de alunecare din sticlă pentru baie

Caracteristicile perdelelor alunecoaseInteriorul camerei este adesea compus din diferite tipuri de detalii, care poartă atât o funcție practică, cât și o estetică. Deci, perdelele alunecoase diferențiază camera și, de asemenea, ascund din ochi ceea ce este nedorit să vezi. Multe încă creează confort în baie folosind perdele textile, dar în ultimul timp perdelele din plastic și geamurile alunecoase au fost din ce în ce mai văzute în case.

Perdele din sticlă: caracteristici

Asigurați-vă că perdelele alunecoase sunt realizate din sticlă securizată de înaltă rezistență, ceea ce face astfel de perdele absolut sigure pentru utilizarea în baie, astfel încât acestea Nu rupeți cu un impact aleatoriu.

Anterior, perdelele alunecoase din plastic și sticlă erau plasate numai la instalarea cabinei de duș, astăzi acestea fiind instalate pe căzi de baie.

Suprafața geamului protejează podeaua de cădere. O sticlă special pregătită susține perdele glisante în stare perfectă:

 • nu există divorțuri de apă,
 • nu există condiții pentru reproducerea mucegaiului.

Avantajele jaluzelelor din sticlă

Selectarea perdelelor alunecoaseAstăzi, condițiile vă permit să faceți un duș ușor și confortabil, există mai multe moduri faceți acest lucru:

 1. Puteți combina o cabină de duș cu o baie. Cea mai scumpă este o instalare separată a unui duș și a unei băi.
 2. Metoda cea mai ieftină constă în utilizarea de perdele din material plastic sau din polietilenă, dar este mai degrabă depășită.
 3. O perdea alunecoasă pentru o baie din sticlă sau plastic servește simultan ca o cabină de duș și este o metodă destul de ieftină.

Care este designul lor?

Cortina pentru baie direct pe partea laterală a băii, adesea utilizând cadrul inclus în kit. Perdelele culisante de pe baie sunt împărțite în modele echipate cu un cadru, care nu au unul și combinate. Aspectul lor este similar cu ușa dușului.

Perdelele din sticlă sau plastic pot fi compuse din două sau chiar șase frunze, deși cele mai recente modele sunt rare. Cu o creștere a numărului de pliante, spațiul din interior scade, însă numărul opțiunilor de intrare crește, iar puterea generală a cadrului crește.

În interiorul cadrului există role speciale, care sunt proiectate pentru deplasarea pliantelor într-o direcție sau în diferite direcții. Configurația ușilor poate fi diferită și depinde de dimensiunea camerei. De exemplu, o perdea glisantă pentru o baie poate avea o formă curbată, care este igienică, deoarece microorganismele nu se acumulează pe ea și nu există condiții pentru reproducerea mucegaiului.

Prin urmare, perdele de sticlă nu necesită îngrijiri speciale, ușor de curățat, ceea ce le oferă o cerere sporită, făcând o alternativă excelentă la perdelele convenționale.

Glisante perdele cu mâinile tale

Perdele de sticlă în cadăJaluzelele pe o baie de sticlă arată întotdeauna estetic și diferit, în funcție de tipul de sticlă și de culoarea profilului. Profil din aluminiu Folosit în fabricarea unui cadru cu oglindă sau cu un strat anodizat, dacă utilizați policarbonat, va exista o partiție transparentă.

La construirea unei structuri, sticla cu o grosime de 4-6 mm este utilizată independent. Acesta poate fi după cum urmează:

 • Matt,
 • Cu un model,
 • transparent
 • Colorată.

Costul întregii structuri este în primul rând afectat de tipul de sticlă selectat.

orb metoda de deschidere poate fi:

 • Rabatare - pe balamale sau balamale,
 • pivotant,
 • Alunecare - pe ghidaje.

După duș, o astfel de perdea vă permite să uitați de curățare. O mică casă transparentă, în care baia se întoarce după instalarea unei partiții în ea, devine interesantă pentru copii.

În plus, perdea este potrivit pentru o baie care are o lungime de la perete la perete. Instalați-o de-a lungul întregii lungimi.

Cadru de susținere constă în următoarele elemente:

 • Cadru din aluminiu.
 • Două rafturi verticale care sunt atașate de perete.
 • Ghidajele de sus și de jos.

Cum să alegeți perdele de sticlă într-o baieGhidaj superior fixat la o înălțime de 120-140 cm la posturile verticale, cea inferioară este fixată pe partea băii. Între perete și rafturi se formează rosturi care sunt etanșate cu un material de etanșare siliconic. Rama este umplută cu trei uși, una dintre ele fiind mobilă, este instalată central.

Informații importante! Dacă baia și chiuveta au un mixer comun, se recomandă instalarea a două sau trei uși în mișcare.

În magazinele de construcții puteți găsi perdele interesante opționale, al căror obiectiv este de a împărți spațiul camerei și aranja o zonă de duș separată în colț sau centru.

desen poate consta din una sau cinci pliante. Dacă modelul are o singură frunză, atunci se deschide spre exterior sau spre interior, mai multe aripi aruncate într-un acordeon.

Informații importante! Instalarea rafturilor trebuie să fie deosebit de atentă, deoarece orice abatere de la plan poate duce la înclinarea structurii.

Alegerea corectă și instalarea unui element modern al interiorului băii va îmbunătăți designul camerei, va face posibilă o baie sau un duș cu cel mai mare confort și, de asemenea, veți scurta timpul pentru procedurile de curățare după apă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege perdele pe usa?Cum de a alege perdele pe usa?
Cum de a alege perdele pentru bucătărie în stilul de ProvenceCum de a alege perdele pentru bucătărie în stilul de Provence
Perdele-filete în interiorul clădirilor: fotografiePerdele-filete în interiorul clădirilor: fotografie
Perdele pentru cizme de bucătărie fotografiePerdele pentru cizme de bucătărie fotografie
Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografieCum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
Are perdele austriece, pe care nu le vedeți în fotografieAre perdele austriece, pe care nu le vedeți în fotografie
Perdele în sufrageria de la ferestrele cu ușă de balcon, fotografiePerdele în sufrageria de la ferestrele cu ușă de balcon, fotografie
Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografiePerdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie
Rolete de zi și de noapte: vederi, fotografieRolete de zi și de noapte: vederi, fotografie
Perdele în bucătărie: fotografie, descriere, ideiPerdele în bucătărie: fotografie, descriere, idei
» » Perdea de alunecare din sticlă pentru baie
© 2021 amigdas.com