amigdas.com

Ball-point mormyshka pentru pescuitul de iarnă cu componentă placată cu cupru

Homemade mormyshka nailclothO captura buna este scopul oricarui pescar. Mormyshki pentru pescuitul de iarnă de la bile coppered a câștigat lung și ferm locul său într-o varietate de unelte. Rândul de prindere este ușor de fabricat și meritat popular. Pescarii experimentati prefera mormyshku, realizat de mainile proprii. Și există motive pentru asta.

  Mormyshka cu ajutorul unei mingi metalice

  Este greu de spus cine a venit prima dată cu ideea de a folosi o minge de metal ca momeală. La început, era pur și simplu atârnat pe un cârlig, dar atacul a fost prea ușor, sa scufundat prost și mingea a zburat de multe ori când a fost mușcată. Îmbunătățirea mormyshk a fost posibil, combinând-o cu "garoafa".

  O simplă "garoafă"

  Aceasta este o abordare simplă a unei forme cilindrice, care este fixată pe linie de buclele cârligului, lipite pe piesa de prelucrat. Este posibil ca un astfel de nume să apară deoarece anterior a fost folosit un cui standard pentru recoltare.

  Pentru fabricarea garoafelor potrivite:

 • Utilizați mormyshki pentru pescuitul de iarnăalamă;
 • plumb;
 • staniu;
 • wolfram;
 • oțel.

Cârligul este lipit pe piesa de prelucrat, iar mormyshka-ul este gata. Nu este nimic complicat. După ce sa alăturat mingii, ei primesc un mormyshka mai eficient - "glider".

"Gvozdesharik" pentru pescuitul de iarnă

Potrivit unor pescari experimentați, prezența unei mingi crește de mai multe ori captura. Acest lucru este bine dovedit atunci când pescuitul de biban, roach și roșiatic în toamnă, peste prima gheață, și primăvara devreme, peste ultimele gheață.

Acum nu este greu să cumperi un astfel de mormyshk în magazin, dar făcându-l singur este mult mai interesant. Designul este destul de simplu - doar un cârlig, o garoafa și o minge, fără detalii inutile.

Puteți doar să lipiți cârligul de piesa metalică și apoi să puneți mingea, dar această metodă nu garantează faptul că mingea nu va zbura la cel mai inoportun moment. Mult mai fiabil este un alt ansamblu de unelte:

 • Cum de a asambla mormyshkuOchiul cârligului este mușcat cu tăietoare laterale, astfel încât o bucată de frunte să rămână - 3 - 5 mm.
 • În partea inferioară a cârligului, puneți-o pe o minge din alamă sau placată cu cupru, cu o astfel de gaură care se mișca liber în sus și în jos, înainte de a se îndoi, dar nu a zburat prin intepatura.
 • Ambele părți ale cârligului tăiat sunt lipite pe piesa de lucru a bolțurilor, lăsând mingea să se deplaseze.

Când aruncați uneltele, bilele mobile creează anumite vibrații, la care reacționează peștele.

Culoarea și dimensiunea navei depind de condițiile specifice de pescuit, dar mulți pescari preferă negrul.

Model miniatural mormyshki potrivit pentru pescuit în locuri mici, cu apă limpede și pentru pești prea precaut. Mare - pentru prinderea în apă tulbure și adâncă cu un curent puternic.

Pentru a aborda "jucat", trebuie să știți cum să legați un cui. Există două moduri:

 • În primul rând. Linia este trecută prin ochiul cârligului și este legată de o buclă liberă, în interiorul căreia momeala se va mișca cu vibrații ale tijei.
 • Al doilea. Linia este trecută prin ochi și legată la baza garoafei de dedesubt. Acest lucru va permite ca pânza să fie sub un unghi de aproximativ 45 de grade. În această poziție, mingea alunecă mai bine, iar umplutura este mai convenabilă.

Cum de a lega cuiul, pescarul se hotărăște, în funcție de obiceiurile peștilor pe care urma să le prindă.

Pescuit pe unghii

Cum se face un castron pentru unghiiTehnica de posesie a pescarilor de lupta-amatori invata independent de proces si de eroare. Mormyshka joacă un rol important în acest sens. În același loc, uneltele diferite funcționează diferit sau nu funcționează deloc.

În mod natural, captura depinde de locul ales, de perioada din an și de hrănirea adecvată, dar nimeni nu a eliminat stăpânirea de a rezolva problema.

Combaterea jocului

Fiecare tip de mormyshka are propriul său joc. Când capturați un cap de unghii, aceasta este o creștere lentă, în care se utilizează fluctuații frecvente și continue. Cablare este mai convenabil pentru a efectua cu două mâini: o mână deține tija de pescuit, cealaltă - mâna cu tija de pescuit.

Cablajul de testare se face la o înălțime de un metru din partea de jos, trecând treptat spre straturile superioare. În acest fel puteți determina adâncimea mușcăturii. Există momente când peștele se ridică până la marginea gaurii.

În timpul jocului faceți opriri - pentru un lift de până la 24 de ori, timp de 2-6 secunde. Cel mai adesea, peștele captează momeala într-o pauză, dar nu neapărat.

În zilele în care peștele este apăsat până la fund, se face o mică mișcare a molustei într-un singur loc, aproximativ 5-10 cm de jos, cu pauze de 25 de secunde. Va exista un lut, sau nu, dar să ridice chestiunea de mai sus nu are sens.

Îmbinarea la tracțiune este bună, dacă sunt deja prinși mai mulți pești și există încredere că pachetul așteaptă cu nerăbdare momeala. În acest caz, peștele ia mormișul și crește. Pentru a nu pierde mușcătura, pantele inversate încep în glucometrul din partea de jos și deasupra. Jocul constă într-o balansare mică și netedă, cu o coborâre simultană lentă.

Câteodată succesul aduce un mormyshki simplu, ușor de înălțat, fără să se joace și cu aceeași scufundare lentă. Un astfel de dispozitiv cu mișcare rectilinie nu funcționează întotdeauna, dar merită încercat.

Folosind momeala

Homemade mormyshkiÎn cazul în care obiectele de pescuit cu grovdesharikom crap rase de pește, de exemplu, roșiatice, atunci puteți folosi momeala. Aici este un câmp larg pentru experimente.

Alimentatorul poate fi un alimentator cu un fluture, dar este o plăcere scumpă, așa că este mai frecvent să folosiți pesmeturi obișnuite sau momeli de reviste gata făcute. Ele sunt turnate direct în gaură. De asemenea, puteți utiliza:

 • mei fiert;
 • semințe prăjite și măcinate:
 • un amestec de ambele.

Caracteristici nailcloth mormyshkiAceastă momeală oferă întotdeauna un rezultat pozitiv. În câteva ore într-un loc bine hrănit se va pescui. Dacă îl hrăniți pentru câteva zile, atunci este asigurată o bună captură. Firește, nu este necesar să suprasolicitați peștele, sarcina este de a atrage și de a nu alimenta. Capturarea pe găurile lactate are un dezavantaj - peștele este colectat în mare parte mic.

Pentru pescuitul pe picioare, este mai bine să ai mai multe tije. A lega un joc în vânt și îngheț este o ocupație extrem de neplăcută.

Mormyshka obișnuit - o minge și un garoafa, poate deveni cel mai iubit și de succes, dacă este făcut de propriile mâini. Timpul va dura puțin, dar rezultatul nu va dezamăgi.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este mormyshka și cum să-l prindăCe este mormyshka și cum să-l prindă
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Prinderea în timpul iernii pe malul râurilor, pescuitul pentru mormyshkuPrinderea în timpul iernii pe malul râurilor, pescuitul pentru mormyshku
Secretele de pescuit de iarnă: cum să pescuiască pe mormyshkuSecretele de pescuit de iarnă: cum să pescuiască pe mormyshku
Prinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tacklesPrinderea ramei pe mormyshka în timpul iernii pe windlass și alte tackles
Bezmotlka mormyshka ochi de pisică cu propriile mâiniBezmotlka mormyshka ochi de pisică cu propriile mâini
Mormyshkas de tungsten de casă pentru pescuitul de iarnăMormyshkas de tungsten de casă pentru pescuitul de iarnă
Bezmotilnye mormyshki pe biban cu propriile mâini, pescuit de iarnăBezmotilnye mormyshki pe biban cu propriile mâini, pescuit de iarnă
Efectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâiniEfectuarea mormyshki gvozdekubika propriile mâini
» » Ball-point mormyshka pentru pescuitul de iarnă cu componentă placată cu cupru
© 2021 amigdas.com