amigdas.com

O găină poate purta un ou fără cocoș

Sunt găini fără cocoșÎnainte de a cumpăra găinile ouătoare, viitorii proprietari trebuie să știe cum găina poartă ouăle și dacă are nevoie de un cocoș pentru asta. La piețele zootehnice sunteți siguri că puiul nu poate transporta oul fără proprietarul curții. Dar, de fapt, nu este.

Găina poate purta un ou fără bărbat. Dar ce va fi produsul final? Din păcate, puii nu pot aștepta un astfel de ou.

Sunt găini fără cocoș

Formarea ouălor în organismul de puiPot puii să transporte ouă fără cocoș? Pentru a înțelege această problemă, trebuie să înțelegeți cum pătrunde puiul. Se dezvoltă oul într-o pasăre matură mereu.

Prin achiziționarea unui pui de la bunici, puteți observa câteva zeci de gălbenușuri - acesta este un ou care crește și se dezvoltă. Odată ce gălbenușurile sunt atinse în diametru de patruzeci de milimetri, gălbenușul întrerupătoare în oviduct. Procesul continuă și formează o coajă protectoare de gălbenuș - proteină.

Exact după trei ore procesul se încheie. Astfel, oul se mișcă și pune pe un film subțire. film se formează încă o oră. Următoarea etapă este formarea coajelor. Este nevoie de cele mai multe ori. Acest proces se desfășoară timp de optsprezece ore. În următoarele cincizeci de minute, puiul împinge oul finit.

Procesul de formare a ouălorDacă vorbim despre normă, pasărea pune ouă în fiecare zi. Pentru acest proces, acesta nu este nevoie de sex masculin, dar aveți nevoie de vitamine și suplimente minerale, care sunt adăugate cu alimente. Trebuie remarcat faptul că formarea ouălor este afectată de nutrienți.

O găină ouă normală poate cântări de la unu la unu și jumătate de kilogram. Numai dacă este respectat dreapta condițiile de păstrare și hrănire a păsărilor, ea va pune ouăle în cantitatea necesară. Atunci de ce o pasăre are nevoie de un bărbat?

Are un cocos nevoie de o găină ouă: mit și realitate

Ai nevoie de un cocos de puiMulte gospodine țin cocoș. Dar care este funcția sa? În cazul în care puiul poate fi transportat, de asemenea, fără ea, iar ieșirea este un produs util? Un astfel de ou nu se va aloca celor care au apărut de la bărbat. Diferența este aceea fertilizate un ou poate aduce un pui.

Dar acest lucru are nevoie de un cocoș. Procesul de fertilizare are loc prin ingerarea gălbenușului, care este prezent în găini, în proteină.

Un ou brutOuăle obținute de la cocoș sunt considerate mai valoroase, mai bogate. Astfel de ouă ajută oamenii să facă față diferitelor boli și au o mare valoare nutrițională. Spre deosebire de cele obișnuite, acestea pot fi stocate numai cinci zile.

Dar, cu o depozitare adecvată, pot fi consumate în ziua a 25-a sau chiar a treizecea. Valoarea specială a unui astfel de produs, din punct de vedere științific, nu este dovedită. Dar, in acelasi timp, oamenii de stiinta sustin ca vitaminele, hormonii si proteinele unui astfel de ou pot ajuta o persoana sa depaseasca osteoporoza si chiar ulcerul gastric.

Ou fertilizatPentru multe medicamente utilizate capotă de la embrioni de pui. În termen de nouă zile, astfel de embrioni pot deveni un panaceu pentru multe boli periculoase. Trebuie remarcat faptul că în medicina populară este adesea folosit un produs fertilizat.

În ultimul secol i sa permis să se utilizeze injecții fertilizate produs. Se credea că acest produs a vindecat multe boli incurabile. În prezent, această metodă nu este utilizată.

Ouăle cu gălbenușuri dubluAstăzi toată lumea poate cumpăra atât ouă obișnuite din straturile din magazin, cât și un produs fertilizat pe piață sau în ferme.

Este acolo că puiul obține o dietă echilibrată, crește sănătoasă și plină. La găină ouătoare în spațiul liber iarba proaspătă, proteine ​​animale, nisip și tot ce are nevoie în cantități mari. Dar dacă proprietarul cocoșului se ocupă de găinile ouătoare, aceasta este numai pentru cele mai bune.

Puii pot transporta ouă fără cocoș

Mulți dintre noi sunt de părere că oul care a fost primit de la bărbat va fi mult mai util și mai gustos decât cel obișnuit cumpărat în magazin. De fapt, cocoșul nu are nimic de-a face cu asta. Nu este vorba despre fericirea familială a găinilor ouătoare, ci despre fericirea familială condițiile de conținutul său și intervalul potrivit. K beneficii conținutul cocoșului de lângă pui este:

 1. Conținutul cocoșului și găinilorRecuperarea viitoarelor descendenți. Dintr-un ou obișnuit, puiul nu eșuează.
 2. Disciplina în cocoașă. Un cocoș este un inamic, așa că va păstra toate găinile în ordine.
 3. El este capabil să protejeze teritoriul coopului. După cum știți, cocoșii sunt luptători prin natura lor. Prin urmare, având ghearele, pintenii și ciocul, el poate alunga prădătorii care pradă unei păsări. Și, de asemenea, să distrugeți rozătoarele care încalcă hrana în casa de găină.
 4. Mulți plantează o pasăre pentru frumusețe. Acest lucru este adevărat, dar cocoșii nu sunt doar de natură luptă și de înfățișare curajoasă, dar sunt, de asemenea, capabili să aibă grijă de puii lor cu atenție.
 5. Ceas cu alarmă. Fermierii trebuie să se ridice mai devreme, iar cocoșul poate fi un ceas deșteptător mare, trezind toată casa atunci când trebuie să mergi să hrănești animalele de companie.
 6. Sunt plantate pentru carne gustoasă și sănătoasă. Ele cresc păsări mari, astfel încât pentru cei cărora le place să gătească o răceală pentru Anul Nou, aceasta poate fi o opțiune excelentă.

K deficiențe deținerea unui cocos în cocos este:

 1. Agresiune. Bărbații se pot lupta nu numai cu cei care sunt asemănători cu ei, ei pot, de asemenea, femele înfuriate. Uneori, animalele pot avea resentimente asupra gazdei. Și la prima ocazie se pot răzbuna pe ei.
 2. Păsările iubitoare adesea tramplează straturile, lezându-le. În plus, cocoșii nu au de gând să se lupte unul cu celălalt sau cu alți locuitori ai curții. De aceea, trebuie să fii atent cu asta. Orice proces inflamator la pui poate duce la boli infecțioase și va afecta produsul final.

Care este rolul cocoșului pentru găină

Rolul principal al bărbatului nu este numai acela de a fertiliza puiul. Ordinea în casă este importantă, iar aici rolul social al păsării este mare. cocoș - acesta este liderul care urmează ordinul și împiedică disputele dintre găini. În plus, rolul său este după cum urmează:

 • Cocos frumos omSe asigură că găinile se ridică la timp.
 • El se poate asigura că toate puii au suficientă hrană, iar niște pui nu iau alimente de la alții.
 • El poate conduce puiul în casă și să se asigure că aduce ouăle.
 • Pasărea poate chiar să arate carnea de pui în cazul în care poate fi transportată. Un astfel de proces nu este neobișnuit în relația dintre cocoș și tânărul neexperimentat.
 • În timpul padocului, el ține evidența puiilor care se întorc la corral la timp.
 • Ea elimină rozătoarele sau le raportează sau despre apariția pericolului - aceasta este principala sa funcție.
 • În timpul pericolului care se apropie, el va striga cu voce tare și îi va bate aripile.

Principalul lucru pe care nu trebuie să-l faci proprietarului unui coș de pui este să pedepsești o pasăre. Dacă agricultorul pedepsește public liderul, puii pot pierde încrederea în el.

Rezultate: Ai nevoie de un cocoș

Familia de puiAlegerea, desigur, ai nevoie de un cocoș în casa ta. Fiecare dintre opțiunile propuse are avantajele și dezavantajele sale.

Să rezumăm:

 1. Din ouăle care sunt fertilizate de un cocoș, găinile pot să se desprindă.
 2. Pasărea ajută la menținerea ordinii în cocoșul: acesta disciplinează găinile și îi ajută să înoate în timp.
 3. Roosterii sunt plantați pentru a produce carne gustoasă și sănătoasă.

Rezultatul este unul: o pui poate trăi fără cocoș și da ouă în fiecare zi. Dar pentru ca urmașii să apară, penisul este necesar în orice caz.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cât de mult pe zi poate ouă de pui de găină atunci când se grăbește mai bineCât de mult pe zi poate ouă de pui de găină atunci când se grăbește mai bine
Cum de a determina sexul unui pui: un cocoș sau un puiCum de a determina sexul unui pui: un cocoș sau un pui
Cum să aranjezi o găină de găinăCum să aranjezi o găină de găină
Ce trebuie să faceți pentru a planta o găină pe ouăCe trebuie să faceți pentru a planta o găină pe ouă
Când puii încep să zboareCând puii încep să zboare
Cum se poate determina vârsta unei găini: este posibil să se distingă un bătrân de un tânărCum se poate determina vârsta unei găini: este posibil să se distingă un bătrân de un tânăr
Câte zile găsește ouăle înainte de pui și cum să steaCâte zile găsește ouăle înainte de pui și cum să stea
Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?Cum de a determina sexul unui pui de găină dintr-un ou?
Descrierea și caracteristicile structurii de ouă a păsărilorDescrierea și caracteristicile structurii de ouă a păsărilor
Cele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografieCele mai bune rase de pui Carne de direcție de ouă: descriere și fotografie
» » O găină poate purta un ou fără cocoș
© 2021 amigdas.com