amigdas.com

Usi de interior cu o cutie - dimensiunea optimă

uşiÎntr-un apartament renovat sau nou construit, sau o casă privată nu se poate face fără ușile de interior. Atunci când alegeți, este necesar să vă bazați nu numai pe caracteristicile decorative, funcționale și structurale, ci și pe dimensiunile corespunzătoare. Picturile interioare cu o cutie trebuie să aibă dimensiuni optime. Astfel veți evita dificultățile legate de instalare și veți economisi banii.

Tipuri de uși de interior

Produsele interioare sunt:

 • leagăn;
 • alunecare;
 • coupe ușă;
 • pe principiul "acordeonului".

De asemenea, pânzele diferă în funcție de tipuri:

 • singură frunză;
 • sesquioxides;
 • bivalv.

Standarde de produse de interior

Uși cu cutiePractic, în apartamente și case, care sunt construite în conformitate cu modelele standard, deschiderile pentru cutii de uși de interior au dimensiuni standard determinate de GOST 6629-28 și GOST 19111-2001 pe usi interioare din lemn pentru cladiri rezidentiale si publice.

Aceste standarde sunt prescrise pentru a găsi cele mai potrivite uși pentru deschiderile existente.

Producătorii interni și străini respectă următoarele standarde:

 • înălțime 2000 milimetri;
 • lățimea este de 600,700 sau 800 de milimetri.

Usa din lemn interiorLățimea depinde de camera în care trebuie amplasată structura interioară. Prin urmare, există cea mai largă lățime a ușii interioare, care este 900 milimetri. Cu toate acestea, o pânză cu această dimensiune nu este atât de populară în magazine, deoarece nu fiecare companie este implicată în producția de masă în producția de masă. Deoarece amenajările moderne ale clădirilor cu mai multe etaje nu implică prezența unor deschideri adecvate.

În ceea ce privește aspectul, acest design între camere, cu o cutie, arată doar foarte mare. Prin urmare, este dificil de instalat în orice cameră, deoarece este necesar să se respecte armonie cu alte interioare și design. De obicei, sunt stabilite ușile cu o lățime de 900 de milimetri:

 • în apartamentele vechiului aspect;
 • în birouri.

Dimensiuni ale ușilor interioare pentru camere diferite

În cele mai multe cazuri, proprietarii de apartamente sau case selectează aceleași pânze pentru toate încăperile. Cu toate acestea, dimensiuni diferite.

O excepție, în acest caz, poate fi o pânză în sufragerie. Deoarece acest design poartă funcția de carte de vizită. În apartamentele moderne, și mai ales în cazul reamenajării, puteți face o deschidere largă, de aproximativ 1220 milimetri. Această deschidere vă permite să instalați uși duble elegante cu o dimensiune de 1190x1935 milimetri, în cazul în care lățimea unei frunze este de 550 de milimetri. Astfel, premisele vor deveni elegante și elegante.

Usi interioare pentru a comanda fotografie

Orificiile de deschidere a ușii în bucătărie au dimensiunile de 780 x 250 mm, ceea ce vă permite să instalați tablouri standard. Cu toate acestea, înainte de instalare este necesar să aduceți toate mobilierul și aparatele în bucătărie. Pentru că se poate dovedi că nu se încadrează în deschidere. Prin urmare, va fi necesar să se extindă deschiderea și, ca o consecință, să se comande o construcție nestandardă de o dimensiune mai mare.

Băile au cele mai înguste intrări, astfel încât dimensiunea acestora:

 • 500 x 1900 milimetri;
 • 550 x 1900 milimetri;
 • 650x1900 milimetri.

Una dintre cele mai obișnuite dimensiuni ale ușilor interioare cu o cutie de baie este de 550x1900 mm. Prin urmare, găsirea datelor de la orice producător nu va fi dificilă.

Apartamentele de planificare modernă asigură prezența deschiderilor lărgite în baie. Cu toate acestea, proprietarii de apartamente încă instalați usi interioare înguste cu o cutie. Pur și simplu în timpul instalării utilizați elemente suplimentare speciale.

Cutie de design interior

Usa pentru usa

Caseta ușii interioare este o construcție a trei elemente, asamblate sub forma literei "P". Dimensiunea cutiei depinde în întregime de dimensiunea ușii. Dar deschiderea în dimensiune nu ar trebui să fie mai puțin sau mai mult. Întregul design - ușa de interior cu o cutie - ar trebui să se potrivească cu ușurință în ea. În ceea ce privește dimensiunile, unul dintre parametrii care vor ajuta la instalare este lățimea ramei ușii. Și ar trebui să aibă o dimensiune cuprinsă între douăzeci și cinci până la treizeci și cinci de milimetri.

Dacă dimensiunile nu corespund acestor parametri, atunci restrânge sau a extinde diafragma, ceea ce mărește considerabil costul reparațiilor. Deoarece pentru îngustare este necesar să se sigileze o parte a diafragmei sau să se monteze structura folosind docurile și alte materiale pentru a umple golurile dintre cutie și perete. La rândul său, extinderea ușii presupune lucrări suplimentare de construcție.

În unele cazuri, este necesar să nu cumpărați un design standard, dar sub comandă - acesta este un preț complet diferit. Deși, dacă alegeți un material ieftin din care se vor produce produsele, puteți semnificativ mai ieftin procesul. Aceeași soartă așteaptă și o cameră cu tavane înalte, deoarece caseta standard nu va arăta aici organic. Prin urmare, trebuie să instalați cutii și pânze mai mari și pot fi făcute doar la comandă.

Principalul lucru este să se ia în considerare faptul că dimensiunile cadrului ușii, adică lățimea și înălțimea, au fost mai mici decât deschiderea cu aproximativ trei centimetri.

Cum să potriviți deschiderea sub ușa interioară selectată?

De asemenea, se întâmplă: ați ales și ați achiziționat interiorul ideal pentru casa dvs., fără a avea grijă de asta nu este potrivit pentru deschideri. După cum am menționat deja, puteți îngusta sau extinde deschiderea. Pentru aceasta trebuie să știți:

 • înălțime și lățime;
 • lățimea și grosimea cutiei;
 • lățimea carcasei pentru încadrare;
 • înălțimea pragului, dacă este necesar.

Pragul este de obicei stabilit aproape de intrare, pentru ca căldura să nu dispară. Prin urmare, prezența sa în proiectarea ușilor interioare este opțională. Dar în cazul în care va fi instalat, atunci între el și foaia de ușă ar trebui să rămână clearance-ul pentru schimbul de aer de 5-10 milimetri.

Aspectul produselor interurbane cu o cutie

Ușile interioare sunt întotdeauna vizibile. Acesta este primul lucru pe care îl vede cineva într-o cameră. Prin urmare, atunci când achiziționați produse inter-cameră, este necesar să acordați atenție nu numai dimensiunilor corespunzătoare ușilor, ci și:

 • materialul din care este realizată ușa;
 • Combinație armonioasă cu designul camerei;
 • elemente decorative ale structurii ușii.

Usi din MDFÎn ceea ce privește materialul, unul dintre cele mai populare până în prezent este MDF. Acesta este un material foarte accesibil din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, ușile de interior cu o cutie de MDF nu se pot lăuda cu caracteristici mecanice ridicate. Prin urmare, joncțiunea ramei ușii cu peretele ar trebui să fie consolidată cu ajutorul unor dispozitive speciale garnituri de lemn.

Produsele interioare joacă un rol important în interiorul camerei. Ea poate fie să decoreze și să suplimenteze aspectul general al interiorului și design-ului, fie să fie încurcat. Prin urmare, este important să alegeți o ușă care să nu se distragă. Dar dacă intenționați să transformați ușa interioară într-un element cheie în proiectare, atunci nu vă temeți de nuanțele și culorile ușilor, uneori contrastante.

Ușile interioare diferă în ceea ce privește designul pânzei:

 • tabele goale;
 • lenjerie din lână;
 • balansier (pendul);
 • cârpe glisante.

Ușa interioară poate fi și ornamentală. De obicei, acesta este:

 • inserții de sticlă;
 • mozaicuri;
 • sculpturi sculptate;
 • contrast separat de culoare pe foaia ușii.

Alegerea pentru apartamentul sau casa mai multe usi in camere diferite, este mai bine daca sunt combinate cu o culoare sau un desen decorativ. Atunci ușa interioară va completa în mod logic imaginea designului camerei și îi va da un stil.

Instalarea ușii interioare cu o cutie

De îndată ce este selectată dimensiunea corectă a cadrului interior al foii de interior, puteți continua să o instalați în orificiu. Dacă finanța permite, este mai bine să solicitați ajutor de la profesioniști. Dacă doriți să economisiți bani, puteți face instalarea singură, pe lângă aceasta - nu este o muncă foarte dificilă.

Instalarea ușilor interioareOpțiunea cea mai simplă pentru instalare este ușile interioare cu o cutie care nu necesită asamblare. Astfel de uși sunt livrate într-o cutie. Ele trebuie doar să fie fixate în deschidere, uneori, de asemenea, aveți nevoie să fixați hardware-ul necesar (mânerele ușii, încuietori) și să vă temeți singur. Astfel de uși economisesc în mod semnificativ timpul și efortul, dar sunt mai scumpe.

O altă opțiune în ceea ce privește instalarea simplă este atunci când cadrul ușii nu este asamblat, dar toate părțile au dimensiunile necesare. În acest caz, cadrul ușii trebuie mai întâi asamblat pe podea, apoi introdus în ușă și atașați ușa interioară la balamale. Hardware-ul și ornamentele necesare trebuie instalate independent, dar după ce ușa este instalată.

În sfârșit, una dintre cele mai dificile opțiuni este asamblarea cadrului ușii de la componentele care trebuie pregătite. Ușile de interior cu o cutie de această opțiune sunt unele dintre cele mai ieftine. Deoarece rama ușii trebuie făcută cu mărimea potrivită, și anume, au fost scoase elementele de lungime necesare. Apoi, asamblați cutia, instalați-o în deschidere, atârnați ușa de pe balamale, instalați plăcile și fitingurile. Asamblarea acestui design va dura mult timp.

Pentru a asigura cea mai bună instalare a tuturor tipurilor de structuri, este necesar să se țină cont de faptul că dimensiunea cadrului ușii este mai mică decât deschiderea de pe toate laturile pentru zece sau douăzeci de milimetri. Fixați orice cutie în deschizătură cu ajutorul unor pene și apoi fixați. Spațiul dintre pereții orificiului exterior și cel exterior al ramei ușii trebuie umplut cu o spumă de montaj. Odată ce această procedură este finalizată, puteți instala platandurile care vor ascunde casetele de joncțiuni cu deschiderea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Doar acordeon în fotografii și fapteDoar acordeon în fotografii și fapte
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Caracteristicile ușilor interioare glisanteCaracteristicile ușilor interioare glisante
Avantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestoraAvantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestora
Usi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lorUsi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lor
» » Usi de interior cu o cutie - dimensiunea optimă
© 2021 amigdas.com