amigdas.com

Baie în stil loft - neobișnuit, simplu, practic

Baie într-un stil deosebitLoft (loft) în limba engleză înseamnă ultimul etaj sau mansardă. La sfârșitul anilor patruzeci ai secolului trecut în America, de multe ori ca o locuință au fost folosite etajele superioare ale spațiilor industriale, atelierelor sau magazinelor din fabrici. Astfel a apărut stilul "loft". Principala sa caracteristică este sublinierea trecutului industrial al încăperii și a spațiului liber mare, fără partiții.

Caracteristici de stil în baie

Interiorul în stilul mansardei nu poate fi confundat cu nici o altă direcție de proiectare. Pereții din cărămidă sau piatră brută, suprafață neshtukaturenye, ferestre mari, grinzi de beton, să fie combinate cu tot felul de realizări tehnologice ale civilizației se referă la caracteristicile acestui stil neobișnuit. Astfel de soluții de design oferă un fel de anturaj și un farmec unic în diferite camere.

Principalele caracteristici ale stilului:

 1. O cameră spațioasă, cu tavane înalte și fără pereți despărțitori. Chiar și dușul trebuie să fie deschis din toate părțile. Utilizați numai perdele transparente, care împiedică stropirea cu apă.
 2. Separarea spațiului comun în zone funcționale separate, cu ajutorul finisajelor de suprafață diferite. De exemplu, zona de baie din zonele rămase poate fi separată prin zidărie.
 3. Prezența în cameră a produselor din lemn, scări, elemente de interior metalice, țevi sau utilități.
 4. Prezența în cameră a tehnologiei moderne și a accesoriilor scumpe neobișnuite.
 5. O combinație de materiale moderne de finisare și motive industriale. Conductele ruginite și plăcile de oțel la modă pot fi alături.
 6. Mobilier rar, în combinație cu elemente decorative din crom și sticlă.

O mare plus față de mansardă în baie este o fereastră mare alocată unei zone separate.

Materiale de finisare în baie în stil loft

Cum să tăiați suprafața unei băiUtilizarea ca material de finisare poate fi la fel ca și pentru alte soluții de proiectare. Zidarie, gips-carton, tencuiala, ciment - toate acestea pot fi combinate cu elemente ale altor stiluri.

 • Plafonul poate fi realizat din gipscarton sau tensiune și poate instala un reflector în el.
 • Plafonul din plăci de beton goale, în combinație cu alte soluții de design, va arăta foarte original.
 • Podelele sunt finisate cel mai bine cu plăci din lemn acoperite cu lac sau panouri.
 • Pereții în relief vor arăta bine alături de zidăria ondulată.

Loft și soluții de culoare

Culoarea pentru acest interior poate fi selectată de cele mai diverse. Totul depinde de cantitatea de spațiu liber și de iluminat în baie. Dacă camera are iluminare naturală sau un număr mare de dispozitive de iluminat, atunci poate fi utilizată orice soluții color. Cu o construcție competentă a unei compoziții de culoare, ele vor arăta la fel de bine.

 • O atenție deosebită trebuie acordată proiectării podelei și tavanului. Aceste suprafețe pot extinde spațiul vizual.
 • Soluția ideală pentru podea este utilizarea materialelor din lemn care sunt ușor colorate cu ajutorul petelor, lacurilor decorative sau vopselelor care păstrează structura lemnului.
 • Plafoanele trebuie să fie albe sau ușor colorate. Nu se recomandă utilizarea structurilor suspendate. Plafonul trebuie să fie invizibil. De aceea nu trebuie să-l separați de pereți cu baghete sau alte elemente decorative.
 • Pentru băi în stil loft de oțel sau ceramică tradițională, în prezent se produc plăci speciale pentru fațade.
 • Puteți decora pereții și vopselele obișnuite, folosind nuanțe moi moi.
 • Cele mai populare materiale sunt tencuielile decorative care imită pereții crăpați și sunt realizate în panouri retro 3 D.

Lumină în stilul mansardei

Tipuri de iluminat pentru baieO astfel de soluție de proiectare necesită o mulțime de lumină, care ar trebui să cadă nu numai de sus, ci și din alte părți.

 • Pe un gips-carton sau un tavan suspendat, se recomandă instalarea unui număr mare de spoturi cu becuri cu halogen.
 • O cameră mare cu iluminare poate fi împărțită în zone. Zona de baie trebuie lăsată puțin întunecată, iar oglinda și chiuvetă trebuie să fie mai luminoase.
 • Dacă baia este situată la ultimul etaj sau mansarda casei, atunci fereastra din acoperiș poate servi drept sursă de lumină suplimentară. Va arăta foarte estetic.

Alegerea mobilierului în stil loft

Într-un astfel de interior, având în vedere spațiul mare, accentul principal ar trebui pus pe elementele de mobilier. Culoarea, aspectul și designul pot fi diferite. Acesta va fi potrivit și mobilier vechi de la o casă de țară, și obiecte în stilul high-tech.

 • Mesele de sticlă de pe picioarele cromate și pieptarul sculptat înalt vor părea originale.
 • În acest design al băii trebuie să existe o mulțime de scaune. În cazul în care camera permite, atunci ar trebui să fie instalat într-o bancă sau scaune.
 • Piesele fabricate din mobilier pot fi fabricate din materiale diferite. De exemplu, din lemn netratat sau metal cromat.
 • În loc de dulapuri tradiționale, este mai bine să instalați rafturi deschise sau să faceți nișe.

Pentru a crea un interior "în viață" în baie, mobilierul trebuie făcut în așa fel încât să poată fi mutat cu ușurință.

Accesorii și elemente decorative

Ce accesorii se vor potrivi stilului mansardeiLa prima vedere, se pare că stilul mansardei este destul de nepretențios. Nu e deloc așa. Decorați articolele în baie trebuie să răspundă spiritului urban.

 • Prezența aparatelor de uz casnic moderne joacă un rol important. De exemplu, la același podea de beton poate fi o mașină de spălat de ultimă generație. Baia trebuie să fie, de asemenea, ultramodernă.
 • Puteți, dimpotrivă, instalați instalații sanitare cu caracteristici avansate și o suprafață cromată, și alegeți o baie de raritate.
 • În acest stil, în interior nu ar trebui să fie textile, vase diferite și alte lucruri care nu sunt relevante pentru direcția urbană. Pe suprafață ar trebui să fie atașat la obiecte care corespund spiritului urban. De exemplu, ar putea fi un semn de circulație.

Idei pentru decorarea unei toalete și a unei băi în stil loft

 • Cum să faci o baie în stilul mansardeiCărămizi, pereți albi, podea din rămășițele cutiilor, rafturi din metal și țevi neombinate vor crea un design modern al camerei, cu un spațiu verificat și absența unui șir de obiecte. Camera va arăta curată și curată până la steril.
 • La instalare cap de duș de modă veche, fuzionând cu fundalul general și partițiile de sticlă, camera va arăta complet goală. La prima vedere, doar toaleta, baia și bideul, din faianță albă, sunt aruncate în ochi.
 • Cu o textura obișnuită, netezirea poate contrasta un perete de beton cu un model de graffiti. Aceeași caracteristică de stil, precum și betonul, are un mixer spumos cromat și un duș.
 • Ca element al esteticii industriale, este posibil să se păstreze zidăria și să crească spațiul unei încăperi mici cu o oglindă.
 • Abundența elementelor din sticlă indică faptul că stilul mansardei este aproape de fluxul mare. Pereții de duș din sticlă vor face camera vizibilă mai mare și vor da un sentiment de spațiu liber.
 • Pentru a termina toaleta si baia puteti folosi plăci de mozaic monocolor. La duș, toaletă și bideu, puteți face un accent luminos.
 • Pentru culmea interioară, în baie este instalată o cadă neobișnuită.
 • Pentru a maximiza utilizarea spațiului, dușul poate fi montat în tavan.
 • Sursa de lumină poate fi destul de neobișnuită. Construit în plafoane plafonul ca lumina principală, și ca un punct culminant local - lămpi în formă de picături uriașe de la robinet.
 • Pentru un interior cald în stilul mansardei, sunt selectate plăci cu un model pentru un copac. Culorile metalice sanitare și un cap masiv de duș arată stilul interior.

Baia, decorată în stil loft, ar trebui să fie spațioase, au o cantitate minimă de tehnologie și subliniază prioritățile proprietarului. Designul camerei ar trebui să fie special. Mai des, astfel de decizii sunt alese de oameni creativi, de exemplu artiști.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Sfaturi pentru alegerea înălțimii standard a tavanului într-un apartamentSfaturi pentru alegerea înălțimii standard a tavanului într-un apartament
Cum de a proiecta designul modern într-o bucătărie micăCum de a proiecta designul modern într-o bucătărie mică
Facilități foto și de design ale sălii de relaxare din saunăFacilități foto și de design ale sălii de relaxare din saună
Caracteristici de bucătărie colț în stil modern și fotografie interioarăCaracteristici de bucătărie colț în stil modern și fotografie interioară
Ideea de înaltă tehnologie, cerințe de stil. Lumea de fotografie interioară de înaltă tehnologieIdeea de înaltă tehnologie, cerințe de stil. Lumea de fotografie interioară de înaltă tehnologie
Design interior în stil loft: istorie, caracteristici și ideiDesign interior în stil loft: istorie, caracteristici și idei
Reparați-vă în stil loft: modalități și idei de designReparați-vă în stil loft: modalități și idei de design
Crearea și decorarea bucătăriei în stil loft, fotografieCrearea și decorarea bucătăriei în stil loft, fotografie
Design și bucătărie interioară într-o casă privatăDesign și bucătărie interioară într-o casă privată
Grinzi decorative pe tavan în interiorGrinzi decorative pe tavan în interior
» » Baie în stil loft - neobișnuit, simplu, practic
© 2021 amigdas.com