amigdas.com

Alegerea unei uși de lemn pentru o ședință de vară: soiuri și instalare

Usa de intrare pentru dansÎn epoca noastră oamenii au început să se apropie de dezvoltarea casei de țară mai gânditor și serios. Mulți astăzi pleacă din oraș să se odihnească și să nu lucreze în grădină, așa cum era acum 20 de ani. Și toată lumea vrea să-și petreacă weekend-ul într-un mediu confortabil. Pentru a crea un mediu confortabil în țară, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să instalați o ușă de lemn de calitate.

Cerințe de bază pentru foaia de ușă

Pentru cabane de vacanță este necesar să cumpărați ușile de intrare, care posedă următoarele calități:

  • Izolație termică bună. Este necesar să aveți un circuit care să protejeze camera de lovituri și curente;
  • fiabilitate;
  • Durată lungă de viață;
  • Forța de aderență.

În plus, ușa de intrare pentru vila de a atrage atenția nu ar trebui să fie elemente decorative și design scump. Funcția principală a ușii este de a da - protecția la domiciliu, așa că nu ar trebui să cheltuiți prea mulți bani pe ea. Este mai bine să cumpărați lenjerie ieftină din lemn fără lux extern. Chiar și cu alegerea, nu uitați că acest design va fi expus influențelor naturale negative: ploaie, fluctuații de temperatură și îngheț.

Soiuri de frunze de usi

Ușile prin design și tip pot fi:

  • Shields. Aceste structuri sunt împărțite în carouri goale (pânză de căptușire scheletată, plină cu carton ondulat) și solidă (realizată din PAL sau prin lipirea șipcilor de lemn);
  • Lambrisat. Astfel de uși sunt o opțiune bugetară excelentă. Când sunt create, nu folosesc clei, care își pierde proprietățile la diferențele de temperatură;
  • Masiv. Astfel de produse sunt scumpe, însă durata lor de depozitare este mai lungă.

Avantajele ușilor de intrare din stejar și arin

Usi din lemn pentru casaAceste produse sunt foarte solicitate, deoarece stejarul este cel mai dur și mai durabil material cu izolație fonică excelentă. Usi din stejar poate fi tonifiat și procesat. Ei nu-și schimbă calitățile și geometria, chiar și cu sărituri puternice la temperatură și umiditate.

Spre deosebire de restul copacilor conifere, stejarul nu emit teren, motiv pentru care ușile de intrare din acesta rămân fără pată pentru o lungă perioadă de timp.

Unii grădinari preferă frunzele de ușă ale masivului arin cu o nuanță naturală de roz. ei au o textura uniforma și se încadrează în orice interior.

Principalele avantaje ale ușilor stradale din pin

Astăzi, panourile de ușă din pin s-au dovedit a fi foarte bune. Se potrivesc bine în peisajul înconjurător de la dacha, pe lângă faptul că au un număr imens de avantaje incontestabile.

Arborele este un clasic, indicând un bun gust al proprietarului. Structurile din pin se disting prin compatibilitatea lor ecologică, deoarece structura lor nu doar "respiră", ci creează și un microclimat optim în interiorul clădirii, care are un efect benefic asupra sănătății. În plus, ele sunt destul de puternice și este dificil să le deteriorați.

Aceste picturi au proprietăți bune de izolare acustică. Sunt frumoase protejați de zgomotul de pe stradă, care este deosebit de important pentru casele de vacanță, deoarece vecinii sunt diferiți. Foarte puțini oameni îi plac atunci când muzica joacă tot timpul cu voce tare.

Costul ușilor de intrare din pin este destul de democratic. Durata de viață a acestora este de cel puțin 30 de ani, iar după prelucrarea produsului cu lac, va fi posibilă creșterea acestuia. Astfel, va fi în continuare posibil să se evite crăparea și umflarea.

Frunza de lemn de pin poate fi folosită pentru pictura. Se usucă la umiditatea necesară, îndepărtează canalele de rășină și vicii. În plus, suprafața produsului este perfect uniformă, gata să decoreze.

Această ușă de stradă în proprietățile sale de izolare termică nu va da drumul chiar până la așezarea făcută în două cărămizi. De aceea e grozavă. potrivite pentru case de vacanță. Acest design al intrării este foarte estetic și arata foarte armonios.

Caracteristicile instalării foii de ușă

Instalarea ușii din fațăDesigur, instalarea independentă a unei uși din lemn pentru o dachă este un proces destul de dificil. În primul rând, trebuie să verificați dacă dimensiunile structurii selectate se potrivesc cu ușa. Adesea, este necesar să se facă o potrivire exactă, deoarece, în pofida corespondenței aparente, în timpul muncii, se poate observa situația opusă.

Mai mult, marcarea diafragmei și ușii de intrare. Următorul pas este de a asambla caseta. Apoi balamalele se taie în pânză și în bara de blocuri. Maeștrii experimentați au sfătuit să utilizeze o linie plumb pentru a stabili designul cu cea mai mare precizie.

Cutia este introdusă în ușă. Verificând-o pentru eficiență, înfundați-o. Unul ar trebui să fie la înălțimea mânerului ușii, iar celălalt - la partea superioară a balamalei. Ele sunt bine fixate pe ambele margini ale cadrului pentru a preveni deformarea.

După aceste acțiuni, umpleți spuma dintre perete și cutie. Toate acestea au rămas până când se usucă complet. Aproximativ 12 ore. După ce a trecut timpul, este instalată ușa din lemn de pe stradă.

Apoi continuă să instaleze cilpele. Mai întâi trebuie să aflați dimensiunea exactă a acestora, apoi să le lipiți sau să le lipiți. Pentru a reduce decalajul, trebuie să folosiți unelte speciale. În acest caz, montați-le mai întâi și apoi puneți foaia de ușă în poziție.

În general, este recomandabil să instalați o ușă de lemn de stradă pe dacha însăși atunci când există experiență de a efectua lucrări similare și este posibil să economisiți bani. În caz contrar, doar petreceți timpul.

Curățați ușa din față instalată cu produse de îngrijire a lemnului, deoarece chimia obișnuită îi poate răni. Dar pentru a-i da o strălucire sau mascarea zgârieturilor mici, pânza trebuie lustruită cu ceară de mai multe ori pe an. Apropo, pragul și vizorul vor proteja produsul de efectele adverse meteorologice.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemnCum de a izola în mod corespunzător ușile de intrare din lemn
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Cum de a izola casa de vacanță cu propriile dvs. mâini?Cum de a izola casa de vacanță cu propriile dvs. mâini?
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
» » Alegerea unei uși de lemn pentru o ședință de vară: soiuri și instalare
© 2021 amigdas.com