amigdas.com

Suportul de fixare consolidat: avantaje și alegere

Suportul de fixare este întăritSuportul de montare (KUU / KU) este o structură metalică robustă și curbată, care este proiectată pentru a conecta și fixa o mare varietate de părți și suprafețe unul față de celălalt. Aceste produse se găsesc în multe lucrări de reparații și construcții. Cu ajutorul acestor elemente, se formează unghiul necesar, iar piesa metalică însuși efectuează funcții de fixare

.

Variante de utilizare în construcții

Colțul 4 (raftul 40 * 40 * 20)Cornișoarele sunt realizate prin tehnologia turnării și ștanțării la cald a oțelului galvanizat puternic. Pe suprafața lor există găuri speciale, destinate fixării elementelor (șuruburi, șuruburi, șuruburi etc.). Elementele de fixare sunt diferite domeniul de aplicare, forma și dimensiunile. Indiferent de formă și varietate, aceste elemente au multe avantaje, dintre care se pot distinge următoarele:

  1. Versatilitate. Pentru instalarea unor astfel de piese, nu sunt necesare echipamente și unelte speciale. Este suficient doar să alegeți șuruburi sau alte elemente de fixare cu șuruburi sau piulițe.
  2. Nivel ridicat de fiabilitate. Designul colțului armat este foarte fiabil și nu se teme de efectele corosive, deoarece pentru producția sa se folosește o tehnică specială de perforare.
  3. O gamă largă de forme și dimensiuni. Din acest motiv, consumatorii au posibilitatea de a alege colțuri pentru orice tip de lemn sau alte materiale de construcție.

Colțurile consolidate de oțel sunt folosite în multe direcțiile de construcție ca elemente de fixare pentru suporturi, grinzi, bare sau coloane pentru construcția de clădiri industriale și comerciale, cazane și clădiri rezidențiale. În plus față de colțurile metalice, pentru fixarea structurilor din lemn și cherestea, constructorii folosesc suporturi, suporturi, spate, plăci de conectare și alte părți metalice.

Soiuri de elemente de fixare

Există mai multe tipuri de elemente de fixare, utilizate pentru a fixa mai multe elemente unul cu celălalt. Următoarele tipuri se deosebesc de acestea:

  • Solid. Aceste colțuri, plăci și suporturi sunt cele mai populare și populare. Ele sunt folosite pentru fixarea barelor, care au o secțiune transversală standard și dimensiuni.
  • Separate. Configurația configurației prefabricate utilizată pentru conectarea, fixarea și susținerea grinzilor și grinzilor nestandardizate. Părțile separate au o rigiditate și o fiabilitate mai reduse decât toate cele metalice, prin urmare, înainte de a fi asamblate, este necesar să se calculeze parametrii de proiectare globali (rigiditate, rezistență, rezistență la sarcini etc.).

În plus față de diferența pentru asamblare și tipul de fabricație, produsele diferă în formă, grosime și dimensiuni. Cele mai frecvente tipuri:

  • KUU - braț de montaj armat. La astfel de produse, există una sau mai multe rigidizări simultan. Această caracteristică structurală le permite să le utilizeze pentru îmbinarea grinzilor și grinzilor cu alte materiale de construcție (metal, beton, beton, cărămidă etc.) pentru a asigura o rigiditate și o rezistență suficientă pentru întreaga structură.
  • KU - R - armat, echilateral, tipic. Este o placă din metal puternic, îndoită în unghi drept. Pe ambele părți există găuri perforate. Se utilizează în principal pentru fixarea pieselor de lemn între ele în zone care nu sunt supuse unor sarcini și deformări semnificative.
  • KUA - unghiuri de ancorare. Aceste elemente de fixare au o formă specială. Ele diferă în lungime / lățime / înălțime disproporționată.
  • KUAS - elemente asimetrice. Adesea folosit pentru a crea un unghi de 90 de grade la suprafață. Diametrul găurilor și proprietățile amintesc de unghiurile de ancorare, dar diferă în lățime.
  • KUS este un element la 135 de grade. Astfel de elemente de fixare sunt adesea folosite în construcția de copertine și structuri de acoperiș pentru a fixa grinzile de lemn una de cealaltă.

Tipul unghiului depinde de aplicație. Identificați această nevoie înainte de a cumpăra produse.

Funcție de alegere și aplicație

Articole de fixare pentru constructia de produseCornerele sunt recomandate să cumpere în vrac. În această situație, puteți salvați mult. În magazin pentru un colț de configurație standard va trebui să plătească de la cincisprezece la treizeci de ruble pentru o singură bucată. Costul poate varia în funcție de producător și de materialul din care sunt fabricate produsele.

Pentru o bună fixare, aveți nevoie, de asemenea alegeți competent șuruburi și șuruburi. Specialiștii recomandă utilizarea șuruburilor de oțel de diferite diametre pentru montarea colțurilor. Unghiile sunt cel mai bine utilizate, deoarece acestea suferă adesea de coroziune, care afectează în mod negativ caracteristicile lor de performanță. Dacă instalați colțuri pentru a fixa barele în zonele care vor fi supuse încărcărilor mari, este mai bine să cumpărați șuruburi lungi sau șuruburi cu fixare puternică.

Atunci când alegeți este necesar să se acorde atenție cu privire la fiabilitatea producătorului. Detaliile de calitate slabă își vor pierde rapid calitatea și rugina, slăbind întreaga structură.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ancora de metal dreaptaCum de a alege ancora de metal dreapta
Utilizarea draperiilor pentru gips cartonUtilizarea draperiilor pentru gips carton
Caracteristicile unei selecții de nuci pentru discurile turnateCaracteristicile unei selecții de nuci pentru discurile turnate
Ce sunt niturile filetate cu filetCe sunt niturile filetate cu filet
Reclamanții pentru căptușeală: cea mai bună alegereReclamanții pentru căptușeală: cea mai bună alegere
Nuanțe de utilizare a cilpelor telescopiceNuanțe de utilizare a cilpelor telescopice
Caracteristici de tipuri de profile metalice pentru gips cartonCaracteristici de tipuri de profile metalice pentru gips carton
Corpuri perforate metalice pentru structuri din lemnCorpuri perforate metalice pentru structuri din lemn
Ancore pentru beton: dimensiuni și prețAncore pentru beton: dimensiuni și preț
Cleme metalice (oțel)Cleme metalice (oțel)
» » Suportul de fixare consolidat: avantaje și alegere
© 2021 amigdas.com