amigdas.com

Restaurarea ușilor interioare și prețul rezultatului

Renovarea ușilor vechiOrice material se micșorează și se deformează în cele din urmă. Și straturile se estompează și se estompează. Acest lucru se aplică și ușilor interioare. Restaurarea vă ajută să le oferiți un nou aspect și aspect. Ce înseamnă restaurarea?

Lucrările prevăd două etape principale:

  1. Îndepărtați vechea acoperire și tratați produsul.
  2. Alegeți materialul și decorați-l.

Îndepărtarea stratului vechi și a tratamentului de suprafață

Înainte de a începe restaurarea și un finisaj nou, aveți nevoie scapa de vechiul strat. Corectați zgârieturile adânci și crăpăturile, așezați ușa în ordine dacă aceasta este îndoită.

  1. Lucrările de restaurare încep cu faptul că ușa este scoasă din balamale.
  2. Toate accesoriile sunt scoase: pixuri, încuietori și cârlige. Dacă există elemente de sticlă, îndepărtați cu atenție margelele de geam și scoateți-le.
  3. Vechea copertă este îndepărtată. Vopseaua veche este încălzită cu un uscător de păr de construcție. Utilizați o spatulă pentru al scoate atunci când devine moale și se va balona.
  4. Toate fisurile sunt închise. Toate zgârieturile de pe suprafață sunt egale. Pentru a face acest lucru, utilizați un chit pentru lemn sau chit.
  5. Odată ce materialele au fost uscate, suprafața este șlefuită și măcinată.
  6. Ușile sunt acoperite cu ulei de in. Acest lucru îl va proteja de efectele umidității și va da o nuanță neobișnuită.
  7. Ochelarii sunt introduși înapoi. Shtapiki mai bine cumpără altele noi.
  8. Panza este pregătită pentru decorare și decorare.

Restaurarea ușii prin decorare

Vechile uși interioare pot fi eliberate în orice fel. Dar înainte de orice lucrări de finisare, ușa este pusă în ordine. Acest lucru se poate face complet restaurarea construcției sau curățați cu grijă și uscați-l.

Pictura si decorarea prin desen

Colorarea ușilorAcesta este cel mai simplu și mai fiabil mod de restaurare a produselor din lemn de interior. Structura, realizată din lemn masiv sau căptușită cu furnir, poate fi vopsită. Pentru munca sunt folosite perii sau nebulizatoare. Pictura pe panza urmează de-a lungul fibrelor. Astfel, vopseaua sau vopseaua vor umple toate depresiunile sau neregularitățile.

Pentru imagine puteți utiliza culori de diferite nuanțe. De exemplu, ușa poate fi vopsită într-o singură culoare. Și detaliile care apar în altă culoare. Dacă suprafața este netedă, puteți desena o imagine. Și, de asemenea, adăugați lamele poliuretanice sau sculptate din lemn. Astfel de detalii sunt pre-vopsite și lipite pe suprafața ușii.

Lipire cu tapet, hârtie sau cârpă

Acum puteți să ridicați orice tapet care este deja pregătit pentru ușile de interior. În plus, produsul poate fi decorat cu ilustrații. De exemplu, pentru o cameră pentru copii, poze pentru copii din reviste relevante. În ușile de bucătărie pot fi decorați-vă cu imagini de mâncăruri delicioase sau tacâmuri. Dacă selecția a căzut pe hârtie, trebuie să fie depozitată în apă rece înainte de utilizare. Aplicați adeziv la suprafață și atașați panza. Îndepărtați cu grijă aerul.

După uscarea lipiciului, suprafața poate fi deschisă cu un lac. O metodă similară și la un cost redus, va costa utilizarea pentru finisarea țesăturilor. O selecție imensă de soluții materiale, de varietate și de design va face posibilă realizarea celor mai originale fantezii.

Decorarea cu vitralii sau sablare

În cazul în care ușa oferă inserții de sticlă sau mai bine, totul este din sticlă, puteți să vină cu o vitraliu, ca metodă de restaurare. Pentru aceasta se folosesc vopsele pe bază de apă. Desenați o imagine în părți. Deci va fi mai ușor să o transferați la ușă. Contururile trag vopseaua neagră și lăsați-o să se usuce. Și spațiul imaginii poate fi umplut cu alte nuanțe. Tehnicile de sablare sunt, de asemenea, folosite pentru a aplica imaginea pe sticlă. Dar acest lucru va necesita servicii specializate.

Etichete de vinil

Cum să actualizați ușaAceastă metodă de restaurare a ușii interioare o va schimba radical. În acest caz, și nu trebuie să scoateți vechea capac, demontați și scoateți ușa. Etichete de vinil ascundeți toate zgârieturile și abraziunea frunzei ușilor. Și, în plus, pot fi vopsite cu orice culoare. Autocolantul se separă ușor de bază. Aplicați pe o suprafață pre-curățată. Apăsat uniform pe toată suprafața. Și numai după ce, după cum va fi fixat în siguranță, puteți scoate filmul de protecție.

Metoda cea mai originală și exclusivă de restaurare a ușilor interioare este materialele în vrac. Și prețul nu mușcă. De exemplu, hrișcă sau orez. Obțineți un finisaj foarte frumos și neobișnuit. Ca adeziv, puteți utiliza adeziv PVA sau tapet. După ce ușa este decorată cu material, și totul sa uscat, este trebuie să fie vernisate. Aceasta este o protecție împotriva umezelii, precum și integritatea și durabilitatea unei acoperiri frumoase. Nicio crupă în stare uscată nu va putrezi sau se va deteriora. Un lac îi va ajuta să-l protejeze de umiditate și nu va permite ca țepușul să se umfle.

Datorită unui mic efort, imaginației și dorinței, ușile vechi de interior se pot transforma într-un element uimitor al interiorului. Ele vor deveni mai atractive sau, cel puțin, aspectul lor se va schimba. Restaurarea poate fi făcută de forțe independente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a restabili baia din fontăCum de a restabili baia din fontă
Cum să scoateți o fereastră cu geam dublu dintr-o fereastră din plasticCum să scoateți o fereastră cu geam dublu dintr-o fereastră din plastic
Cum să restaurați mobilierul vechi de acasăCum să restaurați mobilierul vechi de acasă
Cum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și prețCum să acoperiți băile cu acril: metode de restaurare și preț
Restaurarea dinților: principalele tipuri și cât va costaRestaurarea dinților: principalele tipuri și cât va costa
Cum se face o restaurare a unei băi din fontăCum se face o restaurare a unei băi din fontă
Cum vă puteți restabili singuri masa vecheCum vă puteți restabili singuri masa veche
Cum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâiniCum se face acrilic lichid pentru a acoperi băile cu propriile mâini
Tehnologia de restabilire a cadrelor din lemnTehnologia de restabilire a cadrelor din lemn
Cum sa faci o baie proprie de restaurareCum sa faci o baie proprie de restaurare
» » Restaurarea ușilor interioare și prețul rezultatului
© 2021 amigdas.com