amigdas.com

Locuitori ai podelei oceanice, pești de adâncime

Creaturi de pe podeaua oceanuluiReprezentantul peștilor de adâncime este un pește-drop, care trăiește la o adâncime de 600 de metri. Fish-drop este un locuitor de adâncime care locuiește în mod activ în Australia și Tasmania. Foarte rar, ea poate fi întâmpinată de persoana în sine, deoarece ea se află pe punctul de a dispărea.

Fish-drop

Caracteristicile aspectului unei creaturi adânci sunt foarte neobișnuite și ciudate. În zona anterioară a botului, puteți vedea procesul, pe care unii îl compară cu un nas mare. Ochii mici și sunt situate lângă așa numitul nas, astfel încât impresia este creată încât peștele are o față umană. Gura ei este destul de mare, colțurile gurii sale sunt îndreptate în jos, din cauza căreia botul pare întotdeauna trist și obosit. Datorită chipului său neobișnuit și ciudat, căderea de pește ocupă una dintre primele locuri în clasamentul unor creaturi neobișnuite și ciudate.

caracteristici

  1. Care sunt peștii de pe podeaua oceanuluiPeștii mari în lungime pot ajunge până la 30 de centimetri. De obicei plutește la o adâncime de 800 - 1500 de metri. Trunchiul de pește este o substanță apoasă, care este mult mai puțin densă în apă. Această structură ajută peștele să zboare literalmente deasupra suprafeței fundului, fără a cheltui mai multă energie în timpul înotului. Faptul că peștele nu are mușchi special nu îl împiedică să vâneze crustacee și nevertebrate mici. În timp ce își caută pradă, ea înoată rapid cu gura deschisă, care devine mâncare, sau peștele se așează pur și simplu pe pământ și așteaptă până când nevertebratele neobișnuite intră în gură.
  2. Pestele de pește este încă destul de prost studiat, deși a fost descoperit de mult în Australia și a poreclit vițelul de taur australian, există foarte puține informații detaliate despre viața ei acum. Cel mai mare interes în acest specimen a crescut recent, deoarece a devenit foarte comun în plasa de traul - un dispozitiv pentru prinderea crabi și homari de adâncime. Și, deși traulul în Oceanul Pacific și Oceanul Indian este destul de limitat, această interdicție vizează în principal conservarea recifelor de corali, iar în oceanul adânc nu este interzisă.
  3. Din acest motiv, biologii spun că trasarea unui pește-drop poate afecta în mod semnificativ populația și o poate conduce la o specie pe cale de dispariție. Există o opinie că va dura aproximativ 5-14 ani pentru a mări numărul de pești de coborâre curent.

Pești de mare adâncUn proces atât de lent Reproducerea este legată de un alt fapt interesant despre scăderea peștilor. De obicei, își pune ouăle chiar pe suprafața fundului și nu-și părăsește zidăria, se așază pe ouăle ei și se așează pe ele până când primul lor tânăr apare de la ei. Acest tip de reproducere este obișnuit în peștii de adâncime, care își așează ouăle, se ridică la suprafața apei și se amestecă cu planctonul. Celelalte specii adânci de mare adesea coboară în mare adâncime numai în momentul în care ajung la pubertate și trăiesc acolo pentru tot restul vieții.

În acest caz, peștele picătură nu-și părăsește habitatul. Tinerii sunt scoși în lume o vreme împreună cu părinții lor și sunt păziți în mod activ de ei până când va veni un timp în care individul va deveni destul de independent pentru viața ulterioară.

Aceste pești neobișnuit trăiesc la un nivel destul de adânc în ocean. Dintre toate speciile de adâncime, numai dracii pe mare, cu alte cuvinte pescarii, trăiesc cea mai ciudată și cea mai neobișnuită viață.

Aceste pești sunt foarte neplăcuți pentru aspect, acoperite cu spini și plăci speciale, situate la o adâncime a oceanului de 1,5-3 kilometri. Caracteristica cea mai neobișnuită a caracteristicilor marine - aceasta este bastonul său, care crește de la aripile dorsale și atârnă peste botul său feroce. La sfârșitul acestei tije există o glandă luminoasă, care include bacterii luminescente. Diavolii de mare utilizează acest dispozitiv ca momeală.

De obicei, victima însăși navighează spre această lumină, iar pescarul mișcă în același timp tija de pescuit în gură și, la un moment dat, victima se apropie foarte repede. Unele tipuri de pescari au o tijă de pescuit cu o lanternă chiar lângă gură, iar peștii nu trebuie nici măcar să încerce din greu să-și înghită prada.

Bat de mare

  1. Deep Ocean WorldLiliecii de mare sunt o familie de pești de fund care locuiesc în partea de jos a oceanului. Ei au fost capabili să se adapteze într-un mod special la viața la presiuni mari. Peștii aproape nu știu cum să înoate, ci pur și simplu se deplasează de-a lungul suprafeței fundului pe aripioarele lor modificate, care sunt acum mai mult ca picioarele animalelor terestre.
  2. În exterior, baterele se aseamănă cu patinele simple. Ele au, de asemenea, un cap mare de formă rotunjită (sau triunghiulară), o coadă mică, cu o absență practică a corpului. Probele mari de lilieci pot ajunge la o lungime de aproximativ 0,5 metri, dar în cele mai multe cazuri sunt destul de mici. În procesul de mutație și modificări multiple, aripioarele au pierdut complet capacitatea de a susține individul în apă, motiv pentru care ar trebui să se deplaseze de-a lungul suprafeței fundului în timp ce se târăsc.
  3. În timp ce peștii se târau foarte încet, își petrec, de obicei, timpul liber pur și simplu pasiv, situându-se pe suprafața fundului, așteptând victimele sau lăsându-i cu bulbul care crește direct din capul creaturii. Oamenii de stiinta spun ca acest bec nu este un tipar foto, asa ca nu atrage pe altii cu ajutorul luminii sale. Mai mult, acest proces are un alt scop - creează un miros neobișnuit în jurul individului, care este capabil să atragă pești mici, viermi și crustacee.
  4. Liliecii de mare trăiesc în apele calde ale oceanelor lumii, în timp ce nu au înotat pe teritoriul Oceanului Arctic. De obicei, toți peștii se mențin la o adâncime de 200-1000 de metri, dar există și varietăți de lilieci care preferă să fie aproape de suprafață, aproape de suprafața coastelor. O persoană se poate întâlni adesea cu batter, pentru că iubește apele de suprafață. Interesul pentru natura gastronomică a peștelui nu este, însă cochilia acestuia este foarte atrasă de oameni diferiți, inclusiv de copii înșiși.

Creaturi ciudate pe podeaua oceanuluiPește bine uscat la soare, lasă în urmă o cochilină destul de solidă, care, în aparență, este similară cu cea a unei broaște țestoase. Dacă adăugați pietre înăuntru, puteți obține o adevărată zgomot, care din cele mai vechi timpuri a fost folosit de locuitorii din emisfera estică, care trăiesc pe coasta oceanică.

Cum ar fi de așteptat - armura pentru lilieci acționează ca o apărare împotriva creaturilor mai mari de adâncime. Numai dinții foarte puternici ai unui prădător mare pot sparge o astfel de coajă pentru a ajunge la carnea peștelui. Este foarte dificil să găsiți o bâtă în întuneric complet. În plus, individul este destul de plat și ușor de fuzionat cu spațiul din jur, astfel încât și culoarea ei de coajă este similară cu culoarea fundului mării.

Pești - lancetil diferit lancetfish - sunt creaturi mari de tip prădător care sunt considerate unicul membru supraviețuitor din genul Alepisaurus, care în traducere înseamnă scări de șopârlă. Ea a primit numele ei din termenul medical lancet, un sinonim pentru un bisturiu.

În plus față de mările polare, lancetfish poate fi găsit în orice zonă. În acest caz, în ciuda prevalenței mari și a ubicuității, informațiile despre acest pește sunt foarte mici. Oamenii de știință sunt capabili să compună o descriere a unui individ numai cu ajutorul unui număr mic de specimene capturate cu ton. Datele sale externe sunt foarte memorabile pentru alții. Peștele are o aripă mare pe spate, această fină este întreaga lungime a individului. În înălțime, el depășește individul de mai multe ori, și aspectul este similar cu aripioarele unui sailfish.

Corpul este alungit și destul de subțire, scade în regiunea coada și se termină cu peduncul caudal. Gura este destul de mare. Tăierea gurii persoanei este în spatele ochilor ei. În interiorul gurii, cu excepția unui număr mare de dinți mici, există două sau trei colți mari, ascuțite. Acești canini sunt capabili să ofere indivizilor o aparență periculoasă și insidioasă a unei creaturi preistorice. O specie de lancetfish a fost chiar numită alepisaur feroce, ceea ce indică faptul că o persoană nu are încredere în acest pește. Acest lucru poate fi justificat, pentru că dacă vă uitați la gura unui pește, este greu să vă imaginați că orice creatură poate supraviețui dacă o va prinde ochiul.

Lancet de pește lung ajunge la doi metri, care pot fi comparate cu dimensiunea unei barracude, care este considerată foarte periculoasă pentru oameni.

alimente

Alimente pentru pești de adâncimeAutopsia persoanelor capturate a dat câteva informații despre nutriția lor. Astfel, crustaceele au fost găsite în stomacul individului, care constituie cea mai mare parte a planctonului, care nu poate fi asociat cu un astfel de prădător feroce. Probabil, creatura preferă să mănânce plancton, deoarece nu se poate mișca rapid și pur și simplu nu poate ține pasul cu victima rapidă. Din acest motiv este calmarul și salpas sunt baza dieta individului. Dar unii dintre indivizi au găsit resturi de ton, alte lancete.

Cel mai probabil, creatura aranjează ambuscade pe pești mai rapizi și mai dexteroși, folosind ca camuflaj structura corpului și culoarea argintie a trunchiului. Se întâmplă așa, că peștele devine atras de un pescar în procesul vânătorii de mare.

Lancetele nu au niciun interes comercial special. Și, deși carnea lor este considerată comestibilă, nu este folosită în alimente din cauza structurii sale apoase și a jeleurilor.

Black Eater-Messenger

  1. Mechkoglot este un pește de adâncime reprezentativ pentru percifari din subordinea chiasmodelor. Această persoană mică poate atinge o lungime de 30 de centimetri și se găsește în principal în regiunile climatice tropicale și subtropicale.
  2. Numele bagglorotului a fost dat individului pentru capacitatea sa de a înghiți prada de soia, care este de câteva ori mai mare decât ea însăși. Lucrul este că are un stomac foarte elastic, iar în stomac nu există coaste care să împiedice extinderea peștilor. Acesta este motivul pentru care bagglorotul este rapid și simplu capabil să mănânce orice pește, chiar și unul care va fi de patru ori mai lung decât creșterea și de 10 ori mai greu.
  3. Deci, de exemplu, lângă Insulele Cayman, a fost găsit un cadavru de baggotolot, în burta căruia s-au găsit rămășițele de macrou cu o lungime de 86 de centimetri. Lungimea sackglotalului a ajuns la numai 19 centimetri. Deci, acest individ a fost în stare să înghită prada, care a fost mai mult decât a fost de patru ori. Cu toate acestea, acest lucru a fost macrou, care este cunoscut sub numele de pește de macrou, care are o natură destul de agresivă. Până la sfârșitul anului este dificil să se determine cum un astfel de pește mic ar putea face față unui adversar mare și puternic.

În țările străine, baggothrottle a dat un alt nume - un devorat negru. Corpul creaturii este reprezentat de o culoare maro închis. Capul este mediu, fălcile sunt foarte mari. Falla inferioară nu are o conexiune ossicle cu capul, astfel încât gura bagglorotului poate conține mult mai mult decât capul. În fiecare maxilar, cei trei dinți din față formează colții ascuțite. Cu ajutorul lor, un mâncător negru își păstrează prada, în timp ce o împinge în stomac.

Sursă de alimentare

Caracteristicile peștilor de adâncimeVictima înghițită poate fi atât de mare, Nu poate fi digerată imediat în stomacul unui prădător. Ca rezultat al descompunerii în stomac, o cantitate mare de gaz trage sackglot-ul pe suprafață. Cele mai populare tipuri de mâncăruri neagră au fost înregistrate pe suprafața apei cu burtă umflată, ceea ce a împiedicat pescuitul să ajungă la adâncime. Ei trăiesc în principal în sacksglottos la o adâncime de 700-3000 m.

Urmăriți peștele în mediul său natural viața este foarte dificilă, deci există foarte puține detalii despre viața ei. De exemplu, oamenii de știință spun că aceste pești sunt ouătoare. Foarte adesea poți găsi îmbinări de pește iarna în Africa de Sud. Animalele tinere din aprilie până în august trăiesc adesea în apropierea insulelor Bermudei, au nuanțe mai deschise care apar atunci când individul crește. De asemenea, persoanele tinere și tinere au spini mici, care nu se găsesc în cocoșul de adulți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fish taimen comun: unde se află și ce se hrăneșteFish taimen comun: unde se află și ce se hrănește
Pescuitul atrage un twister și cum să-l prindăPescuitul atrage un twister și cum să-l prindă
Pâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrăneștePâlnia de pește: cum arată, unde trăiește și la ce se hrănește
Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?Cum arată un pește o picătură și informații interesante despre asta?
Descrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitatDescrierea codului Atlantic și nord: stilul de viață și habitat
Pesti din familia codului: caracteristici, specii, habitatPesti din familia codului: caracteristici, specii, habitat
Specii de pești marine: descriere și caracteristiciSpecii de pești marine: descriere și caracteristici
`Devil mare`: ciclism de viață pește pescar de mare`Devil mare`: ciclism de viață pește pescar de mare
Zboară de pește trigla sau cocoș de mareZboară de pește trigla sau cocoș de mare
Peste de pește. Descrierea vadose și metodele de capturarePeste de pește. Descrierea vadose și metodele de capturare
» » Locuitori ai podelei oceanice, pești de adâncime
© 2021 amigdas.com