amigdas.com

Pearl bath: indicații și contraindicații

Descrierea bairilor cu perleDin cele mai vechi timpuri, omenirea a folosit proprietățile medicinale ale apei. În zilele noastre, multe saloane de înfrumusețare oferă o varietate de opțiuni pentru hidroterapie, care vizează îmbunătățirea și relaxarea corpului. O baie perla este o astfel de procedură.

Proiectarea și funcționarea băii de perle

Proiectarea și funcționarea băii de perleNumele procedurii se adaptează deja la un fel de romantism și sofisticare. Imaginați-vă că vă îmbătați într-o baie caldă cu extracte naturale de perle, iar apa se straluceste cu perlele.

Dar, de fapt, baia de perle este un fel de hidromasaj, inclusiv două elemente de apă și de aer, care interacționează unul cu celălalt, se transformă în bule și creează o impresie interesantă a perlelor rotunde și perle.

Partea inferioară a căzii speciale este căptușită cu un grătar, prin care aerul intră în vas, care iese sub presiune dintr-un compresor special.

Când aerul trece prin tuburi metalice înguste și începe să interacționeze cu apa, se transformă într-o mulțime de bule au un efect de masaj. Numărul de bule poate fi modificat prin ajustarea presiunii.

Temperatura apei în timpul admisiei băii este menținută la 35-36 grade. Aerul este furnizat cu o temperatură de 18-20 grade. Un astfel de contrast al temperaturilor are un efect iritant asupra receptorilor pielii, deci procesele interne sunt activate în corp.

În acest fel, temperatura și factorii mecanici sunt principalele puteri de operare a procedurii.

Cum puteți obține cele mai multe beneficii din proceduri? Utilizatorul obține cel mai mare efect de vindecare atunci când își asumă o poziție înclinată, în această poziție, există o relaxare maximă a mușchilor. Durata procedurii variază între 10-15 minute.

Care este folosirea băii de vortex

Lista de avantaje ale procedurilor în bai cu hidromasajAceste proceduri stimulează procesul de circulație a sângelui, normalizează tensiunea arterială, elimină durerile de spate, elimină orice simptome de reumatism, eliberează eficient tensiunea musculară.

În plus față de creșterea circulației sângelui, băile stabilizează scurgerea limfei, accelerează resorbția fenomenelor reziduale de inflamație. Buburi de aer influența activ corpul, relaxându-l, saturând pielea cu oxigen, care îmbunătățește starea de spirit.

Trebuie să vă reamintim că în condițiile clinicilor speciale și spa-urilor puteți face astfel de proceduri pe deplin. Desigur, dacă cumperi tot echipamentul necesar, atunci o baie de perle poate fi luată acasă.

Această procedură nu stinge corpul, deoarece temperatura băii nu este potrivită pentru aceasta. Durata sesiunii nu durează mai mult de 15 minute.

Tratamentul are loc în cursuri și poate dura până la două sau patru săptămâni, în funcție de recomandările medicale. Pornind de la indicatori individuali, scăldatul poate fi prescris atât zilnic, cât și zilnic.

Este de remarcat faptul că pentru a spori efectul de vindecare în baie adăugați sare de mare sau ulei aromatic. Sfârșitul procedurii este însoțit de aplicarea unei creme hidratante, loțiuni sau lapte pentru a preveni uscarea pielii.

După efectuarea unei sesiuni de îmbunătățire a corpului, utilizatorul trebuie să refuze timp de două ore de orice efort fizic. În spatele stării de sănătate este neîncetată este observată de medicul curant, deoarece există contraindicații grave pentru primirea procedurilor perlate.

Băi perla - indicații și contraindicații

Descrierea detaliată a indicațiilor și contraindicațiilor pentru băile perlateÎnainte de a lua o procedură de vârtej, consultați-vă medicul. Băi perla prezentat în, care frecvent sau în mod constant într-o stare stressa- care au tulburări ale funcției sistem- nervos pentru cei care suferă de boli ale coloanei vertebrale și a sistemului musculo-scheletice ca un întreg.

În plus, sesiuni de bai de perle ameliorează starea pacienților hipertensivi, situate în prima etapă, sunt prezentate celor care conduc un stil de viață sedentar (muncă profesională), ajută la tulburări metabolice. Eliminați insomnia.

În bai cu perle au contraindicații. Printre cei cărora le sunt contraindicate procedurile sunt cei care suferă:

  • bolile cardiovasculare în formă acută;
  • creșterea presiunii arteriale în etapele a doua și a treia;
  • tromboflebită;
  • orice proces inflamator;
  • pustule sau fungice.

Înainte de procedură consultați un medic persoanele cu diabet zaharat, varice, care se află într-o stare de sarcină.

Trebuie să ne amintim că un rezultat vizibil nu poate fi obținut după ce ați luat o sesiune de vârtej. Numai după curs de proceduri de îmbunătățire a sănătății veți observa diferența.

Pentru a crește efectul acțiunii terapeutice trebuie combinate o baie de perle cu o folie de noroi sau alge, hidromasaj, acupunctura si alte proceduri. Costul mediu al sesiunii este de trei sute de ruble.

Wellness la domiciliu

Atunci când se creează condițiile necesare, băile de perle pot fi efectuate și acasă. Astăzi puteți cumpăra toate echipamentele necesare, concepute pentru proceduri plăcute la domiciliu. De obicei, kitul include:

  1. O saltea moale, cu efect de masaj.
  2. Un furtun lung din care este furnizat aer.
  3. Aer și panoul de comandă care controlează nivelul alimentării cu aer.

După adoptarea procedurii, se recomandă să vă relaxați și nu face nimic pentru două ore.

Astfel, pentru a revitaliza corpul astăzi, există o oportunitate atât în ​​spa și clinici speciale, cât și în casă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Perlele baroc - cum arată, unde este folositPerlele baroc - cum arată, unde este folosit
Ce este - perle cultivateCe este - perle cultivate
Proprietățile perlelor la care se potrivește o piatrăProprietățile perlelor la care se potrivește o piatră
Cum sa alegi o baie de picior cu hidromasajCum sa alegi o baie de picior cu hidromasaj
Cum să distingi perlele naturale de perlele artificiale?Cum să distingi perlele naturale de perlele artificiale?
Care este perla din Mallorca?Care este perla din Mallorca?
Pestera heliotică a pietrelor de mare și a proprietăților salePestera heliotică a pietrelor de mare și a proprietăților sale
Pot să-mi scot copilul cu frigPot să-mi scot copilul cu frig
Baie rusă în fotografii și imagini la momente diferiteBaie rusă în fotografii și imagini la momente diferite
Bucătării confortabile și interesante pentru baie: fotografieBucătării confortabile și interesante pentru baie: fotografie
» » Pearl bath: indicații și contraindicații
© 2021 amigdas.com