amigdas.com

Proteine ​​vii la domiciliu

Descrierea proteinei homeProteina poate fi păstrată în apartament. Din acest motiv, este important să înțelegeți cum să faceți o cameră pentru veverițe, ce hrană să folosiți, ce să dați o băutură și, în general, cum să faceți față acestor animale. În acest articol, aceste procese vor fi descrise.

În cazul în care ați decis să vă stabiliți în veverița voastră, zilele voastre plictisitoare vor deveni mai strălucitoare. Acest lucru se va întâmpla, pentru că veți avea un animal de companie frumos acasă. Niciodată nu mă va lăsa jos, pentru că se va distra întotdeauna în casa lui și va alerga în jurul volanului. În timpul în care te uiți la acest animal pozitiv, vei fi mai vesel și toată tristețea va dispărea.

Caracterul proteinei

Uneori e interesant să te uiți la felul în care se comportă albii. El ajunge pur și simplu în orice loc și se mișcă cu ușurință prin orice obstacole. Astfel de animale de companie au încredere în oameni și întotdeauna se străduiesc să învețe ceva nou.

În acest caz, dacă vrei să-ți tratezi animalul și să-i aducă bunătate în mâna lui, el va urca cu bucurie până la mână și va începe să mănânce un tratament. În ciuda acestui lucru, nu forțați veverița să stea în brațele voastre. În caz contrar, te poate mușca.

Veveritele nu au același calendar ca și alte animale. Ei dorm în timpul zilei, dar se distrează noaptea. Proteina poate fi păstrată la domiciliu deoarece nu necesită îngrijire constantă.

Ce mănâncă proteinele?

Cum să hrănești o veveriță de casăÎn habitatul obișnuit, veveritele mănâncă diverse fructe de pădure, nuci, ciuperci, mere sălbatice sau chiar muguri de arbuști sau arbori. În timpul iernii, animalele de companie se hrănesc cu ceea ce au acumulat în toamnă și vară. Tot veverițele pot consuma semințe de pin sau noi lăstari de copaci. Uneori, veverita poate chiar să mănânce păsări mici, șopârle, șoareci mici sau ouă. Veverița acasă mănâncă diverse feluri de nuci cu bucurie și adoră tot felul de fructe și chiar fructe uscate. Proteine ​​ar trebui să fie dat ghindă sau copaci rinichi.

Dar, de asemenea, astfel de animale de companie mananca cereale. Ei trebuie să dea ovazul, deoarece este cel mai potrivit pentru veverițe. Cu toate acestea, puteți trata animalele dvs. cu mazăre fiartă, în special, acest produs este necesar unui mic animal.

La domiciliu Puteți trata animalele de companie cu semințe de floarea-soarelui dintr-un dovleac sau o floarea-soarelui. Și pot da și conuri: molid sau pin. Nu-i rău, dacă vărsați alimente de oase tăiate din pește sau carne de vită, precum și viermi de făină. În acest caz, organismul animalului va fi saturat cu fosfor sau calciu foarte util. Animalul dvs. ar trebui să aibă întotdeauna acces la apă potabilă, dar uneori poate fi răsfățat cu lapte. Veverita trebuie hrănită de două ori pe zi - la începutul și la sfârșitul zilei. Nu dați mâncare suplimentară animalului, deoarece este dăunător sănătății sale.

Este foarte important să știți că veveritele nu pot mânca migdale, deoarece sunt dăunătoare pentru corpul lor. Nerespectarea acestei reguli poate duce chiar la moartea animalului dvs. de companie. Totuși animalele nu pot fi date:

  • prăjită;
  • dulce;
  • sărat;
  • afumat.

Pentru a nu complica gătitul, puteți cumpăra produse alimentare gata într-un magazin special.

Cum să ai grijă de o veveriță

Proteine ​​precum curățenia, din acest motiv nu vor consuma apă stătătoare sau nu se vor mânca dintr-un castron nestemat. Pentru că totul trebuie păstrat curat: un castron pentru mâncare, un castron de băut și o locuință pentru animale de companie. Cu toate acestea, dacă este foarte bine să spălați cuștile, animalele pot începe să se îngrijoreze. Pentru a evita acest lucru, este necesar să stropiți fundul cu un material de umplutură granular din lemn și să închideți fânul de sus. Acest etaj poate dura între trei și patru zile. El va colecta mirosuri rele. În această situație, trebuie să curățați casa doar o dată sau de două ori pe săptămână. Veveritele pot crea depozite mici. Trebuie să fie curățate, pentru a nu smulge casa.

Nu este nevoie să spălați sau să perii veverita, ea însăși îndeplinește aceste sarcini cu limba ei.

Cum vectorii (veverițele)

  • Reproducerea proteinelorÎn cazul în care doriți să reproduceți proteinele la un nivel profesional, ar fi bine să faceți o apreciere a lemnului la domiciliu. Sala ar trebui să fie echipată cu arbori artificiali și două suprastructuri pe ele.
  • Este necesar ca animalele de companie să nu fie bolnave și pline. Cu toate acestea, este imposibil ca animalele să fie groase. În cazul în care acestea sunt prea subțiri, copiii acestor animale pot părea să fie slab dezvoltați, destul de slabi sau foarte mici. Dacă femeia, dimpotrivă, este grasă, copiii se vor naște prea slabi sau chiar morți. O pereche de animale trebuie să fie activă. Și este important, de asemenea, să aibă o haină strălucitoare. Este de dorit ca animalele să fi dat naștere unei mame multiple, care are mult lapte.
  • Când veverițele se transformă într-un an, este posibil să se înceapă reproducerea lor. Va fi minunat dacă vârsta animalelor nu va fi diferită. În acest caz, partenerii vor începe să comunice mai repede. În cazul în care veverița acasă a trăit mult timp singură, atunci există posibilitatea ca animalul să nu-i iubească partenerul. În acest caz, animalele trebuie să fie așezate în diferite celule și să le plaseze una lângă cealaltă. Când se obișnuiesc unul cu celălalt, le puteți reuni din nou.
  • Animalele gravide ar trebui hrănite mai bine. În dieta lor ar trebui să fie multe substanțe utile: vitamine și săruri cu minerale. Un animal de companie trebuie hrănit cu făină de carne și oase sau brânză de vaci. În acest moment, trebuie să fiți foarte atent cu privire la proteine. Înainte de apariția puiilor timp de zece sau doisprezece zile, trebuie să fixați cușca într-o poziție agățată sau să atașați un loc pentru descendenți în casă. Ar trebui să fie caldă, pentru aceasta este necesar să se așeze fan sau paie pe podeaua camerei.

Caracteristicile proteinei rocilorProteina de origine este într-o stare de sarcină aproximativ treizeci și cinci de zile. Poate fi de la două la doisprezece albă. Înainte de naștere, pentru un anumit număr de zile părintele se poate comporta într-o manieră ostilă față de bărbat. În astfel de condiții, acesta trebuie să fie transplantat într-o altă cușcă. În cazul în care camera este rece, atunci trebuie să o încălziți, astfel încât copiii să nu înghețe.

Când nașterea este deja foarte apropiată, sensibilitatea animală la sunete și clipirile de lumină cresc. Un animal poate suferi stres în aceste condiții.

Proteină acasă își oferă descendența cu lapte. În cazul în care hrănirea naturală nu este suficientă, puteți alimenta puii cu un amestec artificial. Acest lucru poate ajuta laptele de vacă obișnuit. Trebuie să faceți două linguri de decoct de ovăz în două sute de mililitri de lapte. Și, de asemenea, de origine belchat puteți hrăni cu lapte condensat. Trebuie amestecat cu apă.

Toate aceste soluții trebuie fierte și așteptați până când se încălzesc. Dacă proteina nu își hrănește copilul, atunci acasă în prima săptămână, trebuie să i se administreze o jumătate de pipetă umplute cu amestecul. Alimentați puii o dată la două sau trei ore. În timp, este necesar să creștem acest segment.

Trebuie să ai grijă de animalul tău mic, că și-a trăit viața lungă și fericită. El vă va mulțumi cu o mulțime de momente și impresii distractive. Veverita va deveni pentru tine un prieten adevărat care te va învesti mereu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
De ce câinii nu sunt ca pisicile și ce se poate face în legătură cu acestea?De ce câinii nu sunt ca pisicile și ce se poate face în legătură cu acestea?
Cum să înțărcați pisicul să muște și să zgârieCum să înțărcați pisicul să muște și să zgârie
Ce mănâncă veverițele decât puteți hrăni veverițele în parc?Ce mănâncă veverițele decât puteți hrăni veverițele în parc?
Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?Ce face câinele să urle în curte? De ce și de ce?
Nume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioareNume de animale: ce ar trebui să fie numele unui prieten cu patru picioare
Bald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companieBald rat Sfinx: secretele de a păstra un animal de companie
Șoarece alb - un animal de companie excelent decorativȘoarece alb - un animal de companie excelent decorativ
Proteină obișnuită: o descriere completă a specieiProteină obișnuită: o descriere completă a speciei
Animale exotice - cele mai neobișnuite animale pentru casăAnimale exotice - cele mai neobișnuite animale pentru casă
Zahar pox - viața de veveriță veveriță care zboară la domiciliuZahar pox - viața de veveriță veveriță care zboară la domiciliu
» » Proteine ​​vii la domiciliu
© 2021 amigdas.com