amigdas.com

Instrucțiuni pentru înlocuirea încuietorii la ușa metalului de intrare

Instrucțiuni pentru înlocuirea încuietoriiSecuritatea și securitatea casei tale este ceva care a primit recent o atenție sporită. Instalarea sistemelor de supraveghere video, achiziționarea de uși metalice masive, instalarea sistemelor de blocare complexe - toate acestea câștigă constant popularitate. Și această abordare este destul de logică - toată lumea vrea să se simtă în siguranță și calm pentru proprietatea lor. Cu toate acestea, chiar și aici pot apărea circumstanțe neprevăzute.

"Defecțiune" în sistem

Uneori există momente în care toată seriozitatea sistemelor de protecție dispare. Un exemplu trivial: fetița a lăsat o pungă cu documente, poșetă și chei în cafenea. Atacatorii vor încerca să profite de această pierdere. Documentele conțin adresa permisului de ședere, cheile de la ușa din față se află în continuare. Tot ce rămâne pentru fraudulos este de a deschide o ușă metalică masivă cu o cheie sigură a cheilor altcuiva și a intra în apartament sau în casă. Se pare că o astfel de protecție încetează să mai fie un obstacol în calea unui hoț.

Ce trebuie să faceți în astfel de situații? Cea mai banală decizie este doar să fii mai atent și să nu-ți lași lucrurile oriunde. A doua opțiune va necesita proprietarul timpului de locuit, nervii și banii - va fi necesar să înlocuiți încuietoarea de pe ușa metalului de intrare cu una nouă.

Deoarece ușa este metalică, iar încuietoarea însăși nu este atât de simplă, înlocuirea sa nu va fi ușoară. Înlocuirea încuietorilor pe astfel de modele de uși este un proces destul de complicat. Cu toate acestea, există și 2 opțiuni: să încredințați un înlocuitor comandantului sau să faceți totul singur.

Înlocuirea sistemului de blocare de către un specialist

Aici totul este simplu. Proprietarul apartamentului sau casei îl cheamă pe comandant, care schimba blocarea pe ușa din față și plătește pentru serviciile de înlocuire. Această opțiune are părțile sale pozitive și negative.

Pro:

 • Cum să înlocuiți încuietoarea ușiiÎntreaga activitate va fi făcută de o altă persoană.
 • Nu trebuie să pierdeți timpul pentru înlocuirea mecanismului.
 • În cele mai multe cazuri, comandantul însuși cumpără blocarea necesară.
 • Nu este nevoie să achiziționați echipamentul necesar pentru găurirea unei uși metalice, schimbarea încuietorii etc.
 • Nu aveți nevoie de cunoștințe pentru a înlocui blocarea.

contra:

 • Va trebui să plătiți pentru servicii.
 • Întreaga activitate va fi făcută de o altă persoană, iar altele nu-și dau garanția că, după o lună, încuietoarea de pe ușa metalului nu se va rupe.
 • Fiecare specialist sau firmă are propria listă de prețuri pentru costul serviciilor. Prin urmare, va trebui să căutăm unde este mai ieftin.

Se pare că există mai multe plusuri decât minusurile. Din acest motiv, mulți oameni preferă această opțiune. Cu toate acestea, principalul dezavantaj este prețul, care se poate dovedi a fi surprinzător de scăzut și foarte ridicat.

Din fericire, în lumea modernă, tehnologia sa răspândit peste tot. Prin urmare, nimeni nu va interfera cu apelarea numărului și pentru a afla costul înlocuirii încuietorii de pe ușa metalică. De asemenea, pe Internet acum există multe site-uri pe care puteți găsi servicii similare.

Sfaturi pentru înlocuirea propriilor mâini

Înlocuirea încuietorii cu mâinile taleÎn primul rând, blocarea brandului stă la ușă. Faptul este că atunci când se fabrică o ușă metalică, există locuri pentru "scaune" și găuri pentru un anumit model al mecanismului de blocare. Prin urmare, înlocuirea trebuie abordată cu mintea, altfel va trebui să reproiectați aspectul ușii.

Destul de des se pare că ușa a fost achiziționată acum mulți ani. Apoi, trebuie să fii pregătit pentru faptul că mecanismul de blocare și componentele sale au fost deja scoase din producție și este imposibil să le cumperi. În acest caz este necesar să se înlocuiască întregul mecanism:

 1. Recuperați modelul de blocare vechi.
 2. Deplasați găurile pentru cuiburi.
 3. Extinde-le.
 4. Dacă este necesar, găuriți noi găuri.
 5. Reinstalați mecanismul de blocare.

Astfel este necesar să se respecte o atenție deosebită la deschiderea unui produs, și anume să fie restaurat. Dacă este posibilă înlocuirea unui model similar, ar trebui să luați 3 pași simpli:

 • Numărătoarea numărului de rotații ale cheii este blocată de mecanism.
 • Verificați dacă produsul are o zăvor sau un șurub.
 • Aflați despre modul de blocare a ușii (cheie, zăvor sau alte opțiuni).

Această abordare va evita dificultățile neașteptate și va înlocui cu succes.

Instrucțiuni de înlocuire

Pentru a fi siguri în cele din urmă de un rezultat reușit, se recomandă să găsiți instrucțiunea la ușa de intrare și să o studiați. Multe manuale de produs conțin informații despre tipul și marca blocării, precum și sfaturi pentru înlocuire. Dacă nu aveți încredere în abilitățile dvs. - este mai bine să vă adresați profesioniștilor.

Dacă totul este în ordine cu încredere și, de asemenea, există un set de instrumente necesare, puteți începe să lucrați:

 1. Cum pot schimba încuietoarea de la ușa din fațăScoateți vechea blocare din ușă. Pentru a face acest lucru, deșurubați șuruburile vechii încuietori și scoateți dispozitivul în sine.
 2. Desenați un marcaj orizontal. Este necesar să se măsoare de la podeaua de 1 metru și să se traseze o linie orizontală la capătul ușii, în locul în care se învecinează jambul.
 3. Marcați locul unde este localizată gaura de chei.
 4. Selectați un burghiu pentru metalul cu diametrul necesar. Pentru aceasta puteți să vă concentrați asupra axului. Dacă se rotește liber, înseamnă un burghiu cu un diametru adecvat.
 5. Pentru corpul de blocare este necesar un burghiu, care este exact dimensiunea găurii. Pentru a nu fi confundat cu profunzimea găurilor, puteți lipi o bucată de bandă electrică pe sculă.
 6. Numărul necesar de găuri este forat în funcție de marcajele realizate.
 7. Folosind o daltă și un ciocan, slotul pentru cuib este curățat.
 8. La capătul pânzei, sunt determinate punctele în care sunt introduse șuruburile.
 9. Instalați noua încuietoare în ușa metalică din partea laterală a ușii și fixați-o cu șuruburi.
 10. În găurile făcute anterior, introduceți fusul și mânerele.
 11. În cele din urmă, puteți continua să vă consolidați contra-bara. Pentru a face acest lucru, trebuie să acoperiți ușa și să marcați pe chenarul de la locul unde va fi localizată limba castelului.
 12. Pentru a determina dimensiunile, atașați bara la mufa ușii. Canalul poate fi scos cu ajutorul unui daltă.
 13. Marcați punctele în care vor fi amplasate șuruburile și fixați bara.

Și în concluzie

Înlocuirea independentă a încuietorii pe ușa metalului de intrare - sarcină foarte dificilă. În plus față de burghie, burghie pentru metal, șuruburi și șurubelnițe, veți avea nevoie, de asemenea, de o înțelegere a mecanismului de blocare. Dar principalul lucru este că este lent la locul de muncă, altfel puteți face mult mai mult rău.

Nu mulți sunt gata să-și asume o astfel de datorie și să lucreze în față. Prin urmare, ei recurg la ajutorul specialiștilor. Cine știe, poate plătește câteva mii de ruble va fi mai profitabil decât să-și piardă timpul și nervii?

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a deschide un blocaj fără chei?Cum de a deschide un blocaj fără chei?
Cum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorareCum se deschide ușa: deschiderea urgentă fără deteriorare
Cum să instalați corect încuietoarea de pe poartăCum să instalați corect încuietoarea de pe poartă
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Încuietori pentru ușile din lemnÎncuietori pentru ușile din lemn
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Foto și tipuri de încuietori de ușăFoto și tipuri de încuietori de ușă
Cum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâiniCum de a deschide un blocaj fără cheie? Blocați pasternă cu propriile mâini
» » Instrucțiuni pentru înlocuirea încuietorii la ușa metalului de intrare
© 2021 amigdas.com