amigdas.com

Alegerea unui sigiliu de calitate pentru o ușă metalică

Sigiliul pentru ușa din fațăDacă există corturi în casă sau apartament, atunci cel mai adesea sunt de vină ușile de intrare, mai ales dacă sunt metalice. Pentru a rezolva această problemă, există un mod simplu și ieftin - instalarea materialului de etanșare, deoarece în majoritatea cazurilor structura ușii de intrare este încredințată cu elemente de siguranță și nu retine căldura în încăpere. Și chiar dacă este o ușă metalică încălzită, aceasta necesită în continuare un sigiliu suplimentar.

Dar, înainte de a vă ocupa de sigilarea corectă a ușilor de intrare din metal, trebuie să înțelegeți ce material este cel mai potrivit pentru această sau acea situație. Folosind un material prea gros duce la probleme de închidere de blocare, iar analogul subțire nu poate acoperi în întregime decalajul în timp ce continuă să treacă de la frig și alte sunete din exterior nu se confruntă cu sarcinile care îi sunt atribuite.

Clasificarea etanșărilor ușilor

Recent, piața materialelor de construcție este abundentă în produsele pentru izolarea structurilor metalice de intrare. În același timp, producătorii oferă produse, caracterizată prin următoarele caracteristici:

 • Garnituri de usipe tip de material - poate fi cauciuc, silicon, spumă, polietilenă și produse din plastic;
 • pe caracteristicile de proiectare - materialul de etanșare este fabricat dintr-un material omogen sau echipat cu șine de presiune metalice;
 • prin metoda de fixare - benzile vin cu o bază autocolantă sau produse fixate cu elemente de fixare speciale.

Trebuie remarcat faptul că sigiliul pentru ușa metalică poate fi realizat independent. Pentru a face acest lucru, suficient înfășurați o bandă de cauciuc spongios cu o cârpă și umpleți ruloul care rezultă de-a lungul perimetrului ușii. Cu toate acestea, datorită disponibilității unor astfel de materiale, ale căror costuri sunt mici, se recomandă achiziționarea unui produs finit, fabricat în rulouri cu lungimea de până la 6 m, ceea ce este suficient pentru izolarea ușii standard. În același timp, pentru structurile metalice este mai bine să alegeți o bandă autoadezivă.

Ce cerințe trebuie să îndeplinească sigiliul?

Sub sigiliu se înțeleg diferite materiale, care posedă proprietăți ermetice, care sunt responsabile pentru îndepărtarea fisurilor între cadrul ușii și panza. Prin crăpături penetrează zgomotele reci, curenții, murdăria și zgomotul străin, care vin de pe stradă. Prin urmare, pentru a preveni fenomenele nedorite, materialul care îndeplinește următoarele caracteristici este adecvat:

 • indicatori de calitate - materialul de etanșare trebuie fabricat numai în conformitate cu standardele aprobate și are o durată lungă de viață;
 • caracteristicile etanșeității - asigurarea unei etanșe de calitate a fisurilor între cutie și foaia de ușă;
 • rezistență ridicată la uzură - un material izolator de calitate pentru o ușă metalică trebuie să reziste la o gamă largă de diferențe de temperatură fără a-și pierde caracteristicile de densitate originale;
 • grad de conformare - parametrul responsabil pentru comprimarea maximă a materialului, după care materialul de etanșare este capabil să redea forma originală.

Un alt criteriu important pentru alegerea unui sigiliu de calitate pe o ușă metalică îl reprezintă ușurința. Asemenea materiale acționează ca un fel de amortizor de șoc și, prin urmare, ar trebui să atenueze impactul frunzei ușii pe cutie atunci când sistemul este blocat atunci când acesta este închis.

Varietate de sigilii pentru ușile din metal

Sigiliile pentru ușile metalice pot diferi în funcție de tipul de material utilizat în fabricare. În acest caz, Cele mai populare produse sunt, create din următoarele materiale:

 • Tipuri de sigiliispuma din cauciuc;
 • profilul poliuretanic;
 • produs siliconic;
 • bandă de cauciuc;
 • material de etanșare din pâslă.

În ciuda faptului că materialul utilizat la fabricarea tuturor sigiliilor se eliberează în dungi, diferite în formă și culoare. În acest caz, forma materialului de etanșare va depinde de grosimea și caracteristicile fantelor. La rândul său, culoarea produsului este selectată în funcție de culoarea structurii metalice a ușii. Până în prezent, cele mai populare produse sunt sigilii de cauciuc, care au un grad ridicat rezistența la uzură și durabilitatea - parametrii care măresc durata de viață a materialului.

Tip profil de etanșare

Alegerea unui material de etanșare de calitate pentru o ușă izolată din metal ar trebui să se bazeze pe parametrii decalajului, care trebuie eliminați. De exemplu, este adecvată etanșarea golului la spumă de 3 mm sau produse din spumă de polietilenă cu secțiune transversală dreptunghiulară. În acest caz, toate sigiliile în funcție de grosimea și forma sa sunt marcate în litere latine litere:

 • C - sigiliu cu tipul de profil utilizat, pentru decalaje minore până la 3 mm;
 • K - material în parametrii săi similari cu cel precedent;
 • P și V - pentru a elimina golurile de la 3 la 5 mm;
 • O și D - pentru garnituri maxime de până la 7 mm.

Înainte de a cumpăra un material adecvat pentru toți parametrii sigiliului pentru ușa metalică, trebuie mai întâi să identificați principalele cauze ale curenților. Numai după ce au fost descoperite eventualele fisuri și în care zone ale structurii ușii vor fi eliminate, este posibilă alegerea corectă a profilului și grosimii materialului de etanșare, pe care va depinde confortul și confortul în casă sau apartament.

Montarea garniturii pe ușa metalică

Instalația de etanșareUșile metalice moderne sunt foarte des încă în fabrică echipat cu un profil special cu sigiliu de cauciuc. Cu toate acestea, usa de intrare de înaltă calitate - produs este destul de scump și, prin urmare, mulți, devin mai puțin costisitoare de proiectare sau de a face propriile lor, și astfel problema de etanșare decalajul dintre blatul de ușă și rama este de multe ori se referă la o locuință și.

Dacă utilizați bandă autoadezivă, întregul proces nu va dura mai mult de 10 minute. Principalul lucru în această problemă este de a alege grosimea profilului corect. Pentru a face acest lucru, există un truc inactiv - o bucată de plastilină, înfășurată în pânză, este introdusă între cutie și foaia de ușă în locul celui mai mare gol, după care ușa se închide. După deschiderea ușii, proprietarul va gabaritul de grosime gata realizat, pe care va fi posibil să alegeți un sigilant adecvat.

La rândul său, benzile de fixare directă reduce la manipulări simple,: latura pe care a suferit adeziv, filmul de protecție este îndepărtat, după care banda este presată rabatului ușii. Astfel, întreaga structură a ușii este lipită în jurul perimetrului, iar restul benzii sunt tăiate cu un cuțit.

Sfaturi privind alegerea unui sigiliu

Cum de a alege un sigiliu de ușăPentru a selecta sigiliul pentru ușa metalică a fost corect, există mai multe recomandări din partea experților. Dacă cumpărați un produs din cauciuc, trebuie să vă asigurați că termenul de valabilitate al suprafeței autoadezive nu expiră în curând. Un rol important îl joacă rigiditate materială. Aici trebuie să se bazeze pe regula averii de aur: produsele excesiv de rigide vor împiedica închiderea încuietorii, iar softul își va pierde rapid forma originală.

Pentru ușile de intrare din metal, nu se recomandă utilizarea produselor din spumă. În primul rând, aceasta se datorează rezistenței insuficiente a materialului, care își pierde principalele caracteristici într-o perioadă destul de scurtă de timp și va trebui să fie schimbată într-un analog nou. Înainte de a cumpăra un produs de etanșare, trebuie să îl apăsați de mai multe ori. Materialul de calitate trebuie să restaureze rapid forma originală.

Ușa metalului de intrare este un produs care protejează nu numai chiriașii de oaspeții nedoriți, ci și creează confort și confort în cameră. Prin urmare, instalarea unei garnituri adecvate trebuie efectuată împreună cu izolația foii de ușă și a cutiei. Numai o ușă cu izolație de calitate cu un sigiliu de cauciuc selectat în mod corespunzător vă permite să nu pierdeți praful, sunetele reci și străine de pe stradă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?Cum de a alege ușa din față într-o casă privată?
Cum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutieCum de a alege dimensiunea unei uși de intrare metal cu o cutie
Cum de a alege o ușă din metalCum de a alege o ușă din metal
Ușă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegereaUșă de intrare într-o casă privată: fotografie, preț, sfaturi privind alegerea
Ce ușă din față să alegeți într-un apartamentCe ușă din față să alegeți într-un apartament
Preț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitatePreț pentru uși de intrare din material plastic cu sticlă de înaltă calitate
Thermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele saleThermodore: trăsăturile, avantajele și avantajele sale
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Selecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografieSelecția ușilor de intrare la o casă privată: caracteristici, fotografie
» » Alegerea unui sigiliu de calitate pentru o ușă metalică
© 2021 amigdas.com