amigdas.com

Garnituri autoadezive pentru uși și ferestre

Ce sigiliu este potrivit pentru ușăSe pare că lumea modernă este pur și simplu de neimaginat fără noutăți și invenții, nu se poate crea din cauza nevoilor fierbinți. În economia modernă, în reparații sau construcții, uneori nu numără numărul de lucruri utile, care, fără exagerare, sunt vrednice de locul lor.

De ce avem nevoie de garnituri autoadezive?

În principiu lui funcțiile sunt după cum urmează:

 • protecție împotriva pescărilor, vânturi care trec prin fante de ferestre sau uși;
 • protecția împotriva pătrunderii umidității, a prafului, a polenului, a fumului de pe stradă sau de intrare și a insectelor mici prin fisuri la ușile sau ferestrele;
 • reducerea zgomotului exterior prin compactare și închiderea completă a fisurilor și a deschiderilor;
 • păstrarea căldurii și menținerea regimului de temperatură în interiorul clădirii;
 • atenuarea impactului când ușa sau fereastra sunt închise puternic și împiedică apariția microfracturilor în structuri, prelungind perioada de funcționare a acestora;
 • economisirea costurilor de încălzire și a resurselor energetice;

Convenabil și practic

Sigiliul pentru ferestre și ușiPentru a obține o etanșeitate completă a spațiilor și sunt capabile să le dea astfel de accesorii mici, ca sigilii autoadezive. caracterul practic, ei au dovedit că, în ciuda suprafeței de bază inițială a ușilor sau ferestrelor, fie din metal, lemn sau plastic, acestea sunt lipite cu ușurință și în mod permanent la baza, nu necesită cheltuieli semnificative, practic invizibile pe clădire, datorită apropierea maximă utilizate frecvent de tonurile de culoare nu sunt deformate și nu strica suprafața la care stick-ul, după un timp, poate fi îndepărtată ușor, fără a lăsa reziduuri pe ferestrele și ușile.

Mai mult, agenții de etanșare autoadezivi moderni nu absoarbe umezeala și mirosurile străine, nu se supun oxigenării, nu se deteriorează de lumina soarelui, nu se ard, nu sunt supuse degradării de insecte, de la -60 la +120 оС, Ei își pot menține elasticitatea și forma timp îndelungat, chiar și cu utilizare prelungită.

Tipuri de sigilii autoadezive

Tipuri de garnituri autoadezivePrintre speciile de foci samokleek ar trebui să specifice cauciucul cel mai frecvent utilizate (cost scăzut sunt adesea cumpărate doar pentru structuri din lemn), spuma (spuma de cauciuc), din policlorură de vinil, spumă de polietilenă, și a apărut cel mai recent sigiliu autoadeziv din cauciuc (cauciuc spongios) închis spongios. Este întotdeauna mai profitabil să se ia un agent de etanșare autoadeziv pentru tot spațiul de locuit, astfel încât acestea sunt de obicei vândute în golfuri sau role de la 40 de metri și mai mult. Și practicitatea lor se va dovedi în timpul iernii lungi și înghețate și zilelor prăfuite. Perfecționează perfect orice dezavantaje ale geometriei în desene sau modele.

Produse în profiluri

Printre cele mai comune profile de etanșanți se numără mai multe:

 • Profilul O pentru goluri mari (de la 3 la 7 mm);
 • Profilul D acoperă golurile de la 3 la 7 mm;
 • V-profil pentru fante de dimensiuni medii de la 3 la 5 mm;
 • Profil P pentru goluri de la 3 la 5 mm;
 • Proiectorul E (K) pentru sloturile de la 1 la 3 mm,
 • Protonul C (I) închide decalaje mici de la 1 la 3 mm.

Sigiliile au culori diferite (cele mai populare negru, maro închis, alb), există, de asemenea, transparente.

Etilenă propilenă cauciuc sintetic

EPDM, compus din etilenă și cauciuc propilenic (un material de etanșare din cauciuc moale) este folosit cel mai adesea pentru fabricarea unui material de etanșare autoadeziv, deoarece materialul este suficient de ergonomic și nu este foarte apreciat sub sarcini constante, ceea ce este deosebit de important și necesar pentru ferestre și uși.

Un avantaj special este faptul că cauciucul este un strat non-toxic care este ecologic pentru oameni și mediul înconjurător. Nu formează mucegai, putregai, nu sunt plantate insecte, termite și alți dăunători. Foarte rezistent la uzură. Absoarbe loviturile în timp ce păstrează durabilitatea structurilor. Adeziv pe orice suprafață, utilizat pentru uși metalice și chiar porți, trape și dulapuri, pentru uz industrial - pe echipamente electrice și sisteme de ventilație.

Ce trebuie să fac înainte de a instala?

Dacă doriți să faceți instalarea de etanșare autoadeziv pe ușă și fereastra nu apare probleme, ceea ce duce la deformarea sau demontarea ulterioară, asigurați-vă că urmați procedura prestabilită, și anume: a curăța suprafața de praf și murdărie, ștergeți suprafața cu alcool sau acetonă și bine vizual vysushite- marca locurile în care sigiliul este blocat, iar poziția de contact (pe cadru, clapa, ușă sau caseta de ușă) - pre-pregăti lungimea dorită uplotnitelya- elimina treptat stratul protector și dens etc. Jima la osnovaniyu- după 2 ore Adezivul se fixează în cele din urmă cu baza, uscarea are loc în condiții de temperatură de la + 5-40 grade Celsius.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copiiTipuri de protecție pe ferestre din plastic de la copii
Glisante pentru ferestre, verandă sau terasăGlisante pentru ferestre, verandă sau terasă
Usi de intrare in strada cu ruperea termicaUsi de intrare in strada cu ruperea termica
Fotografia și caracteristicile ferestrelor din plasticFotografia și caracteristicile ferestrelor din plastic
Plasă de țânțari pe ferestre din plastic cu mâinile talePlasă de țânțari pe ferestre din plastic cu mâinile tale
Cum sa alegi jaluzele pentru ferestre din plastic: tipuri, fotografiiCum sa alegi jaluzele pentru ferestre din plastic: tipuri, fotografii
Jaluzele de protecție și decorative pentru ferestre cu exemple de fotografieJaluzele de protecție și decorative pentru ferestre cu exemple de fotografie
Fereastră franceză în interiorul camerei: fotografieFereastră franceză în interiorul camerei: fotografie
Sigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestoraSigiliile pentru ușile de intrare și tipurile acestora
Ferestre din lemn și din lemn pentru cabaneFerestre din lemn și din lemn pentru cabane
» » Garnituri autoadezive pentru uși și ferestre
© 2021 amigdas.com