amigdas.com

Crema corega pentru fixarea protezelor: compoziție, instruire

Descrierea cremei pentru fixarea protezelor KoregaDupă apariția protezelor detașabile, problema pierderii dinților a fost rezolvată. Dar a existat și o altă problemă - inconvenientul în utilizarea unui fixator pentru dinți, deoarece există unele dificultăți, cum ar fi fixarea prostă a protezei, obținerea de particule de alimente și așa mai departe. Pentru a elimina acest tip de disconfort, a fost creat un gel special pentru proteze - Korega -.

Pentru ce este crema Krega?

Funcțiile de korega cremăMarca acestei creme a apărut pentru prima dată în Anglia, într-una dintre cele mai populare companii farmaceutice. Kogere se eliberează nu numai sub formă de cremă, ci și sub formă de tablete.

Korega sub formă de gel este utilizată pentru a îmbunătăți fixarea protezei pentru dinți, iar comprimatele, la rândul lor - pentru a curăța fixativele dentare de contaminanți.

Care este secretul gelului lui Köreg? Substanțele sale active interacționează cu umezeala cavității orale și prin aceasta asigurați o potrivire strânsă proteza si o etansare de inalta calitate, care nu va permite contaminarea danturii dentare. Crema are un miros plăcut și garantează respirația proaspătă pe tot parcursul zilei.

Gelul este utilizat pentru cleme din nailon. Aceștia au suptatori specifici, care trebuie aplicați pe gel. Are o acțiune înrădăcinată.

Protezele dentare din plastic sunt de asemenea fixate cu crema Kregea. lui aplicată structurii în sine. Componentele active ale gelului nu sunt absorbite în sânge.

Funcțiile cremei:

 • asigură fixarea necesară, care durează aproximativ o zi;
 • Menține etanșeitatea protezei și nu permite ca particulele de alimente să cadă sub dispozitivul de reținere dentară;
 • previne inflamarea și iritarea gingiilor;
 • înmoaie și distribuie presiunea pe gumă în timp ce mestec.

Tipuri și compoziție de cremă

Producătorii oferă trei tipuri diferite de geluri care asigură o fixare bună și diferă numai prin proprietăți suplimentare de revigorare:

 1. Tipuri de cremă Korega și descrierea lorGust neutru. Acest tip de cremă nu include impurități și are un miros natural. De aici și numele. Nu are zinc în compoziția sa, ceea ce contribuie la cea mai bună aderență. Cu utilizare prelungită, aceasta poate provoca iritarea mucoasei.
 2. Gust răcoritor. Are un efect blând și blând asupra mucoasei. Are un miros ușor de menta. Această formă de cremă este potrivită pentru pacienții sensibili. Medicamentul nu conține zinc în compoziția sa, ceea ce îl face absolut sigur pentru utilizarea de zi cu zi. Durata acțiunii este de 24 de ore.
 3. Ekstrastrong. Mint. Potrivit pentru cei cărora le plac senzațiile răcoritoare și mirosul. Conține o componentă care dă un gust puternic de mentă. Pentru a face acest gel, se utilizează extract natural de menta.

Compoziția gelului de fixare include următoarele componente:

 • Gum arabic, care promovează lipirea de calitate.
 • Guma este un fel de agent de îngroșare.
 • Gantrez sare, care oferă o fixare puternică.
 • Coloranți, dând cremei o nuanță roz.
 • Menta și extracte de mentol.
 • Uleiuri minerale, cu care gelul devine mai elastic.
 • Substanțe suplimentare cum ar fi arome, parafină lichidă și petrolatum.

Korega cremă pentru fixarea protezelor - instrucțiuni

Instrucțiuni pentru utilizarea cremei KregaÎnainte de a aplica gelul, citiți mai întâi instrucțiunile de utilizare. Acesta include două părți: una descrie regulile de aplicare, a doua - îndepărtarea protezei, care este lipită cu un gel.

Reguli de fixare:

 1. Pe o proteză uscată și curată, aplicați crema în benzi scurte (cum se aplică gelul este prezentat pe diagramele din instrucțiunile privind medicamentul).
 2. Înainte de instalarea dispozitivului de reținere dentară, este necesară clătirea temeinică a cavității bucale.
 3. Introduceți proteza pentru dinți și închideți-o cu mâinile.
 4. Pentru câteva secunde, închideți ferm maxilarul.
 5. Îndepărtați crema excesivă cu un șervețel.

Atunci când se utilizează o proteză dentară pentru maxilarul inferior, preparatul se aplică de asemenea de-a lungul liniei dinților. Și pentru partea superioară - provoca crema și pe palat.

Pentru a elimina proteza trebuie să respectați următoarele reguli:

 • clătiți cu gura de apă caldă;
 • mișcați ușor dintr-o parte în alta pentru a încerca să scoateți zăvorul;
 • Folosind o perie moale și alți agenți de curățare, curățați dispozitivul de reținere a dinților în apă caldă.

Aplicarea gelului este de dorit nu mai mult de o dată pe zi. La prima aplicare, o cantitate mică de gel va funcționa. Data viitoare puteți aplica mai mult. Dacă există excese de sub proteză, aceasta înseamnă că este aplicată în cantități mari.

Sfaturi utile când se aplică gel

Pentru a obține un beneficiu și un efect maxim asupra gelului, trebuie să respectați următoarele reguli:

 • Recomandări de specialiști pentru aplicarea cremei KoregaPentru intoleranța individuală la componentele medicamentului, precum și cu sensibilitate excesivă, gelul de fixare este cel mai bine să nu fie utilizat.
 • Gelul este permis să fie utilizat în mod continuu și pentru o perioadă destul de lungă.
 • Trebuie să vizitați în mod regulat medicul dentist.
 • Crema trebuie păstrată la temperatura camerei, nu o țineți deschisă prea mult, deoarece se usucă repede.
 • În ciuda volumului mic al tubului, gelul va dura aproximativ o lună cu utilizare zilnică.

Efectele secundare ale cremei

Reacții adverse posibile ale utilizării cremei koregaCrema nu dăunează sănătății atunci când este aplicată în conformitate cu toate regulile. Este acceptabilă utilizarea cremei în timpul sarcinii. Ingestia unei cantități mici de gel nu va dăuna persoanei.

Gelul este produs fără prescripție medicală. must studiați cu atenție compoziția sa. Dacă există componente pe care pacientul are o alergie, este mai bine să evitați utilizarea cremei. Înainte de aplicare, o cantitate mică de gel trebuie aplicată pe orice parte a pielii și dacă nu se găsesc reacții, atunci poate fi utilizată în siguranță pentru scopul dorit.

Dacă după folosirea disconfortului cremelor apare, este necesar să nu mai folosiți crema sau solicitați sfatul medicului. Nu se recomandă, în același timp, utilizarea suplimentelor alimentare care conțin compoziția de zinc și crema Korega. Dacă este posibil, încercați să nu mâncați multă mâncare caldă și băuturi.

Dacă aceste reguli sunt ignorate, atunci:

 • greață;
 • diaree;
 • slăbiciune;
 • salivare crescută;
 • somnolență;
 • vărsături;
 • alergie.

Analogii gelului lui Köreg sunt:

 1. Protofiks. Practic, nu se deosebește de Corei, se aplică numai pentru o proteză umedă. Costul mediu este de 180 de ruble.
 2. Blend-a-dent. După fixarea dispozitivului de reținere dentară, trebuie să vă abțineți timp de cinci minute. Conține un parfum, datorită căruia respirația urâtă dispare.
 3. Lakalut. Costă aproximativ 200 de ruble. O caracteristică distinctivă a acestui gel este că compoziția acestuia include componente antiinflamatoare.
 4. ROKS. Un analog eficient, se usuca repede, suficient timp de 12 ore, costa 250 de ruble.

Protejează sau Kerega: care este mai bine? După cum am menționat deja, Korega este produsă de o companie engleză. Protefix este din Germania. Compoziția ambelor geluri este practic aceeași. Prețul este aproximativ același. Singura diferență gravă este timp de gel. Korega funcționează într-o zi, dar analogul său este de jumătate la fel de mult.

Monitorizarea revizuirii acestor creme a arătat că evaluările privind crema Korega au fost cu aproximativ 25% mai bune decât cele ale cremei Protefics.

Kureg Tablete

O descriere caracteristică a comprimatelor coreganeTabletele Korega sunt disponibile în 6 bucăți într-o cutie și 30 într-o singură cutie. Pilula Koregea pentru curățarea protezelor poate face față petelor pigmentare, îndepărtează plăcile și respirația urâtă.

Trebuie să se înțeleagă că tabletele pentru fixative dentare nu sunt potrivite pentru curățarea zilnică a protezelor, pentru că sunt necesare măsuri mai blânde.

Pentru a obține efectul maxim al acțiunii tabletelor, respectați următoarele reguli:

 • Clătiți proteza pentru dinți.
 • Se dizolvă o tabletă în apă.
 • Fără a aștepta dizolvarea completă, puneți proteza timp de 3 minute în apă, astfel încât soluția să o acopere complet.
 • După aceste acțiuni, puteți curăța și clăti sub proteza pentru dinți.

Utilizați comprimatele corega pentru a curăța suficient proteza o dată pe săptămână. Soluția este dăunătoare pentru ingerare. După aplicare, este necesar să spălați bine mâinile, astfel încât resturile soluției să nu intre în ochi.

Perioada de valabilitate a medicamentului este de trei ani. Tabletele sunt de la 190-220 de ruble. Cremă extra menta - de la 170, gust neutru crem - de la 220 ruble. Prețul variază în funcție de locul de producție și de cumpărare.

Korega se află la un loc destul de înalt în clasamentul fondurilor de fixare. Opinii despre acest medicament pot fi găsite pe Internet. De regulă, ele sunt pozitive. Recenzările negative pot fi din următoarele motive:

 1. Pacientul are o proteză veche. Protezele din plastic acrilic trebuie modificate sau schimbate la fiecare trei sau patru ani, deoarece forma acestor proteze slăbește în fiecare an, ceea ce contribuie la ingestia constantă a alimentelor sub proteză. Nici o cremă nu poate rezolva această problemă.
 2. Pacientul are o nouă proteză, dar este fabricat din materiale de calitate slabă sau proteza nu corespunde formei cutiei protetice. Acest lucru se datorează calității reduse a impresiilor.
 3. Caracteristici anatomice. De regulă, proteza menține maxilarul inferior mai rău decât pe maxilarul superior.
 4. Proteză din nailon. Aceste proteze sunt populare deoarece sunt moi și flexibile. Dar asta, mai degrabă minusul lor. Când mestec mâncarea, acestea sunt deformate și alimentele rămân ușor penetrate în proteză. Crema nu va îmbunătăți considerabil situația.

Dacă proteza este selectată corect și făcută calitativ, atunci crema va ajuta orice pacient.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Proteză dentară detașabilă așa cum se întâmplăProteză dentară detașabilă așa cum se întâmplă
Ce este o proteză imediată și când este prescrisăCe este o proteză imediată și când este prescrisă
Cum de a alege o punte dentară: tipurile de poduri pe dinți, prețurile lorCum de a alege o punte dentară: tipurile de poduri pe dinți, prețurile lor
Proteze detașabile parțiale, structuri dentareProteze detașabile parțiale, structuri dentare
Proteză detașabilă demontabilă pe maxilarul superior: specia și cât esteProteză detașabilă demontabilă pe maxilarul superior: specia și cât este
Proteze dentare complete, tipuri și costuri dentareProteze dentare complete, tipuri și costuri dentare
Proteze fixe: tipuri, prețProteze fixe: tipuri, preț
Opțiuni pentru înlocuirea dinților: înlocuirea opțiunilor dinților pentru protezeOpțiuni pentru înlocuirea dinților: înlocuirea opțiunilor dinților pentru proteze
Coroane din zirconiu: principalele avantaje ale materialuluiCoroane din zirconiu: principalele avantaje ale materialului
Implantare toate pe 4: toate pe 4 tehnologie, avantajeImplantare toate pe 4: toate pe 4 tehnologie, avantaje
» » Crema corega pentru fixarea protezelor: compoziție, instruire
© 2021 amigdas.com