amigdas.com

Pescuitul pentru șopârlă: caracteristici, abordări pentru prinderea în timpul iernii

Cum să prindem zander în timpul ierniiSudak este un pește delicios și, prin urmare, merită atenție în rândul pescarilor din diferite regiuni. Dar entuziaștii de pescuit începători nu reușesc întotdeauna să prindă peștele de iarbă în timpul iernii.

Pentru pescuit, este necesar să selectați cu competență și să pregătiți uneltele, să găsiți un loc adecvat în iaz și să aplicați echipamentul potrivit pentru acest pește. Apoi captura va fi ușor și mare.

Alegeți un loc pentru pescuit

Caracteristici, rezolvare, momeală

În timpul verii, este destul de ușor să alegeți un loc potrivit pentru pescuit, este suficient doar să studiați relieful fundului rezervorului. Peștii vor fi prinși frumos în zonele joase, în apropierea pășunilor și a zonelor mari. Pescuitul pe timp de iarnă pentru pescuitul de șopârlă necesită o abordare mai atentă. Dar vă puteți pregăti și pregăti vara.

În sezonul rece, peștele se mișcă constant în căutarea unei mici pradă. Și astfel o lungă vyuzhivanie într-o singură gaură nu va aduce rezultate. Dar este important să știm că acest tip de pește are propriul său traseu și îl explorează în mod constant. Deci poți să iei un loc și să pescui acolo tot timpul.

La primul pescuit este necesar să se caute în mod activ locurile în care se află pisica.

Și, de asemenea, trebuie să alegeți momentul potrivit. Cel mai bun timp este considerat a fi primele 2-4 săptămâni după o gheață solidă. Dar, cu un vânt puternic și îngheț pentru a merge la pescuit nu merită, peștele devine lent și se oprește să mănânce.

Pregătiți uneltele pentru bibanul

Pesă Pike este un pește destul de puternic, deci pentru pescuit este necesar să ridicați unelte puternice.

Selectarea instrumentelor:

 • Alegerea începe cu un vârf, ar trebui să fie o lungime solidă de 30-40 centimetri, această dimensiune nu include lungimea mânerului.
 • Prindeți o cremă de șuncă pe o jigPe tija de pescuit ar trebui să fie o bobină de calitate, aceasta va permite să aibă o cantitate suficientă de linie de pescuit.
 • Nodul trebuie să fie cu siguranță elastic. Vă va permite să urmăriți orice invazie pe momeală.
 • Linia este în mod necesar ales subțire. Cu cât linia este mai groasă, cu atât mai puțin peștii vor acorda atenție momelei. Cea mai bună opțiune este un fir transparent cu o grosime de 0,1-0,3 milimetri.
 • Ca momeală, puteți folosi un balancer, momeală, momeală, mormyshku, baldu.

Tehnici de pescuit

Capturarea va avea succes dacă abordați procesul responsabil și luați în considerare diverși factori. Când folosiți diferite momeli, trebuie să aplicați anumite tactici.

Momeală sub formă de momeală

Pișc. De iarnă - descriere

Acest tip de momeală este cel mai preferat pentru pescăruș. Ei bine, arata-i mici si mijlocii de linguri de argint-linguri. Pe măsură ce peștele se hrănește cu prăjitura, momeala trebuie să fie la fel de similară cu cea a reprezentantului viu al familiei.

Greutatea momeală de linguriță este selectată din topografia iazului. Cu cât momeala trebuie să se scufunde mai adânc, cu atât mai mult trebuie să fie momeala. Dar pentru greutate în plus, puteți folosi un platan.

Pradă mică poate fi prinsă pe o lingură de momeală cu lungimea de 4-6 centimetri. Însă pentru pescărușul mai mare este necesar să folosiți momeală de lungime de 7-9 centimetri.

Tehnici de pescuit:

 • Pentru a atrage atenția, aveți nevoie de o mișcare constantă de momeală, sari bruște sau opriri nu ar trebui să fie.
 • Formarea corectă a jocului de linguriță este recomandată pentru a fi petrecută în perioada de vară și apoi va fi posibilă selectarea tacticii adecvate în mod independent.
 • Intermiterea trebuie efectuată la o distanță de 40 de centimetri de jos.
 • Dacă se decide folosirea alternanței de mișcare și oprire, este necesar să se oprească complet momeala pentru o perioadă de 5 până la 15 secunde.
 • Dar în timpul pescuitului cu temperaturi scăzute este mai bine să aplicați mișcări de agitare.

Utilizarea momelii

Această momeală va fi ideală atunci când se folosește un joker. Și, de asemenea, ca o abordare pe timp de iarnă pe o papură-perch este posibil să se utilizeze o perie, sumbru, biban sau roach. Greutatea momelei ar trebui să fie de 20-30 grame.

Un cârlig este atașat la linie. Dacă utilizați mai multe cârlige simultan, peștele își va pierde interesul pentru momeală.

Metoda de pescuit:

 • Prindeți peștele în timpul iernii în închisoareÎncepeți pescuitul cu găuri de găurire. Și este important să faceți mai multe găuri dintr-o dată și să vă deplasați de la un la altul.
 • Tija trebuie ținută la o distanță de 10-15 centimetri de gheață.
 • Momeala este aruncată în gaură, bobina trebuie să se desprindă complet, după care taie independent peștele, în acest moment este necesar să aștepți mușcătura și să tragi brusc tija.

Prindeți un prădător pe un rocker

Această abordare a pescuitului de picior în timpul iernii nu este foarte solicitată, dar dacă îl folosiți corect, rezultatul nu va dura mult.

Tehnica este să lăsați momeala în gaură, să o coborâți până jos, să o ridicați cu 20 de centimetri. Acum trebuie să ridicați brusc tija de aproximativ jumătate de metru și apoi opriți balancerul pentru câteva minute. După aceasta, momeala cade la fund și o mișcare ascuțită se ridică la 0,5 metri deasupra fundului. Acum momeala se oprește mai mult timp.

Dacă jocul nu atrage atenția unui prădător, atunci momeala trebuie să fie coborâtă de jos în jos de mai multe ori. După astfel de mișcări, un nor se va ridica de jos, ceea ce va duce cu siguranță la mușcături.

În acest caz, trebuie să știți că tăierea trebuie să fie puternică, în caz contrar, peștele va mânca pur și simplu momeala și va pleca.

Mormyshka ca momeală

Tehnica de pescuit pentru mormyshkuMormyshka este un bun remediu pentru capturarea stiuca de iarba numai daca este folosita corect. Dimensiunea optimă este considerată mormyshka lungime de 10-14 centimetri. Dar în anumite situații puteți folosi momeală de până la 20 de centimetri.

Pentru a momeală scufundat la adâncimea necesară, este necesar să se utilizeze elemente destul de grele din plumb. Ele pot fi făcute în mod independent. Înainte de a utiliza elementele auto-făcute, acestea trebuie clătite bine cu apă pentru a scăpa de mirosul neplăcut.

Mormyshki trebuie să fie completat cu un pachet de viermi de sânge și un fir de lână roșu.

Nuante de prindere pe mormyshku:

 • Mai întâi de toate, momeala trebuie mutată fără probleme, simulând mișcarea momelei în timpul curgerii.
 • Momeala trebuie să fie coborâtă până jos, de câteva ori atingând-o de jos, creând astfel un nor. Apoi, momeala se ridică ușor și se îngheață timp de 5-7 secunde.
 • Puteți folosi o altă tactică. Pentru a fi executat, trebuie să coborâți greutatea în jos, să ridicați treptat aproximativ 50-70 de centimetri din partea inferioară, să micșorați încet momeala până jos. În acest fel, peștele este atras.

Secretele pescuitului de succes

Captura va fi bună dacă știți și folosiți câteva puncte.

Ce trebuie să știți la pescuit:

 • Momeala ridicată trebuie să fie vii. Numai momeala activă poate interesa peștele. Mișcările lente ale momelei nu numai că nu vor interesa pradă, dar pot, de asemenea, o sperie.
 • Pescuitul de șopârlă: pescuit în timpul ierniiMerită să studiem fundul în prealabil, deoarece se găsește în apropierea fundului și adăpostului.
 • Cârligul ar trebui să fie cât se poate de ascuțit, deoarece pielea peștilor este densă. Periodic, se recomandă inspectarea cârligului și verificarea clarității acestuia.
 • În timpul pescuitului, trebuie să observați tăcerea, precum și unele deghizări, deoarece peștele este prudent și suspect.
 • Gear trebuie să fie cu siguranță calitatea și durabilitatea. Peștele este destul de puternic și va necesita unelte puternice pentru ao scoate.
 • Cea mai convenabilă perioadă pentru capturare este prima și ultima gheață.

Pescuitul de iarnă este o sarcină destul de dificilă, dar este posibil să prindeți un pește mare dacă luați în considerare toate particularitățile hrănirii pradă, locul vânătorii și dispunerea corectă a dispozitivelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul în regiunea Kaliningrad astăziPescuitul în regiunea Kaliningrad astăzi
Pescuit excelent în rezervorul RybinskPescuit excelent în rezervorul Rybinsk
Pescuitul pe Yenisei în diferite sezoanePescuitul pe Yenisei în diferite sezoane
Pescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshkuPescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshku
Pescuitul pe Baikal în timpul iernii și al veriiPescuitul pe Baikal în timpul iernii și al verii
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Râuri și lacuri pentru pescuit în regiunea IvanovoRâuri și lacuri pentru pescuit în regiunea Ivanovo
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Caracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărmCaracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărm
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
» » Pescuitul pentru șopârlă: caracteristici, abordări pentru prinderea în timpul iernii
© 2021 amigdas.com