amigdas.com

Feedback din partea clienților despre produsele "ușii din Belarus"

Modele de usi din BelarusUșile din Belarus sunt o companie care oferă o gamă largă de uși de interior dintr-o serie de tipuri diferite de lemn și furnir, precum și ușile de intrare din metal. În catalogul firmei puteți găsi designul cel mai variat - de la clasic la stiluri moderne.

Sunt clienții mulțumiți de calitatea produselor și serviciilor acestui producător?

"Usile din Belarus": recenzii ale clienților

Puteți găsi un număr egal de feedback pozitiv și negativ cu privire la cooperarea cu această companie, unde cumpărătorii împărtășesc fotografii, detalii despre cumpărare și operare.

Experiență pozitivă

Am cumparat usile din Belarus "Prestige" pe sfaturile prietenilor. Ne-a plăcut designul, calitatea este bună și prețul este acceptabil. Sunt fabricate din lemn, fitinguri italiene.

În funcționare, ei se arată bine - se deschid și se închid în tăcere, se spala bine. Vă recomandăm!

Sunt încântat de ușile mele de Valencia din pin. M-au costat împreună cu o cutie de 8 mii de ruble. Ordinul a venit fără căsătorie, totul este bine. Singurul lucru pe care l-am zburat cu instalarea. Mi sa oferit să iau un set cu instalarea, dar am avut încredere în maeștrii care au făcut reparațiile pentru mine. În cele din urmă, mi-au ruinat afacerea și am instalat usor porțile. Dar acestea sunt greselile mele.

Se întâmplă unele necazuri minore:

Recenzii clienților ușii din BelarusDupă multă meditație, la urma urmei, au fost alese ușile din Belarus. În exterior, ei sunt foarte plăcuți, prezenți și inspirați. În plus, am avut nevoie de o culoare specială - stejar alb, care nu a fost atât de des văzut în sortimentul altor producători. Am fost, de asemenea, convinși că au fost furniruiți. Am fost foarte mulțumit, oaspeții au acordat atenție și totul a fost bine.

Și după șase luni a început să observe, ca și mai jos, furnirul se îndepărtează treptat. O examinare atentă a celorlalte uși arăta același lucru. Este trist, pentru că pentru fiecare dintre ei plătit pentru 13 mii de ruble. Le lipim PVA, în timp ce nu pare nimic teribil, dar sedimentul a rămas.

Dintre pluses, observ că sigiliile speciale din interior conferă o izolație termică excelentă.

Majoritatea clienților sunt mulțumiți de calitate, dar observă prețurile ridicate ale produselor:

Am schimbat toate ușile din casă, așa că am comandat cinci fotografii din compania "Uși din Belarus" din fotografiile din catalog. Ordinul nu a fost foarte rapid, dar merită. Designul este delicios, elegant, materiale de calitate sunt folosite atât pe foaia de ușă, cât și pe cadre. Prețul este supraevaluat, dar nu l-am regretat.

Câteva remarci sunt încă acolo: câțiva ani au existat crăpături mici în stratul de acoperire, în unele locuri, cântare subțiri s-au desprins, o mică parte a impactului a apărut. Dar toate acestea nu sunt critice și trebuie luată în considerare faptul că timpul își face propriul.

Apropo, mai întâi au adus o ușă cu o crăpătură în pahar, dar toți am fost înlocuiți.

Alegerea ușilor interioare din BelarusModelul pe care l-am ales ne-a câștigat imediat frumusețea - este un clasic greu de culoare maro adâncă și un pic cam vechi. Deși toate împreună cu livrarea pentru o unitate costă până la 20 de mii de ruble. Panza în sine este de pin, furnir este stejar. Accesorii ar putea fi alese după gustul dvs., ne-am oprit la marca italiană. Mi-a plăcut că ați putea alege o cârpă din lemn solidă sau cu sticlă. Am ales cu geam maturat - asta lumina trece, dar opac. Acest lucru este foarte convenabil atunci când nu puteți vedea camera de pe coridor. Colecționarii au reușit rapid și chiar lăsat în urmă o puritate ideală.

Ne place rezultatul - ușa este puternică și texturată, arată foarte respectabilă. Izolația fonică este bună, se închid ușor.

Din minusuri: scumpe, imaginea sticlei a fost doar una din opțiunile propuse.

Experiență negativă

Sunt cei care sunt dezamăgiți de calitatea produselor:

Am modelul Quadra pe această firmă - ușile sunt foarte atractive, îmi place tipul lor. La cumpărare în special nu arăta îngust și nu a verificat căsătoria, dar nu au existat nuante foarte bune:

  • Cutie neuniformă, bun instalator bun prins;
  • Una dintre plăci este, de asemenea, inegală, este nevoie de înlocuire;
  • Pe ușă sunt pete mici de lac de culoare închisă, chipsuri și alte probleme minore, pe care le-am acoperit;

Se pare că dintr-un design atât de frumos a rămas sediment prin căsătorie. Observ că prețul ușii este acceptabil, însă cantitatea este decolorabilă pe cilpii, accesorii și alte lucruri.

Calitatea lasă mult de dorit - după un timp ușile au început să se spargă chiar pe pânză. Adevărat, o ușă a fost schimbată pentru noi, dar am plătit suplimentar pentru transportul unei sume ordonate. A fost motivată de lipsa de livrare proprie, trebuia să o comand în alt loc. În plus, managerii lor pentru o lungă perioadă de timp rezolvat toate întrebările, nici o responsabilitate!

Ei bine, din opt uși două defecte - această calitate se află la ușa Belarusului. Am cumparat Vienna Ash, nu vreau sa ma schimb, dupa recenzii, mi-am dat seama ca nu sunt singurul.

De asemenea, există adesea recenzii cu plângeri privind calitatea serviciilor:

La livrare am fost aduse în set complet pe o singură încuietoare mai mult și pe un mâner este mai mică decât este necesar. Au spus că vor afla totul și îl vor înlocui. Dar din acel moment nimic nu sa schimbat, deși deja am sunat și am sunat de mai multe ori. Asta e deja trei luni. Impresia companiei este rasfata.

Sfaturi utile

Studiind opiniile oamenilor și feedback-ul, puteți găsi informații utile care sunt utile pentru clienții viitori:

Ușile nu sunt mai rele decât analogii ruși la aceleași prețuri. Doar întrebați când cumpărați ce fel de încuietori sunt folosite în ușă. Foarte des au pus italianul "Securemme", ceea ce nu este atât de ușor de găsit de la noi. Dacă blocarea este întreruptă, atunci este dificil să o rezolvați, este diferită din punct de vedere tehnic de opțiunile standard, va trebui să schimbați întreaga blocare.

Usi interioareSunt doar surprins de naivitatea cetățenilor și nu sunt surprins de recenziile negative. Înainte de a cumpăra, trebuie să știți totul, astfel încât să știți că sub denumirea de "Doors of Belarus" poate fi orice companie. Pentru a cumpăra un produs cu adevărat bun, afla exact unde se află reprezentarea oficială a "Ușii din Belarus". Biroul este numeroase - "Uși din Belarus", "uși din Belarus" etc. Am găsit singurul loc din oraș unde este situată firma inițială cu un bizon pe panou (deși bizonul nu este, de asemenea, o garanție).

Calitatea serviciului, alegerea modelelor și a certificatelor au fost la un nivel decent. Ușile au fost aduse, instalatorii au instalat totul rapid și curat, băieți buni.

Cumpărătorii subliniază diferite puncte referitoare la calitatea "Ușilor Belarusului". Comentariile sunt de altă natură, dar există ceva în comun.

Pro:

  • o gamă largă de soluții de design, culori și materiale;
  • respectabilitatea;
  • confort în funcționare: izolare fonică excelentă și închidere confortabilă;
  • fitinguri bune, sigilii etc.

contra:

  • prețul ridicat, necesitatea de a plăti suplimentar pentru accesorii, plăci, etc.
  • probleme frecvente cu peelingul de furnir, așchii și alte defecte minore;
  • există o căsătorie.

Ar trebui să aleg această firmă?

Minusurile sunt la producția oricărei firme, prin urmare nu este necesar să se estimeze sau să se aprecieze răspunsuri prea critice negative. Principalul lucru este de a lua sfaturi și de a găsi o reprezentare oficială a acestei companii pentru a nu deveni victima unui fals. În acest caz, veți avea garanții că căsătoria va fi înlocuită, iar calitatea va fi cu adevărat bielorusă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ușă de intrare la o casă privată - design, fotografieUșă de intrare la o casă privată - design, fotografie
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Recenzii despre ușile de interior: care uși sunt bune?Recenzii despre ușile de interior: care uși sunt bune?
Ce bine sunt ușile nevopsite realizate din pinul solid de la producătorCe bine sunt ușile nevopsite realizate din pinul solid de la producător
Usi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lorUsi din lemn de interior la comanda in functie de marimea lor
Usi unice ale brandului italian barausUsi unice ale brandului italian baraus
Alegeți o ușă în catalogul fabricii VladimirAlegeți o ușă în catalogul fabricii Vladimir
Privire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a cliențilorPrivire de ansamblu asupra granitelor ușilor și a clienților
Selectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibileSelectarea ușilor interioare glisante din Leroy Merlin la prețuri accesibile
Ușile finlandeze de calitate ale companiei jeld wenUșile finlandeze de calitate ale companiei jeld wen
» » Feedback din partea clienților despre produsele "ușii din Belarus"
© 2021 amigdas.com