amigdas.com

Bio-implanturi alfa: descriere, indicații pentru alfa bio

Alfa Bio este o companie israeliană care produce ImantaAlfa Bio

- aceasta este o companie israeliană, care a început pentru prima dată producția în masă a implanturilor dentare. Compania lucrează timp de douăzeci de ani. Produsele sale sunt în cerere în întreaga lume. Majoritatea dentiștilor folosesc numai aceste implanturi. Implanturile israeliene în țara noastră sunt destul de populare. Sunt fabricate din materiale de calitate și aparțin, de asemenea, clasei economice.

Implanturile Alfa Bio: caracteristici, tipuri de produse și instalare

Alfa Bio ImplantsPână în prezent, 60% din piața dentară este ocupată de Alpha Bio. Patruzeci de țări din lume folosesc implanturi ale gigantului israelian. În acest timp compania a produs o mulțime de soiuri interesante de implanturi, luând în considerare caracteristicile individuale ale fiecărui client care are nevoie de proteze. În plus, compania introduce tehnologii inovatoare, care este de asemenea importantă.

Fiecare produs de la lider mondial în vânzări este testat temeinic. Fiecare produs are propriul număr de identificare și are propriul său certificat internațional de calitate. Calitatea înaltă a materialului implantului este responsabilă pentru asigurarea supraviețuirii rapide a produsului. Spre deosebire de multe alte proteze, cele israeliene au un nivel bun de supraviețuire de până la 80%.

Protezele de origine israeliană sunt sigure și compatibile cu orice organism. În plus, acestea sunt fiabile. Folosind alfa bio în timpul protezelor, pacientul nu are nevoie de intervenții chirurgicale pentru a crește țesutul osos. În plus, produsul are o durată lungă de viață, care este de cel puțin zece ani.

Alpha bio implanturi: prezentare generală a produsului

Caracteristicile implantului Alpha BioSlogan principal: "în armonie cu natura". Producătorul insistă ca implanturile să fie cât mai aproape posibil de dinții naturali.

Timp de mulți ani compania desfășoară activități științifice și de cercetare și dezvoltă noi soluții. Una dintre acestea este tehnologia de procesare a implanturilor. Fiecare produs este fabricat din titan biocompatibil. Baza produselor de acoperire - un mic pori și microtext. Astfel, implantul are o suprafață brută și permite o supraviețuire optimă.

caracteristici:

 1. Avantajele implanturilor Alfa BioProdusele sunt fabricate din titan de înaltă calitate. Acest material este hipoalergenic. Prin urmare, se recomandă pacienții cu alergii, pentru a efectua proteze.
 2. Un șurub de titan cu o suprafață poroasă este instalat pe suprafața produsului. Aceasta oferă posibilitatea de a se obișnui rapid cu gaura după extragerea dinților.
 3. Forma implantului arată ca un dinte natural. Plasarea implantului în puț nu este o procedură traumatică. Acest proces asigură cea mai rapidă vindecare a țesutului după operație.
 4. În unele cazuri, procedura de protetică se efectuează imediat după operație.
 5. Forma și mărimea implanturilor permit efectuarea protezelor fără a acorda atenție distrugerii țesutului osos.
 6. Prezența unui instrument chirurgical special este, de asemenea, responsabilă pentru calitatea și fiabilitatea procedurii de implantare. Astfel, implantul este aproape identic cu dinții naturali și în funcție de funcționalitate. În plus, sunt produse mai multe tipuri de implanturi, care îndeplinesc un anumit rol.
 7. Toate implanturile au fire diferite, lungime, lățime, formă și, în consecință, preț. Prețul poate fi minim sau maxim, dar acest factor nu afectează calitatea produsului.

Astfel, devine posibilă selectarea celei mai potrivite proteze individuale. Luați în considerare un catalog de soiuri de implant.

 1. ATID- este o proteză simplă. Întreaga lungime are o anumită duritate. În centrul designului este un șurub care este atașat în interiorul țesăturii. Oferă o rată de supraviețuire de 100% a implantului.
 2. DFI - a fost dezvoltat special pentru inserția în țesutul osos, care necesită restaurare. Este un implant având o formă conică și un fir dublu. Are un nivel crescut de fixare.
 3. SPI - concepute pentru a fi instalate într-un os maxilar îngust. Arată ca o mică spirală. Poate fi utilizat pentru pacienții cu un nivel ridicat de sensibilitate. Efectuați operații cu implantul poate fi cu instalarea simultană a unei coroane cu sarcină imediată.
 4. ARRP - poate fi folosit pe țesuturi osoase subțiri. Arată ca un con, care se conectează la picior. Astfel, este posibil să se efectueze proteze în cel mai scurt timp posibil.

Următoarele caracteristici ar trebui incluse în caracteristicile fiecărei specii enumerate.

 • Fixarea primară se efectuează la un nivel ridicat.
 • Prezența firului cu efect de auto-tăiere.
 • Implantul sa stabilit la 90% din cazuri.
 • Are o presiune minimă asupra osului maxilarului.
 • Ușor de instalat.
 • Are un nivel ridicat de stabilitate.
 • Echipat cu fire de auto-tapping.
 • Designul poate fi înșurubat independent și tăiat, ceea ce este cu siguranță un plus.
 • Adeziunea designului la gingii este strânsă.
 • Rata de supraviețuire ridicată la nivelul maxilarului.
 • Kitul are o reazemă.
 • Folosind implanturi, este posibil să fixați proteze detașabile.
 • Implanturile pot fi utilizate într-o proteză în stadiu.

Instalarea sistemului în condiții neobișnuite

Instalarea implanturilor Alfa BioÎn plus față de toate implanturile de mai sus, există alte două opțiuni care sunt incluse în catalog.

Primul poate fi utilizat în cazuri clinice complexe - este Arrow Press. Sistemul este alcătuit din trei modele de implanturi, care pot fi utilizate pentru implantare în stadiu și încărcare imediată. Pentru a asigura o proteză rapidă și cea mai convenabilă, implanturile sunt atașate la picior.

Stomatologi pot lucra, de asemenea, într-un spațiu închis, deoarece designul are un diametru mic. Chirurgia posibila folosind Arrow Press cu un strat subtire de tesut osoasa.

Linia de produse include implanturi cu pivot de bila - ARB. Acest sistem este folosit pentru a fixa structura detașabilă. În cazul în care fălcile protetice sunt efectuate pe implanturi.

Beneficiile alfa bio

Avantajele implanturilor Alfa BioPunctele-cheie care vor putea "în toată gloria sa să demonstreze punctele forte ale producătorului.

 1. Principalul plus al produsului Este o rată de supraviețuire de 98%. Clasa economică are un procent ridicat de rate de supraviețuire. Suplimentar, supraviețuirea protezelor are loc atât pe o procedură într-o singură etapă, cât și printr-o implantare în două etape.
 2. Prețul produsului. Pentru părțile puternice ale producătorului este echivalentul prețului în raport cu calitatea.
 3. calitate. Implantul este testat temeinic și are numărul său oficial de serie. Garanția este furnizată pentru fiecare produs și nu este mai mică de zece ani.
 4. Număr de producția nu lasă nici o îndoială că alfa bio este lider în această direcție.

Avantajele și dezavantajele implanturilor Alfa Bio

Dezavantaje ale implanturilor Alfa BioK avantajele produsului Alfa Bio merită atribuirea prezenței implanturilor de calitate ale producției străine. Datorită funcționalității lor, toată lumea va putea selecta proteza necesară, pe baza imaginii clinice. În funcție de complexitatea tratamentului, producătorul oferă o soluție eficientă la problema implantării. Merită menționat faptul că, spre deosebire de mulți alți producători, Alfa Bio nu sacrifică aspectul. Implantul are un aspect frumos și are funcționalitatea necesară.

Nu există dezavantaje ale sistemului de implantare. Deși, dacă deschideți forumurile, puteți vedea diverse recenzii despre companie și produsele sale. Trebuie remarcat faptul că sistemul este construit bine și orice altă companie poate invidia activitatea de marketing. Alpha bio își prezintă produsele bine și, de asemenea, le vinde efectiv. În plus, este de remarcat faptul că în patruzeci de țări, puteți cumpăra implanturi. În principal, în promovarea lor, dentiștii sunt interesați, care au propriul procent din avansabilitatea bunurilor.

Contraindicații pentru implantare

Procedura de implantare are o serie de contraindicații în timpul implementării acesteia. În cazul în care pacientul a descoperit o serie de probleme de sănătate, este mai bine să nu folosiți implanturi. De regulă, ele sunt create pentru persoanele sănătoase sau pentru cei care au probleme care pot fi eliminate într-un timp scurt.

Pacienții cu coagulare sanguină slabă nu pot folosi proteze israeliene. Boli ale organelor care formează sânge, vasele slabe sunt, de asemenea, o contraindicație. Prezența cancerului și în timpul perioadei de tratament. În cazul bolilor sistemului nervos central, nu se recomandă utilizarea serviciului protetic.

Cu orice patologie a țesutului conjunctiv, nu puneți implanturile alfa bio. În cazul bolilor mucoasei orale, precum și a bruxismului, nu sunt recomandate implanturile. Contraindicații speciale includ: boala parodontală în timpul unei exacerbări și disfuncție severă a danturii.

Politica de prețuri pentru implanturi

În comparație cu statutul producătorului, valoarea alfa bio poate fi atribuită casieriei economice. Pentru a fi convins de acest lucru, merită să vă familiarizați cu serviciile clinicii stomatologice, în care intenționați să faceți tratament. Prețul mediu al serviciului este de la cincisprezece la douăzeci de mii de ruble. Instalarea la cheie a acestor proteze va costa de două ori mai mult. Merită menționat faptul că alte proteze vor costa de câteva ori mai scumpe.

Orice sistem are avantaje și dezavantaje. Trebuie remarcat faptul că proteza dentară este o procedură ieftină. Chiar dacă utilizați implanturi de la o companie israeliană, acest lucru nu va fi suficient pentru a obține cel mai bun rezultat. Pentru a face acest lucru, trebuie să găsiți un specialist bun care să poată instala corect structura necesară.

Nu se recomandă salvarea procedurii de implantare, deoarece rezultatul final va depinde de acest lucru - este zâmbetul dvs., restaurarea funcției de mestecat și multe altele. Oprindu-vă alegerea pentru implanturile alfa bio, puteți maximiza designul artificial până la aspectul natural al dintelui.

Merită să ne amintim că un bun dentist nu va insista niciodată asupra costurilor financiare nerezonabile. El va studia situația dvs. specifică și vă va spune gândurile și argumentele în legătură cu acest lucru. De regulă, un dentist bun oferă întotdeauna o alternativă, economisind timp și bani. Astfel, puteți obține un zâmbet frumos și sănătos care vă va dura mult timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este implantarea dinților și instalarea implantuluiCe este implantarea dinților și instalarea implantului
Care este această oprire standard și individuală: tipuri și descriereCare este această oprire standard și individuală: tipuri și descriere
Ce sunt implanturile dentare: tipuri și descriereCe sunt implanturile dentare: tipuri și descriere
Alfa-blocante: medicamente eficiente pentru prostatitaAlfa-blocante: medicamente eficiente pentru prostatita
Proteze dentare complete, tipuri și costuri dentareProteze dentare complete, tipuri și costuri dentare
Implanturile de sân: Tipuri, Beneficii de piept de siliconImplanturile de sân: Tipuri, Beneficii de piept de silicon
Implantarea bazală: avantajele implantării bazale a dințilorImplantarea bazală: avantajele implantării bazale a dinților
Irigator de la compania waterpik (oralpeak) pentru cavitatea bucalăIrigator de la compania waterpik (oralpeak) pentru cavitatea bucală
Implantare toate pe 4: toate pe 4 tehnologie, avantajeImplantare toate pe 4: toate pe 4 tehnologie, avantaje
Alpha de struguri: o descriere a soiului, fotografii și recenziiAlpha de struguri: o descriere a soiului, fotografii și recenzii
» » Bio-implanturi alfa: descriere, indicații pentru alfa bio
© 2021 amigdas.com