amigdas.com

Sunt disponibile șuruburi de ancorare.

Ancorarea bolțului este o metodă sigură de fixareAtunci când este necesară crearea unei fixări fiabile a obiectelor grele cu dimensiuni mari, utilizați șuruburi ancoră speciale GOST 24379 .1-2012. Un astfel de design a fost creat acum câțiva ani. Aceste elemente de fixare sunt solicitate în multe industrii. În special se referă la lucrările de construcție, la așezarea fundației și la fixarea armăturii grele. Sistemele universale sunt concepute pentru a lucra cu materiale "moi".

Caracteristicile construcției de șuruburi

La dezvoltarea unui bolț de ancorare cu o piuliță GOST 24379 .1-2012, specialiștii au încercat să creeze un produs de fixare capabil să reziste încărcăturilor grele.

Cel mai important element al unui astfel de sistem este un bolț filetat. Depinde de capacitatea ancorei. Piulița este înșurubată în partea de sus, partea inferioară a axei arată ca un con.

După acoperiș, o parte structurală importantă este o bucșă specială., suprafața sa laterală are fante longitudinale care seamănă cu petalele originale. Bucșa închide complet știftul. Gratuit rămâne doar o parte superioară, în cazul în care există o piuliță.

Lucrarea structurii de ancorare este destul de simplă.

Dispozitivul este plasat într-o gaură pregătită anterior. Piulița începe să se răsucească, acul este atras în manșon, care, cu conul său, eliberează petalele. Fixarea sigură se realizează datorită distanțierului obținut prin turnare, pe suprafața sa nu există cusături de sudură care să slăbească dispozitivul. Pentru a limita rotirea piuliței la o adâncime mai mare, se pune o șaibă de blocare specială.

Mecanismele tipului de ancoră se referă la natura universală, prin urmare ele sunt utilizate pentru montarea diverselor obiecte:

 • Aparate de condiționare.
 • Ventilația.
 • Strângerea grinzilor metalice și altele.

Există șuruburi de diferite modeleUn alt parametru important al dispozitivului este dimensiunea acestuia. Atunci când alegeți o ancora, este foarte important să stabiliți greutatea piesei care trebuie fixată. Atunci când fixați o greutate mare, ancora trebuie să fie lungă și secțiunea transversală a acului să fie mare. Desigur, se ia în considerare și grosimea structurii pe care va fi instalată ancora.

În prezent, fabricile fac știfturi pentru astfel de dispozitive, a căror lungime minimă este de 18 mm. Valoarea maximă a acului nu depășește 400 mm. Diametrul șurubului de ancorare este determinat de mărimea manșonului distanțier. Conform GOST actual, diametrul minim începe la 6,5 ​​mm. Pentru gheare lungi, această dimensiune poate fi mărită la 20 mm.

Sisteme cu două roți, echipate cu o piuliță

Aceste șuruburi sunt considerate cele mai fiabile fixări ale obiectelor grele. La aceste produse, se pun două mâneci pe pinul în același timp.

Unul are o formă conică. Când piulița începe să se strângă, conul începe să deschidă a doua bucșă.

Drept rezultat, o pereche de bucșe eliberate sunt localizate în gaura de fixare în același timp, Un astfel de bolț este capabil să se ocupe de o sarcină mai mare.

Ancora cu două ancore poate rezista la mai multe tipuri de impact mecanic:

 • Static.
 • Dinamic.

Acest lucru a permis utilizarea unor astfel de piese pentru producția industrială. Ele sunt folosite pentru a instala echipamente grele care creează o vibrație puternică.

Elemente de fixare pentru fundații

Șuruburile de bază GOST 24379 .1-2012 se utilizează pentru lucrări de beton.

După instalare, ele creează o aderență puternică, pe care depinde cât de fiabilă va fi fixarea, precum și durabilitatea construcției.

Astfel de dispozitive sunt utilizate pentru diferite tipuri de muncă:

 • Reparatii de fundatii.
 • Extensie și conexiuni la domiciliu.
 • Fixarea grilei prefabricate.
 • Instalarea de echipamente staționare grele.

Caracteristicile tehnologice ale produselor

Deoarece aceste șuruburi sunt folosite pentru a fixa structuri grele, GOST stabilește cerințe foarte stricte pentru aceștia. Piesele sunt realizate numai din oțel de înaltă calitate.

Pentru a elimina aspectul ruginii, tija este acoperită cu un strat de zinc, aplicat prin difuzie termică. Șuruburile pentru fundație sunt disponibile în mai multe tipuri.

Sistemele cu două șasiu au sporit fiabilitatea

compozit

Proiectate pentru montarea pe suprafața fundației echipamentului de rotire sau a mecanismelor de alunecare. Instalarea acului inferior are loc înainte de turnarea betonului. Apoi pinul superior este fixat. Designul este fixat prin sudare. Lungimea acestor șuruburi este în intervalul 24-64 mm. Această dimensiune este selectată de grosimea pieselor care urmează să fie îmbinate.

Șurub curbat

Folosit pentru a fixa diferite structuri, precum și toate tipurile de echipamente la baza de beton. Structura ancorei include:

 • Nut - 2 buc.
 • Hairpin.
 • Masina de spalat.

Ancorați bolțurile pentru orice lucrare

Principala diferență a acestui șurub de la dispozitivele de fixare obișnuite este capătul îndoit al tijei de 90 de grade, Poate să aibă forma literei "G" sau cu un ac de păr, ușor deviat în lateral. Un astfel de bolț este numit "lebădă". Principalul avantaj al unui sistem curbat este considerat a fi o metodă ușoară de fabricare. Pentru a utiliza aceste șuruburi în zone cu umiditate ridicată sau climă rece, acestea sunt fabricate din oțel special, cu conținut redus de carbon.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
GOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircularGOST 17473 șuruburi cu cap cap semicircular
Cum să deșurubați șurubul rupt fără a deteriora firulCum să deșurubați șurubul rupt fără a deteriora firul
Ce fel de sculptură are loc: tipuri și parametriCe fel de sculptură are loc: tipuri și parametri
Ce sunt niturile filetate cu filetCe sunt niturile filetate cu filet
Spălător de primăvară - oaspete 6402-70Spălător de primăvară - oaspete 6402-70
Caracteristicile șuruburilor de fixare pentru fixarea panourilor sandwichCaracteristicile șuruburilor de fixare pentru fixarea panourilor sandwich
Rim-nut din 582 în diverse industriiRim-nut din 582 în diverse industrii
Suportul de fixare consolidat: avantaje și alegereSuportul de fixare consolidat: avantaje și alegere
Piulițe conform GOST 5927-70: elemente de fixare și standardizarePiulițe conform GOST 5927-70: elemente de fixare și standardizare
Ancore pentru beton: dimensiuni și prețAncore pentru beton: dimensiuni și preț
» » Sunt disponibile șuruburi de ancorare.
© 2021 amigdas.com